انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 خرداد1404 - 9:10pm

پاسخ به موضوع  [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2272 , 2273 , 2274 , 2275 , 2276 , 2277 , 2278 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

تعجب میکنم مدار به این سادگی و این همه مشکل و سوالات بیهوده واقعا برای چیه؟ شاید این نشانه ای هست که باید تاپیک رو ببندیم و مختومه اعلام کنیم! هزاران نفر مدار رو ساختن و دارن سر زمین استفاده میکنن بنظر شما درسته من طراح همچنان بنشینم و جواب سوالات ابتدایی رو بدم و سایر دوستان هم سهم چندانی ایفا نکنن؟! انصافا سطح فنی کسی که طرح خیلی ساده تر از این هم ارائه کرده باشه این نیست که سوالات پیش پا افتاده مونتاژ یا رفع ایرادات ساده و تکراری رو پاسخگو باشه. اون هم در شرایطی که راهنمای ساخت این طرح بخودی خود از تمام فلزیاب های ارائه شده در طول تاریخ گویا تر و مفصل تر و به زبان فارسی هم هست! اگر کسی نظری داره خوشحال میشم بشنوم. چون واقعا وضعیت موجود رو درک نمیکنم. این حالتی که وجود داره سبب میشه دیگه هرگز طرحی رو در انجمن پشتیبانی نکنم چون جز دردسر چیز دیگری نیست.

شنبه 17 تیر1396 - 11:54pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد اگه از سوال بنده ناراحت شدید پوزش منو بپزیرید من بعد از این سعی میکنم ابتدا در تایپینگ سرچ کنم

یکشنبه 17 تیر1396 - 12:40am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استاد اگه خود ایوب هم بود تا الان دادش در اومده بود و فراری شده بود!! :)) :D
من واقعن متعجبم که شما چه اعصاب پولادینی دارین!! :-? :|
ولی عاجزانه ازتون خواهش میکنم وقت با ارزشتون رو بذارین برای طراحی مدارات پیشرفته و حرفه ای تر واقعن دیگه کافیه هدر دادن اینهمه انرژی باارزش که میتونه نتایج بسیار بزرگتر و بهتری برای همه ما داشته باشه ;)
با سپاس ^:)^
@};-

یکشنبه 17 تیر1396 - 1:02am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد
به خدا منظوری ندارم من همیشه تمام تایپیک ها را میخونم من خودم تعمیر کار تلویزیون هستم باور کنید تا حالا مداری به این سادگی و خوش ساخت و با این همه توضیحات در طول تعمیرکاریم ندیدم اما بعضی ها نمیدانم منظورشان چیه استاد من آگه این سیم را ببندم این جوری میشه چرا انجوری نشد. استاد چرا بردم کمه؟ شاید صدبار شاید هم بیشتر گفتید در کنار فلز بالانس درست نمیشه شما باید برید در محیط آزاد تست کنید اگر دوباره مشکل داشتید بیایید از استاد بپرسید. استاد من این سیم را خریدم خوبه؟ کاربران عزیز به خدا اگر من منظوری داشته باشم این حرفها را زدم فقط این را می‌گویم استاد حمید آمد همه ما را که آرزوی داشتن دستگاه لورنز را داشتیم یا دستگاه دیگر را. طرحی بدون هیچ چشمداشتی برای ما طراحی کرد که به شخصه از لورنز هم بالاتر میدانم. پس درست نیست سوالات بسیار پیش افتاده بپرسیم هم وقت استاد هم نوبت به کاربرانی که اصولی مشکل دارند سوال بپرسند را ندادیم من خودم مشکلات در مورد مونتاژ داشتم اما سعی کردم حل کنم اگر نتونستم بیام تو انجمن بپرسم تا کمکم کنند. اقایان از شما خواهش میکنم سوالات اصولی بپرسید که به آنهایی که تازه کارند کمک بشه.
با تشکر

یکشنبه 17 تیر1396 - 1:06am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید عزیز... واقعا نمیخوام از این شاخه به اون شاخه بپرم.دیگه میخوام رو همین فلزجو کار کنم و اپراتوریش رو هم بیشتر و بهتر دستم بیاد.فلزجو رو هم ساختم... ولی میخوام بازم از نو یکی دیگه بسازمش و بهتر و تمیز تر مونتاژ کنم که صد البته رو کارکردشم تاثیر به سزایی داره..ولی تعداد صفحات واقعا سر سام آور زیاد شده که مشخصه طرفدارشم زیاده.. :D
میخوام دیگه رو فلزجو کار کنم واقعا B-)
مهندس چیز خاصی به مدار اضافه شده یا کم شده؟؟؟

یکشنبه 17 تیر1396 - 1:47am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام مهندس حمید عزیز
آقا دسگاهو روشن کردم.دیلی اتوماتم ۱۶ میده با ۳ تا لوپ ۱ در ۱ تست کردم حتی کابل اتصال هم عوض کردم باز دیلی ۱۶ میده نکته جالب اینکه دسگاه فلزجوی رفیقم همین سه تا لوپو ۱۸ نشون داد.البته اینم بگم با اینکه دیلی دسگاه من پایینتر اومد اما بردش از برد و سنس دسگاه رفیقم کمی قوی تر بود ثباتشم بیشتر بود.اما نباید تا این حد ضعیف بود.کجای کار ایراد داره میتونه از قطعات باشه؟ لطفا کمکم کنید

@};- كوچيك همه،امير حسين @};-
تصویر

یکشنبه 17 تیر1396 - 1:50am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید خازن های الکترولیتی تو سایت گذاشتن برای فروش..مثلا 470uf HQ... اون HQ به معنی high quality گویا... شما که سررشته دارین تو این زمینه آیا واقعا داریم همچین چیزی که معلوم باشه از ظاهرش که خازن کیفیتش HQ باشه؟ یا الکیه و باید خازن رو بیرون از مدار امتحان کرد واسه دقتش؟..اینم عکس

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 18 تیر1396 - 4:52am

سلام مهندس حمید تست طلا گرفتم یه انگشتر قطر 2سانت با لوپ مربعی50 دیلی اتومات 16 فرکانس 100پهنای پالس165 تو 40سانت میزنه بعد یه درخواستم از دوستان داشتم یکی تست زیر خاک با طلا یا مس بگیره خودم یکم گیرم ممنون میشم کسی این تستو بگیره =((

یکشنبه 18 تیر1396 - 5:58am

ممنون مهندس جان....
ببخشید سوالاتم باعث عصبانیتتون شد!!! :(
خب گفتم که این اولین مداریه که دارم میسازم و اصلا تجربه ساخت ندارم.... شرمنده :(
اینکه وقت میذارید بدون هیچ چشمداشتی نشون میده که شما بسیار بسیار بسیار آدم مهربان و واقعا انسانیت خالصی در شماست.... تو دنیایی که همه مثل گرگ هستن واقعا شما نمونه یک انسان کاملین.... از وقتی اومدم تو فلزجو بهتون حصودیم میشه...
بازم ببخشید اگه سوالاتم ناراحتتون میکنه #:-s

یکشنبه 18 تیر1396 - 8:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Atroo نوشته است:
مهندس حمید عزیز... واقعا نمیخوام از این شاخه به اون شاخه بپرم.دیگه میخوام رو همین فلزجو کار کنم و اپراتوریش رو هم بیشتر و بهتر دستم بیاد.فلزجو رو هم ساختم... ولی میخوام بازم از نو یکی دیگه بسازمش و بهتر و تمیز تر مونتاژ کنم که صد البته رو کارکردشم تاثیر به سزایی داره..ولی تعداد صفحات واقعا سر سام آور زیاد شده که مشخصه طرفدارشم زیاده.. :D
میخوام دیگه رو فلزجو کار کنم واقعا B-)
مهندس چیز خاصی به مدار اضافه شده یا کم شده؟؟؟

سلام دوست عزیز
چیزی اضافه شده یا کم شده یعنی چی؟؟؟فایل های ساخت در صفحه اول تایپیک موجوده طبق همونا بسازید دیگه کاملا هم واضح است
فایل راهنما رو هم مطالعه کنید جواب همه ی سوالاتون رو میگیرید @};-

یکشنبه 18 تیر1396 - 9:57am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2272 , 2273 , 2274 , 2275 , 2276 , 2277 , 2278 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Saeed020 و 87 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure