انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 خرداد1404 - 2:39pm

پاسخ به موضوع  [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2269 , 2270 , 2271 , 2272 , 2273 , 2274 , 2275 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
اگر هنگام کاوش مشکل ثبات ندارین ایرادی نداره. وگرنه با کمتر کردن عرض پالس بهتر میشه.
فرکانس 100 - انتگرل 44 - گراند خاموش و حساسیت 15 بنظرم برای هر دو لوپ مناسب باشه. برای لوپ 40 عرض پالس 150 - دیلی 30 - اسپید 7 یا 8 و برای فریم 1 متری عرض پالس 200 - دیلی 40 الی 50 و اسپید 5 یا 6 میتونه مناسب باشه. دقت کنین کار در شیب کوه مشکلات خاص خودش رو داره که مهمترینش فاصله مناسب لوپ از زمین و تلاش در حفظ این فاصله و موازی بودن لوپ نسبت به زمین هست.

پنج شنبه 15 تیر1396 - 4:16pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سپاس استاد :x
انشالا رفتم نتایجو حتما در میون میزارم @};-

پنج شنبه 15 تیر1396 - 4:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
sabbas نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت مهندس حمید عزیز
مهندس با وجود اینکه تا الان 3 بار فلزیاب فلزجو رو از ابتدا ساختم ولی همچنان با مساله بوقهای ناخواسته روبه رو هستم.به عنوان مثال اخرین دستگاهی که ساختم باوجود اینکه از lf357h استفاده کردم و همه مقاوتها و خازنها از بهترین کیفیت اند حتی مقاوتهای 390 اهمی از نوع متال فیلم اند و از ترانزیستو 11nk100 هم استفاده کردم باز وقتی لوپ روی زمین حرکت میکنه به محض اینکه ساختار زمین کوچکترین تغییری میکنه بوق شروع میشه البته لوپ فعلی شامل 19 دور سیم 0.70 با رو کش پلاستیکی(سیم مخصوص کف کش) و قطر خارجی 49 سانت و ضرفیت 370 میکرو هانریه که دستگاه با اتو دیلی 18 میشناستش.
سیم رابط هم کابل کواکسیال کرمانه و کانکتور لوپ هم فیش اسپیکنه
حساسیت 17و 16 و فرکانس تنظیمی 170 و پهنای پالس 145 و دیلی دستی +10
اسپید 5 و گراند 2 هست و با عدد 14 حضف اهن کامل و خوب دارم
مهندس جان لطفا راهنمایی بفرمایید که برای کمتر شدن حساسیت لوپ به زمین و تغییراتش چه باید کرد چراکه باوجود این بوقهای ناخواسته رسیدن به برد خوب ناممکنه
بینهایت سپاسگذارم @};-

ببخشید دوست عزیز ولی منظور شما رو از این جمله(کانکتور لوپ هم فیش اسپیکنه ) متوجه نشدم؟ چی هست؟ دقت کنید چنانچه کانکتور لوپ از جنس مناسب وبا اتصال محکم وحالت قفل شده نباشه محاله با هیچ تنظیم ولوپ ودستگاهی حین حرکت به ثبات برسید وبا کوچکترین حرکت کابل رابط وکانکتور دستگاه از بالانس خارج میشه واسه همین هم مهندس در راهنما وصدها بار تو انجمن بر روی کانکتور نظامی پلاستیکی دو یا ...پین تاکید کردن!!

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

پنج شنبه 15 تیر1396 - 5:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
sabbas نوشته است:
@};-

ممنون. خسته نباشین.
در شرایطی که با زمین مشکل دارین در درجه اول باید عادت کنین لوپ رو از زمین بالاتر بگیرین! این مهمترین کاری هست که میتونین انجام بدین تا زمین در حد زیادی از دید لوپ خارج بشه و تاثیر کمتری داشته باشه. گاهی فقط 10 سانت افزایش فاصله مشکل رو کلا حل میکنه بدون اینکه نیاز به دستکاری تنظیمات باشه!
در این شرایط استفاده از حساسیت بالاتر از 15 مورد توصیه نیست. هر چند گراند 2 تا حدودی میتونه اوضاع رو بهتر کنه ولی بنظر من استفاده از حساسیت کمتر و گراند خاموش ممکنه بهتر جواب بده.
دیلی دستی 10 تقریبا عملکردی نداره! بخصوص که دیلی اتومات لوپ شما هم نرمال هست. باید دیلی دستی رو از 20 بیشتر بذارین تا تاثیری داشته باشه. برای لوپ 60 بین 30 تا 50 مناسب هست.
اسپید 5 هر چند به ظاهر ثبات بهتری ایجاد میکنه ولی برای لوپ 60 چندان مناسب نیست چون ممکنه اهداف متوسط رو از دست بدین. برای لوپ 60 اسپید بین 6 تا 8 در شرایط عادی کاوش محوطه وسیع میتونه مناسب باشه.

ممنون مهندس جان مثل همیشه خوب و کامل پاسخ دادید سپاسگذارم

بنده آنیم که در بند آنیم

پنج شنبه 15 تیر1396 - 5:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

A.D.H1360 نوشته است:
sabbas نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت مهندس حمید عزیز
مهندس با وجود اینکه تا الان 3 بار فلزیاب فلزجو رو از ابتدا ساختم ولی همچنان با مساله بوقهای ناخواسته روبه رو هستم.به عنوان مثال اخرین دستگاهی که ساختم باوجود اینکه از lf357h استفاده کردم و همه مقاوتها و خازنها از بهترین کیفیت اند حتی مقاوتهای 390 اهمی از نوع متال فیلم اند و از ترانزیستو 11nk100 هم استفاده کردم باز وقتی لوپ روی زمین حرکت میکنه به محض اینکه ساختار زمین کوچکترین تغییری میکنه بوق شروع میشه البته لوپ فعلی شامل 19 دور سیم 0.70 با رو کش پلاستیکی(سیم مخصوص کف کش) و قطر خارجی 49 سانت و ضرفیت 370 میکرو هانریه که دستگاه با اتو دیلی 18 میشناستش.
سیم رابط هم کابل کواکسیال کرمانه و کانکتور لوپ هم فیش اسپیکنه
حساسیت 17و 16 و فرکانس تنظیمی 170 و پهنای پالس 145 و دیلی دستی +10
اسپید 5 و گراند 2 هست و با عدد 14 حضف اهن کامل و خوب دارم
مهندس جان لطفا راهنمایی بفرمایید که برای کمتر شدن حساسیت لوپ به زمین و تغییراتش چه باید کرد چراکه باوجود این بوقهای ناخواسته رسیدن به برد خوب ناممکنه
بینهایت سپاسگذارم @};-

ببخشید دوست عزیز ولی منظور شما رو از این جمله(کانکتور لوپ هم فیش اسپیکنه ) متوجه نشدم؟ چی هست؟ دقت کنید چنانچه کانکتور لوپ از جنس مناسب وبا اتصال محکم وحالت قفل شده نباشه محاله با هیچ تنظیم ولوپ ودستگاهی حین حرکت به ثبات برسید وبا کوچکترین حرکت کابل رابط وکانکتور دستگاه از بالانس خارج میشه واسه همین هم مهندس در راهنما وصدها بار تو انجمن بر روی کانکتور نظامی پلاستیکی دو یا ...پین تاکید کردن!!

بله دوست گرامی درست میگید کانکتور خیلی خیلی مهمه ولی بنا بر فرمایشات مهندس حمید بیشتر مشگل بنده مسایل اپراتوری و تنظیمات بود
فیشی که بنده استفاده کردم :

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

بنده آنیم که در بند آنیم

پنج شنبه 15 تیر1396 - 5:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود مهندس خسته نباشید
مهندس جان ی تست از دستگام گرفتم چون مدتی بود باهاش کار نکردم میخاستم ببینم سالمه یانه .
به نظرم برد و اعداد سه گانم درست نیست
ممنون میشم نظرتون رو بفرمایین؟
با یه لوپ 1 در 1 اهم 1.1 ظرفیت 395 با تنظیمات زیر یه سینی استیل 58 سانتی رو تو 2.75 سنس میکنه
اعداد سه گانهA527 B791 C807
حساسیت 17
دیلای لوپ 18
دیلای دستی 50
فرکانس 208
پ پالس160
ماسفت هم که w20nk50z و آی سی lf357hفلزی
سپاس بزرگوار

پنج شنبه 15 تیر1396 - 8:59pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

درود استادحمیدعزیز
این سینی رابالوپی که جدید ساختم توچهارمتروبیست سنس داشتم سینی 48لوپ 1.5در1.5تخت بامغزی rg58دیلی اتورا16شناخت اهم لوپ شده1.7وثبات خوبی داره
فلزیابی هست بتونه چهارمتروبیست این سینی روبزنه شایدباشه ولی به شخص خودم بردخوبیه
باسپاس

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 15 تیر1396 - 9:04pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

امروزرفتم بیرون کاووش دیدم خلف دراومده تاقدمنوگرفته اینم یکی ازبدیهای استان گیلان پاییزمیشه بارون تابستون خلف من داشتم دیوونه میشدم هیچی تست کردم برگشتم تااون مکانوپاییزبرم
بچه های کردستان ولرستان واستانای دیگه فکرنکنم مشکلات ماروداشته باشن

پنج شنبه 15 تیر1396 - 9:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

جواد64 نوشته است:
درود استادحمیدعزیز
این سینی رابالوپی که جدید ساختم توچهارمتروبیست سنس داشتم سینی 48لوپ 1.5در1.5تخت بامغزی rg58دیلی اتورا16شناخت اهم لوپ شده1.7وثبات خوبی داره
فلزیابی هست بتونه چهارمتروبیست این سینی روبزنه شایدباشه ولی به شخص خودم بردخوبیه
باسپاس

درود دوست عزیز میشه در مورد لوپ بیشتر توضیح بدین چطور ساختین
ممنون

پنج شنبه 15 تیر1396 - 9:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

دروددوست عزیز
لوپ تختوچطورمیپیچن منم دقیقاهمین کاروکردم به صورت مربع وازسیمای بازاراستفاده نکردم .ازمغزی rg58استفاده کردم .یعنی کابل rg58حدودا55مترخریدم ومغزی روازشیلدش جداکردم وازمغزی اون برای لوپم استفاده کردم .وبانخ کل لوپودوخت ودوزکردم
یه عکس بعدبراتون ازطریقه پیچشش میزارم

پنج شنبه 15 تیر1396 - 9:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2269 , 2270 , 2271 , 2272 , 2273 , 2274 , 2275 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 44 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure