انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 4 خرداد1404 - 10:11am

پاسخ به موضوع  [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2268 , 2269 , 2270 , 2271 , 2272 , 2273 , 2274 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر سایت
مدیر سایت

با سلام
عباس آقای عزیز شما قطعاً در تنظیمات مدارت باید تجدید نظر داشته باشید ، در ضمن از اعداد سگانه دیباگ دوم مدارت مربوط به لوپ مورد نظرت چیزی فرمایش نکردید !
لازم به ذکر هست برای شما که اگر رعایت اصول و کیفیت ساخت لوپ رو همه جوره رعایت بفرمائید سنس طلای خوبی هم خواهید داشت ! دیلی دستی 10 برای مدارتون قطعاً باعث کم ثباتی میشه باید حدود 40 بذارید ، میزان فرکانس هم با توجه به پهنای پالس و اعداد سگانه دیباگ دوم مدارتون ممکنه باعث بی ثباتی بشه ! در ضمن اپراتوری که حرفه ای باشه اگر در زمینی نا مناسب که باعث کم ثباتی دستگاه میشه مثلا با هر تنظیمی مقداری بوق اضافه دارید مثلا تا عدد میتر 6 ، در اینصورت باید مقداری حساسیت رو کم تر و یا مقداری فاصله لوپ رو از زمین بیشتر کنید تا ثبات بهتری داشته باشید ، این مدار به ظاهر ساده هست ولی رعایت بعضی نکات در تنظیمات و اپراتوری باعث خواهد شد شما در بهترین شرایط از دستگاه کار بکشید و اپراتوری لذت بخشی داشته باشید . موفق باشید درضمن خیالتون رو راحت کنم با دیلی دستی +40 هم با لوپ 60 طلا از 2 متری بیرون خواهد اومد با فلزجو !

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

آخرین بار توسط مهدی در پنج شنبه 15 تیر1396 - 11:23am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 15 تیر1396 - 10:51am
کاربر فعال
کاربر فعال

دوست عزیز اینطور شما فکر میکنید باید هم بوق اضافه داشته باشید به نظر من برای لوپ کوچک دیلی 24یا بیشتر یا کمتر و برای لوپ های بزرگ از دیلی 40 به بالا استفاده کن.

پنج شنبه 15 تیر1396 - 10:52am
مدیر سایت
مدیر سایت

asad135959 نوشته است:
استاد حمید ببخشید,خیلی سوال پرسیدم
دور سیم انتن یه نوع فویل المینیومی هستا,با اون میتونم لوپ شیلد کنم یا بدرد نمیخوره,
با تشکر از شما

آقایون این دستگاه اگر مونتاژ خوب داشته باشه و هم لوپ رو طبق اصولی که در راهنما هست و طبق سفارشات مهندس حمید ساخته باشید هیچ نیازی به شیلد نخواهد داشت و در بیابون ساکت هست ، فقط دوستانی در مورد بی ثباتی در مناطق جنوب کشور مثل اهواز و خوزستان عنوان کردن که به خاطر استفاده از تنظیمات نا صحیح و لوپهای با اعداد سگانه نامناسب هست ! که در این مناطق باید از لوپهای 1 متری تا 2 متری با اعداد سگانه درست و اصولی استفاده بشه تا جواب قابل قبول بگیرن

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 15 تیر1396 - 10:59am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
با سلام
عباس آقای عزیز شما قطعاً در تنظیمات مدارت باید تجدید نظر داشته باشید ، در ضمن از اعداد سگانه دیباگ دوم مدارت مربوط به لوپ مورد نظرت چیزی فرمایش نکردید !
لازم به ذکر هست برای شما که اگر رعایت اصول و کیفیت ساخت لوپ رو همه جوره رعایت بفرمائید سنس طلای خوبی هم خواهید داشت ! دیلی دستی 10 برای مدارتون قطعاً باعث کم ثباتی میشه باید حدود 40 بذارید ، میزان فرکانس هم با توجه به پهنای پالس و اعداد سگانه دیباگ دوم مدارتون ممکنه باعث بی ثباتی بشه ! در ضمن اپراتوری که حرفه ای باشه اگر در زمینی نا مناسب که باعث کم ثباتی دستگاه میشه مثلا با هر تنظیمی مقداری بوق اضافه دارید مثلا تا عدد میتر 6 ، در اینصورت باید مقداری حساسیت رو کم تر و یا مقداری فاصله لوپ رو از زمین بیشتر کنید تا ثبات بهتری داشته باشید ، این مدار به ظاهر ساده هست ولی رعایت بعضی نکات در تنظیمات و اپراتوری باعث خواهد شد شما در بهترین شرایط از دستگاه کار بکشید و اپراتوری لذت بخشی داشته باشید . موفق باشید درضمن خیالتون رو راحت کنم با دیلی دستی +40 هم با لوپ 60 طلا از 2 متری بیرون خواهد اومد با فلزجو !

جناب مهدی نازنین بابت توضیحاتتون کمال تشکر و قدر دانی رو دارم
اعداد و تنظیماتی که خدمتت عرض کردم توی تست بیرون خاک و توسط سکه طلا بدست اومده بود در حالت بیشترین برد و ثبات
اما بنا بر فرمایش جناب عالی بر روی تنظیمات بیشتر کار خواهم کرد
سپاس فراوان

بنده آنیم که در بند آنیم

پنج شنبه 15 تیر1396 - 11:39am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود بر استاد حمید گل
مهندس ببخشید سوالم یه خورده براتون رو مخه درک میکنم X_X
من بعد مدتها مدارم رو باز کردم الان دیدم که ماسفتم w20nk50z هستش میخاستم بدونم این شماره مناسبه برای مدار؟
سپاس بزرگوار @};-

پنج شنبه 15 تیر1396 - 1:38pm
مدیر کل
مدیر کل

sabbas نوشته است:
سلام و عرض ادب خدمت مهندس حمید عزیز
مهندس با وجود اینکه تا الان 3 بار فلزیاب فلزجو رو از ابتدا ساختم ولی همچنان با مساله بوقهای ناخواسته روبه رو هستم.به عنوان مثال اخرین دستگاهی که ساختم باوجود اینکه از lf357h استفاده کردم و همه مقاوتها و خازنها از بهترین کیفیت اند حتی مقاوتهای 390 اهمی از نوع متال فیلم اند و از ترانزیستو 11nk100 هم استفاده کردم باز وقتی لوپ روی زمین حرکت میکنه به محض اینکه ساختار زمین کوچکترین تغییری میکنه بوق شروع میشه البته لوپ فعلی شامل 19 دور سیم 0.70 با رو کش پلاستیکی(سیم مخصوص کف کش) و قطر خارجی 49 سانت و ضرفیت 370 میکرو هانریه که دستگاه با اتو دیلی 18 میشناستش.
سیم رابط هم کابل کواکسیال کرمانه و کانکتور لوپ هم فیش اسپیکنه
حساسیت 17و 16 و فرکانس تنظیمی 170 و پهنای پالس 145 و دیلی دستی +10
اسپید 5 و گراند 2 هست و با عدد 14 حضف اهن کامل و خوب دارم
مهندس جان لطفا راهنمایی بفرمایید که برای کمتر شدن حساسیت لوپ به زمین و تغییراتش چه باید کرد چراکه باوجود این بوقهای ناخواسته رسیدن به برد خوب ناممکنه
بینهایت سپاسگذارم @};-

ممنون. خسته نباشین.
در شرایطی که با زمین مشکل دارین در درجه اول باید عادت کنین لوپ رو از زمین بالاتر بگیرین! این مهمترین کاری هست که میتونین انجام بدین تا زمین در حد زیادی از دید لوپ خارج بشه و تاثیر کمتری داشته باشه. گاهی فقط 10 سانت افزایش فاصله مشکل رو کلا حل میکنه بدون اینکه نیاز به دستکاری تنظیمات باشه!
در این شرایط استفاده از حساسیت بالاتر از 15 مورد توصیه نیست. هر چند گراند 2 تا حدودی میتونه اوضاع رو بهتر کنه ولی بنظر من استفاده از حساسیت کمتر و گراند خاموش ممکنه بهتر جواب بده.
دیلی دستی 10 تقریبا عملکردی نداره! بخصوص که دیلی اتومات لوپ شما هم نرمال هست. باید دیلی دستی رو از 20 بیشتر بذارین تا تاثیری داشته باشه. برای لوپ 60 بین 30 تا 50 مناسب هست.
اسپید 5 هر چند به ظاهر ثبات بهتری ایجاد میکنه ولی برای لوپ 60 چندان مناسب نیست چون ممکنه اهداف متوسط رو از دست بدین. برای لوپ 60 اسپید بین 6 تا 8 در شرایط عادی کاوش محوطه وسیع میتونه مناسب باشه.

پنج شنبه 15 تیر1396 - 3:43pm
مدیر کل
مدیر کل

sabbas نوشته است:
دوست عزیز وقتی دیلی میره بالاتر حساسیت به طلا کم میشه که خیلی قضیه مهمیه

اگر هدف شما پیدا کردن یک تکه بسیار کوچک طلا باشه ؛ بله این حرف درسته. کلا برای همه اهدافی که عدد تفکیک زیر 30 دارن افزایش دیلی دستی از حدی بیشتر سبب افت برد قابل ملاحظه میشه. اما طبق تستهایی که من داشتم اگر لوپ شما شرایط استاندارد داشته باشه حداقل تا دیلی 20+ هم افت برد محسوسی برای طلای کوچک بوجود نمیاد. البته حساب طلای بزرگ مثل سکه درشت یا ظروف طلا و امثالهم جدا هست و فرقی با باقی فلزاتی که تست میکنین ندارن.

پنج شنبه 15 تیر1396 - 3:49pm
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 نوشته است:
درود بر استاد حمید گل
مهندس ببخشید سوالم یه خورده براتون رو مخه درک میکنم X_X
من بعد مدتها مدارم رو باز کردم الان دیدم که ماسفتم w20nk50z هستش میخاستم بدونم این شماره مناسبه برای مدار؟
سپاس بزرگوار @};-

خواهش میکنم.
متوجه نشدم بعد مدتی ماسفت مدار شما شمارش تغییر کرده یا خودتون اینجور گذاشته بودین؟! :D این شماره دارای Rds کمی هست و باید از عرض پالس پایین تر یا لوپ با مقاومت بالاتر استفاده کنین تا احیانا بی ثباتی نداشته باشین. از نظر تفکیک هم بنظرم مشکلی نداره.

پنج شنبه 15 تیر1396 - 3:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بر استاد بزرگ اقاحمید
جا داره از زحمات شما قدردانی کنم بابت پاسخگویی,سوالات,واقعا ممنون استاد,واقعا چه صبری خدا به شما داده که به تمامی سوالات دارین باحوصله جواب میدین,خدا قوت,ایشالا,هرچی میخواید,ازخدا به شما بده,از دست ما که چیزی بیرون نمیاد,

برای سلامتی استاد حمید,بچها همگی,دعا کنید,و,صلوات بفرستید,

پنج شنبه 15 تیر1396 - 4:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

نقل قول:
خواهش میکنم.
متوجه نشدم بعد مدتی ماسفت مدار شما شمارش تغییر کرده یا خودتون اینجور گذاشته بودین؟! :D این شماره دارای Rds کمی هست و باید از عرض پالس پایین تر یا لوپ با مقاومت بالاتر استفاده کنین تا احیانا بی ثباتی نداشته باشین. از نظر تفکیک هم بنظرم مشکلی نداره.

ممنون مهندس
:D نه قبلا همین شماره گذاشتم.
مهندس مقاومت لوپهام اگه اشتباه نکنم بین .05 تا 1 بودن لوپ 1در1 و 40 سانتی
اشکالی نداره؟مهندس امشب احتمالا بخام برم کوه برای کاوش چه تنظیماتی با توجه به لوپ و ماسفت مد نظرتون هست
بازم ببخشید بابت سوالاتم :) @};-

پنج شنبه 15 تیر1396 - 4:03pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27805 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2268 , 2269 , 2270 , 2271 , 2272 , 2273 , 2274 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: shantiplc و 161 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure