نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|

mohammad22 نوشته است: سلام لوپ 30 با دیلی 19 و سیم .7 که خونه داشتم درست کردم. اعداد 3 گانه 260 680 790 وقتی با فویل ساندویچ شیلد میکنم دیلی 1 واحد کم میشه (18) و اعداد 3 گانه A=245 وb cتغییر جزیی میکنن.چند بار باز کردم و دوباره شیلد کردم نتیجه همونه. قبلا با این فویل چند تا لوپ شیلد کرده بودم. فویل رو چند لایه کردم سنس نداشت.تنظیمات تو همه آزمایش ها ثابت بودند .مهندس حمید اگر شیلد اثر منفی داشت باید دیلی زیاد میشد نه کم؟ و آیا میتونم از این استفاده کنم یا مشکل داره؟ ممنون از شما مهندس حمید  مشخصات دیلی و اعداد لوپ شما که مشکلی نداره. اون میزان تغییر جزئی در اثر شیلد زرورق هم طبیعیه و ایرادی نداره. البته دقت کنین این پوشش در واقع فویل نیست وگرنه جواب خوبی نمیداد. زیاد شدن دیلی در اثر نزدیکی به فلز با رسانایی زیاد هست که نشون میده اون پوشش مناسب شیلد نیست. اما اگر دیلی کم بشه احتمالا بخاطر ایجاد حالت خازنی بین پوشش شیلد و سیم پیچ هست که در حد 2 واحد تغییر ایرادی نداره و البته میتونین با ایجاد کمی فاصله بین شیلد و سیم پیچ درستش کنین. کلا اگر اعداد 3 گانه و دیلی اتوماتیک تغییر زیادی نداشته باشن و در عین حال برد شما هم تغییر محسوسی نکنه مشخص میشه ایرادی در شیلد وجود نداره.
|
چهارشنبه 13 تیر1396 - 2:28am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
رهاد نوشته است: سلام مهندس اندوکتانس ومقاومت اگه بالاباشه چه اتفاقی میوفته. ممنونم ازلطف بیکرانت خواهش میکنم. بالا بودن مقاومت سبب کاهش دیلی اتوماتیک و البته افت قدرت و برد نهایی میشه. بالا بودن اندوکتانس هم اعداد 3 گانه و دیلی رو افزایش میده و بتدریج برد کم میشه و تفکیک هم بر هم میخوره.
|
چهارشنبه 13 تیر1396 - 2:33am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
رهاد نوشته است: مهندس MAC157جفت آپ آمپه! یجا عکسش رودیدم. اگه دوتا آپ داره پس چرا357یدونه آپ داره فرقشون درقدرت تقویت درچیه؟ خیر MAC157 عینا مشابه LF357 هست و هر دو تک آپ امپ هستن. وقتی دهها نفر از دوستان از نوع MAC157 استفاده کردن و بنده هم در راهنما به این شماره اشاره داشتم ؛ دیگه پرسیدن چنین سوالی چه معنی داره؟! بارها عرض کردم مشکل کم بودن برد شما به هیچ یک از این مسائلی که روی اون کار میکنین ربط نداره! معنیش این هست که بنده به صدها نفر که این مدار رو ساختن راهنمایی دادم و میدونم مساله شما از اینها نیست! ولی نمیدونم چرا فقط شما تا این حد در جوابگیری مشکل داشتین. در واقع باید مشکل رو در عملکرد خودتون جستجو کنین وگرنه ما حتی ساده ترین مسائل ساخت مدار رو به فارسی روان و قابل فهم در سطح یک نوجوان مدرسه ای توضیح دادیم!
|
چهارشنبه 13 تیر1396 - 2:39am |
|
 |
رهاد
کاربر فعال
|
مهندس سلام میدونم باافزایش پهنای پالس ومابقی تنظیمات برد افزایش پیدامیکنه حتی بسته به جنس خاک میشه حساسیت روکه تاثیر مستقیم دربرد داره افزایش داد. اما تلاش و وسواس بنده به این خاطره که باحساسیت کم بیشترین برد حاصل بشه. حالا باتغییر درجنس قطعات مدار که نهایت دقت روداشته باشه وبالاترازهمه جنس سیم ومشخصات واندازه لوپ سعی کردم بابدست آوردن لوپ بهتر بردبیشتری داشته باشم چون افزایش پالس وجریان خروجی مستلزم طراحی مجدد مداره که شاید امکان نداشته باشه وشایدم درتوان کسی باشه ابداع جدیدی کنه. یکی ازدوستان کارش برنامه نویسی وطراحی وتعمیراته یه چیزایی بهم گفت ولی گفت باید سورس برنامه روداشته باشه تاببینه راه حل داره یانه.یه نفر روپیداکردم سورس روداره ولی داره باتغییراسم مدار منتاژوکاسبی میکنه بهش گفتم بهم سورس روبده یکی میخواد برنامه روبررسی کنه واسه ارتقا ولی نداد انگار مدار مال خودشه
|
چهارشنبه 14 تیر1396 - 4:45pm |
|
 |
رهاد
کاربر فعال
|
حمید جان من مقاومت هارو چک کردم حتی بین اونایی که 0.1 هستند مقدارثابت نیست وکم وزیاددارند ولی سعی کردم هرکدام که دقیق تره رودرمدارنصب کنم. چرا وقتی مقاومت تومدارقرارمیگیره مقدارش بااونچه که بایدباشه فرق میکنه تومدار مقاومت ها اکثرا ازحد تعیین شده کمترهستند این مورد ایراد ایجاد نمیکنه؟ مقدارتعیین شده مقاومت ها درمدار باید مثلا 100اهم باشند؟ درحالی که پس ازلحیم کمترمیشند این بخاطر مابقی قطعات رخ میده وکم بودنش درعملکرد تاثیرداره؟ فدایی داری داش
|
چهارشنبه 14 تیر1396 - 4:51pm |
|
 |
رهاد
کاربر فعال
|
راجع مقاومت واندوکتانس اگه سوال پرسیدم بدین خاطره. یه لوپ 55سانتی باکابل6دی لینک زدم که مقاومت اش 2/6 واندوکتانسش 546 شد، ولی جالب آینه که اعدادسه گانه دقیق وبردش ازمابقی لوپ ها بیشتر ودیلی اش 21 شده خودم موندم. اومدم همین لوپ روباسیم 1/18آلمانی زدم که مقاومت اش خیلی کمتربشه اما اعدادسه گانه اولی 225شد دیلی 30 وبردش ازاون هم کمترشده واسه همین گفتم اگه مقاومت واندوکتانس ایرادایجادنکنه بهترین لوپ ام همینه که بردبیشتری باتنظیمات ثابت بین تمام لوپ ها داره s:12-D:20-P:200-F:160وگراندخاموش همه لوپ ها سینی38*38 روبااین تنظیمات 150 زدن ولی لوپ باکابل دی لینک والبته سری موازی زدن سیم ها سینی رودر160-70 زد
|
چهارشنبه 14 تیر1396 - 5:01pm |
|
 |
رهاد
کاربر فعال
|
این لوپ باکابل6دی لینک
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 14 تیر1396 - 5:16pm |
|
 |
رهاد
کاربر فعال
|
اون استوانه ای کوچیک باهمون تنظیمات 85 سانت میزنه فکرکنم زیرکاربالای 1متری بزنه خوبیش دراینه که مثل ذره بین بکارمیاد
|
چهارشنبه 14 تیر1396 - 5:18pm |
|
 |
asad135959
کاربر حرفه ای
|
سلام,استاد,مشکلی برام پیش امده,وقتی فیش لوپ میزنم به دسگاه,دسگاه خاموش میشه,بنظر شما مشکل از کجاست,بعد,میخوام اینبار با قطعات smd بسازمش,ببینم چطور میشه,وایا مقاومت390 اهم smd هم وجود داره,یا نه,ممنون,از شما
|
پنج شنبه 14 تیر1396 - 12:03am |
|
 |
asad135959
کاربر حرفه ای
|
خواهشا,PCB,اس ام دی رو برای دانلود برام بزاره,ممنون میشم,
|
پنج شنبه 14 تیر1396 - 12:18am |
|
 |