نویسنده |
پیغام |
محمد کیا
کاربر فعال
|
gogoli نوشته است: حمید نوشته است: شما به احتمال زیاد در ولتاژگیری اشتباه میکنین. باید دو سر هر سلول رو با ولتمتر و در حین کارکرد مدار بگیرین. اگر هم ولتاژ یک سلول 1.5 ولت هست خب همون سلول مشکل داره! مهندس حمید منم یک همچین مشکلی دارم اما به نوع دیگه وقتی کلید روشن خاموش دستگاه رو میزنم مدار روشن نمی شه دوباره کلید رو قطع می کنم ودوباره وصل می کنم درست میشه برای همین دیگه همیشه باید دوبار خاموش روشن کنم تا مدار روشن بشه کلید رو هم چند سری عوض کردم اما توفیقی نکرد مشکل به نظرتون از کجا می تونه باشه دوستان با سلام قبل از سوال خیلی معذرت بابت سوالم ولی با توجه به رگیلاتور 12 آیا چه فرقی داره از 4 باطری استفاده بشه یا 5 ممنون میشم توجیهم کنید
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 7:29pm |
|
 |
gogoli
|
مهندس حمید می شه مثلا با دو تا پراب در جایی که مشکوک هست وارد خاک کنیم تا فرکانس که وارد خاک شده اگر باری در اونجابود برگشت پیدا کنه و توسط دستگاه پالسی آشکارش کنیم در واقع بتونیم میدان بار رو قوی تر کنیم یا همون برگشت فرکانس بار رو بگیریم تا مثلا بتونیم با دستگاه پالسی عمق بیشتری رو کاوش کنیم 
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 7:31pm |
|
 |
gogoli
|
محمد کیا نوشته است: gogoli نوشته است: حمید نوشته است: شما به احتمال زیاد در ولتاژگیری اشتباه میکنین. باید دو سر هر سلول رو با ولتمتر و در حین کارکرد مدار بگیرین. اگر هم ولتاژ یک سلول 1.5 ولت هست خب همون سلول مشکل داره! مهندس حمید منم یک همچین مشکلی دارم اما به نوع دیگه وقتی کلید روشن خاموش دستگاه رو میزنم مدار روشن نمی شه دوباره کلید رو قطع می کنم ودوباره وصل می کنم درست میشه برای همین دیگه همیشه باید دوبار خاموش روشن کنم تا مدار روشن بشه کلید رو هم چند سری عوض کردم اما توفیقی نکرد مشکل به نظرتون از کجا می تونه باشه دوستان با سلام قبل از سوال خیلی معذرت بابت سوالم ولی با توجه به رگیلاتور 12 آیا چه فرقی داره از 4 باطری استفاده بشه یا 5 ممنون میشم توجیهم کنید خوب سلول بیشتر زمان کار بیشتر رو به دستگاه میده با چهار تا فول فول 16.8 ولت داری و این دستگاه 15 ولت براش عملکرد نامشخص پیش میاد و 14.5 ولت خاموش میشه
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 8:17pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
gogoli نوشته است: مهندس حمید منم یک همچین مشکلی دارم اما به نوع دیگه وقتی کلید روشن خاموش دستگاه رو میزنم مدار روشن نمی شه دوباره کلید رو قطع می کنم ودوباره وصل می کنم درست میشه برای همین دیگه همیشه باید دوبار خاموش روشن کنم تا مدار روشن بشه کلید رو هم چند سری عوض کردم اما توفیقی نکرد مشکل به نظرتون از کجا می تونه باشه این مساله در صورت استفاده از باطریهای پلیمری که دارای مدار قطع کننده برای اتصال کوتاه هستن رایج هست. چون ما در مدار از خازنهای ظرفیت بالا استفاده کردیم مدار محافظ باطری وقتی خازنهای مدار خالی هست بدلیل وجود جریان یورشی در بار اول روشن کردن دستگاه تشخیص اتصال کوتاه میده و سریعا جریان رو قطع میکنه و مدار روشن نمیشه. اما بار دوم چون خازنها کمی شارژ شدن دیگه تشخیص اتصال کوتاه نمیده و جریان رو قطع نمیکنه و لذا مدار روشن میشه. برای رفع این مشکل بهترین کار خارج کردن مدار محافظی هست که به سر باطری متصل شده.
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 8:56pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
محمد کیا نوشته است: دوستان با سلام قبل از سوال خیلی معذرت بابت سوالم ولی با توجه به رگیلاتور 12 آیا چه فرقی داره از 4 باطری استفاده بشه یا 5 ممنون میشم توجیهم کنید فکر میکنم مشخصا این مساله رو در بخش باطری توی راهنما توضیح دادم! رگولاتور 7812 برای داشتن خروجی رگوله 12 ولت به حداقل 2.5 ولت ولتاژ ورودی بالاتر نیاز داره. بنابراین حداقل ولتاژ باطری جهت کارکرد درست مدار حدود 15 ولت خواهد بود. حالا اگر از 4 سلول استفاده کنین چون هر سلول خالی 3.2 ولت هست مجموع ولتاژ بیشتر از 12.8 ولت نخواهد بود و معنیش اینه که شما خیلی زودتر از اینکه سلولها خالی بشن (تقریبا روی 50 درصد شارژ) مجبور هستین باطری رو شارژ کنین! حالا اگر این وضعیت براتون قابل قبوله که همیشه فقط نیمی از ظرفیت باطری براتون قابل استفاده باشه میتونین از 4 سلول هم استفاده کنین. ولی اگر بخواین تمام ظرفیت باطری قابل استفاده باشه و با هر بار شارژ سلولها به مدت زمان تقریبا 2 برابر بیشتر بتونین از دستگاه استفاده کنین لازمه 5 سلول به کار ببرین.
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 9:03pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
gogoli نوشته است: مهندس حمید می شه مثلا با دو تا پراب در جایی که مشکوک هست وارد خاک کنیم تا فرکانس که وارد خاک شده اگر باری در اونجابود برگشت پیدا کنه و توسط دستگاه پالسی آشکارش کنیم در واقع بتونیم میدان بار رو قوی تر کنیم یا همون برگشت فرکانس بار رو بگیریم تا مثلا بتونیم با دستگاه پالسی عمق بیشتری رو کاوش کنیم  فلزیاب اصول علمی مشخصی داره که دهها ساله کشف شده و در صدها دستگاه مختلف هم بکار رفته. داستان ردیاب و پراب زنی و فرکانس و این چیزها مطرح نیست که نصف بیشترش هم ذهنیتی باشه و اصلا اصول علمی خاصی نداشته باشه! لذا مطلبی که فرمودین ربطی به عملکرد فلزیاب نداره و نمیتونه تاثیر محسوسی داشته باشه.
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 9:06pm |
|
 |
gogoli
|
سلام مهندس حمید من لوپ رو با دستگاه بردم بیرون تست کردم اعداد سگانه درست شد A245 B682 C806 اما بردش 132 هست با همون سینی30 سانت تنظیماتشم که مثل قبلی فرکانس 100 پهنای پالس 150 و دیلی 50 نمی دونم چیکار کنم بردش بیشتر بشه من آی سی 157 گرفتم و خازن 5.6 آلمانی و مقاوت 1 درصد و خازن تانتال 2.2 آلمانی مهندس نظری دارید؟ فیش مدار هم 3 تایی نظامی هست ممکنه ترانزیستور سوییچینگم مشکل داشته باشه ؟و...
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 11:17pm |
|
 |
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
پیوست: _20170516_000241.JPG سلام مهندس حمید وقتتون بخیر با کمک شما بزگوار و دوستان موفق به ساخت فلز جو شدم ولی چون تا حالا تجربه ای نداشتم قطعاتی که استفاده کردم قطعات معمولی بود بخاطر همین تصمیم گرفتم از قطعات بهتری استفاده کنم ولی متاسفانه فقط خازنها و ایسی 357 جنس مرغوب گیرم اومد و بقیش از مدار قبلی استفاده کردم میخواستم نظرتون شما بزرگوار در مورد این مدار تازه مونتاژ شده بدونم ،بسیار سپاسگذارم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 11:21pm |
|
 |
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
مهندس حمید برای اتصال لوپ به مدار از کابل RG58 تایوانی استفاده کردم که درصد مس داخلش معلوم بود خیلی کم هست بخاطر همین الان کابل کرمان گرفتم که مشخصه مس بهتری استفاده شده ،نظر شما چیه مهندس؟
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 11:32pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
gogoli نوشته است: سلام مهندس حمید من لوپ رو با دستگاه بردم بیرون تست کردم اعداد سگانه درست شد A245 B682 C806 اما بردش 132 هست با همون سینی30 سانت تنظیماتشم که مثل قبلی فرکانس 100 پهنای پالس 150 و دیلی 50 نمی دونم چیکار کنم بردش بیشتر بشه من آی سی 157 گرفتم و خازن 5.6 آلمانی و مقاوت 1 درصد و خازن تانتال 2.2 آلمانی مهندس نظری دارید؟ فیش مدار هم 3 تایی نظامی هست ممکنه ترانزیستور سوییچینگم مشکل داشته باشه ؟و... خسته نباشین. بله این اعداد در رنج خوبی هستن. مشخص میشه محل تست قبلی شما مشکل داشته و فلزات مزاحم نزدیک لوپ بودن. شما عرض پالس رو 200 و دیلی رو 30 و حساسیت رو روی 17 بذارین باید برد خوبی بدست بیاد. وگرنه احتمالا مشکل از کیفیت لوپ شماست.
|
دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 11:38pm |
|
 |
|