انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 22 دی1404 - 12:34pm

پاسخ به موضوع  [ 27879 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2194 , 2195 , 2196 , 2197 , 2198 , 2199 , 2200 ... 2788  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

درود بر دوستان عزیز به خصوص مهندس حمید استاد بزرگوار امیدوارم که حالتون خوب باشه @};-
مهندس بنده قسمت باطری دستگاهم مشکل داشت یعنی سریع شارژ خالی میکرد مجبور شدم باز کنم ببینم مشکل از کجاست که در نهایت دو سل از 5 سل باطری رو عوض کردم و دوباری سری بستم و وصل کردم به مدار که وقتی روشن کردم دستگاه روشن شد ولی طولی نکشید که ال سی دی شروع به خاموش روشن شدن کرد بعدم خاموش شد وقتی ولتاژ رو برسی کردم تا زمانی که دستگاه خاموشه ولتاژ باطری 21 بود ولی وقتی دستگاه روشن میکنم ولتاژ میشه 9.5 و تو مدارم ولتاژای 12 همون 9.5 هستنu12v رو هم عوض کردم ولی درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنین .
@};- :x

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 2:29pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: سرزمین لاله های واژگون،لرستان
VMV1 نوشته است:
درود بر دوستان عزیز به خصوص مهندس حمید استاد بزرگوار امیدوارم که حالتون خوب باشه @};-
مهندس بنده قسمت باطری دستگاهم مشکل داشت یعنی سریع شارژ خالی میکرد مجبور شدم باز کنم ببینم مشکل از کجاست که در نهایت دو سل از 5 سل باطری رو عوض کردم و دوباری سری بستم و وصل کردم به مدار که وقتی روشن کردم دستگاه روشن شد ولی طولی نکشید که ال سی دی شروع به خاموش روشن شدن کرد بعدم خاموش شد وقتی ولتاژ رو برسی کردم تا زمانی که دستگاه خاموشه ولتاژ باطری 21 بود ولی وقتی دستگاه روشن میکنم ولتاژ میشه 9.5 و تو مدارم ولتاژای 12 همون 9.5 هستنu12v رو هم عوض کردم ولی درست نشد ممنون میشم راهنمایی کنین .

ابتدا كه در صورت خرابي هركدوم از سلها در پك باطري بايد تمام پك يكجا تعويض بشه مخصوصا براي پكهاي ليتيوم ومخصوصا پكهاي كه شار‍ر وبالانسر استاندارد ندارن
اين موضوع حتي براي پكهاي بزرك وگرانقيمت برق اظتراري كه در مراكز حساس واتاق سرورها نصب ميشن صادقه مثلا يه پك سيلد اسيد 240ولت 120امپر ساعت كه حدود بيست وچند ميليون قيمت داره با خرابي هر سل به تنهاي كه حدود يه ميليون تومن قيمتش هست به طور كل عوض بايد بشه والا عواقب وريسك بالايي در پي خواهد داشت
در مورد مدار شما هم همچنان مشكل باطري هست براي تست وقتي مدار روشنه وباطري در حال استفاده ولتا‍‍‍ژ هر سل رو جداگانه اندازه بكيريد تا متوجه بشيد مشكل كجاست وبعد كل پك رو با نمونه نو وسالم وهم برند تعويض كنيد

آن کس که بداند و بداند که بداند*باید برود غاز به کنجی پچراند.
آن کس که بداند و نداند که بداند*به که برود خویش به گوری بچپاند.
آن کس که نداند و بداند که نداند*لنگان خرک خویش به منزل برساند.
آن کس که نداند و نداند که نداند*بر پست ریاست ابدودهر بماند.

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 2:53pm
مدیر کل
مدیر کل

A.D.H1360 نوشته است:
تشكر از توجه وزماني كه براي پاسخگويي گذاشتيد ^:)^
گفته هاي شما كاملا درست وبرخواسته از درك بالاي شما از عملكرد اين گونه سيستمهاست ومنهم اون تنظيمات رو فقط جهت تست وبراي ايجاد بالاترين عمق به همراه پايداري انجام دادم وهرچند كه در همون حال حدود بيست دقيقه باهمون شرايط مانند كاوش واقعي به جستجو پرداختم وهمچنان ثبات وقدرت پابرجابود وحساسيت لوپ به زمين علارغم اينكه هنوز اون روشيلد نكردم خيلي نسبت به ساير مدارات ديگه كه دارم كمتر بود ولي با اين حال بيشك در كاوش واقعي مواردي كه شما ذكر كردين ميتونه تاثير بالايي در نتيجه درست ونهايي داشته باشه ورعايت اونها ضروري وغير قابل انكاره.
اما راجع به لوپ مذكور كه تنها دليل ساخت اين سايز رسيدن يك صفحه گرد چوبي مناسب از تو ضايعات با اون قطر به دستم بود اول 26دور پيچيدم كه اهم نزديك دو واندوكتانس 410 داشت وبا كم كردن تك به تك دورهابا اولويت اول اندكتانس 350 به اين ظرفيت رسيدم .
حالا سوال اينجاست كه باتوجه به درست بودن ساير مشخات لوپ براي رسيدن به ديلي بالاتر كدوم پارامتر (مقاومت اهمي=مقاومت سلفي -ظرفيت خازني) لوپ رو بايد تعقير بدم كه به نتيجه مطلوبتر برسم؟
وآيا مثلا باهمين مشخصات موجود در صورت ايجاد شيلد گرافيتي با اتصال به شيلد مدار سبب بالاتر ياپايينتر اومدن عدد ديلي خواهد شد؟كه اگر تاثير اون محسوس باشه شايد بهتر باشه ابتدا شيلد رو اجرا كنم وبعد با توجه به نتيجه نهايي اقدام به اصلاح مشخصات لوپ كنم كه منجر به دوباره كاري نشه!؟ @};- @};-

خواهش میکنم.
اگر اصرار دارین که لوپ ذاتا کمتر به زمین حساس باشه باید مقاومت اون رو بالاتر ببرین و در واقع از سیم نازکتر استفاده کنین. ولی بیش از 2 اهم دیگه برد نهایی در حد محسوسی افت میکنه و مناسب جوابگیری حداکثری در نواحی که شرایط زمین مطلوبه نیست. بالا بردن دیلی لوپ هم بخودی خود کمی کمک میکنه. برای بالا بردن دیلی لوپ باید از سیم لاکی استفاده کنین و سیمها رو فشرده تر و نزدیکتر به هم در نظر بگیرین. همینطور افزایش ظرفیت یا اندوکتانس هم میتونه کمی دیلی رو افزایش بده. در نهایت روی خود مدار هم کاهش مقاومت 12 منجر به افزایش دیلی میشه هر چند کمی از قدرت دستگاه کاسته خواهد شد. شیلد هم بسته به نوعش میتونه اندکی دیلی رو افزایش بده.

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 3:40pm
مدیر کل
مدیر کل

VMV1 نوشته است:

ممنون. خسته نباشین.
اگر مدار از قبل مشکلی نداشته مشکل فعلی کماکان از باطری هست! بعضی باطریها وقتی معیوب میشن در اثر جریانکشی مختصر ولتاژشون افت زیادی میکنه. میتونین حین کارکرد دستگاه ولتاژ تک تک سلولها رو بررسی کنین.

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 3:43pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
VMV1 نوشته است:

ممنون. خسته نباشین.
اگر مدار از قبل مشکلی نداشته مشکل فعلی کماکان از باطری هست! بعضی باطریها وقتی معیوب میشن در اثر جریانکشی مختصر ولتاژشون افت زیادی میکنه. میتونین حین کارکرد دستگاه ولتاژ تک تک سلولها رو بررسی کنین.

درود مهندس مدارو روشن کردم به صورت تکی ولتاژشون رو چک کردم همه بالای 4 ولت هستن مداری خوبی بود خودتونم از تستی که گرفته بودم و نتیجش راضی بودین حیفه خراب بشه :(

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 4:01pm
مدیر کل
مدیر کل

خب چیزی که شما میفرمایین که اصلا با حساب چهار عمل اصلی هم جور در نمیاد! :D اگر 5 سلول سری شده داشته باشین و حین کار ولتاژ همشون بالای 4 ولت باشه پس ولتاژ مجموع هم باید بالای 20 ولت باشه! اینکه مشخصه. شما سیمکشی بین سلولها و دو سیم نهایی رو هم که تا مدار میاد چک کنین که نقاط اتصال و یا سیمها مشکلی نداشته باشن.

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 4:10pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خب چیزی که شما میفرمایین که اصلا با حساب چهار عمل اصلی هم جور در نمیاد! :D اگر 5 سلول سری شده داشته باشین و حین کار ولتاژ همشون بالای 4 ولت باشه پس ولتاژ مجموع هم باید بالای 20 ولت باشه! اینکه مشخصه. شما سیمکشی بین سلولها و دو سیم نهایی رو هم که تا مدار میاد چک کنین که نقاط اتصال و یا سیمها مشکلی نداشته باشن.

استاد یکی از سلولها ولتاژ
1.5 هست ولی وقتی مدار رو روشن میکنم میشه 6 :D

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 4:26pm
مدیر کل
مدیر کل

شما به احتمال زیاد در ولتاژگیری اشتباه میکنین. باید دو سر هر سلول رو با ولتمتر و در حین کارکرد مدار بگیرین. اگر هم ولتاژ یک سلول 1.5 ولت هست خب همون سلول مشکل داره!

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 5:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
شما به احتمال زیاد در ولتاژگیری اشتباه میکنین. باید دو سر هر سلول رو با ولتمتر و در حین کارکرد مدار بگیرین. اگر هم ولتاژ یک سلول 1.5 ولت هست خب همون سلول مشکل داره!

سپاس مهندس @};-

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 5:20pm

حمید نوشته است:

مهندس حمید منم یک همچین مشکلی دارم اما به نوع دیگه
وقتی کلید روشن خاموش دستگاه رو میزنم مدار روشن نمی شه دوباره کلید رو قطع می کنم ودوباره وصل می کنم درست میشه 8-|
برای همین دیگه همیشه باید دوبار خاموش روشن کنم تا مدار روشن بشه
کلید رو هم چند سری عوض کردم اما توفیقی نکرد
مشکل به نظرتون از کجا می تونه باشه

دوشنبه 25 اردیبهشت1396 - 7:24pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27879 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2194 , 2195 , 2196 , 2197 , 2198 , 2199 , 2200 ... 2788  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Laith و 362 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure