نویسنده |
پیغام |
Mojtaba195
کاربر حرفه ای
|
سلام استاد حمید. میشه بجای خازن های 470 میکرو از خازن های 1000 میکرو استفاده کرد؟
,If you want to find the secrets of the universe .think in terms of Energy, Frequency and Viberation Nikola Tesla
|
یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 5:05pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

Farhadzare نوشته است: دوستانی که از ثبا صحبت میکنند اینو توجه کنند که منظور از ثبات در حالت سکون نیست . منظور ثبات در حین کاووشه . چطور من دوتا مدار دیگه با همین قطعاتی که برای فلزجو مصرف کردم ساختم و اون دوتا واقعا ثبات بی نظیری دارند ؟ والا خداشاهده ما هرچی تو این تاپیک فلزجو به مهندس گفتیم ثبات واقعا یه اشکال در این مداره از بنده ناراحت شدند . درسته کسی مجبور نیست بسازه ولی خوب اینم حق کسایی نیست که وقتشونو گذاشتن و هزینه کردن و فلزجورو ساختند و الان در مقابل انتقاد این حواب هارو بشنوند دوست عزیز متاسفانه مجموع پستهای شما اصلا نشون نمیده که واقعیت رو میگین! شما فرمودین 4 بار مدار رو ساختین مشکل کویل ارور داشتین! یک جای دیگه میفرمایین بدون کویل روشن میکنین کویل ارور ندارین! جای دیگه میگین چند بار مدار رو ساختین بدون وصل کردن لوپ دستگاه شروع به سنس میکنه!!! بد نیست همین موارد رو از دوستان سوال کنین جزو مختصات اصلی این طرح هست یا صرفا شما این چیزها رو میگین؟! اینها که دیگه ربطی به ثبات دستگاه سر زمین نداره. شما مدت اندکی هست وارد انجمن شدین ادعا میکنین همه چیز رو خوندین و بارها مدار رو ساختین ولی مشخصا حتی کسری از توضیحات راهنما رو مطالعه نکردین چطور توقع دارین حرف شما مورد توجه قرار بگیره؟ من باید حرف شما رو قبول کنم یا تجربه این چند سال و صدها نفری که دستگاه رو ساختن و خیلیاشون هم در کاوش موفقیتهای خوبی داشتن؟ اگر صحبت شما درست بود که نتیجه کار نباید این باشه که حتی در اغلب سایتهای خارجی کاربران توجهشون به این طرح جلب بشه و خیلی از فروشندگان حتی غیر وطنی این طرح رو بصورت انبوه بسازن و عرضه کنن! شما یا اینها رو نمیدونی یا قبول نداری که البته مستنداتش واضح هست و چیزی نیست که من ادعا کنم و یا اینکه واقعا قصد و غرضی داری! لذا مشخصا عرض میکنم حتی اگر شما درست هم بگی و انتقادت وارد هم باشه ضمن احترام به صحبتهای شما پاسخ بنده این هست توان من طی 2 سال کار روی این پروژه در همین حد بوده و ذره ای کار بیشتر از من ساخته نیست! بنابراین ضمن عذر خواهی از اینکه احیانا وقت و انرژی و هزینه شما به هدر رفته خواهش میکنم دیگه روی این طرح کار نکنین تا بیش از این متضرر نشین و مطلبی هم در اینجا ننویسین. مدار فلزیاب بسیار هست و شما هم آزادین هر مدار دیگری رو بسازین.
|
یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 5:15pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Mojtaba195 نوشته است: سلام استاد حمید. میشه بجای خازن های 470 میکرو از خازن های 1000 میکرو استفاده کرد؟ بله اشکالی نداره ولی کمکی هم نمیکنه. بجای این کار اگر از خازن جامد حتی با ظرفیت یک رنج کمتر استفاده کنین ممکنه اندکی عملکرد مدارتون بهتر بشه!
|
یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 5:19pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
gogoli نوشته است: مهندس حمید یک سوال دیگه هم داشتم چرا وقتی به خاک نزدیک می کنم خاک رو برای من آهن میزنه تو تفکیک؟ عدد تفکیک 15
در مورد سنس زمین در راهنما مفصلا توضیح دادم لطف کنین مطالعه کنین. سنس زمین توام با تفکیک بصورت آهن مشخص میکنه خاک اون منطقه حالت مغناطیسی داره. این شرایط معمولا در جاهایی که ذرات اکسید آهن یا سنگ آهن زیاد هست پیش میاد. ولی اگر منظورتون این بوده که عدد تفکیک 15 هست میتونین بسادگی با زیاد کردن دیلی اثر سنس زمین رو بشدت تضعیف کنین. کلا تنظیم دیلی روی حذف اهداف یا سنسهای ناخواسته که عدد تفکیک پایین دارن کمک زیادی میکنه.
|
یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 5:23pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
gogoli نوشته است: ممنون از پاسختون پس مهندس حمید با این توضیحی که دادید فقط ردیاب خوب هست برای مشخص کردن یک محوطه چند متری در قبرستان که بعد برای مشخص کردن نقطه دقیق بیام از همین پالسی ها استفاده کنیم خوب حالا مهندس حمید شما چه ردیابی رو پیش نهاد می کنید ؟
برای کاوش یک محوطه چند متری جهت پیدا کردن فلز مطمئن باشین هیچ دستگاهی بهتر از فلزیاب نیست. ردیاب برای کاوش یک محوطه وسیع تر استفاده میشه. از این گذشته عملکرد ردیاب اصلا مثل فلزیاب الکترونیکی نیست! به بدن شما و ذهنیت شما و بقولی حتی گروه خون شما هم بستگی داره!!! لذا مدارش زیاد مهم نیست. در ردیابهای آنتنی عمده کار توسط اپراتور انجام میشه. اگر تجربش رو نداشته باشین ممکنه ماهها طول بکشه تا ردیابی رو یاد بگیرین و حتی ممکنه مثل برخی هیچوقت موفق نشین! اینها رو عرض کردم که دید واقعی تری نسبت به دنیای ردیابی داشته باشین. بهرحال برای شروع و سنجش توانایی خودتون در این امر میتونین به تاپیک ردیابی با موبایل رجوع کنین.
|
یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 5:28pm |
|
 |
Farhadzare
کاربر فعال
|
ممنون از پاسخ صریحتون مهندس جان. من قصدپایین اوردن ارزش طرح شمارو نداشتم و فقط مشکلاتمو باهاتون درمیون میزاشتم به امید کمک و من اگه ازین فلزجو چیزی ندیده بودم یکسال پیگیر نمیشدم . چشم مهندس من طبق فرمایش شما تا زمانی که این فلزجورا با موفقیت به سرانجام نرساندم دیگه تو این تامیک پیام نمیزازم تا خدایی ناکرده باعث رنجش خاطر و دلسردیه دوستان نشوم. سپاس فراوان
|
یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 5:44pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. شما لطف کنین این بار که دستگاه رو سر زمین بردین یک فیلم مشخص از تنظیمات و نحوه کارتون با دستگاه و بی ثباتی که در اون شرایط وجود داره تهیه کنین و برای ما بذارین تا روی فیلم توضیح بدیم. وگرنه با چند جمله نوشته چیزی مشخص نمیشه. بارها برخی دوستان مثل شما اصرار داشتن که دستگاه مشکل داره ولی وقتی یک فیلم کوتاه گرفتن مشخص شده که اشتباهات زیادی مرتکب شدن! ساخت فلزیاب و حتی اپراتوری اون ریزه کاری های فراوانی داره که گاهی عدم رعایت یک نکته کوچک دستگاه رو بلا استفاده میکنه.
|
یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 5:49pm |
|
 |
gogoli
|

gogoli نوشته است: حمید نوشته است: gogoli نوشته است: ممنون از پاسختون پس مهندس حمید با این توضیحی که دادید فقط ردیاب خوب هست برای مشخص کردن یک محوطه چند متری در قبرستان که بعد برای مشخص کردن نقطه دقیق بیام از همین پالسی ها استفاده کنیم خوب حالا مهندس حمید شما چه ردیابی رو پیش نهاد می کنید ؟
برای کاوش یک محوطه چند متری جهت پیدا کردن فلز مطمئن باشین هیچ دستگاهی بهتر از فلزیاب نیست. ردیاب برای کاوش یک محوطه وسیع تر استفاده میشه. از این گذشته عملکرد ردیاب اصلا مثل فلزیاب الکترونیکی نیست! به بدن شما و ذهنیت شما و بقولی حتی گروه خون شما هم بستگی داره!!! لذا مدارش زیاد مهم نیست. در ردیابهای آنتنی عمده کار توسط اپراتور انجام میشه. اگر تجربش رو نداشته باشین ممکنه ماهها طول بکشه تا ردیابی رو یاد بگیرین و حتی ممکنه مثل برخی هیچوقت موفق نشین! اینها رو عرض کردم که دید واقعی تری نسبت به دنیای ردیابی داشته باشین. بهرحال برای شروع و سنجش توانایی خودتون در این امر میتونین به تاپیک ردیابی با موبایل رجوع کنین. نه مهندس حمید منظورم این بود مثلا تو قبرستون با دستگاهی که چند متر رو مشخص کرده اون وقت بیایم با پالسی برسی کنیم یعنی تو محوطه بزرگ مثل قبرستان حدود رو بدونم اون وقت میام با پالسی نقطه می کنم دستگاهی باشه که حدود رو هم بگه خوبه اون وقت آدم میاد با پالسی نقطه رو پیدا می کنه باز هم ممنون از پاسختون
|
یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 7:24pm |
|
 |
رهاد
کاربر فعال
|
مهندس حمید ممنونم از توجه شما به سوالم .سعی میکنم بیشتروقت بزارم بخش های مختلف روبخونم تجربه ام زیادبشه .تا سوال تکراری نپرسم .درکل این اولین تجربه ام هست درمونتاژدستگاه.وآمپلی فایر البته از یه تعمیرکارهم کمک میگیرم واسه همین کارپروگرام رودادم بیرون انجام بدن طرف قبلا این دستگاه شما رودرست کرده بود اما بالوپ 35یا45دوستاش تست کرده بود اونم سیم پیچ عنکبوتی نبود و60سانت بیشتر تست نگرفت البته تومغازه کارش که پرازتلوزیون ولوازم الکترونیکی بود.
|
یکشنبه 24 اردیبهشت1396 - 8:39pm |
|
 |
مهرافرین
کاربر حرفه ای
|
دوستان گرانقدر اپراتوری فلزیاب باندازه کافی سخت و دارای ریزه کاریهای بسیار هست که مدتها وقتگیر باشه.. پس اگر توانایی خرید این دستگاه رو دارید حتمن نسخه فول رو تهیه کنید که سوای کیفیت عالی خود مهندس با دقت بیشتری بطور سفارشی روی این دستگاهها کار کردن! البته میبخشید من فقط نظرمو گفتم.. بهرحال همگی موفق باشید 
|
دوشنبه 24 اردیبهشت1396 - 12:41am |
|
 |
|