انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 30 اردیبهشت1404 - 1:32pm

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2189 , 2190 , 2191 , 2192 , 2193 , 2194 , 2195 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

ممنون از شما مهدی جان عزیز بابت کمکتون . ولی من کلا با مشکلاتی که بعد از چندبار استفاده از این مدار رنج میبرم‌مشکل دارم . من از همین حا دست اقا حمیدو میبوسم ولی خوب اقا حمید بهتر بود بجای اینکه از بنده ناراحت بشند و دیگه جوابمو ندند یه فکری واسه این مشکلات اعم از بی ثباتی دستگاه کنند . البته هیچ انتظاری ازشون ندارم تا همینجاشم خیلی لطف کردند در حق همه ی ما . ولی نظر شخصیه بنده اینه که این ندار با وجود atmega ۳۲۸ نویز پذیریه زیادی داره مخصوصا وقتی که یه مدت با دستگاه کار کنیم . من خودم شخصا مدارات انالوگو خیلی بیشتر قبول دارم . حالا اگه یکی از دوستان یه مدار دیگه انجمنو بهم معرفی کنه ممنونش میشم ‌

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 12:38pm
کاربر فعال
کاربر فعال

فرهاد عزیز من هم این مدارو ساختم وازش 3تا دارم من دوتا برد نظامی امریکاییی گیر اوردم تمام مقاومتهامو از اون زدم 357 هم از یک مغازه از سی تیر خریدم که از مزایده مخابرات بود من ازش خریدم دونهای 4تومن ازش 4تا اضافه دارم خواستی تو خصوصی یکجا بگو برات بفرستم من بعد نیم ساعت حرکت دستگاه کلا یک بار بالانس کردم دستگاه ثباتش عالی هست من نه استادو میشناسم ونه ارتباطی هست ساخت این مدار هم برای کسی اجبار نیست و هزینهای بابتش گرفته نمیشه حتی هزینه عضویت یا دانلود هم کسی پرداخت نکرده اینها نشانههای روشن بر لطف استاد هست فقط یک راهنمایی کوچک براتانجام بدم واون اینه که قطعات نظامی تنها برای دستگاههای نظامی نیست دستگاههای پزشکی هم از قطعات نظامی استفاده میکنن و چون ایندستگاهها زود به زود از رده خارج میشن تو اوراقیها بردهاشون به وفور یافت میشه واینطور که من متوجه شدم دیودها 4148 هم خیلی مهم هست ودراخر از یک واو راهنما نباید سرسری گذشت ،پرحرفی کردم میبخشی عزیز

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 2:14pm
کاربر فعال
کاربر فعال

یک چیز یادم رفت شاید خنده دارباشه ولی امتحانش برای کسی ضرر نداره روی جعبه هنگام کاوش بالای میکرو یک حلقه سیب زمینی بزارید بعد تفاوت رو ببنید شاید این جک بود ولی امتحانش بدون ضرر هست

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 2:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام جناب مهندس حمید
من یه پین پوینتر با صد دور سیم 0.30 روی لوله 2.5 ساختم.مقاومت اون 2.5اهم ولی اندوکتانسش200میکروهانری شد.از سلف سنج ویکتور88c استفاده میکنم که تقریبا دقیقه.
چون اندوکتانس کمتر از استاندارد مدار شد و من هم سیم اضافه نداشتم بنابرین دیگه ادامه ندادم .باید با سیم 0.50 بسازم و از مقدار سیم بیشتری استفاده کنم تا به ظرفیت دلخواه برسه.
سوالم اینه که آیا باید سیمهارو روی لوله بصورت یک لایه بپیچم یا میشه نصف سیم رو بصورت لایه دوم روی لایه اول پیچید؟
ممنونم

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 5:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی ب نوشته است:
یک چیز یادم رفت شاید خنده دارباشه ولی امتحانش برای کسی ضرر نداره روی جعبه هنگام کاوش بالای میکرو یک حلقه سیب زمینی بزارید بعد تفاوت رو ببنید شاید این جک بود ولی امتحانش بدون ضرر هست

سلام. خوب بفرمایید تاثیرش چیه؟ :-? و اینکه آیا در مورد علت اون تاثیر تحقیق کردی؟

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 5:28pm
مدیر کل
مدیر کل

gogoli نوشته است:
ممنون از پاسختون
مهندس اعداد سه گانم درست هست
من با روش لوله پولیکا درست کردم
یعنی چهارتا لوله پلیکا 50 سانت رو برداشتم و به صورت فریم درست کردم بعد 16 دور پیچیدم
مثل فریم 1 در 1 آقای کوهیار اما این 0.5 در 0.5 متر هست
با این توضیحاتم چند دور باید بپیچم و با سینی 30 چند متر باید بزنه

ممنون ^:)^ ^:)^

خواهش میکنم.
خب احتمال داره کیفیت سیم پیچی شما خوب نباشه. اگر ابعاد فریم 50 در 50 سانت باشه قاعدتا 15 دور جواب خوبی میده. این فریم باید بتونه سینی 30 سانتی رو تا حدود 2 متر سنس کنه.

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 5:30pm
مدیر کل
مدیر کل

Farshadh54 نوشته است:
سلام به دوستان صبح همگی بخیر . اعداد سه گانه اگه درست نباشه علتش چی میتونه باشه مثلا اعداد سه گانه دستگاه من 12،375،125 هست. امکان داره بخاطر ایسی 357 باشه و اعداد سه گانه چقدر باید باشه.با تشکر و سپاس

اگر 3 عدد همین باشن که فرمودین ؛ ایراد اساسی در مدار وجود داره! بعیده فقط از آیسی 357 باشه. باید کل مدار رو با دقت بررسی کنین. بخصوص قطعات اطراف آیسی 357 رو. رنج صحیح 300 و 700 و 800 هست. در راهنما بطور دقیق بیان شده.

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 5:32pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی ب نوشته است:
سلام به همه دوستان خصوصا استاد حمید عزیز(رفیق بیکلک)
استاد عزیز من دو عدد مقاومت 470اهم سه وات امریکایی دارم از روی برد برداشتم باحرارت فندک یا با موندن تو فریزر هیچ تفاوت اهمی نداره میخواستم بدونم ایا با تغییر قطعه ای خاص امکان استفاده ازشون رو دارم .خدارو شکر میکنم که شما رو افرید وسپاسگزارم از شما

خواهش میکنم. لطف دارین. @};-
بله بجای مقاومتهای 390 اهم قابل استفاده هستن ولی افزایش مقاومت 12 منجر به اندکی ثبات کمتر و افزایش مقاومت 11 هم منجر به اندکی افت برد میشه! بهرحال تصمیم با خودتون هست.

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 5:34pm
مدیر کل
مدیر کل

Farhadzare نوشته است:
ممنون از شما مهدی جان عزیز بابت کمکتون . ولی من کلا با مشکلاتی که بعد از چندبار استفاده از این مدار رنج میبرم‌مشکل دارم . من از همین حا دست اقا حمیدو میبوسم ولی خوب اقا حمید بهتر بود بجای اینکه از بنده ناراحت بشند و دیگه جوابمو ندند یه فکری واسه این مشکلات اعم از بی ثباتی دستگاه کنند . البته هیچ انتظاری ازشون ندارم تا همینجاشم خیلی لطف کردند در حق همه ی ما . ولی نظر شخصیه بنده اینه که این ندار با وجود atmega ۳۲۸ نویز پذیریه زیادی داره مخصوصا وقتی که یه مدت با دستگاه کار کنیم . من خودم شخصا مدارات انالوگو خیلی بیشتر قبول دارم . حالا اگه یکی از دوستان یه مدار دیگه انجمنو بهم معرفی کنه ممنونش میشم ‌

شما اگر تا این حد صاحبنظر بودین و هستین که تشخیص دادین بدلیل وجود میکرویی مثل اتمگا 328 که به زعم شما نویز پذیری داره (!) ؛ مدار دارای اشکال اساسی هست اصلا نیاز نبود اون رو بسازین که بعد بخواین چنین نتیجه ای اعلام کنین! دوست عزیز جهت اطلاع شما این طرح در مجموع بالای چند هزار بار ساخته شده و حتی توسط بسیاری از فروشندگان هم مورد بهره برداری قرار گرفته که سابقه موارد اولیه اون به 2 سال قبل و تحت شرایطی برمیگرده که بنده شخصا هنوز از نتیجه طرح تا اون زمان اصلا راضی نبودم!!! حالا که خودم اعلام کردم نتیجه نهایی رضایت من رو فراهم کرده دیگه بیان این حرفها فایده ای نداره. پس اگر کاوشگر هستین خودتون رو از طرحی که بدون شک مشابه و رقیبی نداره محروم میکنین. اگر هم مصرف کننده نیستین طبیعتا بنده نمیتونم توصیه ای در جهت رسیدن به منافع شخصی شما داشته باشم. اما این نکته رو عرض کنم نه این میکرو و نه حتی اتمگا 8 مشکل نویزپذیری ندارن. اینها مسائلی هست که از سر نا آگاهی و ناوارد بودن برخی افراد مطرح شده. بخصوص 328 که در این نوع میکروکنترلرها از هر حیث میکروی خوبی هست. نکته دیگه اینکه شما اگر میتونین نویزی رو که به میکرو ارتباط داره اندازه بگیرین خب بفرمایین با یک تصویر اسکوپ حرفتون رو ثابت کنین! هر نقطه ای که حس میکنین نویز داره شکل موجش رو بذارین بنده هم میذارم ببینیم حرف شما تا چه حد درسته. این رو با اطمینان عرض میکنم چون حتی یک نقطه اتصال درون این مدار وجود نداره که با وسواس ساعتها روی اون وقت صرف نکرده باشم! پس تصور نکنین طرحی بوده کسی بصورت تفریحی و همینجوری ساده بهش رسیده. اگر اینجور بود طرح مشابه و حتی بهتر از این باید صدها نمونه وجود داشته باشه. در عین حال اگر حرف شما در خصوص بهتر بودن انالوگها درست بود دیگه تک تک شرکتهای معتبر به سمت دیجیتال کردن دستگاههاشون حرکت نمیکردن! فکر کنم نیاز به توضیح نباشه که هیچ مدار آنالوگی توان رقابت با این طرح دیجیتال رو حتی در بخش ثبات هم نداره و هر کسی ادعایی در این خصوص داشته باشه بنده میتونم بسادگی با چند تست این رو نشون بدم. پس خواهشا این بحثهای بیهوده رو تمام کنین. اگر این صرفا نظر شماست بنده احترام میذارم و مختار هستین هر مدار دیگری بسازین. طبیعتا شخصا نمیتونم پیشنهاد خاصی در این مورد داشته باشم. اما حق ندارین بدون داشتن تجربه و دانش و کارنامه ای مشخص و قابل بررسی توی این کار نظر غلط و حتی شاید مغرضانه خودتون رو به دیگران منتقل کنین. وانگهی همونطور که یک کتاب چند صد صفحه ای با دو خط مطلب بی سر و ته نمیتونه نقد بشه ؛ این تاپیک دو هزار صفحه ای و هزاران ساعت کار و اپراتوری و مطالعه و آزمون و خطا و دهها بار آپدیت با این بیانات بی محتوای شما زیر سوال نمیره!

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 5:51pm
مدیر کل
مدیر کل

CCcall نوشته است:
سلام جناب مهندس حمید
من یه پین پوینتر با صد دور سیم 0.30 روی لوله 2.5 ساختم.مقاومت اون 2.5اهم ولی اندوکتانسش200میکروهانری شد.از سلف سنج ویکتور88c استفاده میکنم که تقریبا دقیقه.
چون اندوکتانس کمتر از استاندارد مدار شد و من هم سیم اضافه نداشتم بنابرین دیگه ادامه ندادم .باید با سیم 0.50 بسازم و از مقدار سیم بیشتری استفاده کنم تا به ظرفیت دلخواه برسه.
سوالم اینه که آیا باید سیمهارو روی لوله بصورت یک لایه بپیچم یا میشه نصف سیم رو بصورت لایه دوم روی لایه اول پیچید؟
ممنونم

خسته نباشین.
البته بنده یک رقم حدودی برای این منظور عرض کردم که دقیقش به جزئیات سیم و لوله مورد استفاده و حتی حالت پیچیدن هم ربط داره. لذا هر چند این ظرفیت کم هم قابل استفادست ولی بهتره تعداد دورها رو بیشتر کنین.
بنظر من اگر بصورت 2 یا حتی 3 لایه پیچیده بشه که طول سیم پیچ زیاد نشه بهتر هست و در این صورت تعداد دورها هم کمی کمتر میشه. بهتره هر چند دور که میپیچین کمی سیم رو خراش بدین و ظرفیت ابتدا تا اون نقطه از سیم پیچ رو اندازه بگیرین تا در نهایت به ظرفیت حدودی 350 میکرو هانری برسین.

شنبه 23 اردیبهشت1396 - 5:58pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2189 , 2190 , 2191 , 2192 , 2193 , 2194 , 2195 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 197 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure