انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 30 اردیبهشت1404 - 6:52am

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2185 , 2186 , 2187 , 2188 , 2189 , 2190 , 2191 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

saxas نوشته است:
کانکتور غیزفلزی استفاده کن برای اتصال لوپ به مدار یا مستقیم متصلش کن

دوست عزیز کانکتور فلزی هم هیج اشکالی نداره استفاده کنید.حداقل برای بنده مشکلی نداشته.پایه های ماسفت هم فلز اهنی هستش.
کانکتور جی پی و شرکت مینی لب هم فلزی هستند.
شما فقط باید رو لوپ و طریقه منتاژ انرژی بذارید.که اگه بدرستی منتاژ بشه یه فلزیاب خوب پالسی دارید.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 20 اردیبهشت1396 - 5:40pm
مدیر کل
مدیر کل

البته این حرف درستی نیست که کانکتور فلزی هیچ اشکالی نداره! اگر اشکالی نداشت که پس از این همه تست و اندازه گیری تاکید نمیکردیم خیلی بهتره کانکتور فلزی نباشه! کانکتور فلزی بخصوص از جنس آهن بلحاظ قرارگیری دور سیم اصلی حامل موج میرا اندکی تغییر در شکل موج ایجاد میکنه که هم با اسکوپ قابل مشاهدست و هم از کاهش اعداد 3 گانه میشه متوجه اون شد. این مساله روی سنس و تفکیک اثر منفی داره و لذا بهتره کانکتور کلا غیر فلزی باشه و چنین کانکتورهایی هم در بازار رایج هستن. این مساله اصلا ارتباطی به جنس پایه ماسفت نداره و میزان تاثیر هم قابل مقایسه نیست!
اما در مورد کانکتور مینلب درسته که فلزی هست هر چند مطمئن نیستم آهنی باشه. ولی بهرحال یکی از دوستان خبره خارجی ما همین مطلب رو فرمودن و من بسادگی عرض کردم خب مینلب اشتباه کرده!!! برای اثبات به ایشون عرض کردم دقیقا موج بازگشتی رو با کانکتور فلزی و بدون اون تست و مقایسه کنن که آیا فرق داره یا خیر و ایشون گفتن کمی فرق میکنه! پس این مساله در اونجا هم صدق میکنه. در واقع قرار نیست موج اصلی با گذاشتن چیزی مثل کانکتور تغییری بکنه و این قطعا در هیچ فلزیابی نمیتونه مطلوب باشه. حالا ممکنه مینلب با توجه به وجود چنین کانکتوری دستگاه رو کالیبره و نهایی کرده باشه که در اون صورت زیاد اشکالی نداره. اما بنده با توجه به عدم وجود کانکتور فلزی همه تستها رو انجام دادم. بنابراین کانکتور فلزی در هر صورت مورد تایید من نیست.

چهارشنبه 20 اردیبهشت1396 - 5:53pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

من منظور من این نیست که اصلا تاثیر نداره بله داره ولی نه به اون اندازه که 30 هزار تومان پول کانکتور بدیم
قبلا هم عرض کردم حتی طول سیم هم خیلی تاثیر داره ولی کانکتور فلزی که من استفاده کردم تو کار ما انچنان اختلالی ایجاد نمیکنه.(البته شما هم فرمودید اندکی تاثیر داره)
در مورد شکل موج میرایی بله حتی اگه به جعبه مدار هم دست بزنیم کمی تغییر داریم.مثلا شما مدار رو روی زمین بذار و بعد فاصله بده خروجی پالس کمی تغییر میکنه.

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

چهارشنبه 20 اردیبهشت1396 - 9:47pm

سلام دوستان چندتا LF امتحان کردم که اعداد سه گانشون درست نبود به جز یکی که از نوع n هست از چهره خریدم 35 تومن که عدد اول 270 دوم 670 و سوم 770ولی بازم بردم کمه سینی 30 در30 استیل رو در 120 میزنه بالوپ 45 با دیلی 22 با 20 دور سیم 07 که اهمش شده 1/7 از کانکتور غیر فلزی استفاده کردم و کابل کرمان 75 اهمی ممنون میشم راهنمایم کنید

پنج شنبه 20 اردیبهشت1396 - 2:28am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سلام من ایشالا میخوام این مدارو درست کنم ولی قبل درست کردن یه چن تا سوال در مورد پی سی بی داشتم:
1.جنس پی سی بی مهمه؟؟؟
2.ضخامت مس بیشتر باشه خوبه یا کمتر؟؟
3.از سولدر استفاده کنیم مشکلی که نداره؟؟؟
4.روش آبکاری نقره خوبه یا طلا یا اصلا آبکاری نشه؟؟

لطفا پیشنهاد خودتونو در خصوص یه پی سی بی ایده آل و دقیق بفرمایید مخصوصا مهندس حمید عزیز

@};- كوچيك همه،امير حسين @};-
تصویر

پنج شنبه 21 اردیبهشت1396 - 10:22am
مدیر کل
مدیر کل

saxas نوشته است:
سلام دوستان چندتا LF امتحان کردم که اعداد سه گانشون درست نبود به جز یکی که از نوع n هست از چهره خریدم 35 تومن که عدد اول 270 دوم 670 و سوم 770ولی بازم بردم کمه سینی 30 در30 استیل رو در 120 میزنه بالوپ 45 با دیلی 22 با 20 دور سیم 07 که اهمش شده 1/7 از کانکتور غیر فلزی استفاده کردم و کابل کرمان 75 اهمی ممنون میشم راهنمایم کنید

خسته نباشین.
آیسی که اعدادش رو فرمودین مشکلی نداره. سینی 30 سانتی با لوپ 45 باید تا حد 1.9 متر قابل سنس باشه. اگر در فضای بسته تست گرفته باشین طبیعتا برد افت میکنه. به غیر از این برد کم میتونه دلایل زیادی داشته باشه که قبلا بارها ذکر کردیم و باید بررسی کنین.

پنج شنبه 21 اردیبهشت1396 - 12:51pm
مدیر کل
مدیر کل

AMIRHOSEIN نوشته است:
سلام من ایشالا میخوام این مدارو درست کنم ولی قبل درست کردن یه چن تا سوال در مورد پی سی بی داشتم:
1.جنس پی سی بی مهمه؟؟؟

لطفا پیشنهاد خودتونو در خصوص یه پی سی بی ایده آل و دقیق بفرمایید مخصوصا مهندس حمید عزیز

قبل از هر چیز لطف کنین فایل راهنما رو در بخش مربوط به ساخت و توضیح قطعات با دقت مطالعه کنین. همینکه فیبر از نوع فایبرگلاس باشه و بتونین اون رو تمیز در بیارین و مونتاژ کنین کفایت میکنه. سایر موارد از نظر فنی تاثیر محسوسی ندارن و نیاز نیست در نظر بگیرین.

پنج شنبه 21 اردیبهشت1396 - 12:53pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
AMIRHOSEIN نوشته است:
1.جنس پی سی بی مهمه؟؟؟

قبل از هر چیز لطف کنین فایل راهنما رو در بخش مربوط به ساخت و توضیح قطعات با دقت مطالعه کنین. همینکه فیبر از نوع فایبرگلاس باشه و بتونین اون رو تمیز در بیارین و مونتاژ کنین کفایت میکنه. سایر موارد از نظر فنی تاثیر محسوسی ندارن و نیاز نیست در نظر بگیرین.

ممنونم از پاسختون.من فایل راهنما رو مطالعه کردم.اما دوس دارم پی سی بی این مدار هم حرفه ای در بیاد.فقط یه مشکل دارم.فایل پروتئوس و پروتل پی سی بی رو از کجا تهیه کنم؟

@};- كوچيك همه،امير حسين @};-
تصویر

پنج شنبه 21 اردیبهشت1396 - 2:14pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
واقعیت این هست که فیبر اگر از حدی بهتر یا شاید زیباتر در بیاد دیگه تاثیر مثبتی در کارکرد دستگاه نداره! حالا شما اگر میخواین با سلیقه خودتون چیز قشنگی در بیارین طبیعتا زحمتش هم به عهده خودتون هست. بهرحال بنا به دلایل مشخصی که قبلا عرض کردم بنده از ارائه فایلهای اصلی فیبر مدار معذورم.

پنج شنبه 21 اردیبهشت1396 - 2:45pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس حمید روزتون بخیر علت اینکه اعداد سه گانه در حال تغییر هست و نوسان داره چی میتونه باشه

پنج شنبه 21 اردیبهشت1396 - 3:12pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2185 , 2186 , 2187 , 2188 , 2189 , 2190 , 2191 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 304 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure