نویسنده |
پیغام |
mole
تاریخ عضویت: یکشنبه 10 بهمن1395 - 3:25pm پست: 26 محل اقامت: Türkiye
|
Maşallah
Ahirette Seni Kurtaracak Bir Eserin Olmadığı Taktirde Fani Dünyada Bıraktığın Eserlerede Kıymet verme! Bediiüzzaman
|
دوشنبه 18 اردیبهشت1396 - 11:38pm |
|
 |
arash kamangir
کاربر حرفه ای
|
ازدوستان کسی کوئل تخت زیر70 سانتی باسیم افشان 1میلیمترمربع درست کرده که بتونه نتیجه تستهاشواعلام کنه؟ مدنظرم بیشترثبات وتفکیک وتاثیردرمیزان برددستگاهه
|
سه شنبه 19 اردیبهشت1396 - 9:54pm |
|
 |
adnistor_6
کاربر حرفه ای
تاریخ عضویت: یکشنبه 8 تیر1393 - 5:39pm پست: 748 محل اقامت: ايران
|
ترس باعث ميشود كه بسياري از مردم به روياهايشان نرسند
|
سه شنبه 19 اردیبهشت1396 - 10:49pm |
|
 |
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
سلام دوستان امروز یه لوپ با کابل cat 6 درست کردم و به سیم رابط به مدار متصلش کردم با مولتی متر اندازه گرفتم 6. دهم شد نظر اساتید میخواستم بدونم
|
سه شنبه 19 اردیبهشت1396 - 11:57pm |
|
 |
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
پیوست: _20170510_004106.JPG
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 19 اردیبهشت1396 - 12:05am |
|
 |
saxas
|
کانکتور غیزفلزی استفاده کن برای اتصال لوپ به مدار یا مستقیم متصلش کن
|
چهارشنبه 19 اردیبهشت1396 - 3:10am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
Farshadh54 نوشته است: سلام دوستان امروز یه لوپ با کابل cat 6 درست کردم و به سیم رابط به مدار متصلش کردم با مولتی متر اندازه گرفتم 6. دهم شد نظر اساتید میخواستم بدونم با سلام خوشحالم که اشکال مدارتون رفع شد قطعاً اشکالی در ساخت لوپ وجود داره که اهم رو درست نشون نمیده ، شما کلا در بیان مشخصات و ارائه مفید اطلاعات کارهاتون کم کار هستی آقا فرشاد ! در این مواقع باید اسم کابل ، متراژی که استفاده شده ، روش اتصال سیمهای کابل و غیره بیشتر عنوان کنید تا بشه بهتر راهنمایی کرد ! به نظر بنده که بارها هم مهندس حمید عزیز فرمایش کردن اگر به فکر نتیجه تفکیک صحیح و برد خوب هستید باید از سیم لاکی خوب برای ساخت لوپ به روش تخت استفاده کنید اینهمه زحمت میکشید برای لوپ با کیفیت که قلب فلزیاب شماست کوتاهی و تنبلی نکنید ، استفاده از کانکتور فلزی هم توصیه نمیشه ! علت داره که توصیه نمیشه !موفق باشید 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در چهارشنبه 20 اردیبهشت1396 - 8:36am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
چهارشنبه 20 اردیبهشت1396 - 8:24am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
arash kamangir نوشته است: ازدوستان کسی کوئل تخت زیر70 سانتی باسیم افشان 1میلیمترمربع درست کرده که بتونه نتیجه تستهاشواعلام کنه؟ مدنظرم بیشترثبات وتفکیک وتاثیردرمیزان برددستگاهه با سلام آرش جان اگر به روش عنکبوتی با سیم افشان یک ساخته بشه بهتر جواب میده و برد خوبی به همراه تفکیک داره ولی روش تخت که سیمها به هم چسبیده باشن ممکنه اعداد سگانه دیباگ رو مقداری تحت تاثیر قرار بده و دقت تفکیک کم بشه ، اگر اعداد سگانه در رنج مناسب نباشن مثلا تفکیک آهن و حذف آهن ممکنه خوب عمل نکنه و آهن رو هم در موقع کار به غیر آهنی معرفی کنه براتون که بنده این مورد رو داشتم ! قطعاً طی تست ها و تجربیات عملی در مکانهای واقعی لوپ تخت با سیم لاکی بهترین جواب رو داده و شاهدش بودیم . پیشنهاد میکنم با سیم لاکی بسازید . موفق باشید 
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 20 اردیبهشت1396 - 8:32am |
|
 |
Farshadh54
کاربر حرفه ای
|
با سلام خدمت جناب مهدی گرامی فرمایش شما کاملا صحیح هست من در توضیحات کوتاهی کردم ،این لوپ از کابل cat6 تایوانی درست شده به متراژ چهار متر کابل برای لوپ یک متر مربع برای اتصال سیمهاکه هشت رشته سیم مسی با روکش و رنگهای مختلف بود یکی رو کنار زدم و بقیه رو با لحیم به هم متصل کردم و اونطرف هم به طبع یک سیم باقی موند که مناطق لحیم کاری رو با عایق حرارتی عایق بندی کردم و دو سر سیم را به سیمرابط متصل کردم. البته سیم لاکی 7. هم گرفتم برای لوپ عنکبوتی که امروز درستش میکنم
|
چهارشنبه 20 اردیبهشت1396 - 12:47pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
علیک سلام آقا فرشاد احتمالا سیمهارو اشتباه اتصال دادی نباید این اهم بشه 00.6 به نظرم اشتباهه ، بیشتر از 2.2 یا 2.4 اهم بشه خوب نیست ، هرچند کلاً کابل کت نزنی بهتره ! حالا برای تست و تجربه اشکال نداره .موفق باشی
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
چهارشنبه 20 اردیبهشت1396 - 1:05pm |
|
 |
|