انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : دوشنبه 28 اردیبهشت1404 - 12:34am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2149 , 2150 , 2151 , 2152 , 2153 , 2154 , 2155 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سال نو رو به همگی بچه های انجمن و خصوصا مهندس حمید تبریک میگم @};- بهترین ها رو براتون آرزو دارم @};- @};- :x

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

دوشنبه 30 اسفند1395 - 2:56pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از لطف دوستان عزیز. :ymhug: :x
بنده هم به نوبه خودم سال نو رو به عزیزان تبریک میگم و برای همه آرزوی سالی خوش توام با سلامتی و موفقیت دارم. @};-

دوشنبه 30 اسفند1395 - 4:46pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهندس حمید این پارازیتهایی که برا ساقط کردن کانالهای ماهواره ای می فرستن میتونه تو ثبات فلزیابها تاثیر بزاره .ممنون.

انان که دستی را که نانشان میداد گاز گرفتند
محکومند به بوسیدن پاهایی که لگدشان می زند.

دوشنبه 30 اسفند1395 - 4:57pm
مدیر کل
مدیر کل

من این موضوع رو تا حدی بررسی کردم و باید عرض کنم بنظر من اثر محسوسی نداره! در واقع فرکانس پارازیتهای ماهواره ای در رنج 10 الی 12 گیگاهرتز هست که طبیعتا نمیتونه راهی بدرون مدار ما داشته باشه. در این مدل دستگاهها هر چه فرکانس امواج مزاحم پایین تر باشه بیشتر میتونه بصورت نویز اثر بذاره. لذا تقریبا در اکثر جاها باید مراقب نویز برق شهر که 50 هرتز هست بود. اون هم تا حد زیادی با تنظیم صحیح فرکانس دستگاه برطرف میشه.

دوشنبه 30 اسفند1395 - 6:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام بردوستان واستادحمیدعزیز
سال نوبرهمه کاربران فلزجوواستادحمیدعزیزم مبارک باشه .

دوشنبه 30 اسفند1395 - 7:10pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

Behrouzzzz نوشته است:
اینم عکسش مهندس جان

سلام
قبلا من هم این مشکل برام پیش اومده بود که مشکل از درست پروگرام نشدن ای سی بود.
سال بر همه دوستانم مبارک باشه.
از زحمات مهندس حمید تشکر میکنم @};-

دوشنبه 30 اسفند1395 - 8:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام و درود بر همۀ شما دوستان و عزیزان انجمن فلزجو @};- @};- @};-

امیدوارم عید با بوسه هایش، بهار با گلهایش و سال نو با امیدهایش بر شما و خانوادۀ مکرمتان مبارک باشد. @};- @};-

خواهی که خدا کار نکو با تو کند --------- ارواح ملائـک همـه رو بـا تو کـند
یا آنچه رضـای او در آنست بـکن --------- یا راضی شو هرآنچه او با تو کند

« شیخ ابوسعید ابوالخیر (ره) »

دوشنبه 30 اسفند1395 - 9:40pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

سلام استاد حمید عزیز و سلام به تمام اعضای با حال فلز جو
سال جدید را به استاد حمید و تمام عزیزان فلزجو تبریک میگم و آرزو میکنم که سالی پر از سلامتی و موفقیت برای تک تکه عزیزان باشد @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

سه شنبه 30 اسفند1395 - 12:04am
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت همه دوستان وتبریک سال نو و ارزوی پیروزی و موفقیت برای بخصوص مهندس حمید عزیز .
مهندس یه لوپ ۱در۱ با لوله پولیکا ۲۵ میل درست کردم که سیم یک افشان همدان رو از داخلش ده دور رد کردم با دیلی اتومات ۱۸ لوپ رو مقاومت ۱ اهم البته بدون کابل رابط...الان که تو خونه روشن کردم یه کم بی ثبات و تک بوق داره البته محیط بیرون فردا تست میکنم ببینم ثباتش چطوره .. حالا میخاستم نطرتون در مورد شیلدش با برچسب آشپزخونه بدونم وطریقه اتصال کابل به شیلد

سه شنبه 30 اسفند1395 - 1:15am
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون. سال نو شما و دیگر دوستان هم مبارک و همراه با خوشی و موفقیت باشه. @};-
لوپ هر چه بزرگتر باشه نویز پذیریش هم بیشتر هست! بنابراین در محیط منزل لوپهای بزرگ جدا از اینکه بدلیل وجود فلزات مزاحم در اطراف افت برد قابل ملاحظه ای دارن ؛ نویز بیشتری هم دریافت میکنن. علت دیگه میتونه شل بودن سیمها داخل لوله باشه. اگر حین حرکت با لوپ این سیمها تکان بخورن طبیعتا بالانس دستگاه به هم میخوره و به بوق اضافی یا میتر سنس منفی منجر میشه.
فکر نمیکنم شیلد کردن این لوپ با زرورق زیاد تاثیری داشته باشه. بخصوص که با این کار دیگه امکان تاشو بودنش خیلی کم میشه! ولی اگر هم انجام دادین روش کار فرقی با لوپهای دیگه نداره. میتونین کل لوپ رو با زرورق بصورت نوارپیچ شیلد کنین و در نهایت با یک اتصال محکم به شیلد کابل رابط وصلش کنین.

سه شنبه 30 اسفند1395 - 2:17am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2149 , 2150 , 2151 , 2152 , 2153 , 2154 , 2155 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 227 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure