نویسنده |
پیغام |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
استادجونم باسلام دباره من تونستم ازیه مدارتلوزیون سونی مقاومت متال فیلم 390اهم 2وات گیربیارم متعسفانه یکی بیشترنبودولی انواع شماره هاروداشت میتونم مقاومتای متالوبهم سری یاموازی کنم تومدارفلزجواستفاده کنم .یانه حتما بایدتکی باشه یاهم یکی متال ویکی 1درصدبازاری باشه کدوم بهتره. بعداستادمن تاحالا نمیدونستم مقاومت متال همچین خاصیتی داره یکی رامواددورشوتراشیدم وخواستم باانبردست نصفش کنم داخلشوببینم مگه این مقاومت میشکنه حتی باسنگ فرزم ازوسط نصف نشدبرام تجربه جالبی بود.پس بخاطرهمین مقاومت حرارتیش زیاده ممنون استادعزیزم
|
شنبه 28 اسفند1395 - 8:15pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خواهش میکنم. بنظر من این مقاومتها بصورت تکی باشن بهتره. میتونین سری هم بکنین زیاد ایرادی نداره اما مزیت و ضررش تقریبا یکی میشه! بله مقاومتهای متال فیلم معمولا ساختار محکمی دارن. برعکس مقاومتهای کربنی که با یک فشار شکسته میشن!
|
شنبه 28 اسفند1395 - 8:37pm |
|
 |
londonFC
|
سلام تو خونه با لوپ ٣٠ سانت ... یه تکە فیبر مسی ١٠ سانت رو ٨٠ تا ٨٥ میزنه با تنظيمات پیشفرض دیلی لوپ ١٩ بود اعدادم ٢٥٦ ٦٧٨ ٧٨٥ سکە ٥٠٠ تومانی رو تو ٣٥
|
یکشنبه 28 اسفند1395 - 2:07am |
|
 |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلامو خسته نباشی خدمت مهندس حمید عزیز .مهندس حق با شما بود ایراد از 4148 بود با تعویض اونا مدار مثل قبل شد ممنونم
|
یکشنبه 29 اسفند1395 - 10:35am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
londonFC نوشته است: سلام تو خونه با لوپ ٣٠ سانت ... یه تکە فیبر مسی ١٠ سانت رو ٨٠ تا ٨٥ میزنه با تنظيمات پیشفرض دیلی لوپ ١٩ بود اعدادم ٢٥٦ ٦٧٨ ٧٨٥ سکە ٥٠٠ تومانی رو تو ٣٥ خسته نباشین. لوپ 30 باید فیبر مسی رو تا حدود 95 سانت و سکه 500 تومنی رو حدود 40 سانت سنس کنه. برد شما با توجه به تست گیری در محیط داخل خوبه. اعداد و دیلی هم مشکلی ندارن. در محیط بیرون نتایج بهتر میشه.
|
یکشنبه 29 اسفند1395 - 3:19pm |
|
 |
kabahat
کاربر فعال
|
سلام مهندس حمید دستم به دامنت .مدارم خوب کار میکرد سوکت هشت پین ایسی ۳۵۷ رو جهت کنجکاوی با یه مدل دیگه عوض کردم گذاشتم روی برد مدار که کویل ارور داد.با تعویض قبلی هم درست نشد.خازن پیکو .مقاومت یک مگ بی اس ۱۷۰ و ماسفت رو عوض کردم بازم درست نشد. (سوکت رو یکی روی مدار لحیم کردم و یکی هم ای سی رو تو اون جا میزارم و به مدار وصل می کنم). لطفا راهنماییم کنین. تشکر
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است آنان که می فهمند عذاب می کشند!و آنان که نمی فهمند عذاب میدهند! مهم نیست که چه مدرکی دارید! مهم این است که چه درکی دارید.
|
یکشنبه 29 اسفند1395 - 5:41pm |
|
 |
kabahat
کاربر فعال
|
هر سه ولتاژ درسته و خروجی کویل هم ولتاژ ۱۲ هست.
برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه است آنان که می فهمند عذاب می کشند!و آنان که نمی فهمند عذاب میدهند! مهم نیست که چه مدرکی دارید! مهم این است که چه درکی دارید.
|
یکشنبه 29 اسفند1395 - 5:44pm |
|
 |
Behrouzzzz
کاربر فعال
|
با عرض سلام خدمت دوستان و مهندس حمید من مدار رو روشن کردم با یه بوق تست اولیه شروع به کار کرد اما lcd به حالت چهار خونه در میاد علت چیست عکسم تو پست بعدی میزارم ممنون پاسخ دهید
|
یکشنبه 29 اسفند1395 - 5:46pm |
|
 |
Behrouzzzz
کاربر فعال
|
اینم عکسش مهندس جان
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
یکشنبه 29 اسفند1395 - 5:58pm |
|
 |
kabahat
کاربر فعال
|
Behrouzzzz نوشته است: با عرض سلام خدمت دوستان و مهندس حمید من مدار رو روشن کردم با یه بوق تست اولیه شروع به کار کرد اما lcd به حالت چهار خونه در میاد علت چیست عکسم تو پست بعدی میزارم ممنون پاسخ دهید دوست عزیز لحیم کاری و سیمهای ال سی دی رو چک کن از جا در نرفته باشه.همچنین یکی از پایه های میکرو نشکسته باشه.
|
یکشنبه 29 اسفند1395 - 6:10pm |
|
 |
|