نویسنده |
پیغام |
hamid_54
کاربر فعال
|
مهندس جان سال نو پیشاپیش بر شما و خانواده گرامیتان مبارکباد امیدوارم سال پربار ی داشته باشی امیدوارم غمهایتان فانی و شادیتان باقی باشه
|
جمعه 27 اسفند1395 - 10:52am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خیلی ممنون. ایشالا سال نو برای شما و دیگر دوستان هم سال خوبی باشه. 
|
جمعه 27 اسفند1395 - 3:04pm |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
سلام مهندس حمید ممنون مهندس جان جواب دادین .یه سوال درموردلوپ داشتم میرم سرجای خودش سوالوبپرسم ممنون استادگلم
|
جمعه 27 اسفند1395 - 5:47pm |
|
 |
zanlog
کاربر فعال
|
مهندس عزیز سلام سوالی خدمتون داشتم در مورد بازه انتگرال ، با توجه به توضیحاتتون در فایل راهنما، بازه انتگرال از دیلی اتو + دیلی دستی شروع و به طول بازه انتگرال از موج برگشتی انتگرال گیری میشه بنده تا حالا این مورد رو درون منو دست نزدم تا اینکه دیشب با کاهش دیلی دستی و افزایش بازه انتگرال و صد البته عرض پالس بالای 300 به برد و ثبات جدیدی به نسبت قبل رسیدم حتی تفکیک هم زودتر اعلام میشه و اهن رو با دقت بیشتری حذف میکنه (که جای بسی خوشحالیه) انگار نفوذ دستگاه دو برابر شده حالا سوال بنده اینه ایا عرض پالس بالا میتونه در حذف خطا کمک بکنه یا اثر عکس داره؟ و چرا دامنه بازه انتگرال گیری رو بیشتر در نظر نگرفتین (مجموع دیلی اتو و دستی و انتگرال حدود 140 150 هست)؟ ایا بازه بیشتر به تشخیص خطا ها کمکی نمیکنه؟
|
جمعه 27 اسفند1395 - 9:18pm |
|
 |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
سلام و و عرض ادب خدمت مهندس حمید عزیز .مهندس ببخشید بابت سوالم هر چند تو راهنما خوب توضیح دادید ولی دیگه هر چی فکر کردم فکرم به جایی نرسید ببخشید مهندس مدارم جوری شده باید فلز رو بچسبونی به لوپ که صداش در بیاد اعداد دیباگ 145 400 500 هستن ماسفت رو عوض کردم درست نشد lf 357 و 157 فلزی هم که قبلا عالی کار میکردن گذاشتم باز خراب بود عدسی 4.7 پیکو رو هم عوض کردم خوب نشد و دوتا لوپ دارم یه 60 و یه 30 با هردو عدد دیلی میشه حالا بنظرتون مشگل کجاست و چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
|
شنبه 27 اسفند1395 - 12:41am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

zanlog نوشته است: مهندس عزیز سلام سوالی خدمتون داشتم در مورد بازه انتگرال ، با توجه به توضیحاتتون در فایل راهنما، بازه انتگرال از دیلی اتو + دیلی دستی شروع و به طول بازه انتگرال از موج برگشتی انتگرال گیری میشه بنده تا حالا این مورد رو درون منو دست نزدم تا اینکه دیشب با کاهش دیلی دستی و افزایش بازه انتگرال و صد البته عرض پالس بالای 300 به برد و ثبات جدیدی به نسبت قبل رسیدم حتی تفکیک هم زودتر اعلام میشه و اهن رو با دقت بیشتری حذف میکنه (که جای بسی خوشحالیه) انگار نفوذ دستگاه دو برابر شده حالا سوال بنده اینه ایا عرض پالس بالا میتونه در حذف خطا کمک بکنه یا اثر عکس داره؟ و چرا دامنه بازه انتگرال گیری رو بیشتر در نظر نگرفتین (مجموع دیلی اتو و دستی و انتگرال حدود 140 150 هست)؟ ایا بازه بیشتر به تشخیص خطا ها کمکی نمیکنه؟ خواهش میکنم. بله مطلب اولی که فرمودین درسته و تجربه ای هم که ذکر کردین در برخی موارد درسته! در واقع افزایش عرض پالس به سبب زیاد کردن قدرت فرستنده دستگاه میتونه سبب بشه تفکیک زودتر و در واقع در برد بیشتری فعال بشه و یا اینکه در فاصله یکسان با حالت عرض پالس کم بدلیل وجود اطلاعات قویتر از بخشهلای مختلف موج باعث بشه تفکیک دقیق تر باشه. اما در خصوص ثبات حداقل برای کار روی زمین معمولا اینطور نیست و روی اغلب زمینها افزایش عرض پالس موجب حساسیت بیشتر به زمین و نوعی بی ثباتی میشه که نیاز به دقت در حفظ فاصله لوپ از زمین رو بیشتر میکنه. بازه انتگرال در موردی که فرمودین هیچ تاثیری نداره. در واقع تنظیمات دیلی و بازه انتگرال و اسپید و گراند صرفا مربوط به سنس هستن و در محاسبات تفکیک دخالتی ندارن. محدوده تنظیمات دیلی و بازه انتگرال هم در حد نهایت ممکن بر اساس کل بخش موج میرای بازگشتی در نظر گرفته شده که طولش 112 میکرو ثانیه بعد از زمان دیلی اتوماتیک لوپ هست. پس مجموع دیلی دستی و بازه انتگرال هم نمیتونست از این رقم بیشتر باشه. در عین حال بازه انتگرال کمکی به تشخیص خطا نمیکنه. کم کردنش برد رو کم میکنه و زیاد کردنش هم برد رو زیاد میکنه!
|
شنبه 27 اسفند1395 - 1:21am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
saeed.jo نوشته است: سلام و و عرض ادب خدمت مهندس حمید عزیز .مهندس ببخشید بابت سوالم هر چند تو راهنما خوب توضیح دادید ولی دیگه هر چی فکر کردم فکرم به جایی نرسید ببخشید مهندس مدارم جوری شده باید فلز رو بچسبونی به لوپ که صداش در بیاد اعداد دیباگ 145 400 500 هستن ماسفت رو عوض کردم درست نشد lf 357 و 157 فلزی هم که قبلا عالی کار میکردن گذاشتم باز خراب بود عدسی 4.7 پیکو رو هم عوض کردم خوب نشد و دوتا لوپ دارم یه 60 و یه 30 با هردو عدد دیلی میشه حالا بنظرتون مشگل کجاست و چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟ ممنون. خواهش میکنم. اعداد شما اصلا در رنج مناسبی نیستن ولی جالبه که اختلاف عدد دوم و سوم درسته! ممکنه لوپ رو در جای بدی نزدیک به فلزات مزاحم گذاشته باشین. باید در محیط دیگه هم تست کنین. اگر مشکل پابرجا بود باید سایر قطعات نظیر مقاومتهای اطراف 357 و دیودهای 4148 و مقاومتهای 2 وات رو هم بررسی کنین.
|
شنبه 27 اسفند1395 - 1:25am |
|
 |
saeed.jo
کاربر حرفه ای
|
ممنون مهندس عزیز پیشاپیش هم سال نو مبارک و به امید موفقیت های بیشتر نتیجه رو بهتون اعلام میکنم
|
شنبه 28 اسفند1395 - 8:03am |
|
 |
londonFC
|
حمید نوشته است: londonFC نوشته است: سلام دوستان ضمن تبريك سال نو بە همتون و مهندس گرامی ولی داره برای من بد تموم میشه با اون همه دقت و زحمتی که کشیدم برای مونتاژ فلزجو و همچنین تعویض ماسفت ٨٤٠ با 11nk100z ولی بردش همچنان کمه ... بهتر شد ولی بردش در مقایسه با برد شما کمه ... مهندس به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟! ولتاژ درست , اعداد دیباگ درست , تفکیک درست , لوپ از اقا مجتبی گرفتم خیلی عالی ساخته شده دمش گرم نفرمودین تست برد رو به چه صورت و کجا انجام دادین؟! شاید محیط تست شما مناسب نبوده چون لوپهای بزرگ در محیط داخل منزل افت برد دارن. از نظر مدار قطعات اطراف ایسی 357 رو بلحاظ مقدار بررسی کنین که درست گذاشته باشین. سلام مهندس تست رو تو خونه گرفتم فکر کنم برای لوپ سی بردش ایدەالە ولی برای ٦٠ نە اونم فکر کنم تو خونه اینجور باشە ..انشءالله قطعات هم درست بودن
|
شنبه 28 اسفند1395 - 9:30am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،