نویسنده |
پیغام |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
استادعزیزسلام ممنون پاسخ دادید
|
چهارشنبه 25 اسفند1395 - 7:51pm |
|
 |
haji
کاربر فعال
|

حمید نوشته است: haji نوشته است: ضمن سلام و احترام دوستان لطفا کمک کنید من تا حالا حدودا پنج تا آی سی پروگرام خریدم (با هزینه ارسال به شهرستان گرانتر از خود مدار برام تمام شده)اما نتیجه خیلی بد بوده پروگرامرم همونیه که مهندس فرمودن مراحل پروگرام کردنمم کاملا درسته(چون بعضی وقتها هم همه چیز درست بوده و نتیجه مثبت بوده پس توی مراحل انجامش مشکلی نداشتم) اما چند تا از آی سی ها رو فقط یکبار یا دوبار اون اوایل شناخت و پروگرام شد بعد از اون ارور میده(خطای قرمز رنگ در عکس1 و بعضی پروگرامر ها هم خطای زرد رنگ عکس 2 رو میداد) که احتمالا سوختن یا معیوب شدن اونا بمانددر نهایت یکی از میکرو ها همیشه خوب پروگرام میشد که همونطور که صفحه قبل گفتم چون مدتیه از دستگاه استفاده نکرده بودم و الان روشن نمیشه در حالیکه آخرین بار سالم خاموشش کردم به توصیه دوستان خواستم مجدد پروگرمش کنم که
موقعی که میره برای پروگرام شدن، عملیات از صفر تا صدش خیل سریع و توی کمتراز سه ثانیه انجام میشه و در حالیکه ظاهرا همه چیز درست بوده و اوکی داده و 100% شده طبق عکس3، اما متاسفانه عملا پروگرام نشده و دستگاه دوباره روشن نمیشه(قبلا هم که همین اتفاق میفتاد مثلا تو تعداد دفعات قابل استفاده باقیمانده100 میخواستم پروگرم کنم و این تند پروگرم شدن اتفاق می افتاد و بعد امتحان میکردم میدیدم که 300 نشده درواقع ریست نشده بود باوجودی کهFC بود) اما بعضی وقتها از هر ده بار امتحان کردن یکبار واقعا برنامه روی میکرو میرفت و اون زمانی بود که کپی برنامه به مموری میکرو، اون یک سطر خودش ده ثانیه زمان میبرد . در کل وقتی فرایند انتقال فایل روی میکرو بیشتر از 10 ثانیه بود برنامه منتقل میشد اما وقتی توی 3 ثانیه انجام میشه با وجودی که همه چیز اوکیه اما فایل منتقل نمیشه به میکرو، نمیدونم ایراد از کجاست و این مشکل رو چطوری حل کنم لطفا کمکم کنید ممنون خسته نباشین. عکس 1 و حتی 2 شما نشون میده پروگرامر در تشخیص میکرو مشکل داره! چنین حالتی معمولا وقتی پیش میاد که پایه های میکرو بدرستی با سوکت زیف پروگرامر ارتباط برقرار نکرده باشه. این مساله بارها برای من هم پیش اومده و بخصوص وقتی مدتی از پروگرامر استفاده نکرده باشین احتمالش بیشتر میشه. باید پایه های میکرو و همینطور داخل سوکت زیف رو تمیز کنین. اسپری تمیز کننده خشک برای این کار مناسب هست و البته میتونین از روشهای دیگه ای هم برای این کار استفاده کنین. همینطور گاهی کمی تکان دادن میکرو روی سوکت زیف کمک میکنه تا اتصال بهتری برقرار بشه. دقت کنین در صورت پروگرام صحیح در لیست پیامهای پنجره پروگرام نباید پیامی با علامت قرمز و زرد وجود داشته باشه! با سلام مهندس پروگرامرم که اصلا سالی دو بارم ازش استفاده نمیشه اما با تینر و اسپری هم میگرو هم پروگرامر رو شستم فایده ایی نداشت .ممکنه به اون کلید یا پتاسیومتر رو پروگرامر یا کلا به معیوب بودن خود پروگرامر مربوط باشه؟ خب اگه یکی از پایه ها وصل نبود نباید توی عکس 3 پروگرم تکمیل بشه یعنی صددرصد بشه درسته؟یامیکرو ها بازم خراب شده باشه؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 26 اسفند1395 - 9:31am |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
استادحمیدعزیزسلام نظرتون درباره lf351nچیه ازنوع قدیمی گیراوردم .با 357یا157برابری میکنه میشه توفلزجواستفاده کرد باتشکرازمهندس عزیزم
|
پنج شنبه 26 اسفند1395 - 10:48am |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
استادحمیدسلام دباره برای انداه گیری اندوکتانس فریم لوپهای بزرگ مثلا 1متری یا2متری اگرداخل محیط خونه باشیم فلزات اطراف ونویزبرق روش تاثیرداره یانه فرق نمیکنه درچه محیطی اندوکتانس اندازه گرفته بشه گرفته بشه ؟؟ ممنون استادحمید
|
پنج شنبه 26 اسفند1395 - 6:58pm |
|
 |
londonFC
|

haji نوشته است: حمید نوشته است: haji نوشته است: ضمن سلام و احترام دوستان لطفا کمک کنید من تا حالا حدودا پنج تا آی سی پروگرام خریدم (با هزینه ارسال به شهرستان گرانتر از خود مدار برام تمام شده)اما نتیجه خیلی بد بوده پروگرامرم همونیه که مهندس فرمودن مراحل پروگرام کردنمم کاملا درسته(چون بعضی وقتها هم همه چیز درست بوده و نتیجه مثبت بوده پس توی مراحل انجامش مشکلی نداشتم) اما چند تا از آی سی ها رو فقط یکبار یا دوبار اون اوایل شناخت و پروگرام شد بعد از اون ارور میده(خطای قرمز رنگ در عکس1 و بعضی پروگرامر ها هم خطای زرد رنگ عکس 2 رو میداد) که احتمالا سوختن یا معیوب شدن اونا بمانددر نهایت یکی از میکرو ها همیشه خوب پروگرام میشد که همونطور که صفحه قبل گفتم چون مدتیه از دستگاه استفاده نکرده بودم و الان روشن نمیشه در حالیکه آخرین بار سالم خاموشش کردم به توصیه دوستان خواستم مجدد پروگرمش کنم که
موقعی که میره برای پروگرام شدن، عملیات از صفر تا صدش خیل سریع و توی کمتراز سه ثانیه انجام میشه و در حالیکه ظاهرا همه چیز درست بوده و اوکی داده و 100% شده طبق عکس3، اما متاسفانه عملا پروگرام نشده و دستگاه دوباره روشن نمیشه(قبلا هم که همین اتفاق میفتاد مثلا تو تعداد دفعات قابل استفاده باقیمانده100 میخواستم پروگرم کنم و این تند پروگرم شدن اتفاق می افتاد و بعد امتحان میکردم میدیدم که 300 نشده درواقع ریست نشده بود باوجودی کهFC بود) اما بعضی وقتها از هر ده بار امتحان کردن یکبار واقعا برنامه روی میکرو میرفت و اون زمانی بود که کپی برنامه به مموری میکرو، اون یک سطر خودش ده ثانیه زمان میبرد . در کل وقتی فرایند انتقال فایل روی میکرو بیشتر از 10 ثانیه بود برنامه منتقل میشد اما وقتی توی 3 ثانیه انجام میشه با وجودی که همه چیز اوکیه اما فایل منتقل نمیشه به میکرو، نمیدونم ایراد از کجاست و این مشکل رو چطوری حل کنم لطفا کمکم کنید ممنون خسته نباشین. عکس 1 و حتی 2 شما نشون میده پروگرامر در تشخیص میکرو مشکل داره! چنین حالتی معمولا وقتی پیش میاد که پایه های میکرو بدرستی با سوکت زیف پروگرامر ارتباط برقرار نکرده باشه. این مساله بارها برای من هم پیش اومده و بخصوص وقتی مدتی از پروگرامر استفاده نکرده باشین احتمالش بیشتر میشه. باید پایه های میکرو و همینطور داخل سوکت زیف رو تمیز کنین. اسپری تمیز کننده خشک برای این کار مناسب هست و البته میتونین از روشهای دیگه ای هم برای این کار استفاده کنین. همینطور گاهی کمی تکان دادن میکرو روی سوکت زیف کمک میکنه تا اتصال بهتری برقرار بشه. دقت کنین در صورت پروگرام صحیح در لیست پیامهای پنجره پروگرام نباید پیامی با علامت قرمز و زرد وجود داشته باشه! با سلام مهندس پروگرامرم که اصلا سالی دو بارم ازش استفاده نمیشه اما با تینر و اسپری هم میگرو هم پروگرامر رو شستم فایده ایی نداشت .ممکنه به اون کلید یا پتاسیومتر رو پروگرامر یا کلا به معیوب بودن خود پروگرامر مربوط باشه؟ خب اگه یکی از پایه ها وصل نبود نباید توی عکس 3 پروگرم تکمیل بشه یعنی صددرصد بشه درسته؟یامیکرو ها بازم خراب شده باشه؟ سلام من هم این مشکل رو داشتم برنامه رو با Run as administrator اجرا بعد یه erase بکن بعدا طبق آموزش مهندس پروگرم کن
|
جمعه 26 اسفند1395 - 1:35am |
|
 |
londonFC
|
سلام دوستان ضمن تبريك سال نو بە همتون و مهندس گرامی ولی داره برای من بد تموم میشه با اون همه دقت و زحمتی که کشیدم برای مونتاژ فلزجو و همچنین تعویض ماسفت ٨٤٠ با 11nk100z ولی بردش همچنان کمه ... بهتر شد ولی بردش در مقایسه با برد شما کمه ... مهندس به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟! ولتاژ درست , اعداد دیباگ درست , تفکیک درست , لوپ از اقا مجتبی گرفتم خیلی عالی ساخته شده دمش گرم
|
جمعه 26 اسفند1395 - 1:42am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
haji نوشته است: با سلام مهندس پروگرامرم که اصلا سالی دو بارم ازش استفاده نمیشه اما با تینر و اسپری هم میگرو هم پروگرامر رو شستم فایده ایی نداشت .ممکنه به اون کلید یا پتاسیومتر رو پروگرامر یا کلا به معیوب بودن خود پروگرامر مربوط باشه؟ خب اگه یکی از پایه ها وصل نبود نباید توی عکس 3 پروگرم تکمیل بشه یعنی صددرصد بشه درسته؟یامیکرو ها بازم خراب شده باشه؟ اتفاقا وقتی کم از پروگرامر استفاده میکنین این احتمال بیشتر میشه که پینهای داخلی سوکت زیف کثیف یا اکسید بشن و پس از قرار دادن میکرو تمام پایه های لازم جهت پروگرام اتصال خوبی پیدا نکنن! گاهی اتصال نامطمئن یا وصل نشدن یکی از پایه ها سبب میشه میکرو شناخته بشه ولی درست پروگرام نشه. این مساله برای من زیاد پیش اومده. اون کلید و پتانسیومتر مربوط به تست ال سی دی هست که ربطی به پروگرام نداره. در ضمن بهتره پایه های کریستال کنار سوکت رو در حد نیم سانت کوتاه کنین تا عملکردش بهتر باشه.
|
جمعه 26 اسفند1395 - 3:00am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
جواد64 نوشته است: استادحمیدعزیزسلام نظرتون درباره lf351nچیه ازنوع قدیمی گیراوردم .با 357یا157برابری میکنه میشه توفلزجواستفاده کرد باتشکرازمهندس عزیزم تنها توجه به دو فاکتور فرکانس و اسلیو ریت این آپ امپ در مقایسه با شماره اصلی مشخص میکنه که برای مدار ما قابل استفاده نیست! اصلا بین شماره های معمول و رایج بازار دنبال چیزی برای جایگزینی نباشین چون تقریبا همشون رو شخصا بررسی و تست کردم.
|
جمعه 26 اسفند1395 - 3:04am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
جواد64 نوشته است: استادحمیدسلام دباره برای انداه گیری اندوکتانس فریم لوپهای بزرگ مثلا 1متری یا2متری اگرداخل محیط خونه باشیم فلزات اطراف ونویزبرق روش تاثیرداره یانه فرق نمیکنه درچه محیطی اندوکتانس اندازه گرفته بشه گرفته بشه ؟؟ ممنون استادحمید بله نزدیکی سیم پیچ به فلزات آهنی سبب میشه ظرفیت بالا بره. پس اندازه گیری اندوکتانس رو باید جایی انجام بدین که فلزات آهنی نزدیک لوپ نباشن. نویز در این مورد تاثیری نداره. البته تعداد دور لوپهای بزرگ تا حد زیادی مشخص هست و نیازی به اندازه گیری نداره! مثلا فریم 2 متری رو اگر با 6 یا 8 دور بپیچین مشخصه که ظرفیت خیلی کمتر یا بیشتر از حد مطلوب در میاد.
|
جمعه 26 اسفند1395 - 3:08am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
londonFC نوشته است: سلام دوستان ضمن تبريك سال نو بە همتون و مهندس گرامی ولی داره برای من بد تموم میشه با اون همه دقت و زحمتی که کشیدم برای مونتاژ فلزجو و همچنین تعویض ماسفت ٨٤٠ با 11nk100z ولی بردش همچنان کمه ... بهتر شد ولی بردش در مقایسه با برد شما کمه ... مهندس به نظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟! ولتاژ درست , اعداد دیباگ درست , تفکیک درست , لوپ از اقا مجتبی گرفتم خیلی عالی ساخته شده دمش گرم نفرمودین تست برد رو به چه صورت و کجا انجام دادین؟! شاید محیط تست شما مناسب نبوده چون لوپهای بزرگ در محیط داخل منزل افت برد دارن. از نظر مدار قطعات اطراف ایسی 357 رو بلحاظ مقدار بررسی کنین که درست گذاشته باشین.
|
جمعه 26 اسفند1395 - 3:11am |
|
 |
|