انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 6:45pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2144 , 2145 , 2146 , 2147 , 2148 , 2149 , 2150 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم. لطف دارین. موفق باشین. :x @};-

چهارشنبه 24 اسفند1395 - 1:04am
مدیر سایت
مدیر سایت

جواد64 نوشته است:
سلام
بااجازه مهندس حمیدرگلاتورخوب میخوای بهترینش اینه یه دستگاه ژاپنی مثل تلوزیون قدیمی یاسی دی سونی یادستگاه ماهواره قدیمیه استارصدداخل اونابرداری فوق لاده خوبن من انواع بازاری حتی یدونه ای سی 12هزارتومن خریدم روش ژاپن حک شده بودبه پای قدیمی نرسید

با سلام
آقا جواد عزیز شما شماره اون قطعه رو هم بفرمائید گه چی ورداشتید از داخل این دستگاه ها ؟

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 9:55am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام اقامهدی
ای سی رگولاتور12ولت بدون هت سینگ میزدم داقم میشدولتاژش تغییرنمیکرد. ازتلوزیون ناسیونال قدیم 2.2میکروو5پیکوبرداشتم .ولی خازنهای الکترولیتوهمشونونوزدم خازنهای الکترولیت نمیدونم چه خاصیتی دارن اگربهترینم باشن بعدازچندسال کیفیتشون پایین میاد.یه نوع مقاومتم یک کیلوبودبرداشتم رنگش درشت بودبابقیه مقاومتافرق میکردکه کاملا رنجش درست 1کیلوبود

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 11:19am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادحمیدعزیزسلام
من مقاومت 18کیلویک دهم درصدگیراوردم ولی ازیک چهارم وات کوچیکتره فکرکنم یک دوم وات باشه میشه استفاده کردیانه حتما بایدیک چهارم وات باشه
ممنون استادگلم

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 11:23am
کاربر فعال
کاربر فعال

ضمن سلام و احترام
دوستان لطفا کمک کنید من تا حالا حدودا پنج تا آی سی پروگرام خریدم (با هزینه ارسال به شهرستان گرانتر از خود مدار برام تمام شده)اما نتیجه خیلی بد بوده
پروگرامرم همونیه که مهندس فرمودن مراحل پروگرام کردنمم کاملا درسته(چون بعضی وقتها هم همه چیز درست بوده و نتیجه مثبت بوده پس توی مراحل انجامش مشکلی نداشتم) اما چند تا از آی سی ها رو فقط یکبار یا دوبار اون اوایل شناخت و پروگرام شد بعد از اون ارور میده(خطای قرمز رنگ در عکس1 و بعضی پروگرامر ها هم خطای زرد رنگ عکس 2 رو میداد) که احتمالا سوختن یا معیوب شدن اونا بمانددر نهایت یکی از میکرو ها همیشه خوب پروگرام میشد که همونطور که صفحه قبل گفتم چون مدتیه از دستگاه استفاده نکرده بودم و الان روشن نمیشه در حالیکه آخرین بار سالم خاموشش کردم به توصیه دوستان خواستم مجدد پروگرمش کنم که

موقعی که میره برای پروگرام شدن، عملیات از صفر تا صدش خیل سریع و توی کمتراز سه ثانیه انجام میشه و در حالیکه ظاهرا همه چیز درست بوده و اوکی داده و 100% شده طبق عکس3، اما متاسفانه عملا پروگرام نشده و دستگاه دوباره روشن نمیشه(قبلا هم که همین اتفاق میفتاد مثلا تو تعداد دفعات قابل استفاده باقیمانده100 میخواستم پروگرم کنم و این تند پروگرم شدن اتفاق می افتاد و بعد امتحان میکردم میدیدم که 300 نشده درواقع ریست نشده بود باوجودی کهFC بود) اما بعضی وقتها از هر ده بار امتحان کردن یکبار واقعا برنامه روی میکرو میرفت و اون زمانی بود که کپی برنامه به مموری میکرو، اون یک سطر خودش ده ثانیه زمان میبرد . در کل وقتی فرایند انتقال فایل روی میکرو بیشتر از 10 ثانیه بود برنامه منتقل میشد اما وقتی توی 3 ثانیه انجام میشه با وجودی که همه چیز اوکیه اما فایل منتقل نمیشه به میکرو، نمیدونم ایراد از کجاست و این مشکل رو چطوری حل کنم لطفا کمکم کنید ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 11:37am
مدیر کل
مدیر کل

جواد64 نوشته است:
استادحمیدعزیزسلام
من مقاومت 18کیلویک دهم درصدگیراوردم ولی ازیک چهارم وات کوچیکتره فکرکنم یک دوم وات باشه میشه استفاده کردیانه حتما بایدیک چهارم وات باشه
ممنون استادگلم

تولرانس مقاومتها اگر در حد 1 درصد باشه کفایت میکنه. استفاده از مقاومت 0.1 درصد مزیتی برای مدار ما نداره. فقط در مورد مقاومتهای 2 وات کمک کنندست که اون هم بخاطر پایداری حرارتی بهتر مقاومتهای 0.1 درصد هست و این مساله برای سایر مقاومتهای مدار مطرح نیست. در هر صورت استفاده از مقاومت نیم یا 1/8 وات بجای مقاومتهای 0.25 وات ایرادی نداره. در ضمن مقاومتی که کوچکتر از یک چهارم باشه یک هشتم وات هست! وگرنه نیم وات که بزرگتر از یک چهارم وات هست.

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 3:11pm
مدیر کل
مدیر کل

haji نوشته است:
ضمن سلام و احترام
دوستان لطفا کمک کنید من تا حالا حدودا پنج تا آی سی پروگرام خریدم (با هزینه ارسال به شهرستان گرانتر از خود مدار برام تمام شده)اما نتیجه خیلی بد بوده
پروگرامرم همونیه که مهندس فرمودن مراحل پروگرام کردنمم کاملا درسته(چون بعضی وقتها هم همه چیز درست بوده و نتیجه مثبت بوده پس توی مراحل انجامش مشکلی نداشتم) اما چند تا از آی سی ها رو فقط یکبار یا دوبار اون اوایل شناخت و پروگرام شد بعد از اون ارور میده(خطای قرمز رنگ در عکس1 و بعضی پروگرامر ها هم خطای زرد رنگ عکس 2 رو میداد) که احتمالا سوختن یا معیوب شدن اونا بمانددر نهایت یکی از میکرو ها همیشه خوب پروگرام میشد که همونطور که صفحه قبل گفتم چون مدتیه از دستگاه استفاده نکرده بودم و الان روشن نمیشه در حالیکه آخرین بار سالم خاموشش کردم به توصیه دوستان خواستم مجدد پروگرمش کنم که

موقعی که میره برای پروگرام شدن، عملیات از صفر تا صدش خیل سریع و توی کمتراز سه ثانیه انجام میشه و در حالیکه ظاهرا همه چیز درست بوده و اوکی داده و 100% شده طبق عکس3، اما متاسفانه عملا پروگرام نشده و دستگاه دوباره روشن نمیشه(قبلا هم که همین اتفاق میفتاد مثلا تو تعداد دفعات قابل استفاده باقیمانده100 میخواستم پروگرم کنم و این تند پروگرم شدن اتفاق می افتاد و بعد امتحان میکردم میدیدم که 300 نشده درواقع ریست نشده بود باوجودی کهFC بود) اما بعضی وقتها از هر ده بار امتحان کردن یکبار واقعا برنامه روی میکرو میرفت و اون زمانی بود که کپی برنامه به مموری میکرو، اون یک سطر خودش ده ثانیه زمان میبرد . در کل وقتی فرایند انتقال فایل روی میکرو بیشتر از 10 ثانیه بود برنامه منتقل میشد اما وقتی توی 3 ثانیه انجام میشه با وجودی که همه چیز اوکیه اما فایل منتقل نمیشه به میکرو، نمیدونم ایراد از کجاست و این مشکل رو چطوری حل کنم لطفا کمکم کنید ممنون

خسته نباشین.
عکس 1 و حتی 2 شما نشون میده پروگرامر در تشخیص میکرو مشکل داره! چنین حالتی معمولا وقتی پیش میاد که پایه های میکرو بدرستی با سوکت زیف پروگرامر ارتباط برقرار نکرده باشه. این مساله بارها برای من هم پیش اومده و بخصوص وقتی مدتی از پروگرامر استفاده نکرده باشین احتمالش بیشتر میشه. باید پایه های میکرو و همینطور داخل سوکت زیف رو تمیز کنین. اسپری تمیز کننده خشک برای این کار مناسب هست و البته میتونین از روشهای دیگه ای هم برای این کار استفاده کنین. همینطور گاهی کمی تکان دادن میکرو روی سوکت زیف کمک میکنه تا اتصال بهتری برقرار بشه. دقت کنین در صورت پروگرام صحیح در لیست پیامهای پنجره پروگرام نباید پیامی با علامت قرمز و زرد وجود داشته باشه!

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 3:23pm

با سلام خدمت آقا حمید و دوستان , گفتم یه کمک به دوستانی که دستگاهشون بدون دلیل خططای کویل ارور میده بکنم , بالاخره بعد چند روز با تست بیشتر قطعات متوجه شدم علت خطای دستگاه سوختن مقاومت ٣٩٠ اهمی ٣ وات شماره ١١ بود , که اینم از عجایب بود که مقاومت ٣ وات بدون تغییر رنگ از داخل قطع شده بود که با تعویض اون مشکل حل شد .

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 4:13pm
مدیر کل
مدیر کل

siscoo نوشته است:
با سلام خدمت آقا حمید و دوستان , گفتم یه کمک به دوستانی که دستگاهشون بدون دلیل خططای کویل ارور میده بکنم , بالاخره بعد چند روز با تست بیشتر قطعات متوجه شدم علت خطای دستگاه سوختن مقاومت ٣٩٠ اهمی ٣ وات شماره ١١ بود , که اینم از عجایب بود که مقاومت ٣ وات بدون تغییر رنگ از داخل قطع شده بود که با تعویض اون مشکل حل شد .

خیلی ممنون.
بله اشاره درستی بود! در واقع بخصوص مقاومت 11 اگر از ماسفت با ولتاژ بالا مثل 11NK100 استفاده شده باشه صرفا از نظر عدم تحمل ولتاژ نهایی پالس ممکنه در معرض سوختن قرار بگیره و تا الان چند مورد گزارش شده! اغلب مقاومتهای 2 وات و حتی 3 وات حداکثر تحمل ولتاژشون چیزی بین 700 تا 1200 ولت هست که برای انواع مختلف کمی فرق میکنه و متاسفانه این مساله بر اساس شکل ظاهری یا حلقه های رنگی روی مقاومت به اون شکل قابل تشخیص نیست.

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 5:09pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با عرض سلام
سال نو را پیشاپیش به همه دوستان مخصوصا جناب مهندس حمید
تبریک عرض نموده و سالی پربار و پر از موفقیت برای همه شما و خانواده های
محترمتان آرزو میکنم.
با احترام

چهارشنبه 25 اسفند1395 - 5:27pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2144 , 2145 , 2146 , 2147 , 2148 , 2149 , 2150 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: wajdibrinssi و 158 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure