نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
جواد64 نوشته است: سلام بردوستان استادحمید عزیزومهدی جان منم امروزمیرم خازنهای خشک تهیه میکنم .تست کنم البته من به جای خازنهای 4700میکروازخازن 6800استفاده کردم .چون ازجنس خوب یعنی الناازقبل تومغازه داشتم .نظرتون چیه ایرادکه نداره؟؟ ممنون ازاین همه تجربه عالی خسته نباشین. قبلا بحث خازن جامد رو کردیم و کیفیتش قطعا بهتر از خازن الکترولیت معمولی هست. ولی اگر خازن الکترولیت مرغوب باشه ؛ برای این مدار فرق نمیکنه جامد بذارین یا الکترولیت. موضوع اینجاست که برخی از خازنهای الکترولیت موجود در بازار اصلا کیفیت خوبی ندارن! در مورد خازن 4700 اشکالی نداره که از رنج کمتر یا بیشتر استفاده کنین. ظرفیت دقیق این خازنها اهمیتی نداره ولی کیفیتشون اهمیت زیادی داره.
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 4:19pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

مهدی نوشته است: امروز باز یک وبلاگی رو دیدم که از مدار فلزجو بدگویی کرده و همه مارو کلاه بردار بی سواد خطاب کرده ! واقعاً مغزشون تاب داره ! اینهمه آدم کم اطلاع از الکترونیک خودشون مدار رو ساختن و دارن حالش رو میبرن ، اونقدر شعور ندارن که شرکتهای معتبر دنیا با سابقه و امکانات آنچنانی رو دارن مقایسه میکنن با نقطه زن ساخت شده توسط یک کاربری ساده که دنبال نقطه زن هست و خودش اومده اینجا با کمک مهندس حمید عزیز تونسته صاحب نقطه زن خوب بشه و خودش بسازه ، تازه اینهمه دارن تعریف و تمجید میکنن دوستان و فیلم از برد خوبش در آپارات هم هست ! چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید ! از نون خوردن دیگران هم نباید حسادت کرد ، روزی رسان خداست  ممنون اقا مهدی عزیز. این مسائل دیگه قدیمی و تقریبا عادی شده! این همه شرکت و فروشنده معروف و معلوم الحال رو رها میکنن علیه ما مطلب مینویسن و با هیاهو عنوان میکنن مبادا فریب فلزجو رو بخورین!!! یک نفر نیست بگه فریب چی رو نخورن؟! یک مدار خاص گذاشتیم برای ساخت عموم که حتی توجه کاربران خارجی رو هم در حد وسیع جلب کرده و معنیش این هست که کلاهبرداریم! هزاران مطلب اموزشی مجانی هم که در این انجمن گرداوری شده نشانه کلاهبرداریه! حالا اون فروشندگانی که سالهاست سیستمهای ناکارامد رو با قیمتهای انچنانی و تبلیغات دروغین به مردم قالب کردن و هیچ اموزش فنی برای ارتقای سطح عمومی کاوشگری ارائه نمیدن ؛ نباید در موردشون یک خط هم نوشته بشه؟! آیا این خودش نشون نمیده کسانی که این چیزها رو علیه ما مطرح میکنن بطور قطعی خودشون در زمره همون فروشندگان هستن؟ اگر نیستن ایا میتونن با یک مدرک ساده در همین محیط مجازی مشخص کنن کی هستن و کارشون چیه و دقیقا سنگ کی رو به سینه میزنن؟ نشستن در تاریکی و سنگ پرانی که کار مشکلی نیست! اگر راست میگن و هر حرفی دارن باید اول خودشون رو معرفی کنن. بالاخره بنده و خیلیها هر یک بنوبه خودمون طی این چند سال کار در محیط مجازی کارنامه مشخصی داریم. هیچ ادم عاقلی قبول نمیکنه یک ناشناس بیاد علیه افراد مشخص و شناخته شده مطلب بنویسه و هیچ مدرکی هم ارائه نکنه. وانگهی اینها اگر میتونستن یک صدم فعالیتهای فنی ما رو انجام بدن آیا صد برابر بهره برداری سودجویانه نمیکردن؟ مگه نظیرش رو کم دیدیم؟ بنظر من فقط فلزجو بوده که مسیرش تفاوت مشخصی با بقیه داشته و علت دشمنی این افراد با ما هم جز این نیست. وگرنه مطمئن باشین خیلی بیشتر دوست داشتن ما هم مثل بقیه صرفا فروشگاهی درست کنیم و دهها دستگاه در حد اسباب بازی دست دیگران بدیم و آموزشی هم برای عموم نداشته باشیم! مثل آقای ایکس و ایگرگ و شرکت فلان و بهمان که همه میشناسن و با وجود سیاهی کارنامشون کسی علیهشون مطلب نمینویسه چون اکثر اینها دستشون توی یک کاسه هست!  بهرحال باید عرض کنم اینها اگر میدونستن که این کارها اتفاقا به ما انگیزه مضاعف میده هرگز چنین کارهایی نمیکردن! وانگهی اگر به جا زدن یا نا امید شدن یا حتی ترسیدن بود که باید خیلی قبلتر کنار میکشیدیم.
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 4:44pm |
|
 |
peyman_jf
|
سلام مهندس حمید کویل ارور با تعویض bs170 به مشابه حل شد... فقط الان با کویل روشن نمیشه و ماسفت هم خیلی داغ میشه... باید کویل رو جدا کنم روشن کنم بعد کویل رو وصل کنم دیلی اتوماتیک رو بزنم تا درست بشه... به نظر شما مشکل از کجاس؟؟ راستی واسه کویل عنکبوتی 60 سانت قطر داخلی 55 گرفتم و 17 دور سیم 1.5 پیچیدم اگر بخوام تغیر سیم بدم به سیم لاکی روی همین صفحه ی لوپ چند متر سیم لاکی 0.7 باید بخرم و بپیچم که درست بشه؟؟
با تشکر قبلی از راهنمایتون
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 7:30pm |
|
 |
Behrouzzzz
کاربر فعال
|
سلام آقا یه سوال اون نقطه شیلد مدار باید بدنه جعبه مدار وصل بشه درسته؟ اگه درسته بدنه جعبه مدار من پلاستیکه قضیه چی میشه؟ ممنون پاسخ بدین مرسییییییییی
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 9:33pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
peyman_jf نوشته است: سلام مهندس حمید کویل ارور با تعویض bs170 به مشابه حل شد... فقط الان با کویل روشن نمیشه و ماسفت هم خیلی داغ میشه... باید کویل رو جدا کنم روشن کنم بعد کویل رو وصل کنم دیلی اتوماتیک رو بزنم تا درست بشه... به نظر شما مشکل از کجاس؟؟ راستی واسه کویل عنکبوتی 60 سانت قطر داخلی 55 گرفتم و 17 دور سیم 1.5 پیچیدم اگر بخوام تغیر سیم بدم به سیم لاکی روی همین صفحه ی لوپ چند متر سیم لاکی 0.7 باید بخرم و بپیچم که درست بشه؟؟
با تشکر قبلی از راهنمایتون خسته نباشین. اتفاقا این حالتی هست که در اثر ایراد داشتن BS170 بوجود میاد! شاید اون بخش از مدار شامل این قطعه و ماسفت مشکل دیگری هم داشته باشه. بهرحال فکر میکنم باید دوباره تعویضش کنین. برای لوپ عنکبوتی با قطر داخلی 55 سانت 18 دور سیم لاکی 0.7 مناسب هست که باید تقریبا 35 متر سیم براش در نظر بگیرین. البته همیشه وقتی سیم لاکی رو بر اساس وزن خریداری کنین ارزون تر در میاد! در این صورت میتونین نیم کیلو سیم لاکی 0.7 تهیه کنین که باقیش هم بعدا قابل استفاده باشه.
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 10:41pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
Behrouzzzz نوشته است: سلام آقا یه سوال اون نقطه شیلد مدار باید بدنه جعبه مدار وصل بشه درسته؟ اگه درسته بدنه جعبه مدار من پلاستیکه قضیه چی میشه؟ ممنون پاسخ بدین مرسییییییییی در راهنما توضیح دادم. وقتی از کابل کواکسیال برای اتصال لوپ استفاده کنین و جعبه هم پلاستیکی باشه و داخل جعبه هم از پوشش شیلد استفاده نشده باشه ؛ دیگه عملا نقطه شیلد به جایی وصل نمیشه! اکثر دوستان هم دستگاه رو به همین صورت ساختن و ایرادی نداره.
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 10:44pm |
|
 |
ناصر
|
سلام دوستان ایسی رگولاتور خوب از کجا بخرم؟ چندتا گرفتم گرم میشن ولتاژشون تغییر میکنه
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 11:02pm |
|
 |
Behrouzzzz
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: Behrouzzzz نوشته است: سلام آقا یه سوال اون نقطه شیلد مدار باید بدنه جعبه مدار وصل بشه درسته؟ اگه درسته بدنه جعبه مدار من پلاستیکه قضیه چی میشه؟ ممنون پاسخ بدین مرسییییییییی در راهنما توضیح دادم. وقتی از کابل کواکسیال برای اتصال لوپ استفاده کنین و جعبه هم پلاستیکی باشه و داخل جعبه هم از پوشش شیلد استفاده نشده باشه ؛ دیگه عملا نقطه شیلد به جایی وصل نمیشه! اکثر دوستان هم دستگاه رو به همین صورت ساختن و ایرادی نداره. واقعا ممنون مهندس
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 11:05pm |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
سلام بااجازه مهندس حمیدرگلاتورخوب میخوای بهترینش اینه یه دستگاه ژاپنی مثل تلوزیون قدیمی یاسی دی سونی یادستگاه ماهواره قدیمیه استارصدداخل اونابرداری فوق لاده خوبن من انواع بازاری حتی یدونه ای سی 12هزارتومن خریدم روش ژاپن حک شده بودبه پای قدیمی نرسید
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 11:16pm |
|
 |
sat57
کاربر فعال
|
سلام حمید جان خسته نباشی دوست عزیز من ازت تشکر میکنم بابت طرحی که دادید واسه چندمین بار من ازت راضیم واسه مدار فلزجو دستت درد نکنه عزیز
|
چهارشنبه 24 اسفند1395 - 12:37am |
|
 |
|