نویسنده |
پیغام |
haji
کاربر فعال
|
با سلام خدمت دوستان واساتید مدارم رو تقریبا دو ماه میشه روشن نکردم آخرین بار سالم خاموشش کرده بودم اما الان که خواستم روشنش کنم نه بوق و نه ال سی دی روشن نمیشه باطری ها هم تقریبا شارژ هستند به نظر شما مشکل از کجا ها میتونه باشه؟ممنون
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 11:45am |
|
 |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
haji نوشته است: با سلام خدمت دوستان واساتید مدارم رو تقریبا دو ماه میشه روشن نکردم آخرین بار سالم خاموشش کرده بودم اما الان که خواستم روشنش کنم نه بوق و نه ال سی دی روشن نمیشه باطری ها هم تقریبا شارژ هستند به نظر شما مشکل از کجا ها میتونه باشه؟ممنون با سلام و با اجازه مهندس حمید دوست عزیز اگه از لحیم کاری مدارت مطمئن هستی آی سی پروگرام رو از سوکت دربیار پایه هاشو با تینر بشور و سوکت آی سی رو هم همینطور و جا بزن درست میشه . 
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 12:02pm |
|
 |
ba.davood
کاربر حرفه ای
|
جواد64 نوشته است: سلام بردوستان استادحمید عزیزومهدی جان منم امروزمیرم خازنهای خشک تهیه میکنم .تست کنم البته من به جای خازنهای 4700میکروازخازن 6800استفاده کردم .چون ازجنس خوب یعنی الناازقبل تومغازه داشتم .نظرتون چیه ایرادکه نداره؟؟ ممنون ازاین همه تجربه عالی سلام دوست عزیز خازن 6800میکرو بهتر از 4700 هستند برا مدار فلزجو 4700 ها اکثرا مارک معتبر ندارند تو بازار .
من هم از قبل خازن ژاپنی داشتم برای مدارم استفاده کردم از کارکردش راضی هستم .همینجا جا داره از جناب مهندس تشکر کنم و پیشاپیش سال نو رو خدمتشون تبریک بگم زنده باشید مهندس حمید 
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 12:07pm |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
سلام ممنونم برادرلطف کردین .سال نوبرهمگی پیشاپیش مبارک.
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 12:17pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
امروز باز یک وبلاگی رو دیدم که از مدار فلزجو بدگویی کرده و همه مارو کلاه بردار بی سواد خطاب کرده ! واقعاً مغزشون تاب داره ! اینهمه آدم کم اطلاع از الکترونیک خودشون مدار رو ساختن و دارن حالش رو میبرن ، اونقدر شعور ندارن که شرکتهای معتبر دنیا با سابقه و امکانات آنچنانی رو دارن مقایسه میکنن با نقطه زن ساخت شده توسط یک کاربری ساده که دنبال نقطه زن هست و خودش اومده اینجا با کمک مهندس حمید عزیز تونسته صاحب نقطه زن خوب بشه و خودش بسازه ، تازه اینهمه دارن تعریف و تمجید میکنن دوستان و فیلم از برد خوبش در آپارات هم هست ! چشم هارا باید شست جور دیگر باید دید ! از نون خوردن دیگران هم نباید حسادت کرد ، روزی رسان خداست 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
آخرین بار توسط مهدی در سه شنبه 24 اسفند1395 - 12:25pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 12:21pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
ba.davood نوشته است: haji نوشته است: با سلام خدمت دوستان واساتید مدارم رو تقریبا دو ماه میشه روشن نکردم آخرین بار سالم خاموشش کرده بودم اما الان که خواستم روشنش کنم نه بوق و نه ال سی دی روشن نمیشه باطری ها هم تقریبا شارژ هستند به نظر شما مشکل از کجا ها میتونه باشه؟ممنون با سلام و با اجازه مهندس حمید دوست عزیز اگه از لحیم کاری مدارت مطمئن هستی آی سی پروگرام رو از سوکت دربیار پایه هاشو با تینر بشور و سوکت آی سی رو هم همینطور و جا بزن درست میشه .  داود جان سلام لطف کن از داخل جعبه سیم های مستقیم به باطری هارو با مولتی متر چک کن ببین 18 ولت هستن یانه ؟ اگر کمتر از 15 باشه مدار نباید روشن بشه فکر میکنم !
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 12:23pm |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
دوستان وقت بخیر بله اقامهدی اینابایداین کاروبکنن چون درامدای میلیونیشون باطل شده .یکی ازدوستان من قبل اینکه من فلزجوروبسازم یه دستگاه گرفته بودنزدیک به20میلیون تومن که کلی هم مارو الاف کرده بود.بعدمن تواین انجمن تحقیق کردم دیدم دستگاه قلابی بود.بعدشروع به ساخت فلزجوکردم وقتی به اخررسوندم براش تست کردم دوستم زنده شدبنده خداباورنمیکردکه فلزجوبه اینخوبی کارکنه.کلی برای طراح این مدارداره دعامیکنه ایناهرچی بگن ازارزش استادحمیدوطرح ملیشون که به کل جوونای ایران کمک کرده کم نمیشه زنده باداستادحمیدخدااوناییم که بدگویی میکنن هدایت کنه هدایت نشدن نابودبشن که برای جیب مردم کشاورزنقشه نچینن باتشکریه مقداردردل کردم
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 1:20pm |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
خواهش میکنم آقا جواد واقعیت رو گفتید ! حالا فرق سنس اون دستگاه 20 میلیونی با دستگاه فلزجو رو در چقدر تست کردی و دیدی ؟
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 1:25pm |
|
 |
Behrouzzzz
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: Behrouzzzz نوشته است: دوستان مثلا واسه لوپ ۷۰ ۱۷ دور سیم پشت رو حساب میشه؟ یعنی تقریبا ۸ دور باید بپیچیم؟ اگر منظور شما ساخت لوپ 70 عنکبوتی باشه باید از 16 دور سیم لاکی 0.7 یا 0.8 با قطر داخلی 66.5 سانت استفاده کنین. دقت کنین در لوپ عنکبوتی از هر طرف که نگاه میکنین نصف دورها قابل شمارش هست! پس در این مورد هر طرف 8 دور سیم دیده میشه ولی تعداد دور واقعی 16 هست. در خصوص کابل اتصال لوپ هم که در راهنما انواع مختلف ذکر شده و بنظر من RG-58 بدون فویل با مغزی افشان بهتر از بقیه هست. واقعا ازتون ممنونم مهندس حمید عزیز خیلی لطف کردین شرمنده که با سوالاتم ازیتتون میکنم 
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 1:47pm |
|
 |
جواد64
کاربر حرفه ای
|
اقامهدی خداییش شایدیکی ببینه بگه من یه نسبتی دارم بااستادحمیدیاشماخداییش من نه استادومیشناسم نه تاحالادیدمشون فقط تواین انجمن ازهمین طریق باهاشون درارتباتم.میگم کلا بااون دستگاه چقداین کوه اون کوه رفتیم جاهایی که نشونه داشت میگفتیم نه اینجاچیزی نیست وگرنه دستگاه نشون میدادبه فروشندش زنگ زدیم گفت این دستگاه فوق حرفه ا ی هست هرجادفینه باشه وگازداشته باشه رونشون میده سرتونو دردنیارم حتی یه فلزمثلا سینی استیل تونیم مترونشون نمیداد. خلاصه بگم اصلا قابل قیاس بافلزجونیست به خدای احدوواحد هنوزم دستگاه دست دوستمه چون فروشندشونتونستیم گیربیاریم دیگه شماره ماروجواب نمیده
|
سه شنبه 24 اسفند1395 - 2:05pm |
|
 |
|