انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 25 اردیبهشت1404 - 6:48pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2139 , 2140 , 2141 , 2142 , 2143 , 2144 , 2145 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

مهندس ببخشید سوالاتم زیادن, مطمينم که لوپ مشکلی نداره.با لوپ خودتون هم تست کردم فرقی نکرد ماسفتم عوض کردم یه کم ثبات دستگاه بهتر شد قبلا کم کم میتر منفی می داد ... در ضمن مقاومتها رو هم عوض کردم ولی یه درصد گیرم نیومد که تست کنم ... اینم بگم موقع کاوش زیاد میتر منفی میده می تونه مشکل از مقاومتها باشه؟ مقاومتها رو برد تاثير دارن؟ ماسفت پیشنهادی دیگه چی هست تو بازار جعلی نداشته باشه؟ ممنون از لطفتون مهندس

شنبه 20 اسفند1395 - 2:44am

در ضمن اون فیبر رو کە لوپ ٦٠ تو ٨٠ سانت میزد با لوپ ٣٠ تا ٧٠ سانتی راحت سنس میکنه تو ٨٠ قطع میشه... احتمال داره مشکل از لوپ باشه؟ وقتی لوپ ساکنه میتر منفی ندارم ولی همین که لوپ تکون بخوره میتر منفی می ندازه , این مشکل می تونه از مدار باشه؟

شنبه 21 اسفند1395 - 10:32am
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

londonFC نوشته است:
در ضمن اون فیبر رو کە لوپ ٦٠ تو ٨٠ سانت میزد با لوپ ٣٠ تا ٧٠ سانتی راحت سنس میکنه تو ٨٠ قطع میشه... احتمال داره مشکل از لوپ باشه؟ وقتی لوپ ساکنه میتر منفی ندارم ولی همین که لوپ تکون بخوره میتر منفی می ندازه , این مشکل می تونه از مدار باشه؟

با اجازه مهندس حمید. دوست من وقتی با تکان خوردن لوپ میتر منفی دارید یعنی یا جایی از اتصالات لوپ مشکل داره یا کابل رابط مناسب نیست. خیلی از دوستان از جمله خودم در ابتدای ساخت شاهد همچین مشکلاتی بودیم. موفق باشید

شکست براي ضعيفان از دست دادن و براي قدرتمندان تجربه است!

شنبه 21 اسفند1395 - 10:44am

r_khan66 نوشته است:
londonFC نوشته است:

با اجازه مهندس حمید. دوست من وقتی با تکان خوردن لوپ میتر منفی دارید یعنی یا جایی از اتصالات لوپ مشکل داره یا کابل رابط مناسب نیست. خیلی از دوستان از جمله خودم در ابتدای ساخت شاهد همچین مشکلاتی بودیم. موفق باشید

ممنون دوست عزیز ... با لوپ فلزجو تست کردم خیلی عجیبە وقتیم دست بە کابل رابط می زنم مثل بقیه دوستان میتر منفی و سنس نداره جنس لوپ عالیه از اقا مجتبی گرفتم... مدارم کە درست کار میکنه اعداد دیباگ و ولتاژ و ... اینا به کنار بردش نمیدونم چرا این قد کمە

شنبه 21 اسفند1395 - 10:49am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام
دوست عزیزمنم با840بردم کم بودخیلی که فهمیدم ماسفتایی که کرفتم تقلبی بودن یاخراب بودن که رفتم 11nk100گرفتم مشکلم رفع شد

شنبه 21 اسفند1395 - 11:58am

جواد64 نوشته است:
سلام
دوست عزیزمنم با840بردم کم بودخیلی که فهمیدم ماسفتایی که کرفتم تقلبی بودن یاخراب بودن که رفتم 11nk100گرفتم مشکلم رفع شد

سلام
راستشو بخوای منم در مورد ماسفتایی کە از ایران میکرو گرفتم مشکوکم
یه بار کە برد رو از جعبه بیرون اوردم دو بار چیزی شبیه جرقه یا تخلیه الکتریکی مشاهده کردم دیگه تکرارم نشد ... مطمينا از ماسفته. از همونی کە گفتی میگیرم , تست کردم خبر میدم ...انشاءالله مشکلم حل بشه

شنبه 21 اسفند1395 - 1:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت دوستان و مهندس حمید @};-

مهندس حمید من بجای مقاومت 390 اهم از402 اهم 1% تو مدارم استفاده کردم.

حالا سئوالم اینه که باید تغییرات خاصی رو توی تنظیمات دستگاه اعمال کنم.
واینکه اهم لوپ مورد استفاده با توجه به مقاومت یاد شده بهتره از مقدار ذکر شده در فایل راهنما کم تر باشه یا بیشتر؟

با سپاس

شنبه 21 اسفند1395 - 2:40pm
مدیر کل
مدیر کل

مقاومت 400 اهم هم قابل استفادست و فرق محسوسی با 390 اهم نداره. نیاز به تغییری در دستگاه یا لوپ نیست. کلا بهتره اهم لوپ رو برای لوپهای کوچک چیزی حدود 1.5 اهم در بیارین و برای لوپهای بزرگتر 1 اهم یا اندکی کمتر. رقم دقیق مقاومت لوپ اهمیتی نداره.

شنبه 21 اسفند1395 - 3:04pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

با درود خدمت مهندس گرامی دستگاه رو با قطعات رایج در بازار مونتاژ کردم بسیار ثباتش عالی و برد خوب هست یه مشکل برام پیش امده اینکه طلا رو زمانیکه ایرون ایجک خاموشه خیلی عالی یعنی یه چیزی از عالی بهتر سنس میکنه نمیدانم چرا زمانی که ایرون ایجک رو فعال میکنم طلا رو مثل اهن تک بوق میزنه و مثل اهن عمل میکنه لطفا راهنمایی بفرمایید ایراد کار من از کجاست ضمنا ایرون ایجکت را روی۱۲میذارم و اعداد سه گانه ۲۵۵_۶۹۵_۷۹۵میباشد با تشکر از جنابعالی

یکشنبه 22 اسفند1395 - 6:03am
مدیر سایت
مدیر سایت
آواتار کاربر

hamid_54 نوشته است:
با درود خدمت مهندس گرامی دستگاه رو با قطعات رایج در بازار مونتاژ کردم بسیار ثباتش عالی و برد خوب هست یه مشکل برام پیش امده اینکه طلا رو زمانیکه ایرون ایجک خاموشه خیلی عالی یعنی یه چیزی از عالی بهتر سنس میکنه نمیدانم چرا زمانی که ایرون ایجک رو فعال میکنم طلا رو مثل اهن تک بوق میزنه و مثل اهن عمل میکنه لطفا راهنمایی بفرمایید ایراد کار من از کجاست ضمنا ایرون ایجکت را روی۱۲میذارم و اعداد سه گانه ۲۵۵_۶۹۵_۷۹۵میباشد با تشکر از جنابعالی

با چه لوپی؟

درکوی نیک نامان...ماراگذر ندادند

یکشنبه 22 اسفند1395 - 8:39am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2139 , 2140 , 2141 , 2142 , 2143 , 2144 , 2145 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: wajdibrinssi و 152 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure