نویسنده |
پیغام |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. لوپ هر چه کوچکتر باشه متراژ سیم کمتری مصرف میشه و با حفظ ضخامت سیم مقاومت کمتر از لوپ بزرگتر در میاد. با این حال ممکنه در سری کردن سیمهای داخلی کابل کت6 اشتباهی کرده باشین. ما کابل کواکسیال بدون شیلد نداریم! منظور شما حتما فویل بوده. کابلهای فویل دار جواب خوبی نمیدن. هم از حیث تاثیر فویل بعنوان یک فلز روی سیگنال بازگشتی و هم حساسیت بیشتر این کابلها به تکان خوردن و خارج شدن دستگاه از بالانس. سعی کنین حتما از کابل بدون فویل استفاده کنین. انواع مختلفی در بازار وجود دارن. فکر نمیکنم نویز شما ربطی به فویل کابل داشته باشه! چون اصولا اگر نویز شدید در محیط شما باشه میزان جذبش توسط خود لوپ صدها برابر بیشتر از کابل خواهد بود و دیگه نوع کابل تاثیر محسوسی نداره. پس شاید طریقه اتصال یا تست شما مساله ای داشته یا اینکه اون کابل خاص مورد داشته.
|
پنج شنبه 19 اسفند1395 - 5:43pm |
|
 |
siscoo
|
با سلام خدمت دوستان , من این دستگاه رو ساختم ولی به یه مشکل برخوردم , خوشحال میشم دوستان راهنمایی کنند , من از LF357 فلزی استفاده کردم که بعد از پنج شیش بار روشن کردن , دستگاه ارور COIL زد که با احتمال خرابی آی سی اونو با نوع معمولی عوض کردم که باز خطای کویل داد , مجددا با یه دونه دیگه LF357 عوض کردم بازم ارور کویل زد , دفعه بعدی با CA3130 عوض کردم ولی مشکل حل نشد نهایتا با آی سی OPA37 عوض کردم و مشکل حل شد و با دیلی 8 کویل رو شناسایی کرد . اعداد به دست آمده : A:150 B:740 C:815 به نظر شما عدد A که باید بین ٢۵٠ تا ٣۵٠ باشه به خاطر کویل شده ١۵٠ یا به خاطر آی سی خواهشا راهنمایی کنید کویل ۴۵ با ظرفیت ٣٣۵ میکرو هانری و مقاومت ٠/۵ اهم
|
پنج شنبه 19 اسفند1395 - 6:31pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خسته نباشین. آپ امپی که شما استفاده کردین تقریبا مشابه OP37 هست و با اینکه اپ امپ خوبیه ولی برای این مدار قابل استفاده نیست. در واقع وقتی شما چند مدل از آیسی 357 رو تست میکنین و مدارتون کویل ارور داره دیگه نباید مشکلی که قطعا در جای دیگری از دستگاه وجود داره رو با این روش حل کنین! در این شرایط دیگه اعداد 3 گانه هم خیلی ملاک نیستن هر چند درستی عدد دوم و سوم در کنار نادرستی عدد اول و همینطور دیلی نامناسب لوپ باز نشون میده دستگاه ایرادی داره. کویل شما ظرفیت مناسبی داره ولی مقاومتش بیش از حد پایین هست. شاید مشکل از لوپ باشه و بهتره با لوپ دیگه هم تست کنین. از طرف دیگه دیلی خیلی پایین گاها بدلیل درست پروگرام نشدن فیوز بیتهای میکرو هست. همینطور تقریبا همه قطعات دور و بر ایسی 357 روی این مساله تاثیرگذار هستن که باید بررسی کنین.
|
پنج شنبه 19 اسفند1395 - 7:13pm |
|
 |
siscoo
|
بابت پروگرام کردن میکرو , باید عرض کنم من از بسکام استفاده میکنم و دو تامیکرو رو خراب کردم تا موفق شدم با دستکاری فیوز بیتها اون مقادیر رو مثل عکسی که شما گذاشتید تنظیم کنم F7 D1 FC FF البته اینم رو بگم که وقتی Pulsewidhe رو روی ١٠٠ گذاشتم مقدار دیلی افزایش پیدا کرده و ١٣ شد به هر حال فردا میرم بیرون شهر وتستش میکنم ببینم مشکلی داره یا نه .
|
پنج شنبه 19 اسفند1395 - 7:37pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
دوست عزیز وقتی شما دستگاه طراحی شده بنده رو میسازین و مشخصا چندین توصیه مختلف من رو رعایت نمیکنین و به سلیقه خودتون کارهای دیگری انجام میدین دیگه اصلا دستگاه شما مورد تایید من طراح نخواهد بود! پس معنی نداره زحمت بکشین و تست بیرون شهر بگیرین. دستگاهتون مشخصا ایراد داره و نتیجه ای که باید و شاید حاصل نمیشه. به مواردی که عرض شد و توصیه های فایل راهنمای دستگاه دقت کنین و بعد از اینکه به نتیجه درست در تستهای اولیه رسیدین دستگاه رو در محیط واقعی هم تست کنین.
|
پنج شنبه 19 اسفند1395 - 7:54pm |
|
 |
Behrouzzzz
کاربر فعال
|
با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه ی دوستان و مهندس حمید گل یه ذحمت دارم واستون میخواستم بدونم روش پیچیدن لوپ چجوریه مثلا لوپ ۶۰ عنکبوتی مقادیرشو تو فایل راهنما خوندم ولی پیچیدنشو بلد نیستم اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون یا شماره ی صفحه ای که قبلا توضیح دادین رو بفرمایید اگرم عکسی فیلمی چیزی دارین برام بزارین. واقعا ممنونتونم شرمنده اذیتتون میکنم مرسی
|
جمعه 20 اسفند1395 - 6:06pm |
|
 |
hesam
کاربر فعال
|
Behrouzzzz نوشته است: با سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه ی دوستان و مهندس حمید گل یه ذحمت دارم واستون میخواستم بدونم روش پیچیدن لوپ چجوریه مثلا لوپ ۶۰ عنکبوتی مقادیرشو تو فایل راهنما خوندم ولی پیچیدنشو بلد نیستم اگه ممکنه راهنماییم کنید ممنون یا شماره ی صفحه ای که قبلا توضیح دادین رو بفرمایید اگرم عکسی فیلمی چیزی دارین برام بزارین. واقعا ممنونتونم شرمنده اذیتتون میکنم مرسی دوست عزیز تو قسمت لوپ و کویل درباره ی این موارد بحث شده کمی حوصله کنید و مطالب رو بخونید.
|
جمعه 20 اسفند1395 - 7:23pm |
|
 |
mafia
|
سلام مهندسان عزیز امکانش هست آدرس فروشگاه قطعات اصلی رو توی تهران بهم بدید که خودتون ازش خریدین و مطمعنه؟؟؟ فروشگاه اینترنتی خوب هم سراغ دارین ممنون میشم معرفی کنید ممنون
woke up morning you got self a gun mama say you are one in a million ... burn to shine
|
جمعه 20 اسفند1395 - 7:26pm |
|
 |
londonFC
|
سلام دوستان ببخشید مهندس من مدار رو ساختم, تست ولتاژ درست در اومد ١٢.١٦-٩.٦٢-٥.٠٨ تقریبا ایده ال بود ... بعد پروگرمر کردم بدون مشکل سه سوته روشن شد . لوپ ٦٠ هم درست کردم با دیلی ٢٤ اون رو شناخت اعدادم درست هستند ٢٦٦ ٦٩٨ ٧٩٩ خیلی عالی ... اونم بگم مقاومتش ١.٤ دراومد با کابل رابطش و ظرفیتش هم ٣٩٠ شد خلاصه همە چی درسته ولی بردم کمه تو فضاي باز با لوپ ٦٠ فیبر مسی ١٥ در ١٥ رو ٨٠ سانت بیشتر نمیزنه!!!! حالا دیگه نمی دونم مشکل از جیه ممنون میشم راهنمایی کنین. مشکل از کدوم قطعه می تونه باشه کلافه شدم چرا این قدر کم میزنه
|
جمعه 20 اسفند1395 - 8:52pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
به فلزجو خوش اومدین. خسته نباشین. شرایط لوپ و دیلی و اعداد شما که ظاهرا درست هست. لوپ 60 عنکبوتی یا تخت فیبر مسی 15 در 15 رو میتونه تا 1.5 متر سنس کنه. برد کم برای این لوپ میتونه از نوع لوپی که ساختین یا تست در شرایط نزدیک به فلزات مزاحم باشه که باید دقیق تر بررسی کنین. غیر از این تنها در حالتی ممکنه همه اعداد درست باشن ولی برد کم باشه که ماسفت اشکالی داشته باشه یا حتی برعکس نصب شده باشه!
|
جمعه 20 اسفند1395 - 11:32pm |
|
 |
|