انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : یکشنبه 28 اردیبهشت1404 - 1:58pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2136 , 2137 , 2138 , 2139 , 2140 , 2141 , 2142 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

یه سوال دیگه مهندس زمانی که میخوام فایل هگز فلزجو رو وارد کنم واسه پروگرم کردن در برنامه avr studio دوتا کادر هستش یکی واسه حافظه ی فلش میکرو و یکی هم به اسم EEPROG حالا فایل هگزو باید توی کدوم اینا وارد کنم ؟ :ymblushing: ممنون

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 3:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Behrouzzzz نوشته است:
سلام به همه دوستان
اینم مدار ما البته هنوز تست نکردم
لطفا نظر بدین ممنون

خیلی بهتر میشد اگه از فیبر فایبرگلاس استفاده میکردین نه استخوانی.

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

1426539 نوشته است:
Behrouzzzz نوشته است:
سلام به همه دوستان
لطفا نظر بدین ممنون

ممنون از توجهتون حقیقتش گیرم نیومد فرقشون در چیه ؟

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:10pm
مدیر کل
مدیر کل

مهدی نوشته است:
مهندس ممنونم ولی چرا باطری هارو خراب کرده ؟ از 5 تا باطری سه تاش خراب شده اصلا شارژ نمیشن

عرض کردم احتمالا در حالت خاموش بودن دستگاه این مدار شارژ مدام از باطری جریان میکشه و این میتونه بمرور زمان باطری رو خراب کنه! بهرحال در حالت شارژ هم باید ولتاژ خروجی رو اندازه بگیرین که بیشتر از 21 ولت نباشه. وگرنه در اون صورت هم احتمال خرابی باطریها حین شارژ هست. در عین حال اگر از باطری کمتر از 2 امپر استفاده کرده باشین مقاومت 5.6 اهم مقدارش کم هست و جریان شارژ بالا میره. در این صورت بهتره از مقاومت 6.8 اهم استفاده بشه.

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:12pm
مدیر کل
مدیر کل

Behrouzzzz نوشته است:
یه سوال دیگه مهندس زمانی که میخوام فایل هگز فلزجو رو وارد کنم واسه پروگرم کردن در برنامه avr studio دوتا کادر هستش یکی واسه حافظه ی فلش میکرو و یکی هم به اسم EEPROG حالا فایل هگزو باید توی کدوم اینا وارد کنم ؟ :ymblushing: ممنون

بنده پروگرام رو با اون برنامه انجام ندادم لذا شاید سایر دوستان بیشتر بتونن کمک کنن. البته طبیعیه که ما با پروگرام EEPROM در اینجا کاری نداریم و فایل هگز باید در حافظه فلش پروگرام بشه. در هر صورت بلحاظ تنظیم خاص فیوزبیتها توصیه میکنم از پروگرامر و برنامه پیشنهادی استفاده کنین.

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:15pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام وخسته نباشید
مهندس حمید من دوتا لوپ ۶۰دارم که یکی شیلد و اون یکی شیلد نیست هر کدوم از لوپارو به دستگاه وصل میکنم همون دیلی ۱۰ رو نشون میده بعد اگه دیلی رو تغییر میدم وقتی لوپ رو باز میکنم و دباره وصل میکنم همون عدد که با دستی گذاشتم اتومات مگه دیلی رو نباید پیدا کنه

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:32pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

Behrouzzzz نوشته است:
1426539 نوشته است:
Behrouzzzz نوشته است:
سلام به همه دوستان
لطفا نظر بدین ممنون

ممنون از توجهتون حقیقتش گیرم نیومد فرقشون در چیه ؟

تفاوت اصلی فیبر فایبر با استخوانی در حالت خازنی هست که بین لاینهای مسی بوجود میاد.الالخصوص در مدارات حساسی مثل فلزیاب

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:33pm
مدیر کل
مدیر کل

amid127 نوشته است:
با سلام وخسته نباشید
مهندس حمید من دوتا لوپ ۶۰دارم که یکی شیلد و اون یکی شیلد نیست هر کدوم از لوپارو به دستگاه وصل میکنم همون دیلی ۱۰ رو نشون میده بعد اگه دیلی رو تغییر میدم وقتی لوپ رو باز میکنم و دباره وصل میکنم همون عدد که با دستی گذاشتم اتومات مگه دیلی رو نباید پیدا کنه

ممنون.
دیلی 10 نشون میده ایرادی در کار هست. حالا یا ظرفیت لوپ پایینه یا کابل اتصال لوپ مناسب نیست یا فیوز بیتها درست پروگرام نشده و حتی ممکنه قطعه ای دور و بر 357 اشکال داشته باشه!
دیلی اتومات که هنگام بالانس نشون داده میشه به لوپ و نکاتی که عرض کردم ارتباط داره. تنظیم دیلی دستی ربطی به دیلی اتومات لوپ نداره.

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:47pm
کاربر فعال
کاربر فعال

Behrouzzzz نوشته است:

دوست عزیز در قسمت فایل فلش فایل رو وارد کن همون قسمت اول و بعد در صفحه بعدی فیوزبیتها رو تنظیم کن نیازی نیست فیلدهای eeprom و بقیه رو پر کنید

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 5:50pm
کاربر فعال
کاربر فعال

pmd نوشته است:
Behrouzzzz نوشته است:

دوست عزیز در قسمت فایل فلش فایل رو وارد کن همون قسمت اول و بعد در صفحه بعدی فیوزبیتها رو تنظیم کن نیازی نیست فیلدهای eeprom و بقیه رو پر کنید

یعنی فایل هگز و وارد اون قسمت فلش میکنیم بعد دکمه ی پروگرمو میزنیم بعدش
هم فیوزبیتها رو تنظیم میکنیم و دوباره دکمه پروگرم رو میزنیم وقتی اون پایین
پیغام اوکی داد میکرو رو درمیاریم و تمام درسته ؟؟

چهارشنبه 18 اسفند1395 - 6:32pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2136 , 2137 , 2138 , 2139 , 2140 , 2141 , 2142 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: solestar , talar و 233 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure