حمید نوشته است:
peyman_jf نوشته است:
سلام مهندسان عزیز خسته نباشید...
بنده این دستگاه رو ساختم ولی هرکاری میکنم ارور کویل ارور نمیره همه پست هارو خوندم همه کارهای انجام شده رو بررسی کردم فقط لوپ رو اندوکتانس متر نداشتم واسه بررسی.
روی ال سی دی این اعداد رو دارم:
S18 D0 F201 P160
Coil Error
مشخصات لوب عنكبوتي ٦٠سانتي قطر داخل 50 سانت طبق دستورات در وبلاگ با سيم ١/٥ افشان پيچيده شده تعداد دور یك طرف ٨ يك طرف ٩ كلا ١٧ دور
اندوكتانس گرفته نشده ولي مقاومت كمتره ١اهم هست تقريبا
ممنون میشم راهنمایی کنید.
به فلزجو خوش اومدین.
در مورد کویل ارور بارها عرض کردیم هر اشکال اساسی درون مدار میتونه منجر به این خطا بشه. در واقع بالا اومدن دستگاه بصورت دیجیتال فقط میتونه نشانه عملکرد صحیح میکرو و ال سی دی باشه. ولی اینکه آیا در بخشهای آنالوگ مثل ماسفت و آیسی 357 و قطعات اطرافشون و حتی لوپ مشکلی وجود داره یا خیر چیزی هست که در لحظه بالانس معلوم میشه و اگر ایراد بزرگی باشه دستگاه بالانس نمیشه و خطای لوپ میده.
مشخصات لوپ شما طوری نیست که ایجاد خطا کنه. هر چند سیم افشان 1.5 از نظر کیفیت جوابدهی این لوپ مناسب نیست و خیلی بهتره از سیم 0.7 لاکی استفاده کنین. معیوب بودن BS170 و تقلبی بودن ایسی 357 از اصلی ترین مواردی هست که میتونه به کویل ارور منجر بشه.
خیلی ممنون از پاسخگویی شما..
بنده چند روز روی این پاسخ شما وقت گذاشتم و بررسی های انجام دادم
من از ای سی 357 فلزی از سایت نیکوشاپ استفاده میکنم که فکر میکنم اصلی باشه..
ولی bs170 که یک ماسفت هست رو چک کردم شنت کرده بود عوضش کردم بعدی رو که گذاشتم بازم جواب نداد که دیدم اینم شنت کرده...
بررسی کردم و شماتیک اون قسمت رو کشیدم +12 ولت توسط مقاومت 2.2کیلو روی درین میاد وقتی اونو قطع میکنم شنت نمیکنه (یعنی نشتی پیدا نمیکنه که پایه های ترانزیستور بهم مقاومت نشون بده)
گیت +5ولت روش هست که پول آپ هست انگار و پایه ی درین توسط مقاومت میره به گیت ماسفت 840
این سه قطعه مهم هستن مقاومت و خازن های عدسی اطرافش که نمیسوزن با 12 ولت اونم دستگاه تازه ساز...
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید و یا شماتیک کارو بدین تحلیل کنیم حداقل

باتشکر