انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 24 اردیبهشت1404 - 8:06pm

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2106 , 2107 , 2108 , 2109 , 2110 , 2111 , 2112 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
ا
متوجه نشدم این لوپهای عنکبوتی رو دقیقا با چه روشی پیچیدین که این مقدار سیم اضافه در مرکز لوپ باقی مونده؟! اگر صرفا اضافه سیم هست سعی کنین کوتاهترش کنین چون بخصوص روی سنس لوپ کوچکتر میتونه اثر منفی داشته باشه.

سلام مهندس جون
لوپ ها رو تازه پیچیده بودم برای هر کدوم یه متر سیم اضافه تر گرفته بودم ، محکم پیچیده بودم تا خستگی در میکنم سیما در نره :)) البته الان کوتاهش کردم .
راستی دیلی لوپ کوچیک 22 و دیلی لوپ بزرگ 24 هست . میخواستم ببینم با توجه به نتایج قابل قبول هست یا نه ؟

لوپ 30 با فرکانس 145 و پالس 170 و باقی تنظیمات پیش فرض سکه 500 تومنی رو تو 43 سانت بوق کامل دارم و سینی استیل 48 سانتی رو 160 سانت

لوپ 50 با فرکانس 204 و پالس 170 و باقی تنظیمات پیش فرض سکه 500 تومنی رو تو 52 سانت بوق کامل دارم و سینی استیل 48 سانتی رو 205 سانت

فعلا کابلو ازشون جدا کردم دارم رو جزییات دیگه کار میکنم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

جمعه 22 بهمن1395 - 9:52pm
مدیر کل
مدیر کل

toorani نوشته است:
با سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز مهندس حمید و دوستان
مهندس من به دستور شما تنظیماتی که فرمودید رو اعمال کردم و در دو حالت با شیلد و بدون شیلد فلزات مختلف رو تست کردم ولی تغییر قابل ملاحظه ای هم از نظر برد هم تفکیک ندیدم دیلی اتومات هم در هر دو حالت ۲۲ بود ولی زمانی که لوپ با شیلد بود ثبات بهتری داشت در ضمن زمانی که گراند روی خاموش بود مدام از بالانس خارج شد و میتر منفی میداد ولی زمانی که روی ۱۰ بود کاملا ثبات داشت به نظر شما ایراد از لوپ هست یا از برد و اگه از برد هست روی کدام قطعه تمرکز کنم به نظر شما چی کار کنم که برد دستگاه به حد استاندارد برسه۰

با تشکر فراوان از محبت های شما

خسته نباشین.
تفکیک شما ایرادش جزئی و تا حدودی قابل صرفنظر هست اما اینکه سینی 60 سانتی رو تا 2 متر بیشتر نزنه ایراد بزرگیه. شاید مشخصات لوپ شما اشکالی داره. این همه زحمت میکشین تست میکنین و عکس میگیرین چرا وضعیت اعداد 3 گانه رو نمیفرمایین؟! این موضوع مهمی برای بررسی سلامت مدار شماست.
اینکه در حالت گراند 10 مدار ثبات خوبی داره ولی با گراند خاموش بعد مدتی از بالانس خارج میشه به وضعیت خطای حرارتی قطعاتی که در راهنما اشاره شده ربط داره. متاسفانه بنظر میاد مقاومتهای 2 وات رو بصورت ترکیبی گذاشتین! بنده چند بار در جواب دوستان عرض کردم بنظر من یک مقاومت ثابت در هر حال بهتر از مقاومت ترکیبی برای این کار جواب میده.
همینطور اون قطعه شبیه کانکتور که نزدیک سیم پیچ لوپ استفاده کردین اگر دارای فلز باشه میتونه روی برد و تفکیک اثر منفی بذاره.

جمعه 22 بهمن1395 - 11:24pm
مدیر کل
مدیر کل

signal نوشته است:

سلام مهندس جون
لوپ ها رو تازه پیچیده بودم برای هر کدوم یه متر سیم اضافه تر گرفته بودم ، محکم پیچیده بودم تا خستگی در میکنم سیما در نره :)) البته الان کوتاهش کردم .
راستی دیلی لوپ کوچیک 22 و دیلی لوپ بزرگ 24 هست . میخواستم ببینم با توجه به نتایج قابل قبول هست یا نه ؟

لوپ 30 با فرکانس 145 و پالس 170 و باقی تنظیمات پیش فرض سکه 500 تومنی رو تو 43 سانت بوق کامل دارم و سینی استیل 48 سانتی رو 160 سانت

لوپ 50 با فرکانس 204 و پالس 170 و باقی تنظیمات پیش فرض سکه 500 تومنی رو تو 52 سانت بوق کامل دارم و سینی استیل 48 سانتی رو 205 سانت

فعلا کابلو ازشون جدا کردم دارم رو جزییات دیگه کار میکنم

خسته نباشین.
دستگاه خوبی ساختین. با وجود رعایت جزئیات جالبی در ساخت ؛ متاسفانه در بخش اتصال لوپ نمیدونم چرا توصیه همیشگی رو رعایت نکردین و یک ابتکار نامناسب هم بخرج دادین! در مورد کانکتور فلزی تاکید کردم قطعا بهترین جوابدهی با کانکتور پلاستیکی بدست میاد. ما داریم فلزیاب میسازیم. اگر فلز ضخیمی دور تا دور سیم لوپ رو بگیره بنظر شما هیچ تاثیری روی سیگنال سنس نمیذاره؟! پاسخ مثبته و این اثر مزاحم در صورت آهنی بودن کانکتور تشدید میشه. اون دو تکه سیم پیچ هم بکار بردنش صحیح نیست. شما با سیم پیچهایی با این ظرفیت کم شاید فقط میتونین امواج با بازه فرکانسی بالای چند صد کیلوهرتز رو تا حدودی فیلتر کنین در حالیکه این طیف فرکانسی اصلا از داخل آپ امپ مدار هم رد نمیشه و اگر هم میشد حداقل 4 فیلتر دیجیتال داخل برنامه وجود داشت که کاملا حذفش میکرد! پس دلیلی نداره دو تکه سیم پیچ کوچک رو با کانکتور سری کنین که بخشی از قدرت پالس رو در خودش تلف کنه. جالب تر اینکه در این حالت کانکتور فلزی هم چون نزدیک به این دو سیم پیچ هست اثر منفی بیشتری داره! هر چند اثر منفی جزئی هست ولی از نظر من قطعیه.
برد شما برای هر دو لوپ خوب و طبیعی هست و حداقل از این حیث مشکلی وجود نداره.

جمعه 22 بهمن1395 - 11:36pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

استادحمیدسلام خسته نباشید
2تاسوال
یکی درموردوصل کابل کواکسیال .به نظرشمااین کابل نزدیک سیم پیچ کویل مثل جناب tooraniباشه بهتره یایه مقدارازخودکویل دورباشه بیادوسط لوپ قراربگیره یه مقدارتوضیح میدید ممنون میشم
دوم مداروباچسب حرارتی پرکردت مثل جناب signalتاثیرداره
باسپاس فراوان

شنبه 22 بهمن1395 - 12:06am

شرمنده مهندس جان انقدر من مزاحم شما میشم
اعداد سه گانه رو در عکس ذکر کردم (A 263 B 676 C 796)
مقاومتهای ۲وات رو هم تو پاساژ امجد زیر و رو کردم پیدا نشد فقط فروشگاه قائم داشت اونم به صورت ترکیبی(۲۴۰اهم ۱وات ۰.۱ درصد+۱۵۰ اهم ۱وات ۰.۱ درصد) مجبور شدم بگیرم
نزدیک سیم پیچ لوپ هم چیزی وصل نکردم دوسر کابل RG58 رو مستقیم به دوسر سیم پیچ متصل کردم بعد با چسب حرارتی ولنت برق محکمش کردم کانکتور رو هم پلاستیکی نظامی استفاده کردم

.No matter how the speed of light is high , Darkness is one step ahead

شنبه 22 بهمن1395 - 12:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

وای نه مهندس

اونا سیم پیچ نیستن اونا در واقع شیلد دستساز هستن که سیم های لوپ1 و2 رو با تراکم زیاد پوشش دادن
اونا باسیم لاکی با مغذی 1میل و شیلد 0.8 درست شدن و کاملا نسبت به هم عایق هستن

بله کانکتور پلاستیکی خیلی بهتره ولی چون فعلا نتونستم پیدا کنم کانکتور کاملا برنجی گذاشتم و انتهای همین شیلد رو اگه دقت کنین به بدنه کانکتور وصل کردم و کلا فاصله نقطه لوپ 1و2 از فیبر تا اتصال کانکتور زیر 2 سانته .

ممنون از حسن توجهتون @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

آخرین بار توسط signal در شنبه 22 بهمن1395 - 12:50am ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

شنبه 22 بهمن1395 - 12:40am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام وخسته نباشید خدمت اساتید و دوستان عزیز.
میشه راهنمایی کنین.......
قویترین مدار این انجمن کدومه؟؟عمق بالای 4یا5متر بزنه

شنبه 22 بهمن1395 - 1:24am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام داداش شماکاربرفعال هستین یه ستاره دارین بایدبدونین همین مداراستادحمیدهرلوپ باهرسایزی میشه به این مداروصل کردباهرتنظیمی یعنی معدودبه یه تنظیم خاص نیست به نظرمن قوی ترینه رودست نداره تونوع خودش
باعرض پوزش ازاساتید

شنبه 22 بهمن1395 - 1:31am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

rasol1377 نوشته است:
سلام وخسته نباشید خدمت اساتید و دوستان عزیز.
میشه راهنمایی کنین.......
قویترین مدار این انجمن کدومه؟؟عمق بالای 4یا5متر بزنه

فلز جو بهترین مداره فعلا در ضمن بالای 5 متر چی میخوایی در بیاری گاز و نفت؟
در ضمن دوستان علاقمند شوکر برید به قسمت مدارات الکترونیک سر بزنید ببینید چی شده :D :))

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 22 بهمن1395 - 1:49am
مدیر کل
مدیر کل

جواد64 نوشته است:
استادحمیدسلام خسته نباشید
2تاسوال
یکی درموردوصل کابل کواکسیال .به نظرشمااین کابل نزدیک سیم پیچ کویل مثل جناب tooraniباشه بهتره یایه مقدارازخودکویل دورباشه بیادوسط لوپ قراربگیره یه مقدارتوضیح میدید ممنون میشم
دوم مداروباچسب حرارتی پرکردت مثل جناب signalتاثیرداره
باسپاس فراوان

خیلی ممنون از سوال خوب شما.
اون چیزی که در لوپ فلزیاب های معتبر رایج هست اینه که سیم خود لوپ رو تا چند سانت دورتر از توده سیم پیچ و معمولا بصورت به هم تابیده ادامه میدن و سپس به کابل متصل میکنن. بنظر من هم این بهترین روش هست چون خود کابل بواسطه فلز ضخیم مغزی و شیلد اگر کاملا چسبیده به سیم پیچ باشه میتونه کمی روی سنس و تفکیک اثر منفی بذاره.
چسب حرارتی میتونه روی ثبات حرارتی دستگاه و احتمال برخورد جریان هوا به قطعات مدار جلوگیری کنه و از این حیث اندکی اثر مثبت داره. حالا برخی دوستان تصور میکنن بلحاظ تاثیر امواج نویز موثر هست ولی اصلا اینطور نیست! البته خود مساله ای که عرض کردم به نوعی در طبقه بندی نویز قرار میگیره. یعنی ما اصولا چیزی به عنوان نویز حرارتی هم داریم! جا داره اشاره کنم در هر صورت دوستان باید توجه کنن جریان هوا و باد اگر در محیط کاوش بطور مستقیم به مدار برخورد کنه میتونه نویز حرارتی روی قطعاتی نظیر اپ امپ و مقاومتهای 2 وات و ماسفت بیندازه. پس جعبه بندی مدار باید طوری باشه که باد به درونش نفوذ نداشته باشه.

شنبه 22 بهمن1395 - 2:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2106 , 2107 , 2108 , 2109 , 2110 , 2111 , 2112 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: abd , Google , Majestic12 , VoltEricson و 215 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure