hadilg نوشته است:
استاد مشکل ولتاژا حل شد وسیستم اومد بالا ولی الان مشکل کویل ارور دارم در صورتی که لوپ کاملا درسته . نزدیک فلزم نیستم .
ای سی ماسفت دچار مشکل شده ؟؟؟؟؟
مشکل ال سی دیم طبق گفته شما مال مقاومت بود
استاد یه سوال دیگم دارم وقتی از ای سی معمولی اصل ۳۵۷ استفاده می کنم عدد های سه گانه یکم بالاتره مثلا عدد اول ۲۵۰ هست ولی وقتی از ای سی فلزی استفاده می کنم رنج عددا میاد پایین و بردم مقداری کم میشه . مگر میشه دو تا ای سی اصل با هم تو کیفیت تفاوت داشته باشند .؟؟؟
یا فلزی هم تقلبی داره ؟؟
ممنون از توجهتونو زحمات شما
چند بار باید بگیم هر اشکال اساسی در مدار میتونه منجر به خطای لوپ بشه؟! تقریبا همه قطعات اطراف 357 و خودش و BS170 همگی دخیل هستن. پس ما نمیتونیم حدسی بزنیم!
اون مقدار تفاوت اعدادی که شما میفرمایین جزو تولرانس عادی پارامترهای داخلی آیسی هست. چون مدار ما با دقت بالایی بخشهای مختلف موج رو اندازه میگیره این تفاوتها مشخص میشه وگرنه عملا تاثیر چندانی نداره و همون رنج حدودی اعداد که ذکر شده ملاک صحت عملکرد هست. در مورد برد هم فکر نمیکنم اینطور باشه. اگر هم باشه فقط توی تست هوایی ممکنه کمی تفاوت دیده بشه! وگرنه برای کار روی زمین اصلا فرقی ندارن.
در ضمن فلزی بودن آیسی دلیل بر اصل بودنش نیست! بله فلزی هم ممکنه تقلبی داشته باشه. رنج اعداد و دیلی لوپ رو مدنظر داشته باشین.
در نهایت من متوجه نشدم شما چطور هم خطای لوپ دارین هم مشغول بررسی اعداد 3 گانه هستین؟! وقتی دستگاه خطای لوپ بده اصلا موجی برای اندازه گیری وجود نداره و عددی هم نمایش داده نمیشه!!!