نویسنده |
پیغام |
alireza12345
کاربر فعال
|
سلام مهندس خسته نباشید مهندس من یه برد دیگه درست کردم اما از قطعات بهتر ولی یه مشکلی دارم دستگاه روشن میکنم دستگاه میتر منفی ۱۰۰ .۱۵۰ میندازه همش سنس دستگاه میره دوربر چهارصد برمیگرده همش تکرار میشه جوری که اعداد ۳گانه ام تا ۱۰۰تا تن تن کم زیاد میشه مشکل از چی میتونه باشه؟ماسفت 11nk100 استفاده کردم
|
چهارشنبه 13 بهمن1395 - 4:39pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
ممنون. خسته نباشین. شما که دستگاه رو ساخته بودین و داشتین تجارب خوبی در کاوش کسب میکردین دیگه چرا دوباره مدار رو ساختین؟! زیاد خودتون رو با مدار و جزئیاتش مشغول کنین از اصل کاوش دور میشین و دیگه ایده آل دراوردن دستگاه هم دردی دوا نمیکنه. بهرحال مشکلی که فرمودین ممکنه از خیلی قسمتهای آنالوگ مدار باشه. معیوب بودن یک خازن مثل 11 و 12 یا ماسفت و BS170 همگی میتونن شکل موج رو بهم بریزن. در اون صورت دیگه دستگاه رفتار عادی نداره.
|
چهارشنبه 13 بهمن1395 - 4:50pm |
|
 |
alireza12345
کاربر فعال
|
مهندس دستگاهی که اولین بار درست کردم چیزی از الکترونیک نمیدونستم فقط همه چیزو جای خودش مونتاژ کردم حتی از مولتی مترم استفاده نکردم قطعاتی ام که گرفته بودم بعضی هاش خوب نبود.ولی این سری بهترین قطعاتی که میتونستم گرفتم با دقتم مونتاژ کردم که حالا به مشکل خوردم. مهندس کلا چند سری رفتم کاوش تجربه خوبی ام بدست اوردم هنوزم هوا خوب بشه وقت ازادم داشته باشم میرم یه دلیل دیگشم که یه بار دیگه دستگاه درست کردم این بود که میخواستم قطعاتی پیدا کنم که در دمای منفی کار کنه بعضی قطعات تونستم پیدا کنم ولی بعضی هاش نه.حالا به این نتیجه رسیدم که واقعا نمیشه همه قطعات مدار پیدا کنیم که در دمای منفی کار کنه.فقط اینکه اگه دمای هوا منفی بود خواستیم کاوش کنیم دستگاه با یه چیز بپوشونیم که گرم بمونه و دستگاه کارکردش مختل نشه
|
چهارشنبه 13 بهمن1395 - 5:24pm |
|
 |
daryoshroz
|
با سلام خدمت اساتید و بخصوص استاد مهندس حمید از ته قلب دعا گویی همه اساتید و استاد حمید هستم که خالصانه همچین فضای به وجود اوردن با اجازه استاد حمید منم مدار فلزجو رو مونتاژ کردم که برای اولین بارم بد نیست.ولتاژ رو گرفتم دقیق بودن ولی متاسفانه تو پروگرامر کردن به مشکل خوردم.پروگرامر usb دار آروند از نیکو گرفتم و طبق گفته استاد نرم افزار eXtreme Burner - AVR استفاده کردم و با اضافه کردن دوتا فایل atmega328p به نرم افزار اضافه شد.فایل هگزا رو open کردم و تنظیماتی که استاد حمید گغته بود رو انجام دادم ولی وقتی write all رو میزنم error میده عکسشو میزارم تا اساتید کمکم کن ان شالله منم تموم کنم ممنون از همه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 13 بهمن1395 - 11:03pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
به فلزجو خوش اومدین. خیلی ممنون. اگر به پیغامهای روی صفحه توجه کنین مشخصه که کامپیوتر شما اصلا پروگرامر رو نشناخته و نمیتونه باهاش ارتباط برقرار کنه! ممکنه مشکل از کابل یو اس بی باشه که باید چند بار امتحان کنین. اما اگر مشکل از اتصال کابل نباشه قاعدتا درایور مربوط به USBasp روی کامپیوتر نصب نشده که روی ویندوزهای جدیدتر احتمالش هست. باید درایور مربوطه رو نصب کنین. درایور مخصوص USBasp رو میتونین از آدرس زیر دانلود کنین و همه ویندوزها رو پشتیبانی میکنه: http://www.protostack.com/download/USBa ... v1.2.4.zip
|
پنج شنبه 13 بهمن1395 - 12:14am |
|
 |
alireza12345
کاربر فعال
|
سلام مهندس ببخشید این سوال اینجا میپرسم.مهندس مولتی متر victor88c دارم داشتم خازن ۴۰۰ ولتی اندازه گیری میکردم که ولتاژ ذخیره شدش زد قسمت اندازه گیری خازن خراب کرد دیگه عمل نمیکنه.مهندس میدونید کدوم قسمتش خراب شده میشه درست کرد؟ممنون میشم راهنمایی کنید
|
پنج شنبه 13 بهمن1395 - 12:30am |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
خازن 400 ولت باید همونقدر هم ولتاژ داخلش باشه که خازن سنج شما رو خراب کرده باشه! متاسفانه از داخلش اطلاعی ندارم که چطور میشه تعمیرش کرد.
|
پنج شنبه 13 بهمن1395 - 12:59am |
|
 |
Honarmand7
کاربر حرفه ای
|
daryoshroz نوشته است: با سلام خدمت اساتید و بخصوص استاد مهندس حمید از ته قلب دعا گویی همه اساتید و استاد حمید هستم که خالصانه همچین فضای به وجود اوردن با اجازه استاد حمید منم مدار فلزجو رو مونتاژ کردم که برای اولین بارم بد نیست.ولتاژ رو گرفتم دقیق بودن ولی متاسفانه تو پروگرامر کردن به مشکل خوردم.پروگرامر usb دار آروند از نیکو گرفتم و طبق گفته استاد نرم افزار eXtreme Burner - AVR استفاده کردم و با اضافه کردن دوتا فایل atmega328p به نرم افزار اضافه شد.فایل هگزا رو open کردم و تنظیماتی که استاد حمید گغته بود رو انجام دادم ولی وقتی write all رو میزنم error میده عکسشو میزارم تا اساتید کمکم کن ان شالله منم تموم کنم ممنون از همه طبق گفته مهندس جان باید درایو نصب کنید منم همین مشکل داشتم.وقتی پروگرمر خریدم همراه اون یه فایل اموزشی بود ک طریقه نصب درایو یاد میداد اگه شما تو نصب درایو مشکل دارین.تو گوگل یا داخل سی دی پروگرم طریقه نصب درایو هم ببینید
بیهوده نشین وقت طلاست
|
پنج شنبه 13 بهمن1395 - 3:23am |
|
 |
amirabbas
|
سلام دوستان براتون مقاله ای اماده کردم در رابطه با شیلد لوپ لینکش رو میزارم http://s3.picofile.com/file/8284786076/ ... 3.pdf.htmlحتما دانلود کنید امیدوارم براتون مفید واقع بشه
|
پنج شنبه 14 بهمن1395 - 2:52pm |
|
 |
mohammad22
کاربر حرفه ای
|
سلام amir abbas عزیز ممنون از زحمات شما قبلا این مسئله در تاپیک شیلد لوپ مطرح شده و راه ساده تر و شاید بهتر از این ایده شما باشه نایلون ساندویچ مقاومت برای 3 سانت 60 اهم
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
پنج شنبه 14 بهمن1395 - 3:41pm |
|
 |
|