mole عزیز به فلزجو خوش اومدین.
از فیلمهای شما اینطور متوجه شدم که از دوستان ما در کشور ترکیه هستین. متاسفانه من به زبان ترکی آشنایی ندارم و اگر لازم بود باید دوستانی که همزبان شما هستن و به این طرح هم آشنایی دارن در مواردی پاسختون رو بدن تا شبهات برطرف بشه. توصیه میکنم حتما فایل راهنمای موجود در پست اول تاپیک رو به نوعی ترجمه کنین و مورد استفاده قرار بدین تا بسیاری از ریزه کاریها براتون روشن بشه.
در تصاویری که قرار دادین مشخص هست که تلاش کردین دستگاه رو با کیفیت خوبی بسازین. خسته نباشین. البته در بخش تفکیک بنظر میاد دستگاهتون کمی با ایده آل فاصله داره. مثلا ابزار آهنی دم باریک که ما هم شبیهش رو تست کردیم نباید عدد تفکیک ID بیشتر از 70 داشته باشه و بهتره دور و بر 65 باشه. این کمک میکنه حذف آهن هم بهتر کار کنه. لوپ شما هم دیلی اتوماتیک 33 داشته که چندان مطلوب نیست. عرض کردیم دیلی لوپ نباید بیشتر از 30 باشه و در واقع بین 20 تا 30 جواب خوبی هم از نظر ثبات و هم تفکیک بدست میاد.
در تصویر اسکوپی که قرار دادین متوجه نشدم منظور شما چیه! ولی شکل موج باید همینطور باشه و مشکلی نداره. اگر منظورتون سطح ولتاژ هست ؛ بنده طوری در نظر گرفتم که از بازه کامل 5 ولتی ورودی ADC میکرو یعنی پایه شماره 23 بطور کامل استفاده بشه و در عین حال احتمال معیوب شدن میکرو هم وجود نداشته باشه. لذا اگر اسکوپ رو به پایه 23 میکرو متصل کنین باید پیک تا پیک ولتاژ شما بین 0 تا 5 ولت باشه و خود موج میرای اصلی هم تا حدود 4.8 ولت در سطح نهایی خودش ولتاژ خواهد داشت.
با توجه به اختلاف زبان امیدوارم متوجه توضیحات من شده باشین!