انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 23 اردیبهشت1404 - 7:49am

پاسخ به موضوع  [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2093 , 2094 , 2095 , 2096 , 2097 , 2098 , 2099 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

alireza12345 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز خسته نباشین
مهندس من مقاومتای ۳۹۰ اهمی که تهیه کردم ابی هستش ۵ حلقه رنگی داره این مقاوتای ۶ حلقه رنگی اسم خاصی ندارن؟ ببخشید میدونید از کجا میشه تهیه کرد؟

ممنون.
بله این مقاومتها از نوع یک درصد رایج در بازار هستن و مشکل خاصی ندارن. مقاومتهای دارای 6 حلقه فکر نمیکنم اسم ویژه ای داشته باشن ولی به احتمال زیاد به همون اسم مقاومت 0.1 درصد یعنی بر اساس میزان خطاشون در بازار شناخته میشن. ظاهرا بعضی دوستان از پاساژ توکل در خیابان جمهوری تهران تهیه کرده بودن. ولی بهرحال زیاد هم مهم نیست. شما اگر پس از روشن کردن دستگاه یا بعد از هر بار تغییر زیاد در تنظیمات فرکانس و عرض پالس اجازه بدین دستگاه نهایتا 2 دقیقه در حالت فلزیابی کار بکنه دیگه این مقاومتها هم به تعادل حرارتی میرسن و مشکلی از این حیث وجود نداره.

جمعه 8 بهمن1395 - 3:02pm
کاربر فعال
کاربر فعال

نقل قول:
خواهش میکنم.
اول عرض کنم که هرگز و با هیچ دستگاه و حتی آثار و نشانه ای قبل از حفاری نتیجه صد در صد مشخص نیست! این رو تجربه هزاران کاوش به ما میگه. پس هر چند امیدوارم حدس شما درست باشه ولی بهتره تا این حد امیدوار نباشین تا خدای نکرده در صورت خطا حس نا امیدی به شما دست نده! این رو از این جهت عرض میکنم که موارد مشابه این رو بسیار دیدیم و شنیدیم.
در صورتیکه منظور شما این بوده باشه که فلزیاب نسبت به نقطه ای که ردیاب گرفته یک متر اینورتر رو سنس کرده طبیعی هست و در این موارد نقطه دقیق همونی هست که فلزیاب میگیره. یکی از دلایلی که به فلزیاب نقطه زن گفته میشه همین هست! ولی اگر با دو فلزیاب دو نقطه متفاوت بدست بیاد امکان نداره و توضیحش همونی هست که در پاسخ قبلی خدمت شما عرض کردم.

افرین دقیقا همینطوره که استاد میفرمایند

جمعه 8 بهمن1395 - 6:50pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
سلام مهندس خسته نباشید
ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم چون عجله دارم گفتم اینجا بپرسم زودتر جواب میگیرم.میخوام یه لوپ 45 سانتی تخت با سیم مفتول هفت دهم بسازم حالا سوالم اینه که اگه با سیم لاکی بسازم بهتره یا مفتولی؟البته به این دلیل میخوام با مفتولی بسازم چون دسترسی به طلق پلکسی و برش لیزری ندارم میخوام به صورت تخت بسازمش با توجه به اینکه سیم مفتولی نسبت به سیم لاکی روکش ضخیم تری داره از لحاظ دیلی اتوماتیک هم فک نکنم مشکلی پیش بیاد آخه با سیم لاکی هرچی لوپ تخت ساختم همه دیلی اتوماتیک بالایی داشتن

جمعه 8 بهمن1395 - 8:51pm
کاربر فعال
کاربر فعال

خیلی ممنونم استاد حمید @};-
منکه الان بیکارم .تازه،از خاکبازی خیلی خوشم میاد...میرم ببینم اون نقطه چی داره :D
نتیجه رو حتما اعلام میکنم :YMPEACE:

جمعه 8 بهمن1395 - 9:58pm
مدیر کل
مدیر کل

میلاد33 نوشته است:
سلام مهندس خسته نباشید
ببخشید که سوالمو اینجا مطرح میکنم چون عجله دارم گفتم اینجا بپرسم زودتر جواب میگیرم.میخوام یه لوپ 45 سانتی تخت با سیم مفتول هفت دهم بسازم حالا سوالم اینه که اگه با سیم لاکی بسازم بهتره یا مفتولی؟البته به این دلیل میخوام با مفتولی بسازم چون دسترسی به طلق پلکسی و برش لیزری ندارم میخوام به صورت تخت بسازمش با توجه به اینکه سیم مفتولی نسبت به سیم لاکی روکش ضخیم تری داره از لحاظ دیلی اتوماتیک هم فک نکنم مشکلی پیش بیاد آخه با سیم لاکی هرچی لوپ تخت ساختم همه دیلی اتوماتیک بالایی داشتن

خواهش میکنم.
اگر منظور شما سیم تک رشته روکشدار باشه چندان تفاوتی نداره هر چند از لحاظ حالت خازنی بهتر از سیم لاکی هست.
دیلی بالا برای سیم لاکی و لوپ تخت تا حدودی طبیعیه چون سیمها به هم چسبیده هستن. ولی در نظر داشته باشین دیلی اتوماتیک کمی بالاتر از 20 اتفاقا برای لوپهای متوسط یا بزرگ بهتر هم هست چون ثبات بیشتری پیدا میکنه! پس اگر دیلی لوپ شما زیر 30 هست بنظر من مناسبه و حداقل میتونین کاراییش رو روی زمین تست کنین و ثباتش رو ببینین. بهرحال سیم مفتولی روکشدار هم گزینه مناسبی برای ساخت لوپ تخت هست.

جمعه 8 بهمن1395 - 11:28pm
مدیر کل
مدیر کل

rasol1377 نوشته است:
منکه الان بیکارم .تازه،از خاکبازی خیلی خوشم میاد...میرم ببینم اون نقطه چی داره :D

خواهش میکنم.
اتفاقا کسانی در کاوش به نتیجه میرسن که از حفاری اشتباه و زدن خطا واهمه ای نداشته باشن! وگرنه خیلیها رو دیدیم که با نداشتن اطلاعات کافی از ماهیت کاوشگری ؛ با اولین مورد حفاری خطا کلا از این کار نا امید شدن! بهرحال دوستان باید توجه داشته باشن که صرفنظر از همراه داشتن انواع دستگاه با هر قیمتی تقریبا حتی یک نفر هم توی این کار نبوده که بار اول به نتیجه برسه! ایشالا موفق باشین. @};-

جمعه 8 بهمن1395 - 11:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
rasol1377 نوشته است:

خواهش میکنم.
اتفاقا کسانی در کاوش به نتیجه میرسن که از حفاری اشتباه و زدن خطا واهمه ای نداشته باشن! وگرنه خیلیها رو دیدیم که با نداشتن اطلاعات کافی از ماهیت کاوشگری ؛ با اولین مورد حفاری خطا کلا از این کار نا امید شدن! بهرحال دوستان باید توجه داشته باشن که صرفنظر از همراه داشتن انواع دستگاه با هر قیمتی تقریبا حتی یک نفر هم توی این کار نبوده که بار اول به نتیجه برسه! ایشالا موفق باشین. @};-

کاملا درسته

شنبه 9 بهمن1395 - 1:11pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
فکر میکنم 15 یا 16 دور و از نوع سیم لاکی 0.7 مناسب باشه.

تشکر مهندس جان @};-

برای لوپ 45معمولی هم همین مشخصات لوپ40خوبه یا نه

شنبه 9 بهمن1395 - 6:33pm
مدیر کل
مدیر کل

اصولا در لوپ معمولی چون فاصله سیمها از هم کمتر هست و ظرفیت بیشتر میشه ؛ تعداد دورها باید کمی از لوپ تخت یا عنکبوتی کمتر باشه. بنابراین در این مورد باید 1 الی 2 دور کمتر در نظر بگیرین.

شنبه 9 بهمن1395 - 7:42pm

با عرض سلام به دوستان مدارو تکمیل کرد با باطری 19 ولت 4 امپر وصل کردم با لوپ 20 سانت عنکبوتی ولی کویل ارور میده و بوق ممتد میکشه همه ولتازها هم درسته bs 170 هم عوض کردم یه لوپ دیگه هم درست کردم دوباره هم پروگرام کردم ولی کویل ارور دارم rf840 هم عوض کردم

یکشنبه 9 بهمن1395 - 2:47am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27803 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2093 , 2094 , 2095 , 2096 , 2097 , 2098 , 2099 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: mojtaba617 و 233 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure