انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : سه شنبه 30 اردیبهشت1404 - 4:19pm

پاسخ به موضوع  [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2077 , 2078 , 2079 , 2080 , 2081 , 2082 , 2083 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
پندار نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز، شبتون بخیر،یه سوال داشتم فقط امیدوارم تکراری نباشه،
از کابل کنترل10 رشته ای می تونیم برای ساخت لوپ 1#1 استفاده کرد؟؟
در واقع به جای 10 دور سیم افشان یک میل از کابل افشان 10 تایی یک میل استفاده کنیم،
ارادتمند مهندس گل

ممنون. خواهش میکنم.
بله به نوعی تکراری هست! کابل فرمان 10 رشته ای برای فریم 1 متری قابل استفادست ولی دیگه از نظر وضعیت اعداد 3 گانه و تفکیک ممکنه نتونین به نتیجه دلخواه برسین. علت رو هم باید در جنس و ضخامت روکش و فاصله سیمها جستجو کرد. باز هم تاکید میکنم بخاطر راحتی کار اون هم در بخش مهمی مثل لوپ هیچوقت از این کارها نکنین! چه کت6 باشه چه کابل فرمان ؛ مطمئن باشین با سیمهای ساده تکی ولی با جنس و ضخامت حساب شده و تعداد دور دقیق و بدون تکه کردن و لحیم کاری اضافی ؛ در مجموع میشه به نتیجه خیلی بهتری رسید! این مساله بخصوص از نظر عملکرد بهتر بخش تفکیک برای این طرح اهمیت بیشتری هم پیدا میکنه.

سلام و سپاس مهندس حمید عزیز.
حتما از سیم افشان یک میل استفاده میکنم، اطاعت.

چهارشنبه 15 دی1395 - 3:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
پندار نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز،
از کجا باید بفهمیم دیلی اتوماتیک که دستگاه پیدا میکنه درست هست یعنی دستگاهی هست که بشه خارج از مدار این عدد و اندازه گیری کرد تا به درستی مداری که ساختیم پی ببریم،
به عنوان مثال من یه فلزجو داشتم که دیلی لوپ رو 18 نشون میداد ولی دیلی همون لوپ رو یه دستگاه دیگه (فلزجو)14 نشون میده،
چجوری و با چه دستگاهی میشه دیلی واقعی لوپ رو پیدا کرد،؟؟؟؟؟
ممنون مهندس عزیز.

سوال خوب و جالبی هست!
اون چیزی که دستگاه بعنوان دیلی لوپ اعلام میکنه در واقع میزان زمانی هست که از لحظه قطع پالس ارسالی به لوپ طول میکشه تا موج میرای بازگشتی در خروجی مدار تقویت کننده که بصورت وارونگر بسته شده شروع به صعود از حد صفر بکنه! این مساله رو میشه براحتی به کمک یک اسکوپ خوب ملاحظه کرد. کافیه پراب رو به خروجی 357 متصل کنین و خودتون این تایم رو برحسب میکروثانیه اندازه بگیرین. اندازه گیری داخلی دستگاه بر اساس فرمولهای ریاضی و اصول هندسی تشخیص شیب و صعود یک منحنی پیاده شده و خطایی نداره! اما چیزی که در میزان این دیلی موثر هست فقط لوپ نیست. مقادیر برخی قطعات نظیر خازن 2.2 میکرو و مقاومتهای 2 وات و تولرانس داخلی خود LF357 همگی میتونن اندکی این تایم رو کم و زیاد کنن. پس دیلی فقط مختص لوپ نیست!!! به مدار هم بستگی داره. کما اینکه وقتی عرض پالس رو بیشتر میکنین طبیعتا تایم دیلی هم اندکی طولانی تر میشه و میتونین این رو با اسکوپ هم چک کنین. اگر ما از دیلی لوپ صحبت میکنیم طبیعتا منظورمون این هست که لوپ به یک مدار واحد و بدون اشکال خاص متصل شده باشه.

ممنونم مهندس جان به خاطر توضیح جامع و عالیتون.
الان میرم مقاومت و خازن و 357 رو چک میکنم.
فقط مهندس جان دیلی لوپ رو چجوری میشه بدون وصل کردن به فلزجو پیدا کرد؟؟؟

چهارشنبه 15 دی1395 - 3:32pm
کاربر فعال
کاربر فعال

استاد بنظرتون اون نقطه که میتر منفی 999_نشون داد ارزش کاوش داره؟؟؟بنظرشما میتونه ی اتاقک قدیمی باشه؟؟؟ :-?

چهارشنبه 15 دی1395 - 5:33pm
مدیر کل
مدیر کل

پندار نوشته است:

ممنونم مهندس جان به خاطر توضیح جامع و عالیتون.
الان میرم مقاومت و خازن و 357 رو چک میکنم.
فقط مهندس جان دیلی لوپ رو چجوری میشه بدون وصل کردن به فلزجو پیدا کرد؟؟؟

خواهش میکنم.
فکر میکنم توضیح من واضح بود! لوپ بخودی خود دیلی خاصی نداره! وقتی به مدار وصل میشه در ترکیب با پارامترهای الکتریکی مختلف یک دیلی خاص پیدا میکنه. برای همین عرض کردم به مدارتون هم بستگی داره. اگر ما رنج خاصی رو برای دیلی عنوان کردیم ؛ منظور برای مدار استانداردی بوده که از ابتدا طراحی شده. تولرانس تغییر این دیلی برای مدارات مختلف دوستان در صورتیکه ایرادی در مدار نباشه نهایتا 2 واحد هست.

چهارشنبه 15 دی1395 - 7:49pm
مدیر کل
مدیر کل

rasol1377 نوشته است:
استاد بنظرتون اون نقطه که میتر منفی 999_نشون داد ارزش کاوش داره؟؟؟بنظرشما میتونه ی اتاقک قدیمی باشه؟؟؟ :-?

حفره در حالت کلی نمیتونه میتر 999- داشته باشه! چون اصولا حفره وقتی سنس میشه که دستگاه رسانایی کم اون نقطه رو در مقایسه با رسانایی زیاد خاک اطراف تشخیص بده. حالا اگر در اطراف اون نقطه شما وقتی با گراند خاموش در هوا بالانس میکنین و سپس لوپ رو به زمین میچسبونین میتر 999 دارین پس در خاک اون منطقه حفره هم میتونه میتر 999- داشته باشه! وگرنه همونطور که احتمال دادم ممکنه نوعی مغناطیس خاص در اون مکان وجود داشته باشه. البته بنظر من اینکه حفره ای در اونجا باشه و چیز خاصی غیر از فلز با مشخصات مغناطیسی خاص درش وجود داشته باشه بیشتره. توجه کنین چنین چیزی با هیچ فلزیاب دیگری غیر از فلزجو قابل سنس نیست.

چهارشنبه 15 دی1395 - 7:54pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس حمید خسته نباشید
استاد میگم میکرو رو دوباره می خواستم پروگرام کنم اما مقدار استفاده اش به سیصد برنگشت چکار باید بکنم
ویک چیز دیگه میشه میکرو پروگرام شده با هگز اصلی رو برا فروش بزارید که حداقل بتونیم با هگز اصلی کار کنیم

چهارشنبه 15 دی1395 - 7:59pm
مدیر کل
مدیر کل

ممنون.
برای ریست شدن دفعات استفاده طبیعتا باید از فیوز بیت ریست تنظیمات استفاده کنین و دقت کنین فیوز بیت رو جداگانه پروگرام کنین تا این کار با اطمینان بیشتر انجام بشه. وگرنه باید حافظه EEPROM میکرو رو هم جداگانه پاک کنین که البته معمولا نیازی نیست. در راهنما توضیح مفصل دادم.
ما هگز اصلی و فرعی نداریم! نسخه نامحدود فقط مختص دستگاههای آقا مجتبی هست و تفاوت فنی با نسخه عمومی منتشر شده نداره.

چهارشنبه 15 دی1395 - 10:57pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام مهندس حمید مرسی بابت پاسخ

پنج شنبه 16 دی1395 - 3:19pm

سلام منهدس خوبید؟ مهندس شما ی مدار دیگه ساختید که از فلز جو قوی باشه ولی اونو عمومی نکرده باشید؟ من چند مدت پیش تو تلگرام بود رفتم داخل گروهی دیدم دستگاه فز یاب میسازن. کیت کامل مدارو میفروختن 2 تا مدار بود یکی مال شما بود فلز جو بود . یکی دیگه هم بود نوشته بودن مدار تقویت شده با مال شما فرق میکرد . چندتا ای سی روش داشت .یکم گرانتر میفروختن خواستم ببینم شما دستگاه دیگه ساختید یا برا کسه دیگست . عکس بردشو برداشتم .دیگه نمیدونم چجوری اپ کنم تو سایت شما ببینید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جمعه 17 دی1395 - 2:51pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون.
ابتدا عرض کنم بنده هرگز برای کسی مداری نساختم و چنین کاری هم نخواهم کرد و برای این موضوع دلایل شخصی خودم رو دارم.
نکته دوم اینکه مدار فلزیاب فلزجو در حال حاضر همین چیزی هست که میبینید و طرح دیگری از جانب من وجود نداره.
نکته سوم هم اینکه اصولا تمام فلزیاب ها با تکنولوژی موجود اعم از دستگاههای معروف با قیمتهای بالا یا تمامی مدارات قابل ساخت فلزیاب از حیث قدرت برای کار روی زمین و با هر لوپ خاص کاملا محدود به یک رقم برد مشخصی هستن. پس بیان قدرت یا برد بیشتر بی معنیه و مدار موجود هم در حد نهایی قدرت دستگاههای فلزیاب قابل بهره برداری هست.
چیزی که شما دیدین احتمالا مدار جانبی بوده که برخی سودجویان به جهت مخفی کردن محدودیت دفعات استفاده یا نام فلزجو اضافه کردن! هر چند اگر هم چنین کاری انجام شده باشه احتمالا مربوط به نسخه های قدیمی فلزجو هست که طبیعتا از نظر فنی هم ارزش کمتری داشته. بهرحال اون چیزی که گاها از محیطهایی نظیر تلگرام به گوش میرسه جز تبلیغات سودجویانه و بعضا تخریب چیز دیگری نیست و از نظر حقیقت یا واقعیت فنی ارزشی نداره. مشخصه که هر فروشنده ای در این بازار قصد داره جایی برای خودش باز کنه و متاسفانه فلزیاب فلزجو هم به دایره کار این فروشنده ها اضافه شده! در حالیکه بارها عرض شد اگر از نظر فنی ادعایی دارن نیازی نیست وقتشون رو صرف طرح ما بکنن! میتونن طرح خودشون رو ارائه بدن و چه بسا حرفهای جدیدی در فلزیابی داشته باشن. ولی اینجور نیست و جالبه که روی این طرح مانور میدن و حتی بعضا خرابکاریهایی روش انجام میدن و پشت سر ما بدگویی هم میکنن!!!

جمعه 17 دی1395 - 2:51pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27804 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 2077 , 2078 , 2079 , 2080 , 2081 , 2082 , 2083 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: worldjoo و 252 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure