voov نوشته است:
سلام تنها مشکلی من دارم زدن سفال هست با تغییر تنظیمات قدرت دستگاه کم میشه به نظر من عملکرد 12 رگلاتور توی این زمینه بهتر هست دستگاه من با 356 بهتر عمل میکنه یعنی قدرت دستگاه زیاد کم نمیشه نسبت 357 که باید قدرت دستگاه زیاد کم تا سفال نزنه.
خسته نباشین.
آیسی LF356 فاقد مشخصات اولیه جهت اجرای بخش تقویت کننده در یک فلزیاب پالسی هست که قراره حداکثر حساسیت توام با اطلاعات مناسب برای محاسبه تفکیک رو داشته باشه. حالا چه این مدار باشه چه هر پالسی دیگه فرق نمیکنه! لذا با 356 نه تنها تفکیک ندارین بلکه سنس هر چیزی هم ضعیف تر میشه. طبیعتا وقتی سنس فلز ضعیف بشه سنس سفال هم ضعیف میشه! توضیح اینکه سفال چرا سنس میشه در راهنمای جدید به وضوح بیان کردم. اگر شما به ایده اصلی اینکه چرا اصلا فلز توسط فلزیاب سنس میشه برسین و اون رو درک کنین دیگه دنبال این کلیشه های تکراری در مورد سفال نمیرین و برخی خطاها رو میپذیرین. این چیزی هست که در همه فلزیاب ها وجود داره و فقط با تغییر برخی پارامترها که همگی اونها در این مدار تحت کنترل شماست میتونین نتیجه رو طبق دلخواه خودتون بهتر کنین. باید توجه داشته باشین که رسیدن به نتیجه دلخواه با استفاده از تغییر تنظیمات تا حدی به لوپ مورد استفاده هم بستگی داره.
اینکه 12 رگولاتور یا هر مدار دیگری مثلا به سفال کمتر حسا
سه ولی به فلز همون واکنش عادی رو نشون میده قطعا اگر برداشت اشتباهی نباشه صرفا یک ادعاست! تکنیک سنس همه پالسی ها مشابه هم هست. تنظیماتی هم که ما در اینجا داریم اصلا قابل مقای
سه با یک مدار انالوگ قدیمی نیست. پس شما در شرایط یکسان از نظر برد برابر و همینطور استفاده از لوپ یکسان تفاوت خاصی از نظر حساسیت به سفال نمیتونین ملاحظه کنین. بهرحال ما همگی در خصوص مشکل سنس سفال سالهاست که تجربیاتی داریم و اینکه شما بفرمایین فلان مدار حساسیتش به سفال کمتره بدون اینکه بتونین با یک آزمایش کاملا علمی ثابتش بکنین ؛ چیزی رو عوض نمیکنه.