با عرض سلام خدمت مهندس حمید عزیز و دوستان بزرگوار
عرض کنم خدمتتون که یه جریانی دو بار در حین کاوش برام پیش اومد که عینا نقل میکنم .
من تو مواقع کاوش زیاد از بابت خالی شدن باطری استرس ندارم ، چون یه باطریه زاپاس دیگه همراه خودم میبرم .
به همین خاطر یه بار موقع کاوش به ولتاژ باطری توجه نداشتم که حدود 16.4 ولت بود . بعد ده دقیقه ولتاژ باطری به شدت افت کرد و من زمانی متوجه شدم که دستگاه پیام افت ولتاژ داد و من باطری رو عوض کردم .
بعدا آقا من هر کاری کردم باطری شارژ نشد که نشد . از 5 سلول فقط یه دونش سالم بود 3.3 ولت داشت باقیشون زیر 1 ولت داشتن . این قضیه 2 بار اتفاق افتاد برام و من فکر میکنم با توجه به ساختار این نوع باطریها اگه ولتاژ از 16 ولت پایین تر نمیومد
الان باطریها سالم بودن و شارژ میشدن .
به هر شکل با توجه به اینکه دستگاه تو 14.5 ولت مسائل مربوط به افت ولتاژ رو اعمال میکنه برای باطریهای 4 سلولی خیلی مناسبه و آسیبی اونها رو تهدید نمیکنه چون در زمان 14.5 ولت اونا 3.6 ولت دارن . ولی 5 سلولی ها در زمان 14.5 ولت 2.9 ولت دارن و شاید مثل باطریهای من آسیب ببینن .
با این تفاصیر از مهندس عزیز میخوام اگه امکانش باشه تو منو یه فاکتور جهت تنظیم و تعیین تعداد سلولهای باطری باشه که با توجه به اون دستگاه پیام Low Battery رو بده و باقی مسائل رو اعمال کنه .
از اینکه وقت جناب عالی رو گرفتم عزر میخوام و از توجهتون بینهایت سپاسگزارم .