*ايران* نوشته است:
kamangir نوشته است:
درود دوست عزیز به نظر من 4500با لوپ مونو 24 اینچ براحتی تا 2.70برات میزنه
اينگونه نيست دوست عزيزم.اما نکته ى مهم که شما از آن غفلت کرديد اين است که هر چه لوپ بزرگتر (بزرگتر از 18) باشد احتمال خطا و خارج شدن از بالانس بالا خواهد بود.تماميه اپراتور هاى حرفه اى بر اين باورند که بزرگترين و بهترين سايز کويل براى سرى جى پى 18 اينچى مى باشد.
درست است هرچه بزرگتر عمق بيشتر اما ساير نکات ريز را بايد مد نظر داشت.کويل هاى بزرگتر از 18 اينچ را براى افزايش عمق توليد نکرده اند بلکه هدفشان افزايش سطح کاوش و پوشش بيشتر مساحت سطحى خاک جهت کاوش است.
به نظر اين حقير خريدارى کويل هاى بزرگتر از 18 اشتباست اگر هدف افزايش عمق زنى باشد.خطا به طور قطع افزايش خواهد داشت.به اين نکات توجه داشته باشيد برادران عزيزم.
سلام ایران عزیز
شما فرمودید ک کویل های بزرگ برای عمق بیشتر ساخته نشده و برای در بر گیری سطح بیشتری از زمین کار برد دارند
اما من مخالفم
حرف شما این رو تایید میکنه ک لوپ 11 اینچ اندازه ی 18 میزنه و اصلا سایز تفاوتی نداره چون میگید مثلا 22 با 18 ی عمق میزنه پس 11 هم باید اندهزه ی 18 بزنه
اما بنده خودم بارها تست کردم ک اهداف بالای 1 متر رو 11 سنس نکرده ولی 18 عین آب خوردن گرفته با صدای واضح و البته با یک تنضیمات
بنده مدت زیادی اپراتور لورنز هم بودم هرگز عمق کویل 15 با 1در1 یکی نبود
پس شما چطور میخواید ب اثبات برسونید ک لوپ مثلا 40 در 20 کویل تک با 18 کماندر یک عمق میزنن؟
جدا از بحث بالانس ثبات و ....