نویسنده |
پیغام |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم دوستان انجام وظیفه بود
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 29 دی1394 - 11:17pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
www.avrtester.tode.cz/index.php?p=firmwareیه سر برید این لینک و تنظیم فیوز بیتها رو نگاه کنید و تمام ورژنهای سازنده رو دانلود کنید و پایین صفحه تنظیم فیوزبیتها هست من مثل اون زدم اما الان تصویر میاد و تکه تکه میشه مشگل از کجا میتونه باشه ؟ آقا بهرام دست شما هم درد نکنه
همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. ..... ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....
|
چهارشنبه 29 دی1394 - 1:10am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
خواهش میکنم محسن جان وظیفه بود فقط اگه میتونی یک فیلم کوتا بزار تا از صحت کارکرد مدار مطمئن بشیم بعدشم متوجه نشدم تصویر تکه تکه میشه یعنی چطور میشه اعداد در هم هستن یا چیز خاصی هست تا عکس یا فیلم نزاری متوجه نمیشیم داداش جان.ماشالله چه خبره اونجا خب الان دیگه بابت فایل وفیوز بیت مشکلی ندارن دوستان منم چند روز دیگه خرید میکنم خودمم میسازم
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
چهارشنبه 29 دی1394 - 2:15am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
چرا تا اسم عکس وفیلم میاد تایپیک هنگ میکنه من خودم به زودی میسازم تا اون موقع اگه کسی درست کرد ما رو هم روشن کنه
|
چهارشنبه 30 دی1394 - 7:16pm |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان چرا اینقدر کار رو سخت میکنید lm چیه یک زینر 2.5 ولتی بخرید بزنید کار میکنه
|
چهارشنبه 30 دی1394 - 10:00pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
بهرام جان با طرح فیبر خودم اینو ساختم این مدلی میشه بعد از این قاطی میشه یا میاد روی تستینگ هنگ میکنه فیبر خودتو زدم بزار ببینم چه مرگشه آخه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
چهارشنبه 30 دی1394 - 11:58pm |
|
|
hafez
کاربر حرفه ای
|
اینم فیبر خودت
|
پنج شنبه 30 دی1394 - 12:02am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
اون قسمتی که دایره زدم اتصالی داری با یک سوزن جداش کن.با یک ذره بین خوب چک کن وبعد سوراخکاری کن.وبعدش مونتاژ به نظرم اون فیبری که زدی مشکل نداره به احتمال زیاد زبان نوشتاریش انگلیسی نیست منظورم جزییات برنامه هست نه خود برنامه .علت هنگ کردن میکرو هم فیوز بیت باید باشه یا اینکه برنامه مشکل داره حالا این فیبر رو بزن انشالله جواب بگیری انگار یک جاهایی روهم خودت دستکاری کرد فقط زمین رو اگه میزاشتی زیر کریستال بیاد بد نبود مابقی جاها هم که همونه فقط کانکتور ال سی دی قسمتهای اضافه رو گذاشتی زمین بخوره خوبه انشالله کامت شیرین بشه
آخرین بار توسط بهرام در پنج شنبه 30 دی1394 - 1:05am ویرایش شده است، در کل 2 بار ویرایش شده است.
|
پنج شنبه 30 دی1394 - 12:33am |
|
|
بهرام
کاربر حرفه ای
|
rostam نوشته است: با سلام دوستان چرا اینقدر کار رو سخت میکنید lm چیه یک زینر 2.5 ولتی بخرید بزنید کار میکنه به به استاد رستم.خب بعله چون خود lm هم یک دیود زنر 2.5 ولتیه.اگه پیدا شد بهتر نشد دیود زنر 450 میلی واتی کار کجا سخت شده مهندس کسی از این قسمت گلایه کرده.فعلا که دوستان از کل سیستم نالان هستن انشالله حل میشه یعنی مجبوره حل بشه
|
پنج شنبه 30 دی1394 - 12:36am |
|
|
rostam
کاربر حرفه ای
|
بهرام نوشته است: rostam نوشته است: با سلام دوستان چرا اینقدر کار رو سخت میکنید lm چیه یک زینر 2.5 ولتی بخرید بزنید کار میکنه به به استاد رستم.خب بعله چون خود lm هم یک دیود زنر 2.5 ولتیه.اگه پیدا شد بهتر نشد دیود زنر 450 میلی واتی کار کجا سخت شده مهندس کسی از این قسمت گلایه کرده.فعلا که دوستان از کل سیستم نالان هستن انشالله حل میشه یعنی مجبوره حل بشه با سلام دوست من به خدا مدار رو پشت ال سی دی جمع کردم متاسفانه دوستان سخت میگیرند فقط بهرام جان وقتی کلید ریست رو نگه میداریم یکسری منو از قبیل فانکشن و سیگنال و غیره میاد شما میدونید کارایش چیه اگه لازمه فیلم بزارم
|
پنج شنبه 1 بهمن1394 - 12:10pm |
|
|
|