انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 19 تیر1404 - 12:26pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1421 , 1422 , 1423 , 1424 , 1425 , 1426 , 1427 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ماشاالله خارجی خیلی زیاد شده. :))

دکتر شریعتی گفت : "...هی با خود فکر می کنم چگونه است که ما در این سر دنیا عرق می ریزیم و وضع مان این است و آن ها در آن سر دنیا ع.رق می خورند و وضع شان آن است. نمی دانم اشکال در نوع عرق است یا در نوع ریختن و خوردن..."

جمعه 1 آبان1394 - 6:02pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

گرافیک مستقیما رو سیم نمیرند بهتره روی مقوایی به اندازه خود لوپ ریخته بشه .

جمعه 1 آبان1394 - 10:14pm

محل اقامت: کرج
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز
بنده هم تونستم دستگاه رو با زحمت بسازم ...
مقاومت لوپ 0.8 اهم و ضریب خودالقایی حدود 380 میکرو هانری
البته عملکرد دستگاه خوبه و واقعا از مهندس حمید عزیز بابت پشتکارشون تشکر میکنم.
مشکلم اینه که چرا مقادیر abc خیلی پایینه و به ترتیب 88 120 200 هستش !!! دو مدل آی سی فلزی و غیر فلزی رو تست کردم که تاثیری نداشت ،!!!
دیلی 16
فرکانس 87
عرض پالس 140
دیلی +20
انتگرال 44
گراند 2

جمعه 1 آبان1394 - 11:25pm

stkmelodi_20 نوشته است:
دوستان فقط میخوام اعلام کنم که این دستگاه توسط یه ادم بی سواد دیشب استفاده شده و جنس خوبی با عمق مناسب در امده که بنا به دلایلی که خدمت مهندس هم عرض کردم نمیتونم بگم.من به این نتیجه رسیدم اگه جنسی وجود داشته باشه موفقیت 100%هستش. به مهندس حمید بخاطر دستآورد و تلاش های بی وقفش تبریک عرض میکنم . @};- @};- @};- (فلزجو کار آمد است اگر کارت آمد داشته باشد)

سلام دوست عزیز اگر جنس رو نمیخواید بگید سایز جنس و لوپ و عمق هدف رو برای دوستان
اعلام کنید.با سپاس

شنبه 1 آبان1394 - 12:20am
مدیر کل
مدیر کل

mobtme نوشته است:
سلام و خسته نباشید خدمت مهندس حمید عزیز
بنده هم تونستم دستگاه رو با زحمت بسازم ...
مقاومت لوپ 0.8 اهم و ضریب خودالقایی حدود 380 میکرو هانری
البته عملکرد دستگاه خوبه و واقعا از مهندس حمید عزیز بابت پشتکارشون تشکر میکنم.
مشکلم اینه که چرا مقادیر abc خیلی پایینه و به ترتیب 88 120 200 هستش !!! دو مدل آی سی فلزی و غیر فلزی رو تست کردم که تاثیری نداشت ،!!!
دیلی 16
فرکانس 87
عرض پالس 140
دیلی +20
انتگرال 44
گراند 2

خسته نباشین. ممنون از شما.
همونطور که بارها عرض شد موقع تست باید مطمئن بشین فلزات مزاحم اطراف لوپ نیست وگرنه اعداد کم میشن. همینطور خود لوپ و کابل رابط و کانکتور نامناسب هم میتونه باعث این مساله بشه. اینا بشرطی هست که ایسی 357 مشکلی نداشته باشه. اعداد شما بقدری پایین هستن که ممکنه اشکالی در مقدار مقاومتهای دور و بر 357 هم وجود داشته باشه.

شنبه 1 آبان1394 - 12:24am

محل اقامت: پشت مانیتور
مهندس حمید تشکر بابت جواب هاتون @};-

خواستم بدونم امکانش هست هگز رو تغییر بدید تا بشه تو این مدار از ال سی دی 2در 20 یا ال سیدی کاراکتری 128در64استفاده باشه تا دستگاه ظاهر زیبا تری پیدا کنه

شنبه 2 آبان1394 - 8:34am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

123456987 نوشته است:

خواستم بدونم امکانش هست هگز رو تغییر بدید تا بشه تو این مدار از ال سی دی 2در 20 یا ال سیدی کاراکتری 128در64استفاده باشه تا دستگاه ظاهر زیبا تری پیدا کنه

برادر ما هم این درخواست رو کردیم اما استاد به خاطر سوئ استفاده نشدن اط مدار هم محدودیت رو کم کردن و هم نمیتونن السیدی رو عوض کنن اما خدا شاهده من دارم میبینم چطور یه عده دارناز این مدار پول در میارن چه تغییر داده بشه چه نشه عمل سواستفاده سرجاشهپس چه بهتر یه دستگاه شیک برسه دست مردم بدبخت

همه آرزوم دیدن دوباره مادرمه.. .....
ای کاش خدا قدیمها رو برگردونه ....

شنبه 2 آبان1394 - 8:41am

hafez نوشته است:
123456987 نوشته است:

برادر ما هم این درخواست رو کردیم اما استاد به خاطر سوئ استفاده نشدن اط مدار هم محدودیت رو کم کردن و هم نمیتونن السیدی رو عوض کنن اما خدا شاهده من دارم میبینم چطور یه عده دارناز این مدار پول در میارن چه تغییر داده بشه چه نشه عمل سواستفاده سرجاشهپس چه بهتر یه دستگاه شیک برسه دست مردم بدبخت

با نظر شما موافقم ولی مهندس حمید کار خودش رو کرده و سوء استفاده دیگران به خودشون برمیگرده و مهندس مقصر نیست
در صورتی که مهندس میدونستن مثل 35 این طرحم به فروش بزاره ولی باید به کلاه بردار ها گفت خوبه ادم یکم شعور داشته باشه و فقط دنبال سوء استفاده نباشه طرح به این خوبی عمومی شده واسه استفاده نه واسه چاپیدن جیب مردم بد بخت

حقیر از مهندس حمید عاجزانه در خواست میکنم در صورت امکان این تغییرات رو اعمال کن و دل بچه های فلز جو رو شاد کنن @};-

شنبه 2 آبان1394 - 9:00am

و این هم عرض کنم من نه فروشنده هستم نه علاقه ای به چاپیدن جیب مردم دارم حتی اطلاعاتم از الکترونیک در حد شناختت قطعات هست اگر هم لازم به ثابت کردنه تا هر جور که مایل هستید ثابت کنم

شنبه 2 آبان1394 - 9:03am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

stkmelodi_20 نوشته است:
دوستان فقط میخوام اعلام کنم که این دستگاه توسط یه ادم بی سواد دیشب استفاده شده و جنس خوبی با عمق مناسب در امده که بنا به دلایلی که خدمت مهندس هم عرض کردم نمیتونم بگم.من به این نتیجه رسیدم اگه جنسی وجود داشته باشه موفقیت 100%هستش. به مهندس حمید بخاطر دستآورد و تلاش های بی وقفش تبریک عرض میکنم . @};- @};- @};- (فلزجو کار آمد است اگر کارت آمد داشته باشد)

درود بر شما بله تا اون زیر چیزی نباشه بهترین فلزیاب دنیا هم جواب نمیده @};-

ولی دوست عزیز ما بیسواد داریم الان دکترای موسیقی داره ! هر کی بیسواد باشه دلیل نداره کلا تعطیل باشه حتی ادم بیسواد داریم شعورش بالاتر از یه دکتره [-X

علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)

شنبه 2 آبان1394 - 2:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1421 , 1422 , 1423 , 1424 , 1425 , 1426 , 1427 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: khani , Sajevac99 و 238 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure