انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 19 تیر1404 - 9:47am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1418 , 1419 , 1420 , 1421 , 1422 , 1423 , 1424 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

با سلام
دوستان دستگاهی که ساختیم خیلی سر و صدا میکنه وقتی ثابته ثبات داره ولی وقتی تکون میخوره بی ثباته و سر و صدا میکنه مدار خیلی حرفه ای و تمیز کار شده قطعات مرغوب هستند ب با لوپ 1*1 سینی 30*40 رو در فاصله 2.5 متری سنس میکنه
پیوست:
20151021_210455.jpg

این شکل قرار گیریرمدار تو قاب هست. یکی از باطریها بیرون از قابه با سوکت وصل میشه
پیوست:
20151021_225409.jpg

این لوپ 45 هست که از سیم نمره 1 استفاده کردم وقتی لوپ تکون میخوره ثباتش کم میشه و سروصدا میکنه وقتی کابل تکون میخوره سرو صدا میکنه هم از کابل RG59 استفاده کردم هم از کابل MAX دو مغز حتی سوکت BNC رو جذف کردم بازهم تاثیری نداشت با لوپ 1*1 هم که با سیم نمره 1.5 ساختم دستگا بی ثباته
قبلا از یک مبدل ولتاژ استفاده کرده بودم اون رو هم حذف کردم باز تاثیر نداشت
مهندس حمید من و یاری بده :) :) :) :)
اگه اطلاعات دیگه ای لازم بود بپرسید در اسرع وقت میذارم براتون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 29 مهر1394 - 11:35pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید جان اگر جای خازن 26 رو به جهتی که فلش زدم انتقال بدیم مشکلی نداره؟چون میخوام خازن 10000 میکرو رو تخت کار کنم (قسمت قرمز رنگ )تا فضای جعبه و باتری رو نگیره.

چهارشنبه 29 مهر1394 - 11:37pm

محل اقامت: پشت مانیتور
دوستان اینا تقلبین به نظر شما؟یکی از اقوام از چهره خریده به قیمت بالا و گفتن نظامیه
اگه تقلبیه اصلیش رو از کجا بخرم؟

پنج شنبه 29 مهر1394 - 12:18am
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت دوستان عزیز.من یک لوپ ۱×۱با سیم افشان ۱×۱به اندازه ۱۰دور پیچیدم که از کارش به لحاظ بردش راضی نیستم.حالا میخوام با یه کابل چند رشته ای مثلا ۱۰×۱ یا ۴×۱درست کنم حالا میخواستم منو راهنمایی کنید مثلا باکابل ۱×۴فریمم در چه اندازه ای باشه یا چند دور بپیچم که جواب ایده آلی نسبت به کابل ذکرشده بده.و دیگر اینکه کابل برق بهتره یا کابل تلفن یا کابل آیفون یا cat6?باتشکر از دوستان فلزجو.

پنج شنبه 29 مهر1394 - 2:17am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

losifer نوشته است:
باسلام خدمت دوستان عزیز.من یک لوپ ۱×۱با سیم افشان ۱×۱به اندازه ۱۰دور پیچیدم که از کارش به لحاظ بردش راضی نیستم.حالا میخوام با یه کابل چند رشته ای مثلا ۱۰×۱ یا ۴×۱درست کنم حالا میخواستم منو راهنمایی کنید مثلا باکابل ۱×۴فریمم در چه اندازه ای باشه یا چند دور بپیچم که جواب ایده آلی نسبت به کابل ذکرشده بده.و دیگر اینکه کابل برق بهتره یا کابل تلفن یا کابل آیفون یا cat6?باتشکر از دوستان فلزجو.

با سلام
دوست عزیز طبق تجربه دوستان و بنده بهترین کابل برای لوپ بزرگ کابل برق از نوع معروف به کابل فرمان بدون شیلد از نوع 10×1 یا 10×1.5 به متراژ همون طول فریمت (ینی 4 متر) نیازه که میتونی سرهای سبم رو یکی درمیون به هم لحیم کنی
پیوست:
20151022_025948.jpg

پنج شنبه 29 مهر1394 - 3:00am
مدیر کل
مدیر کل

پوریا نوشته است:
حمید جان اگر جای خازن 26 رو به جهتی که فلش زدم انتقال بدیم مشکلی نداره؟چون میخوام خازن 10000 میکرو رو تخت کار کنم (قسمت قرمز رنگ )تا فضای جعبه و باتری رو نگیره.

مشکلی نداره.

پنج شنبه 30 مهر1394 - 7:29am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haji نوشته است:
seid reza نوشته است:
فرزاد26 نوشته است:
سلام استاد عزیز حمیدجان...واقعا بخاطر همچین دستگاهی ازتون متشکرم ایشالله خدا همه چی بهت بده هرچی بخوای بهت بده....استاد دیشب دستگاه رو بردم بیرون تو به قبرستون کاووش داشتیم یکی ازبچه ها دستگاه سی تی مینیلب داره آورده بوداونم...یه جارو با دستگاه گرفتم ..دستگاه سی تی دوستم هیچ عکس العلمی نداشت اما دستگاهمون با عدد تفکیک حول 40 تا 50 قشنگ گرفتش حذف آهن روی 15 میزارم عالی جواب میده اما حذفش نکرد...حتی تا 30 هم حذف نشد...بعد از حفاری تو عمق 2.30 رسیدیم به دوتا کاسه مفرقی البته ارزشی نداره اما واقعا خیلی خوشحال شدم....جالب اینجاست دستگاه فوق العاده با ثبات بود تک توکی تک بوق داشتم اما چیزه خاصی نبود که بخواد اذیت کنه...واقعن متشکرم مهندس عزیز...تنظیماتم فرکانس 107..پهنای250.دیلی50.انتگرال60 و برا رفع تک بوق 56 یا 58 میزاشتم...گرند3.اسپید7...حدف آهن 15...واقعا با ثبات بود...لوپم 60 عنکبوتی هستش فقط هم با این لوپ کار میکنم ..اهمش حدود 8.هستش...هشت دهم با کابل رابط....حاجی آخرش اینوبگم دمت گرم کارت درسته....و یه چیزه دیگه من پست های تواین انجمن رو مرتب دنبال میکنم عدهای گفتن این از لورنز هم بهتره و عده ای به شدت جبهه گرفتن..اما من نطر خودمو میگم کاری به بقیه ندارم...با لورنزکارنکردم اماگرت و سی تی رو کارکردم...خداییش نسبت به قیمتش و عمقش و ثباتش و تنظیمات عالیش که دست اپراتور رو باز میزاره عالیه و نمرش 20 هستش...من حدود یک نیم میلیوتومن تقریبا براساختنش برام هزینه داشت شاید خیلیا ارزونتر بسازن آخه من سه تا ساختم ازش تا چهارمی شد اونی که میخواستم و حتی 5 تا لوپ 60 ساختم...واقعن راضیم...مهندس گرند دستگاه موردعالی هستش جالبه رو گرند انگار عملکرد دستگاه مثل نوارضربان قلب هستش مرتب برد دستگاه کم زیاد میشه اما تو کسری از ثانیه...البته ورژن جدیدو ندارم اونم امتحان میکنم...مهندس متشکرم...دوست داریم...خدا کمکت کنه....موفق باشی همیشه... :x

دوتا کاسه مفرقی تو عمق 230 اونم با لوپ 60!!!!!؟ :-?

چه اشکالی داره مگه؟ منم دقیقا همینو چند روز پیش داشتم یه کاسه با قطر سی سانت رو با لوپ 60 تو عمق 2.3 زیر خاک سنس داشتم

شما این برد رو هوایی هم نمی تونی بزنی چه برسه زیر خاک بزنی
برای صحت ادعای خود می تونی یه فیلم تست هوایی بزاری :-Q

https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug
نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو

پنج شنبه 30 مهر1394 - 9:58am
مدیر سایت
مدیر سایت

تهم نوشته است:
losifer نوشته است:

با سلام
دوست عزیز طبق تجربه دوستان و بنده بهترین کابل برای لوپ بزرگ کابل برق از نوع معروف به کابل فرمان بدون شیلد از نوع 10×1 یا 10×1.5 به متراژ همون طول فریمت (ینی 4 متر) نیازه که میتونی سرهای سبم رو یکی درمیون به هم لحیم کنی
پیوست:
20151022_025948.jpg

بله به نظر بنده اگر اهم و ظرفیت سلفی مناسب با استاندارهای نقطه زن فلزجو باشه بهترین فکر همین هست به نظر بنده ، چون در این صورت کابلهای منظم در کنار هم قرار دارن و میدان منظمی در لوپ تشکیل خواهد شد که خیلی بهتر بوده ، ممنون از این پیشنهاد جناب تهم عزیز :-BD

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 30 مهر1394 - 10:36am

محل اقامت: پشت مانیتور
مهندس حمید کسی جواب مارو نمیده شما راهنمایی کن

پنج شنبه 30 مهر1394 - 12:30pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
123456987 نوشته است:
مهندس حمید کسی جواب مارو نمیده شما راهنمایی کن

سلام دوست گرامی شما اگر چندتا آیسی مختلف را تست کنید معلوم میشه با توجه به مدار و لوپتان کدامش بهتر جواب میدهد
این امکان هم هست که یک آیسی با یک شماره خاص برای یکی خوب جواب بده و برای یکی هم نه
ولی به ظاهر آیسی هات اصله و جواب خوبی هم خواهد داد \M/

پنج شنبه 30 مهر1394 - 1:39pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1418 , 1419 , 1420 , 1421 , 1422 , 1423 , 1424 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 228 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure