فرزاد26 نوشته است:
سلام استاد عزیز حمیدجان...واقعا بخاطر همچین دستگاهی ازتون متشکرم ایشالله خدا همه چی بهت بده هرچی بخوای بهت بده....استاد دیشب دستگاه رو بردم بیرون تو به قبرستون کاووش داشتیم یکی ازبچه ها دستگاه سی تی مینیلب داره آورده بوداونم...یه جارو با دستگاه گرفتم ..دستگاه سی تی دوستم هیچ عکس العلمی نداشت اما دستگاهمون با عدد تفکیک حول 40 تا 50 قشنگ گرفتش حذف آهن روی 15 میزارم عالی جواب میده اما حذفش نکرد...حتی تا 30 هم حذف نشد...بعد از حفاری تو عمق 2.30 رسیدیم به دوتا کاسه مفرقی البته ارزشی نداره اما واقعا خیلی خوشحال شدم....جالب اینجاست دستگاه فوق العاده با ثبات بود تک توکی تک بوق داشتم اما چیزه خاصی نبود که بخواد اذیت کنه...واقعن متشکرم مهندس عزیز...تنظیماتم فرکانس 107..پهنای250.دیلی50.انتگرال60 و برا رفع تک بوق 56 یا 58 میزاشتم...گرند3.اسپید7...حدف آهن 15...واقعا با ثبات بود...لوپم 60 عنکبوتی هستش فقط هم با این لوپ کار میکنم ..اهمش حدود 8.هستش...هشت دهم با کابل رابط....حاجی آخرش اینوبگم دمت گرم کارت درسته....و یه چیزه دیگه من پست های تواین انجمن رو مرتب دنبال میکنم عدهای گفتن این از لورنز هم بهتره و عده ای به شدت جبهه گرفتن..اما من نطر خودمو میگم کاری به بقیه ندارم...با لورنزکارنکردم اماگرت و سی تی رو کارکردم...خداییش نسبت به قیمتش و عمقش و ثباتش و تنظیمات عالیش که دست اپراتور رو باز میزاره عالیه و نمرش 20 هستش...من حدود یک نیم میلیوتومن تقریبا براساختنش برام هزینه داشت شاید خیلیا ارزونتر بسازن آخه من سه تا ساختم ازش تا چهارمی شد اونی که میخواستم و حتی 5 تا لوپ 60 ساختم...واقعن راضیم...مهندس گرند دستگاه موردعالی هستش جالبه رو گرند انگار عملکرد دستگاه مثل نوارضربان قلب هستش مرتب برد دستگاه کم زیاد میشه اما تو کسری از ثانیه...البته ورژن جدیدو ندارم اونم امتحان میکنم...مهندس متشکرم...دوست داریم...خدا کمکت کنه....موفق باشی همیشه...

ﺩﻭﺳﺖ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎ ﺩﺷﻤﻨﻲ ﻧﺪاﺭﻡ
ﺳﺮﻱ ﺑﻪ ﺟﺪﻭﻝ ﻟﻮﺭﻧﺰ ﺑﺰﻧﻴﺪ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﻴﺸﻴﺪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺣﻖ ﺩاﺭﻡ ﺑﺎﻭﺭ ﻧﻜﻨﻢ
ﺩﺭ ﺑﻬﺘﺮﻳﻦ ﺷﺮاﻳﻄ ﻫﻢ اﻣﻜﺎﻥ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﺳﻨﺴﻲ ﺑﺎﻭﺭﺵ ﺳﺨﺘﻪ!
ﻳﺎﺩﻣﻪ ﻳﻚ ﻛﺎﺭﺑﺮﻱ اﺩﻋﺎ ﻛﺮﺩ ﻛﻪ ﻓﻠﺰﻳﺎﺏ 12 ﺭﮔﻮﻻﺗﻮﺭﻱ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﻛﻪ ﻳﻚ ﻓﻠﺰ ﺩﻩ ﺩﺭ ﺩﻩ ﺭﻭ ﺩﺭ 170 ﺳﺎﻧﺘﻲ ﺳﻨﺲ ﻣﻴﻜﻨﻪ و ﺣﺘﻲ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﻧﻤﻮﻧﻪ اﺯ ﺷﺎﻫﻜﺎﺭﺵ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻓﺮﻭﺧﺖ ﻛﻪ ﺣﺘﻲ ﺭﮔﻮﻻﺗﻮﺭ 7809 ﺭﻭ ﺑﺮﻋﻜﺲ. ﺟﺎ ﺯﺩﻩ ﺑﻮﺩ
و ﻋﻜﺴﺶ ﻫﺴﺖ!
ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻫﺴﺘﻦ ﻛﻪ ﻛﻪ ﺑﺎ اﺩﻋﺎﻫﺎﻱ ﻋﺠﻴﺐ ﻗﺼﺪ ﻓﺮﻳب ﻛﺎﺭﺑﺮاﻥ ﺭﻭ ﺩاﺭﻥ
و ﻓﻘﻄ ﺑﻪ ﻓﻜﺮ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﮔﻲ ﻫﺴﺘﻦ.
ﺣﺎﻻ ﻛﻪ ﺷﻤﺎ ﺧﺪا ﺭﻭ ﺷﻜﺮ ﺑﺎ 15 ﭘﺴﺖ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﺧﻮﺑﻲ ﮔﺮﻓﺘﻲ
ﻣﻦ و اﻣﺜﺎﻝ ﻣﻦ اﻧﺘﻆﺎﺭ ﺩاﺭﻳﻢ ﻛﻪ ﻳﻚ ﻓﻴﻠﻢ ﻛﻮﺗﺎﻩ اﺯ ﺳﻨﺲ ﺩﺳﺘﮕﺎﻩ ﺑﺮاﻣﻮﻥ ﺑﺎ ﻫﻤﻮﻥ ﻛﺎﺳﻪ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻫﻮا ﺑﺰاﺭﻳﺪ!
و ﻣﺎ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻱ ﻛﻨﻲ!
ﺳﭙﺎﺱ اﻗﺎ ﻓﺮﺯاﺩ