انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 18 تیر1404 - 8:18pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1409 , 1410 , 1411 , 1412 , 1413 , 1414 , 1415 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

فرزاد26 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز...استاد میخواستم بدونم آیا خارن 100نانوکه اغلب کمتر از مقدارواقعیش هست تاثیری در خود مدار داره...یه سری خازن 100 نانو گیرم اومده به رنگ سبز و دقیقا 100 نانوظرفیتشه میخواستم با 100 نانوهای رنگ نارنجی تومدارم تعویض کنم بنظر شما تاثیری داره با بی اثره...متشکرم

خیلی ممنون.
همونطور که بارها اشاره و در راهنما هم ذکر شده ؛ دقت خازنهای 100 نانو در این مدار اهمیتی نداره چرا که همه این خازنها صرفا جهت نویزگیری روی فرکانسهای بالا قرار داده شدن و برای نویزگیری هم توانایی خازن از نظر جنس دی الکتریک و کم بودن ESR , ESL مهم هست که فقط نوع عدسی (یا سرامیک) این توانایی رو در حد مطلوبی داره. لذا کلا خازنهای 100 نانوی عدسی هم به همین منظور تولید میشن و برای همین بیشترین خطا رو دارن اما در عوض بهترین عملکرد رو در دکوپلینگ یا نویزگیری صورت میدن! حالا اگر باز هم این قضیه شما رو آزار میده میتونین از نوع اس ام دی سرامیک یا حتی مولتی لایر هم استفاده کنین.

یکشنبه 25 مهر1394 - 2:16am
مدیر سایت
مدیر سایت

حمید نوشته است:
فرزاد26 نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز...استاد میخواستم بدونم آیا خارن 100نانوکه اغلب کمتر از مقدارواقعیش هست تاثیری در خود مدار داره...یه سری خازن 100 نانو گیرم اومده به رنگ سبز و دقیقا 100 نانوظرفیتشه میخواستم با 100 نانوهای رنگ نارنجی تومدارم تعویض کنم بنظر شما تاثیری داره با بی اثره...متشکرم

خیلی ممنون.
همونطور که بارها اشاره و در راهنما هم ذکر شده ؛ دقت خازنهای 100 نانو در این مدار اهمیتی نداره چرا که همه این خازنها صرفا جهت نویزگیری روی فرکانسهای بالا قرار داده شدن و برای نویزگیری هم توانایی خازن از نظر جنس دی الکتریک و کم بودن ESR , ESL مهم هست که فقط نوع عدسی (یا سرامیک) این توانایی رو در حد مطلوبی داره. لذا کلا خازنهای 100 نانوی عدسی هم به همین منظور تولید میشن و برای همین بیشترین خطا رو دارن اما در عوض بهترین عملکرد رو در دکوپلینگ یا نویزگیری صورت میدن! حالا اگر باز هم این قضیه شما رو آزار میده میتونین از نوع اس ام دی سرامیک یا حتی مولتی لایر هم استفاده کنین.

نمیدونم چرا بعضی از عزیزان مطالب مفید نهفته در فرمایشات مهندس حمید رو دقت نمیکنن ! L-)

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

یکشنبه 26 مهر1394 - 8:40am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام استاد حمید گرامی
چه عواملی در بالا رفتن ظرفیت خازنی لوپ میشه؟ مثلا اگه چسب حرارتی به کل سیمها برنیم باعث بالاتر رفتنش میشه؟ متاسفانه من سلف سنج ندارم تاثیرات چک کنم.

یکشنبه 26 مهر1394 - 9:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوستان كسي فايل هگز ورژن 1رو داره اپلود كنه مي خوام پروژه دانشجويي بدم به دلايلي نمي خوام از ورژن جديد استفاده كنم

یکشنبه 26 مهر1394 - 10:20am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
میثم نوشته است:
سلام استاد حمید گرامی
چه عواملی در بالا رفتن ظرفیت خازنی لوپ میشه؟ مثلا اگه چسب حرارتی به کل سیمها برنیم باعث بالاتر رفتنش میشه؟ متاسفانه من سلف سنج ندارم تاثیرات چک کنم.

ظرفیت خازنی لوپ را میتوانید با تغییر اندازه ی لوپ ، کم و زیاد کنید . بدون اینکه در طول سیم تغیری بدید .
اندازه ی لوپ -نوع پیچیدن سیم ( عنکبوتی ، تخت ، ساده ) - میزان فشردگی سیمها بهم - منظم بود سیمها کنار هم و جنس و نمره ی سیم در تعین ظرفیت خازنی لوپ موثر هستند . اما بیشترین تاثیر را نمره ی سیم و اندازه ی لوپ دارند .

لا اله الا هو

یکشنبه 26 مهر1394 - 10:46am

با سلام خدمت مهندسان و اعضای عزیز
من دستگاه رو با لوپ عنکبوتی 45 و کابل رابط RG59 در فضای آزاد تست کردم ثباتش خیلی کمه و خیلی سر و صدا میکنه
با یک لوپ 1*1 هم تست کردم و از کابل با مارک مکس استفاده کردم و بازهم بی ثبات بود
من تو مدار از یک ماژول افزاینده ولتاژ استفاده کردم که 12 ولت رو به 18 تبدیل می کنه
به نظرتون مبدل ولتاژ چقدر رو این مشکل تاثیر داره؟

یکشنبه 26 مهر1394 - 11:07am
استاد
استاد
آواتار کاربر

محل اقامت: کوردستان
هیچ نوع مبدل ولتاژی نباید در این مدار استفاده بشه چون خروجی ولتاژ مستقیما نویز زیادی را وارد مدار میکنه
ولتاژ خروجی مبدل نیز باید دوباره توسط 7812 به 12 ولت تبدیل بشه که بدتر
گذشته از این خود مدار افزاینده نیز در کنار سیستم ، مانند ژنراتور نویزه :D

لا اله الا هو

یکشنبه 26 مهر1394 - 11:13am

سلام مهندس حمید عزیز بعضی از دستگاههای فلزیاب هستند که وقتی بالانس میکنی دیگه تا اخر کار نیاز به بالانس نداره و حتی اگه لوپ دستگاه رو نسبت به زمین پایین و بالا کنی بالانس دستگاه به هم نمیریزه ایا چنین چیزی رو میشه رو این دستگاه پیاده کرد و ایا استفاده از دو سیم پیچ مجزا تاثیری تو عملکرد بالانس داره

یکشنبه 26 مهر1394 - 1:37pm
مدیر کل
مدیر کل

اگر منظور شما فلزیاب هایی هست که دارای لوپ دابل دی هستن و بصورت حرکتی سنس انجام میدن بله این مطلب درسته! ولی در حالت سنس غیر حرکتی و با مونولوپ این کار غیر ممکن هست. مگر اینکه بقدری قدرت و حساسیت رو کم کنیم که کلا زمین هیچ تاثیری روی بالانس نداشته باشه و خب در اون صورت واضحه که برد زیادی از دست میره. کلا در این تیپ دستگاهها برای گرفتن برد حداکثری باید بالانس زمین با دقت خوبی انجام بشه و در حین کاوش فاصله لوپ تا زمین تغییر زیادی نکنه. از نظر فنی هم این مساله درستی نیست که توقع داشته باشین زمین هیچ تاثیری روی بالانس نذاره! من میدونم خیلی دوستان چنین طرز فکری دارن و البته ما هم خیلی دوست داشتیم که این مساله میتونست واقعیت داشته باشه. ولی واقعیت اینه که فلزیاب بر اساس رسانایی فلز رو سنس میکنه در حالیکه زمین هم بسته به جنس خاک دارای رسانایی اندکی هست و وقتی ما میخوایم فلزی رو در عمق خاک سنس کنیم کاملا طبیعیه که رسانایی سطح خاک نزدیک به لوپ هم تاثیر محسوسی در نتیجه میذاره. این توضیح ساده همه چیزی هست که به تاثیر خاک مربوط میشه و به همین جهت هیچ فلزیابی نداریم که بالانس زمین نیاز نداشته باشه.

یکشنبه 26 مهر1394 - 1:48pm

ممنون مهندس حمید

یکشنبه 26 مهر1394 - 1:53pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1409 , 1410 , 1411 , 1412 , 1413 , 1414 , 1415 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 173 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure