انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 18 تیر1404 - 11:02am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1405 , 1406 , 1407 , 1408 , 1409 , 1410 , 1411 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
کر بختیاری نوشته است:
درود، با سپاس از زحمات استاد حمید عزیز، یه سوال داشتم، آیا میشه از کابل لورنز برای لوپ فلزجو استفاده کرد استاد؟ اگه سوالم رو قبلا دیگران پرسیده بودن و تکراری بود ببخشید، با تشکر

ممنون. خواهش میکنم.
بله طبیعتا از کابل مونولوپهای مینلب و لورنز میشه استفاده کرد. همونطور که لوپشون برای مدار ما جواب خوبی میده ؛ کابل و کانکتورشون هم به همین صورت هست چون اصولا سیستم کار یکیه و تطابق زیادی وجود داره.

درود
مهندس جان من یکجا زنگ زدم برای این کابل طرف گفت 5 متر 2 میلیون تومان!
بدون اینکه چیزی بگم سریع گوشی رو قطع کردم :D

پنج شنبه 23 مهر1394 - 6:00pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
stkmelodi_20 نوشته است:
مهندس حمید یه خواهشی داشتم خدمتتون که تعداد دفعات خاموش روشن شدن دستگاه رو 301 یا 209بار بگذارید شاید دهن چاپلوسها و شیادانی که در سایتهای همسایه فعالیت میکنن بسته بشه. که نگن کل برنامه دمو هستش. چه بسا افراد خود شیرین زیادی تو این سایت عضو میشن با کلی تمجید و به به چه چه میرن اونجا برعکس مطالبرو ارائه میدن. کاش ورود به سایت رو کمی مشگلتر و فیلتر بکنین که هر ننه من غریبی نیاد اینجا جاسوسی.مدارو مونتاژ نکرده بگه مدار ایراد داره. :-w

من دقیقا متوجه منظور شما نشدم! نمیدونم چه مطلبی در چه سایتی بوده که شما این رو فرمودین. بهرحال من نمیتونم همه سایتها رو رصد کنم. لطف کنین در خصوصی مطلب رو برای من بفرستین تا در جریان باشم.
در خصوص دفعات محدودیت هم متوجه نشدم 301 یا 209 چه ربطی داره؟! این محدودیت رو که خودم در نظر گرفتم و دلیلش هم مشخص بوده. در نسخه ابتدایی 500 بار بود که بعدا به 300 بار کاهش پیدا کرد. برنامه به جز این مورد و نوشتار DEMO هیچ محدودیت دیگری نداره و اصولا پیشرفت طرح هم به هر انسان عاقلی نشون میده که هدف ما بهتر کردن موارد فنی مختلف بوده. تحت چنین شرایطی دمویی بودن کل برنامه مفهومی نداره. اگر هم منظور این هست که برنامه از جای دیگه اومده و اصولا دمو هست ؛ خب این هم بحث مضحکیه چون از نسخه 1 تا الان مشخصه که چقدر کار انجام شده و یک فلزیاب از سطح ابتدایی به کجا رسیده! :D
در خصوص مدیریت در انجمن هم البته ما تا حدی حواسمون هست ولی بهرحال تعداد کاربران کم نیست و بینشون فروشنده و مغرض و حسود هم زیاد پیدا میشه! طبیعتا این افراد جای دیگه مسائلی مطرح میکنن که یا خودشون رو تخلیه کنن یا منافع شخصیشون رو تامین کنن. در هر صورت این پروژه تا الان برای من ریالی سود نداشته و قرار هم نیست در اینده نزدیک داشته باشه که بخوام ناراحت یا نگران باشم. هر وقت فرصتی پیدا کنم با خیال راحت سعی در بهتر شدنش میکنم و هدف هم بهره برداری توسط مصرف کنندگان هست. این افرادی هم که میفرمایین کارشون شبیه آب در هاون کوبیدنه! اوایل پروژه که این همه زور میزدن تخریب کنن و حتی به کلیت انجمن ضربه بزنن مگه چه اتفاقی افتاد؟! پروژه به اینجا رسید. الان هم دیگه فرق چندانی نمیکنه. در خصوص فروشندگان و سودجویان هم با اینکه من محدودیتهایی در این طرح در نظر گرفتم ولی دیگه بیش از این نمیشد کاری کرد که مصرف کننده ضرری نکنه. بارها هم اعلام کردم بابت فروش بدون اجازه و با قیمتهای کذایی که بعضا انجام شده و میشه ؛ با اینکه بهیچ وجه راضی نیستم اما تاثیری هم به حال من نداره و کار خودم رو خواهم کرد! ;;) :D عدم ناراحتی از این موضوع مشخصا به این معنی هم هست که اگر روزی تصمیم به تجاری کردن پروزه برای خودم داشته باشم ؛ براحتی میتونم طرحی خیلی قویتر از این حداقل بلحاظ ظاهری ارائه بدم که برای بهره برداری تجاری کاملا مناسب باشه! اینم کاری نیست که کسی دیگه بتونه انجام بده. لذا نگرانی ندارم. :D

درود
مهندس جان ما از آگاهی و پشتکار شما اطمینان داریم چون زحمات واقعا زیادی بخاطر این طرح کشیدین ولی یه تعداد نمک به حروم میان اسم حمید و مجتبی رو بد میکنن خیلی سخته قبول کردنش چون مثل روز روشن که چه زحماتی کشیده میشه بابت این گفتم که بشه تا حدودی جلو این روباه صفتان رو گرفت.

پنج شنبه 23 مهر1394 - 7:47pm

با عرض سلام خدمت دوستان و مهندس حمید
من مدار و کامل کرده یه لوپ 45 سانتی عنکبوتی ساختم چنتا تست انجام دادم
سکه 200تومانی رو در 35 سانتی سنس میکنه
سینی 30در40 رو در فاصله 1.4 متری سنس میکه
نظرتون در مورد دستگاه من چیه؟
و یه سوال ایا کسی مقدار مناسب فرکانس و پالس رو داره با اون تنظیم کنم؟

پنج شنبه 23 مهر1394 - 9:45pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام خدمت دوستان و استاد گرامي
در مورد لوپ خواستم از استاد ارجمند نظر بگيرم .من ميخوام با استفاده از فيبر مدار چاپي با ابعداد 40 در 40 سانت لوپ تخت بسازم البته در حد يك ايده هستش خطوط را با استفاده از نرم افزار طراحي كنم بعد چاپ كاغذ اون در فيبر پياده كنم و اسيد كاري كنم احتمال قوي جواب بده و مشكل نويز از اطراف لوپ كم بشه و با استفاده از اسپري گرافيت سطح فيبر رو بپوشونم مزايا امواج متمركز به طرف پايين ميشه دوم به از اطراف نويز كمتر مداخله ميكنه و اهمش خيلي پايين در مياد و اتصال سيم رابط راحتتره لطفا براي اجرا اين ايده كمك كنيد و بطور يقين مشكل لوپ دوستان حل ميشه البته سعي ميكنم فايل گرافيكيشو بزارم با تشكر

پنج شنبه 23 مهر1394 - 10:25pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

raindrops3250 نوشته است:
با عرض سلام خدمت دوستان و مهندس حمید
من مدار و کامل کرده یه لوپ 45 سانتی عنکبوتی ساختم چنتا تست انجام دادم
سکه 200تومانی رو در 35 سانتی سنس میکنه
سینی 30در40 رو در فاصله 1.4 متری سنس میکه
نظرتون در مورد دستگاه من چیه؟
و یه سوال ایا کسی مقدار مناسب فرکانس و پالس رو داره با اون تنظیم کنم؟

درود

اگه شرایط تست شما درست باشه بردتون کمه این سینی باید حد اقل در 170 سانتی سنس بشه.
در مورد فرکانس و پهنای پالس همون چیزی که پیشفرض هست برای تست کفایت میکنه.

پنج شنبه 23 مهر1394 - 10:28pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ada نوشته است:
با سلام خدمت دوستان و استاد گرامي
در مورد لوپ خواستم از استاد ارجمند نظر بگيرم .من ميخوام با استفاده از فيبر مدار چاپي با ابعداد 40 در 40 سانت لوپ تخت بسازم البته در حد يك ايده هستش خطوط را با استفاده از نرم افزار طراحي كنم بعد چاپ كاغذ اون در فيبر پياده كنم و اسيد كاري كنم احتمال قوي جواب بده و مشكل نويز از اطراف لوپ كم بشه و با استفاده از اسپري گرافيت سطح فيبر رو بپوشونم مزايا امواج متمركز به طرف پايين ميشه دوم به از اطراف نويز كمتر مداخله ميكنه و اهمش خيلي پايين در مياد و اتصال سيم رابط راحتتره لطفا براي اجرا اين ايده كمك كنيد و بطور يقين مشكل لوپ دوستان حل ميشه البته سعي ميكنم فايل گرافيكيشو بزارم با تشكر

ذوست عزیز ایده بدی نیست ولی باید تست بشه پیشنهاد میکنم اول روی لوپ کوچیکتری کار کنید مثلا 20 سانتی تا اگر جواب نداد متحمل زیان کمتری بشید.

پنج شنبه 23 مهر1394 - 10:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

شكل لوپ با استفاده از فيبر مدار چاپي

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 23 مهر1394 - 10:39pm
کاربر فعال
کاربر فعال

فقط نميدونم ضخامت خطوط رو چطور بدست بيارم كه تقريبا اندازه سيم يك ميل بشه

پنج شنبه 23 مهر1394 - 10:43pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

کاملا اشتباه هست یک سیمت وسط دایره یکی هم بیرون
فکر کنم باید هر سیمو حدود نیم سانت در نظر بگیری تا به قطر سیم 0.5در بیاد

ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند

پنج شنبه 23 مهر1394 - 10:46pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ada نوشته است:
شكل لوپ با استفاده از فيبر مدار چاپي

سلام دوست عزیز سیم کشی به این شکل نا درست است و باید حلقه کامل باشد واز پشت فیبر یه جامپر بزن وبه شکل حلزونی سیم کشی را انجام بده

پنج شنبه 23 مهر1394 - 10:54pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1405 , 1406 , 1407 , 1408 , 1409 , 1410 , 1411 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 326 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure