انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : چهارشنبه 18 تیر1404 - 10:45am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1404 , 1405 , 1406 , 1407 , 1408 , 1409 , 1410 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

mahdi.as نوشته است:
سلام خسته نباشید.من وقتی باتری رابه مداروصل کردم خازن24ودیودشادکی سوخت عوضشون کردم ولی دیگه مدارروشن نشد میتونید منوراهنمایی کنیداحتمال داره کدوم قطعات مشکل پیداکرده

سلام مهندس حمید خسته نباشید.منوراهنمایی نمیکنیدمشکل ازکجای مدارهست

پنج شنبه 23 مهر1394 - 4:04pm

محل اقامت: پشت مانیتور
سلام
مهندس حمید عزیز تشکر بابت کاری که انجام دادین امید وارم یه سری از دوستان این مدار رو به صورت نجومی نفروشن به ملت بیچاره (کلاه بردار های محترمی که فقط دنبال تیغ زدن هستن)
مهندس حمید من مدار رو نساختم قطعات رو سفارش دادم بدستم نرسیده ولی طبق نظرات کاربران عزیز میشه گفت شما واقعا انسان صالح و خوبی هستید (امید وارم کلام حقیر رو چرب زبونی ندونید)
انتشار این مدار با توجه با پارامتر هایی که داره واقعا گذشت بسیار زیادی میخواد امید وارم همیشه موفق باشید
کاش یه ردیاب هم طراحی میکردید و انتشار میدادید تا دوستانی که از لحاظ مالی توان کمی دارن (مثل خود بنده) هم علاوه بر این نقطه زن قدرت مند صاحب یه رد یاب هم بشن.

@};- تقدیر و تشکر فراوان از مهندس حمید @};-

دوستان عزیز فلز جو

تجربیات خودتون رو در مراحل ساخت بیان کنید شاید کمکی باشه واسه بالا بردن کیفیت کار

پیشاپیش تشکر از راهنمایی و لطف شما بزرگواران و استاتید ارجمند

آخرین بار توسط 123456987 در پنج شنبه 23 مهر1394 - 4:49pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

پنج شنبه 23 مهر1394 - 4:45pm

محل اقامت: پشت مانیتور
حمید نوشته است:
چرا پوریای عزیز مینلب از خیلی تکنولوژیها استفاده میکنه! :D ولی نکاتی که عرض کردم در مورد مینلب هم صادق هست. یعنی طبق توضیح مشخص خود شرکت مینلب ؛ لوپهای دابل دی دارای ثبات بیشتر ولی برد کمتری هستن. به اعتقاد من بخصوص برای لوپ بزرگ و سنس هدف بزرگ لوپ مونو جواب بمراتب بهتری میده در صورتیکه برای اهداف کوچک و سطحی با توجه به جنس خاک شاید لوپ دابل دی ضروری باشه! در هر صورت مدار داخلی سری GPX مینلب هر دو سیستم رو پشتیبانی میکنه و براش اتصالات جداگانه هم داره. تفاوت اصلی و بزرگ کار ما در این هست که ما امکان حذف آهن رو برای لوپ مونو ایجاد کردیم در صورتیکه مینلب و لورنز فقط با لوپ دابل دی این امکان رو دارن.

مهندس حمید یه دونه ای

پنج شنبه 23 مهر1394 - 4:49pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

haamed نوشته است:
1426539 نوشته است:
چقدر این عربها پررو تشریف دارن!!!! این یارو عربه چجوری جرات کرده بیاد تو یه انجمن ایرانی عضو بشه؟؟؟؟ ایرانی غرورت کجا رفته

دوست گرامي وقتي رگ ناسيوناليسم افراطي تان باد ميكند به اين موضوع هم فكر كنيد چند ميليون از همين اعراب هموطنمان ميباشند پس كار اشتباه اكبر عبدي را تكرار نكنيد كه مجبور شد عذرخواهي كند!حساب آل سعود كثيف و وهابيان يهودي الاصل با ملت شريف عرب جداست.

بقول جنابعالی این {رگ ناسیونالیسم}آدم وقتی باد میکنه که میان تو تاپیک به هر زبونی که عشقشون میکشه مینویسن .حالا شما برو توی یکی از این سایتهای خارجی به زبان فارسی تایپ کن اون موقع بهت میگم رگ ناسیونالیسم چیه...اگه مهندس حمید یه لطفی میکرد منوی دستگاه رو کلا فارسی میکرد یکی از این حرفها نبود

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 23 مهر1394 - 5:08pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

مهندس حمید یه خواهشی داشتم خدمتتون که تعداد دفعات خاموش روشن شدن دستگاه رو 301 یا 209بار بگذارید شاید دهن چاپلوسها و شیادانی که در سایتهای همسایه فعالیت میکنن بسته بشه. که نگن کل برنامه دمو هستش. چه بسا افراد خود شیرین زیادی تو این سایت عضو میشن با کلی تمجید و به به چه چه میرن اونجا برعکس مطالبرو ارائه میدن. کاش ورود به سایت رو کمی مشگلتر و فیلتر بکنین که هر ننه من غریبی نیاد اینجا جاسوسی.مدارو مونتاژ نکرده بگه مدار ایراد داره. :-w

پنج شنبه 23 مهر1394 - 5:12pm
مدیر کل
مدیر کل

mahdi.as نوشته است:
mahdi.as نوشته است:
سلام خسته نباشید.من وقتی باتری رابه مداروصل کردم خازن24ودیودشادکی سوخت عوضشون کردم ولی دیگه مدارروشن نشد میتونید منوراهنمایی کنیداحتمال داره کدوم قطعات مشکل پیداکرده

سلام مهندس حمید خسته نباشید.منوراهنمایی نمیکنیدمشکل ازکجای مدارهست

خواهش میکنم.
خازن 24 در دو صورت ممکنه معیوب بشه. یکی اینکه جهت نصب یا ولتاژ اعمل شده برعکس باشه و دیگری اینکه ولتاژ داده شده از ولتاژ کار خازن بالاتر باشه. اینا دیگه مسائل ابتدایی در مدارات الکترونیکی محسوب میشن.
دیود 5819 هم اصلا امکان سوختن نداره مگر اینکه در مدار اتصالی داشته باشین و جریانکشی برای مدت قابل ملاحظه بالای 1 امپر بوده باشه. این هم بستگی داره در مدار چه اشتباهی کرده باشین که چنین چیزی پیش بیاد. ما نمیتونیم حدس دقیقی بزنیم. فقط میشه گفت اگر مدارتون رو درست بسته باشین امکان نداره این مساله پیش بیاد. حتی با اتصال معکوس باطری هم مشکلی پیش نمیاد.

پنج شنبه 23 مهر1394 - 5:13pm
مدیر کل
مدیر کل

123456987 نوشته است:
سلام
مهندس حمید عزیز تشکر بابت کاری که انجام دادین امید وارم یه سری از دوستان این مدار رو به صورت نجومی نفروشن به ملت بیچاره (کلاه بردار های محترمی که فقط دنبال تیغ زدن هستن)
مهندس حمید من مدار رو نساختم قطعات رو سفارش دادم بدستم نرسیده ولی طبق نظرات کاربران عزیز میشه گفت شما واقعا انسان صالح و خوبی هستید (امید وارم کلام حقیر رو چرب زبونی ندونید)
انتشار این مدار با توجه با پارامتر هایی که داره واقعا گذشت بسیار زیادی میخواد امید وارم همیشه موفق باشید
کاش یه ردیاب هم طراحی میکردید و انتشار میدادید تا دوستانی که از لحاظ مالی توان کمی دارن (مثل خود بنده) هم علاوه بر این نقطه زن قدرت مند صاحب یه رد یاب هم بشن.

@};- تقدیر و تشکر فراوان از مهندس حمید @};-

دوستان عزیز فلز جو

تجربیات خودتون رو در مراحل ساخت بیان کنید شاید کمکی باشه واسه بالا بردن کیفیت کار

پیشاپیش تشکر از راهنمایی و لطف شما بزرگواران و استاتید ارجمند

خواهش میکنم عزیز من. لطف دارین. :ymhug: ایشالا در ساخت و بهره برداری از این طرح موفق باشین.
در خصوص مساله ردیاب بارها عرض کردم دیگه ترجیح میدم هیچ فعالیتی در این زمینه نداشته باشم! حرف و حدیثهای ردیاب بیش از اینهاست که بشه باهاش کنار اومد و هر کسی هم جای من باشه انگیزه ای برای پروژه ردیاب براش باقی نمیمونه. وانگهی ردیاب چیز انچنان خاصی نداره و هر طرح ردیابی هم فقط ارسال امواج انجام میده که با خیلی مدارات فانکشن یا بخصوص نرم افزار موبایل حتی با دقت بیشتر قابل انجامه. باقی داستان دیگه بحث آنتن زنیه که تجربه این سالها نشون داده اکثرا در این بخش اپراتوری مشکل دارن. این هم دیگه به مدار ردیاب ربطی نداره. چون اصولا مشکل ردیاب این هست که سنس الکترونیکی انجام نمیده. حالا بحث خطاهای زیادش هم که به کنار! کلا بهترین دستگاه رو داشته باشین ولی نتونین درست باهاش کار کنین فایده ای نخواهد داشت.

پنج شنبه 23 مهر1394 - 5:19pm
مدیر کل
مدیر کل

stkmelodi_20 نوشته است:
مهندس حمید یه خواهشی داشتم خدمتتون که تعداد دفعات خاموش روشن شدن دستگاه رو 301 یا 209بار بگذارید شاید دهن چاپلوسها و شیادانی که در سایتهای همسایه فعالیت میکنن بسته بشه. که نگن کل برنامه دمو هستش. چه بسا افراد خود شیرین زیادی تو این سایت عضو میشن با کلی تمجید و به به چه چه میرن اونجا برعکس مطالبرو ارائه میدن. کاش ورود به سایت رو کمی مشگلتر و فیلتر بکنین که هر ننه من غریبی نیاد اینجا جاسوسی.مدارو مونتاژ نکرده بگه مدار ایراد داره. :-w

من دقیقا متوجه منظور شما نشدم! نمیدونم چه مطلبی در چه سایتی بوده که شما این رو فرمودین. بهرحال من نمیتونم همه سایتها رو رصد کنم. لطف کنین در خصوصی مطلب رو برای من بفرستین تا در جریان باشم.
در خصوص دفعات محدودیت هم متوجه نشدم 301 یا 209 چه ربطی داره؟! این محدودیت رو که خودم در نظر گرفتم و دلیلش هم مشخص بوده. در نسخه ابتدایی 500 بار بود که بعدا به 300 بار کاهش پیدا کرد. برنامه به جز این مورد و نوشتار DEMO هیچ محدودیت دیگری نداره و اصولا پیشرفت طرح هم به هر انسان عاقلی نشون میده که هدف ما بهتر کردن موارد فنی مختلف بوده. تحت چنین شرایطی دمویی بودن کل برنامه مفهومی نداره. اگر هم منظور این هست که برنامه از جای دیگه اومده و اصولا دمو هست ؛ خب این هم بحث مضحکیه چون از نسخه 1 تا الان مشخصه که چقدر کار انجام شده و یک فلزیاب از سطح ابتدایی به کجا رسیده! :D
در خصوص مدیریت در انجمن هم البته ما تا حدی حواسمون هست ولی بهرحال تعداد کاربران کم نیست و بینشون فروشنده و مغرض و حسود هم زیاد پیدا میشه! طبیعتا این افراد جای دیگه مسائلی مطرح میکنن که یا خودشون رو تخلیه کنن یا منافع شخصیشون رو تامین کنن. در هر صورت این پروژه تا الان برای من ریالی سود نداشته و قرار هم نیست در اینده نزدیک داشته باشه که بخوام ناراحت یا نگران باشم. هر وقت فرصتی پیدا کنم با خیال راحت سعی در بهتر شدنش میکنم و هدف هم بهره برداری توسط مصرف کنندگان هست. این افرادی هم که میفرمایین کارشون شبیه آب در هاون کوبیدنه! اوایل پروژه که این همه زور میزدن تخریب کنن و حتی به کلیت انجمن ضربه بزنن مگه چه اتفاقی افتاد؟! پروژه به اینجا رسید. الان هم دیگه فرق چندانی نمیکنه. در خصوص فروشندگان و سودجویان هم با اینکه من محدودیتهایی در این طرح در نظر گرفتم ولی دیگه بیش از این نمیشد کاری کرد که مصرف کننده ضرری نکنه. بارها هم اعلام کردم بابت فروش بدون اجازه و با قیمتهای کذایی که بعضا انجام شده و میشه ؛ با اینکه بهیچ وجه راضی نیستم اما تاثیری هم به حال من نداره و کار خودم رو خواهم کرد! ;;) :D عدم ناراحتی از این موضوع مشخصا به این معنی هم هست که اگر روزی تصمیم به تجاری کردن پروزه برای خودم داشته باشم ؛ براحتی میتونم طرحی خیلی قویتر از این حداقل بلحاظ ظاهری ارائه بدم که برای بهره برداری تجاری کاملا مناسب باشه! اینم کاری نیست که کسی دیگه بتونه انجام بده. لذا نگرانی ندارم. :D

پنج شنبه 23 مهر1394 - 5:33pm
کاربر فعال
کاربر فعال

با سلام وتشکر.
دستگاه بنده هم درست شد .
موقع مونتاژ برد جدید متوجه شدم که بجای مقلومت 100اهم 100کیلو گداشته بودم :D
البته این برد جدید خیلی تمیزتر وبهتر در اومده حالا برم دنبال ساخت دسته و متعلقات و تست دستگاه.
بازهم از زحمات بی دریغ مهندس عزیز و دوستان تشکر میکنم.

پنج شنبه 23 مهر1394 - 5:37pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین sasanasadi عزیز. ایشالا موفق باشین.
ولی به مطلب جالب و مهمی اشاره کردین! طی این مدت و در ساخت این مدار و بعضا مدارات دیگه متوجه شدم ظاهرا دوستان در موارد متعددی در گذاشتن مقدار درست مقاومت دچار اشتباه میشن و لذا طبیعیه که مدارشون به مشکل برخورد میکنه. توصیه من در درجه اول این هست که حتی اگر مقدار مقاومت رو از روی حلقه های رنگی بلد باشین ؛ ولی همیشه محض احتیاط مقدار مقاومت ها رو با اهم متر چک کنین. چرا که بعضی رنگها مثل نارنجی و قرمز گاها بسیار نزدیک به هم بنظر میان و اصلا نمیشه بطور قطعی مطمئن بود. بنده بارها دیدم حتی خود فروشنده ها هم چنین اشتباهی میکنن و لذا قطعه با مقدار اشتباه رو دست مشتری میدن.
در درجه دوم به دوستان توصیه میکنم تصویر ارزشمند زیر رو همیشه کنارشون داشته باشن. این تصویر مربوط به کد حلقه های رنگی تمامی انواع مقاومت هست. یعنی مقاومتهایی که دارای 4 یا 5 یا 6 حلقه رنگی هستن همگی با جدول این تصویر قابل محاسبه هستن. مقاومتهای 5 حلقه ای از نوع 4 حلقه معمولا بهتر هستن و همینطور 6 حلقه ای که حلقه ششم میزان خطای حرارتی رو نشون میده از همه بهتر هست. کما اینکه توصیه کردیم برای مقاومتهای 390 اهم اگر تونستین از نوع 6 حلقه ای استفاده کنین.
پیوست:
resistor-color-code-all.gif

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 23 مهر1394 - 5:48pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1404 , 1405 , 1406 , 1407 , 1408 , 1409 , 1410 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 304 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure