انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : جمعه 6 تیر1404 - 9:34am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1388 , 1389 , 1390 , 1391 , 1392 , 1393 , 1394 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: کردستان
حمید نوشته است:
mohammadiraj نوشته است:
مهندس من درست متوجه شدم میشه لوپ دبل دی استفاده کرده برای فلز جو ؟
بعد کانکتور لوپ gpx چه نوع کانکتوری هست و در بازار پیدا میشه؟(البته این سوال رو بطور خصوصی از چند تا از کاربری خیلیخوشنام پرسید م :-H ولی با کم لطفلی شون روبرو شدم [-X و اصلا جواب ندادن)
من یه نکته که امروز بهش پی بردم برای جستجو با فلز جو بهترین حالت برای کاوش زمین بصورت حرکت مستقیم مثل لوپ 1در1 هست دیگه بوق اضافه تقریبا صفر میشه
ممنون از شما

خیر لوپ دابل دی که برای مدار ما قابل استفاده نیست! من صرفا مقایسه کردم و منظورم این بود کلا لوپ دابل دی با اینکه ضعیف تره ولی ثبات بهتری داره و خود قدرت کمترش هم بطور خودکار ثبات بهتری ایجاد میکنه.
در مورد نوع کانکتور مینلب هم دوستان در تاپیک موشکافی لوپ مینلب زحمتش رو کشیدن و توضیح دادن.
در مورد نحوه حرکت اگر منظور شما لوپ بزرگ در حد 1 متری باشه قطعا همینطور هست و باید در مسیر مستقیم حرکت کنین! حالت دیگه ای نداره و برای همه فلزیاب ها به همین صورته. در این صورت و برای کاوش یک محوطه باید بصورت سطری و شبیه به یک جدول محوطه رو اسکن کنین طوری که هر سطر کمی با سطر قبلی همپوشانی داشته باشه.

نه مهندس من تقریبا در یه محیط مستطیل به عرض 1 متر در تقریبا 5متر که یک طرف این مستطیل از طرف دیگر پایین تر بود (مثل جوی آب نه به اون شدت با اختلاف سطح تقریبا 10 سانت) با لوپ40 امتحان کردم وقتی در یک خط میرفتم دیگه بوق اضافه نداشتم البته من یه دسته نگهدارند برای لوپم درست کردم که دو دستی لوپ رو میگیرم کمترم خسته میشم
ممنون از پاسخ تون

پنج شنبه 15 مهر1394 - 12:04am
YIM
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
دوستان عزیز به عرضتون برسونم پس از 2 ماه نسخه 3.05 که دارای تغییراتی جزئی در چند زمینه هست اماده شد و در پست اول تاپیک قرار گرفت. تغییرات این نسخه به شرح زیر هست:

* افزایش درجات تنظیم Ground به 10
* اصلاحات جزئی

در خصوص تنظیم گراند این توضیح رو بدم که بعد از تستهای بسیار مشخص شد تنظیمات 5 گانه قبلی در برخی موارد کارامد نیست و علاوه بر کم کردن محسوس برد میتونه منجر به عدم توانایی بالانس خودکار مناسب بخصوص در شرایطی که زمین دارای ناهمواری و چاله هست منجر بشه. لذا این تنظیم به 10 واحد افزایش پیدا کرده و مقدار پیشفرض هم روی 5 گذاشته شده. البته دوستان باید توجه داشته باشن این تنظیم هم مثل چند تنظیم دیگه کاملا وابسته به تنظیم فرکانس هست! روی فرکانسهای پایین درجه گراند کمتر هم خوب جواب میده ولی برای فرکانسهای بالا باید از تنظیم گراند بیشتری استفاده کرد. طبیعتا با توجه به وجود تنظیم گراند 10 حتی با فعال بودن این تنظیم نسبت به حالت خاموش دیگه هیچ افت برد محسوسی نخواهیم داشت.

سلام گرم خدمت استاد حميد عزيز و دوست داشتني
انشالله هميشه سالم و سلامت باشي كه اينطور به فكر بچه ها هستين و هميشه در صحنه حاضرين
واقعا ممنون @};- @};- @};-

هرگاه در زندگي به يك در بزرگ كه يك قفل بزرگ هم دارد رسيدي ،
نترس و نااميد نشو.زيرا اگر قرار بود در باز نشود جاي آن يك ديوار مي گذاشتند!

پنج شنبه 15 مهر1394 - 12:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

ببخشید لینک دانلود حجم بالایی داره دوستان دانلود کردن ورژن جدیدو اطلاع بدند جون برای من تا وسط ها بیشتر دانلود نمیشه

پنج شنبه 15 مهر1394 - 12:54am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام مهندس حمید عزیز خسته نباشید.
ممنون ازشما به خاطر ورژن جدید باعث افتخار ماهستید انشاالله بتونم شاگرد لایقی باشم وشرمندتون نشم چون خیلی زحمت فلز جو واین دستگاه روکشیدین .
همیشه موفق باشید.

پنج شنبه 15 مهر1394 - 2:58am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
حمید نوشته است:
ممنون از شما و لطف همه دوستان. :ymhug:
تغییرات جزئی دیگه واقعا جزئی بودن! ولی یکی در زمینه مواجهه با نویز هست که البته ظاهرا داستانی دائمی برای ماست! :D دیگری در خصوص تایم نمایش اطلاعات تفکیک بود که بنظرم زیاد روی صفحه میموند و الان کمتر شده. ورود و خروج به صفحه تنظیم حساسیت هم بنظر من مشکل کوچکی داشت که برطرف شده و بعد تنظیم حساسیت هم دیگه میتر منفی نداریم. هشدار نوری برای کار در شب ملایم تر و بهتر شده. بالانس 3 کانال تفکیک هم کمی دقیق تر انجام میشه تا هر بار عدد تفکیک کمتر تغییر داشته باشه. و .... دیگه اگر موردی بوده یادم نمیاد! :D

سلام مهندس حميد عزیز خسته نباشید @};-
مهندس جان ممنون وسپاسگذارم برای نسخه جدید امیدوارم همیشه سربلند و پيروز باشید @};- @};- @};-

پنج شنبه 16 مهر1394 - 5:59am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: همه جای ايران سرای من است
arash111 نوشته است:
ببخشید لینک دانلود حجم بالایی داره دوستان دانلود کردن ورژن جدیدو اطلاع بدند جون برای من تا وسط ها بیشتر دانلود نمیشه

آرش جان شما چه کارهایی که نمیکنید :D
حجم بالا کجا بود دوست عزیز 54 کیلو بایته \M/
اینجا هم برات میزارم دانلودکن

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

پنج شنبه 16 مهر1394 - 6:01am
مدیر سایت
مدیر سایت

با سپاس از مهندس حمید بزرگوار بابت تکمیل هرچه بهتر سیستم نقطه زن فلزجو @};-
دوستان عزیز هرچقدر شما ها بهتر و بیشتر در اپراتوری حرفه ای بشید و نکات و نظرات بهتری رو به مهندس ارائه بدید مدار روز به روز به اوج نزدیکتر شده و جزو بهترین های جهان خواهد شد :YMPEACE: @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

پنج شنبه 16 مهر1394 - 8:44am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

فکرکنم همین امروز فردا دوباره آقایون فروشنده ها بیان و شروع کنن به پارازیت انداختن

زندگی در بردگی شرمندگی‌ست

پنج شنبه 16 مهر1394 - 11:13am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دوستان میشه لینک خرید دستگاه پروگرم رو بدید

پنج شنبه 16 مهر1394 - 11:30am
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام دوست عزیز اگه میتونی بری جمهوری بین امجدوعباسیان پاساژ فرشته که یه کوچه باریکه مغازه سمت چپ میتونی پروگرمر usbasb eca روبخری .

پنج شنبه 16 مهر1394 - 12:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1388 , 1389 , 1390 , 1391 , 1392 , 1393 , 1394 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google و 107 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure