نویسنده |
پیغام |
solestar
|
signal نوشته است: با سلام به دوستان و مهندس عزیز ما دیشب رفتیم ییلاق واسه کاوش به محض اینکه دستگاه رو روشن کردم دودی ازش در اومد که فورا خاموش و بازش کردم .نمیدونم چی شده بود که r16 سیاه شده بود . خودم احتمال دادم که واسه صوت دستگاه باشه و اتصالی از سیم تا بلندگو ، بنا بر این سیم و بلند گو رو کامل از مدار کندم و دوباره دستگاه رو روشن کردم و دیدم هیچ مشکلی نداره و 3 ساعت کاوش کردم و همه چی مرتب بود ، فقط صدا نداشتم که معمولا شبها قطعش میکردم . حالا سوالم اینه مهندس جان به جز این مقاومت که کاملا سوخته چه چیز دیگه ای امکان داره آسیب دیده باشه ؟، ممنون از جوابتون  سلام نه خیر هیچ مشکلی پیش نمیاد واسه منم این اتفاق افتاد با تعویزش مدار مثل روز اول شد ...
|
سه شنبه 13 مهر1394 - 1:12am |
|
 |
arash111
کاربر حرفه ای
|
منم میرم امروز برای کاوش نتیجرو بهتون میگم
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 4:30pm |
|
 |
komiser
کاربر فعال
|
سلام اساتید میشه نظر بدین بگین این روش برای خنک نگه داشتن مقاومتهای ۳۹۰اهم تاثیری داره البته یه چسب سفیدی هست که اسمشو نمیدونم بین این هیتسینگ وقطعه استفاده میشه
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 7:08pm |
|
 |
mhak
کاربر حرفه ای
|
komiser نوشته است: سلام اساتید میشه نظر بدین بگین این روش برای خنک نگه داشتن مقاومتهای ۳۹۰اهم تاثیری داره البته یه چسب سفیدی هست که اسمشو نمیدونم بین این هیتسینگ وقطعه استفاده میشه دوست عزیز اون چسب اسمش چسب سیلیکون هست که خمیرش رو هم میشه استفاده کرد و این روش هم جواب میده البته اگه بتونین خود رادیاتور رو به منفی مدار وصل کنین نتیجه بهتر خواهد بود
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 8:39pm |
|
 |
saleh700
کاربر حرفه ای
|
درود دوست عزیز بحث سر خنک نگه داشتن مقاومت نیست چون چندان گرم نمیشه موضوع ثبات مقاومت در برابر حرارت هست. از طرفی استفاده از هیتسینگ روی این مقاومت چون به ماسفت نزدیک هست خودش باعث نویز میشه
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 8:40pm |
|
 |
سنه دژ
استاد
تاریخ عضویت: چهارشنبه 26 تیر1392 - 4:12am پست: 1912 محل اقامت: کوردستان
|

مقداری ایراد رو رفع میکنه اما بطور کامل نخیر . پایداری حرارتی و تغییر نکردن اهم مهمه که موقع داغ کردن ثابت باشه نه اینکه داغ نکنه . اما دوستان میتونن آزمایش کنن و تاثیرش رو ببینن . درسته که داغ نکردن ملاک نیست اما تغییر اهم هم از داغ کردم مقاومته سرچشمه میگیره . وقتی داغ نکنه دیگه تا اون حد ، اهم تغییر نمیکنه .
اون ماده ی سفید هم که بین هیت سینگ و قطعات حساس در مدارها میبینید اسمش خمیر سیلیکون هست که بصورت تیوپ کوچک و ارزان یا بصورت سرنگ کوچک برای فروش موجوده . میتونید استفاده کنید . مابین آیسیهای حساس و هیتسینگ در قطعات کامپیوتری و زیر هیت سینگ فن دار CPU ، قطعا از این چسب استفاده میشه وگرنه فورا میسوزه .
موقع خرید اشتباه نکنید . خمیر سیلیکون یه رسانای گرمایی هست و با چسب سیلیکون فرق میکنه . چسب سیلیکون در رنگهای سفید و سیاه و بیرنگ موجوده که جاهای دیگه کاربرد داره مثل چسب حرارتی و چسب آکواریوم . هنگام برداشتن هیت سینگ از روی قطعات کامپیوتر ، سیلیکون مانند چسب به هیتسینگ چسبیده اما چسب نیست ، علت چسبیدنش گرمای قطعه هست که اونو خشک کرده .
هیت سینگهای عالی رو میتونید روی قطعات کامپیوتری سوخته پیدا کنید . مانند کارت گرافیک و مادر بورد
اگه بجای مقاومتهای 2 وات از 3 وات استفاده کنیم ثبات اهم بهتر میشه اما مقاومتهای بزرگتر نویز پذیر هستند ، بخاطر همین مهندس رنج 2 وات رو انتخاب کردن . مقاومت 2 وات یک درصد هم سخت گیر میاد و اغلب بچه ها مجبور شدن مقاومت 5 درصد معمولی بزارن .
اگر خواستید روی مقاومتها هیت سینگ قرار بدید حتما هیت سینگ رو به منفی مدار متصل کنید که خود هیتسینگ باعث جذب نویز نشه .
لا اله الا هو
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 9:01pm |
|
 |
komiser
کاربر فعال
|
ممنون از دوستان واساتید عزیز مدار دستم نیست فعلا رسید دستم تست میکنم
برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 9:55pm |
|
 |
sasanasadi
کاربر فعال
|
با سلام خدمت مهندس عزیز و دوستان گرامی . مشکلی تو دستگاه من هست که عدد دیلی رو با لوپ 45 عنکبوتی 6 میشناسه و عددهای زیر هم با راهنمای جناب مهندس همخونی نداره A576 B812 C814 . کارهایی هم که انجام شده برای برطرف کردن این مشکل تعویض ماسفت با نوع فلزی شیلد کل جعبه کابل استفاده شده کرمان تمام مس . پروگرام مجدد اگر دوستان راه حلی هست بفرمایید ممنون.
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 10:24pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
sasanasadi نوشته است: با سلام خدمت مهندس عزیز و دوستان گرامی . مشکلی تو دستگاه من هست که عدد دیلی رو با لوپ 45 عنکبوتی 6 میشناسه و عددهای زیر هم با راهنمای جناب مهندس همخونی نداره A576 B812 C814 . کارهایی هم که انجام شده برای برطرف کردن این مشکل تعویض ماسفت با نوع فلزی شیلد کل جعبه کابل استفاده شده کرمان تمام مس . پروگرام مجدد اگر دوستان راه حلی هست بفرمایید ممنون. ایا با لوپی دیگه تست کردی؟ مشخصات لوپ ویک عکس از لوپت بذار
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 10:57pm |
|
 |
hamid_54
کاربر فعال
|
سلام دوستان نحوه پروگرام کردن و فایلهای مورد نیاز یه راهنمایی بفرمایین با تشکر
|
سه شنبه 14 مهر1394 - 11:13pm |
|
 |