انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 10:35pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1377 , 1378 , 1379 , 1380 , 1381 , 1382 , 1383 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر فعال
کاربر فعال

shadabad نوشته است:
سهند نوشته است:
سلام اینم از اخرین تغییرات بنده روی این مدار استفاده از خازنهای smd و دقیقترین و با کیفیتترین قطعات و فیبر دورو که روی بالایی به زمین مدار متصل شده

سلام دوست عزیز
تبریک میگم
یه سوال داشتم مشخصات اون مقاومتهای 2 واتت رو میگی؟ و اینکه از کجا تهیشون کردی
با تشکر @};-

دوست عزیزم این مقاومتها ۳۹۰ اهمی ۲ وات یک درصد خطا هستن که از تهران تهیه کردم مقدار اونها دقیقا ۳۹۰ اهم می باشد در ضمن تمامی قطعات استفاده شده هم مقدار کاملا دقیقی دارن

پنج شنبه 9 مهر1394 - 7:06pm
مدیر کل
مدیر کل

در مورد مقاومتهای 390 اهمی توجه کنین همونطور که در راهنما هم تاکید کردم ؛ دقت مقدار اولیه این مقاومتها اصلا ملاک نیست! بلکه این مقاومتها چون حین کار بسته به تنظیمات داغ میکنن ؛ میزان پایداری حرارتیشون ملاک هست. وگرنه عدد دقیق 390 اصلا مساله مهمی برای ما نیست. در حد بین 380 تا 400 اگر باشه ولی موقع گرم شدن تغییر مقدار نده چیزی هست که برای ما مهمه. تست کردنش هم بسیار سادست. در حالیکه مقاومت رو به اهم متر متصل کردین ؛ چند ثانیه از زیر مقاومت با فاصله مناسب فندک بگیرین تا داغ بشه. در نمونه های 5 درصد و 1 درصدی که من تست کردم حدود 5 اهم تغییر مقاومت وجود داشت که همین مقدار منجر به بر هم خوردن بالانس میشه! مقدار مطلوب تغییر کمتر از 1 اهم هست. مقاومتهایی که دارای 6 حلقه رنگی هستن و همینطور نوع 0.1 درصد قطعا شرایط بهتری دارن.

پنج شنبه 9 مهر1394 - 8:22pm

سلام خسته نباشی
ببخشید اقا قیمت این کیت تقویت شده و با یه لوپ کامل و درست چنده و چطوری ما این کیت رو تهیه کنیم
البته جسارت نباشه این کیت هم مثل کیتهای دیگه به سفال و آجر هم حساسیت داره ؟
ممنون میشم جواب بدید

پنج شنبه 9 مهر1394 - 9:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید سلام
ممنون ازشماوسایرعزیزان که همیشه سوالهاروجواب دادین چون مبتدی هشتم وامکاناتم محدوده
ونمیتونم انواع مختلف سیمها رو برای لوپم تست کنم .ایامقاومت 7اهم و388میکرو هانری برای لوپ 50 مناسبه دیلی 18 هست عدد اولم 236 دوم640سوم760باید 840رو عوض کنم یا357 رو یا کلا لوپم رو باسیم دیگه ای بپیچم .
ممنون منو به خاطر زحمتام ببخشید میدونم وقتتون باارزشه ولی منو راهنمایی کنید خواهش میکنم .

جمعه 9 مهر1394 - 2:31am
مدیر کل
مدیر کل

mehrdad00 نوشته است:
سلام خسته نباشی
ببخشید اقا قیمت این کیت تقویت شده و با یه لوپ کامل و درست چنده و چطوری ما این کیت رو تهیه کنیم
ممنون میشم جواب بدید

به فلزجو خوش اومدین.
دوست عزیز اگر پست اول و فایل راهنما رو با دقت بخونین کل داستان مشخصه! در مورد سوال اول ؛ این طرح در حال حاضر فقط برای ساخت توسط شما و دیگر دوستان هست. پس اگر توان ساخت ندارین باید از دوستی کمک بگیرین یا بگین براتون بسازن. هزینه ساخت دستگاه کامل بیش از 500 تومن نیست البته با بهترین قطعات و کیفیت ساخت. در مورد سوال دوم هم باید عرض کنم بله با برخی تنظیمات براحتی سفال و آجر هم سنس میشه! ولی روی تنظیمات خاصی میتونین تقریبا یا بطور کامل حذفشون کنین. این مطلب برای همه فلزیاب ها عمومیت داره و حتی لورنز هم روی تنظیمات خاصی براحتی آجر رو سنس میکنه همونطور که فیلمهاش هم در نت موجوده. تفاوت این مدار با اکثر مدارات قابل ساخت موجود همین هست که هر تنظیم مهمی که در سیستم فلزیاب پالسی وجود داشته بصورت دیجیتال قرار داده شده تا بسته به شرایط و هدف بشه جواب مطلوب گرفت.

جمعه 9 مهر1394 - 2:42am
مدیر کل
مدیر کل

sina45563 نوشته است:
مهندس حمید سلام
ممنون ازشماوسایرعزیزان که همیشه سوالهاروجواب دادین چون مبتدی هشتم وامکاناتم محدوده
ونمیتونم انواع مختلف سیمها رو برای لوپم تست کنم .ایامقاومت 7اهم و388میکرو هانری برای لوپ 50 مناسبه دیلی 18 هست عدد اولم 236 دوم640سوم760باید 840رو عوض کنم یا357 رو یا کلا لوپم رو باسیم دیگه ای بپیچم .
ممنون منو به خاطر زحمتام ببخشید میدونم وقتتون باارزشه ولی منو راهنمایی کنید خواهش میکنم .

دوست عزیز مبتدی بودن هیچ اشکالی نداره ولی نداشتن دقت و بی حوصلگی در مطالعه مطالب اصلی که بخصوص در راهنما قید شده قطعا جای ایراد داره و به ضرر خودتون هم هست! ما هم نمیتونیم دونه دونه دوباره برای هر کسی توضیح بدیم.
بهرحال همونطور که ذکر شده لوپ پیشنهادی ظرفیتی حدود 350 میکروهانری و مقاومت 1 اهم داره. ظرفیت در رنج وسیعی میتونه باشه و جواب بده و لذا دقیقش اصلا اهمیتی نداره. اما مقاومت رو نباید خیلی بالا ببرین چون قدرت لوپ افت میکنه و این موضوع به مدار ما ربط چندانی نداره چون بهرحال مدار کار خواهد کرد. لذا مقاومت 7 اهم خیلی زیاد هست و افت برد قابل ملاحظه ای خواهید داشت. دیلی اتومات و اعداد 3 گانه شما هم تقریبا درست هستن و مدارتون ایرادی نداره. باید روی لوپتون بیشتر کار کنین. برای لوپ 50 سیم با ضخامت مغزی 0.8 الی 1 میل مناسب هست.

جمعه 9 مهر1394 - 2:49am

haamed نوشته است:
MARS نوشته است:
haamed نوشته است:
با سلام خدمت دوستان
در مورد باطری و شارژر داشتم.
با تحقیق و بررسی و نظر به اینکه نمیخواهم زیاد هزینه کنم به این نتیجه رسیدم باطری خشک بگیرم فقط مانده ام یک6ولت با یک 12ولت بگیرم و سری کنم یا 2 عدد 12 ولت؟!(اختلاف معامله بین 24 ولت و 18 ولت فقط 10هزار تومن است)
از چند نفر پرسیدم گفتند بهتر است 2عدد 12 ولت سری کنم چون در 18 ولت باطری 6 ولت تحت فشار است و موقع شارژ مشکلاتی پیش میاید.
همه باطری های مورد نظر 2.8آمپر هستند و شایان ذکر است چند آداپتور چاپگر با یک شارژر لپ تاپ دارم.
شارژر لپ تاپ 20 ولت 2.5 آمپر و آداپتورها 24 ولت که آمپراژ یکی 550ma میلی آمپر و دیگری 1.5 آمپر است.
حال با توجه به توصیفات مذکور کدام باطری و شارژر را پیشنهاد میکنید؟لطفا با ذکر دلیل بفرمایید.

سلام دوست گرامی. باطری اسیدی خیلی سنگینه و قیمتش هم فرقی نمیکنه. اگه تهران ساکنی تو پاساژ امجد تو جمهوری هر باطری لیتیومی رو میتونی 10 تومن بخری. 5 تاش میشه 50 تومن. شارژش رو هم باید با دقت بسازی که خروجیش دقیقا 21 ولت بشه.

ممنون بابت توجه تان.صحیح میفرمایید ولی ساکن تهران نیستم و باید با سنگینی باطری کنار بیایم.منظور بنده ارتباط بین ولتاژ و آمپراژ باطری با شارژر بود و تا جاییکه میدانم ولتاژ شارژر باید کمی بیشتر از باطری باشد و آمپرش باید کمتر از باطری باشد تا بدون مشکل شارژ شود و به باطری آسیبی نرسد.نظر دوستان دیگر را هم بدانم خوشحال میشوم.

خواهش میکنم دوست گرامی. اگه شهرستان باطری لیتیومی پیدا نمیکنید میتونید از باطری لپ تاپ استفاده کنید. 6 سل تو تهران 65 هزار تومنه. تو شهرستان شاید 70 تومن قیمتش باشه. ولتاژ شارژر برای شارژ دو عدد باطری اسیدی سری باید حداقل 27 ولت باشه. با این شارژرهائی که داری باید از یه 12 و 6 ولت سری استفاده کنی. با همون شارژر لپ تاپ 20 ولتی میتونی شارژش کنی.

جمعه 9 مهر1394 - 3:04am

حمید نوشته است:
mehrdad00 نوشته است:
سلام خسته نباشی
ممنون میشم جواب بدید

به فلزجو خوش اومدین.
دوست عزیز اگر پست اول و فایل راهنما رو با دقت بخونین کل داستان مشخصه! در مورد سوال اول ؛ این طرح در حال حاضر فقط برای ساخت توسط شما و دیگر دوستان هست. پس اگر توان ساخت ندارین باید از دوستی کمک بگیرین یا بگین براتون بسازن. هزینه ساخت دستگاه کامل بیش از 500 تومن نیست البته با بهترین قطعات و کیفیت ساخت. در مورد سوال دوم هم باید عرض کنم بله با برخی تنظیمات براحتی سفال و آجر هم سنس میشه! ولی روی تنظیمات خاصی میتونین تقریبا یا بطور کامل حذفشون کنین. این مطلب برای همه فلزیاب ها عمومیت داره و حتی لورنز هم روی تنظیمات خاصی براحتی آجر رو سنس میکنه همونطور که فیلمهاش هم در نت موجوده. تفاوت این مدار با اکثر مدارات قابل ساخت موجود همین هست که هر تنظیم مهمی که در سیستم فلزیاب پالسی وجود داشته بصورت دیجیتال قرار داده شده تا بسته به شرایط و هدف بشه جواب مطلوب گرفت.

منم میخوام یکی بخرم کامل بالوپ وباطری گفتید500 تومان میشه؟
من یه فلزیاب دیدم دست سازمهندس مصطفی اسمش رکتور1000 بود به نظرشمابدردمیخوره

جمعه 10 مهر1394 - 11:18am
کاربر فعال
کاربر فعال

مهندس حمید عزیز سلام
ممنون از توجه شما باعرض معذرت من یه اشتباه تایپی داشتم مقاومت لوپم 7 دهم اهم شده ویه قوطی روغن لحیم به قطر 6 سانت رو تو70 سانت سنس دارم ویک فیبر مسی 10*8 روتوی 85 سانت گفتم شاید اهم لوپم پایینه یا ماسفتم خوب نیست خواستم از تجربه شما الگو بگیرم ودستگاه رو تکمیل کنم چون برای تست واقعی باید امادش کنم .
ممنون از توجه شما موق باشید.

جمعه 10 مهر1394 - 11:56am

ممنون از راهنماییتون حمید جان
اول اینو بگم که ما یه کیت داشتیم که موقع جستو جو همش بوق میزد دیدیم همش سفال میزنه بعد اوردیم خونه اجر گرفتیم جلوش اونم زد خخخخخ منم زدمش تو دیوار دیگه بوق نزنه
دنبال کیتی هستم که اصلن به سفال و اجر نزنه
و اگر امکان داره یه نفر از دوستانو معرفی کنید که ما این کیتو سفارش بدیدم کامل مونتاِژ شده به ما بده
یا اگر هم امکانش نیست خودتون بهترین لوازم این کیتو که وجود داره رو به ما بدید که ما بدیدم مونتاژ کار واسمون جمع کنه طوری باشه که فردا ما جمع کردیم کیتو باز نیاز به تقویت و عوض کردن مقاومت و این چیزا نداشته باشه ممنون
راستی یه لوپ هم بادسته و کامل میخوام رو همین کیت که به این کیت بخوره
ممنون از راهنمایی های دوستان @};-

جمعه 10 مهر1394 - 1:17pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1377 , 1378 , 1379 , 1380 , 1381 , 1382 , 1383 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 53 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure