انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 9:19pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1376 , 1377 , 1378 , 1379 , 1380 , 1381 , 1382 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

kdj نوشته است:
milad7 نوشته است:
دوستان خسته نباشید این جکو چطور باید نصب کنم که وقتی به هدفون نصب میشه از بلندگو صدا در نیاد و وقتی جدا شد از بلندگو صدا داشته باشم؟

اینو یکی از دوستان گذاشته بود..فک کنم کوهیار عزیز بود.

با سلام دوستان ببخشید من هر کاری میکنم صدای هندس فری فقط از یک گوشی در میاد و بصورت استریو هست میخوام هر دو گوشی صدا بده طبق شکل هم انجام میدم نمیشه حالتهای دیگه ایی هم که سیمها رو وصل میکنم یا با وصل شدن فیش صدای بلند گو قطع نمیشه یا صدای هندس فری خیلی زیاد میشه و بعضی وقتها صدای خیلی ضعیفی هم از بلندگو میاد
ممنون میشم طریقه درست رو بگین

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

چهارشنبه 8 مهر1394 - 9:51pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

محل اقامت: رها همچون باد
jem نوشته است:
سلام مهندس حمید . دوستان خیلی از ردیاب شما تعریف میکنن. مشخصات و عکس بزارید . آیا ذرات میگیره یا نه؟ عمق و شعاع به اضافه قیمت ؟ تشکر

سلام دوست گرامی
با اجازه استاد حمید این مسائل را می توانی از آقا مجتبی به صورت خصوصی پیغام دهید و بپرسید \M/

چهارشنبه 8 مهر1394 - 10:03pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

lori نوشته است:
kdj نوشته است:
milad7 نوشته است:
دوستان خسته نباشید این جکو چطور باید نصب کنم که وقتی به هدفون نصب میشه از بلندگو صدا در نیاد و وقتی جدا شد از بلندگو صدا داشته باشم؟

اینو یکی از دوستان گذاشته بود..فک کنم کوهیار عزیز بود.

با سلام دوستان ببخشید من هر کاری میکنم صدای هندس فری فقط از یک گوشی در میاد و بصورت استریو هست میخوام هر دو گوشی صدا بده طبق شکل هم انجام میدم نمیشه حالتهای دیگه ایی هم که سیمها رو وصل میکنم یا با وصل شدن فیش صدای بلند گو قطع نمیشه یا صدای هندس فری خیلی زیاد میشه و بعضی وقتها صدای خیلی ضعیفی هم از بلندگو میاد
ممنون میشم طریقه درست رو بگین

سلام
والا دوست عزیز منم این مشکل رو داشتم البته جک استریو من از نوع ایستاده بود
که گشتم تو اینترنت ترتیب پایه هاشو پیدا کردم طبق این عکس که شما این بالا گذاشتی من سیم هارو وصل کردم البته با ایستاده مطابقت دادم پایه هارو در نهایت طبق تصویر جناب کوهیار وصل کردم
بعدش دیدم از یه بلندگو صدا میاد برداشتم آزمون خطا کردم طبق این عکسی که گذاشتم (دقیق یادم نیست) ولی فکر میکنم از پایه 2 یک سیم به 3 و 5 وصل کردم درست شد (دقت کن همه مراحل طبق عکس جناب کوهیار انجام دادم ها )فقط مرحله اخر رو اضافه کردم
البته بگم که برای من جک ایستاده بود ها
یه نکته دیگه هم اینکه اگر از هدفون ولوم دار استفاده نکنی ممکنه خدایی نکرده کر بشی =)) بوقش هنوز تو گوشم میپیچه :D
در نهایت نظر دیگر دوستان مهمه یهو نزنی اینطوری وصل کنی بری رو هوا :D
یاحق
@};-

آن‌کس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند

پنج شنبه 8 مهر1394 - 1:08am

haamed نوشته است:
با سلام خدمت دوستان
در مورد باطری و شارژر داشتم.
با تحقیق و بررسی و نظر به اینکه نمیخواهم زیاد هزینه کنم به این نتیجه رسیدم باطری خشک بگیرم فقط مانده ام یک6ولت با یک 12ولت بگیرم و سری کنم یا 2 عدد 12 ولت؟!(اختلاف معامله بین 24 ولت و 18 ولت فقط 10هزار تومن است)
از چند نفر پرسیدم گفتند بهتر است 2عدد 12 ولت سری کنم چون در 18 ولت باطری 6 ولت تحت فشار است و موقع شارژ مشکلاتی پیش میاید.
همه باطری های مورد نظر 2.8آمپر هستند و شایان ذکر است چند آداپتور چاپگر با یک شارژر لپ تاپ دارم.
شارژر لپ تاپ 20 ولت 2.5 آمپر و آداپتورها 24 ولت که آمپراژ یکی 550ma میلی آمپر و دیگری 1.5 آمپر است.
حال با توجه به توصیفات مذکور کدام باطری و شارژر را پیشنهاد میکنید؟لطفا با ذکر دلیل بفرمایید.

سلام دوست گرامی. باطری اسیدی خیلی سنگینه و قیمتش هم فرقی نمیکنه. اگه تهران ساکنی تو پاساژ امجد تو جمهوری هر باطری لیتیومی رو میتونی 10 تومن بخری. 5 تاش میشه 50 تومن. شارژش رو هم باید با دقت بسازی که خروجیش دقیقا 21 ولت بشه.

پنج شنبه 9 مهر1394 - 3:45am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

خدمت دوستان

باد می وزد …
میتوانی در مقابلش هم دیوار بسازی ، هم آسیاب بادی
تصمیم با تو است . . .

پنج شنبه 9 مهر1394 - 8:48am
کاربر فعال
کاربر فعال

محل اقامت: آزربايجان جنوبي
MARS نوشته است:
haamed نوشته است:
با سلام خدمت دوستان
در مورد باطری و شارژر داشتم.
با تحقیق و بررسی و نظر به اینکه نمیخواهم زیاد هزینه کنم به این نتیجه رسیدم باطری خشک بگیرم فقط مانده ام یک6ولت با یک 12ولت بگیرم و سری کنم یا 2 عدد 12 ولت؟!(اختلاف معامله بین 24 ولت و 18 ولت فقط 10هزار تومن است)
از چند نفر پرسیدم گفتند بهتر است 2عدد 12 ولت سری کنم چون در 18 ولت باطری 6 ولت تحت فشار است و موقع شارژ مشکلاتی پیش میاید.
همه باطری های مورد نظر 2.8آمپر هستند و شایان ذکر است چند آداپتور چاپگر با یک شارژر لپ تاپ دارم.
شارژر لپ تاپ 20 ولت 2.5 آمپر و آداپتورها 24 ولت که آمپراژ یکی 550ma میلی آمپر و دیگری 1.5 آمپر است.
حال با توجه به توصیفات مذکور کدام باطری و شارژر را پیشنهاد میکنید؟لطفا با ذکر دلیل بفرمایید.

سلام دوست گرامی. باطری اسیدی خیلی سنگینه و قیمتش هم فرقی نمیکنه. اگه تهران ساکنی تو پاساژ امجد تو جمهوری هر باطری لیتیومی رو میتونی 10 تومن بخری. 5 تاش میشه 50 تومن. شارژش رو هم باید با دقت بسازی که خروجیش دقیقا 21 ولت بشه.

ممنون بابت توجه تان.صحیح میفرمایید ولی ساکن تهران نیستم و باید با سنگینی باطری کنار بیایم.منظور بنده ارتباط بین ولتاژ و آمپراژ باطری با شارژر بود و تا جاییکه میدانم ولتاژ شارژر باید کمی بیشتر از باطری باشد و آمپرش باید کمتر از باطری باشد تا بدون مشکل شارژ شود و به باطری آسیبی نرسد.نظر دوستان دیگر را هم بدانم خوشحال میشوم.

پنج شنبه 9 مهر1394 - 1:08pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام اینم از اخرین تغییرات بنده روی این مدار استفاده از خازنهای smd و دقیقترین و با کیفیتترین قطعات و فیبر دورو که روی بالایی به زمین مدار متصل شده

پنج شنبه 9 مهر1394 - 2:20pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

سهند نوشته است:
سلام اینم از اخرین تغییرات بنده روی این مدار استفاده از خازنهای smd و دقیقترین و با کیفیتترین قطعات و فیبر دورو که روی بالایی به زمین مدار متصل شده

سلام دوست عزیز
تبریک میگم
یه سوال داشتم مشخصات اون مقاومتهای 2 واتت رو میگی؟ و اینکه از کجا تهیشون کردی
با تشکر @};-

پنج شنبه 9 مهر1394 - 4:36pm
کاربر فعال
کاربر فعال

سلام بر همگی .من یه درخواستی دارم از استادان و مخصوسا استاد حمید که یه مداری رو برای شارژ باطری خشک 18 ولت بزارن که شارژ رو هم نشون بده و هم شارژ کنه چون احتمالا 80 درصد کسایی که این مدارو ساختن از باطری خشک استفاده کردن.ممنون و متشکر

پنج شنبه 9 مهر1394 - 4:56pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

ayhan نوشته است:
سلام بر همگی .من یه درخواستی دارم از استادان و مخصوسا استاد حمید که یه مداری رو برای شارژ باطری خشک 18 ولت بزارن که شارژ رو هم نشون بده و هم شارژ کنه چون احتمالا 80 درصد کسایی که این مدارو ساختن از باطری خشک استفاده کردن.ممنون و متشکر

سلام دوست عزیز
گفتم شاید این لینک بدردتون بخوره این شارژر میتونه انواع باطری رو شارژ کنه و با برق شهر هم کار میکنه قطع کن بالانسر و سنسور حرارتی هم داره
http://www.modelshopping.ir/page/171.html

پنج شنبه 9 مهر1394 - 5:06pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1376 , 1377 , 1378 , 1379 , 1380 , 1381 , 1382 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Yaghoobi و 52 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure