نویسنده |
پیغام |
مهدی
مدیر سایت
|
سهند نوشته است: سلام اینم فلفل pi من چطوره smd مونتاژ شده آفرین به شما جنا سهند گرامی  جمع بندی دستگاه و زیبا سازی اون خودش یک هنر هست ، ولی شما میتونستید طراحی بهتر و شکیل تری هم داشته باشید . موفق باشید 
آدمهای بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش میکنند؛
آدمهای عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا میکنند؛
آدمهای کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدمهای موفق،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 7:57am |
|
 |
ar135
|
با سلام به همه دوستان و جناب اقای مهندس حمید عزیز به لطف خدا و مطالعه تجربه دوستان گرامی مدار من هم راه افتاد و حالا در فکر ساخت ی لوپ خوب و اسکلت مناسب هستم با تشکر از همه دوستان میخواستم عکس از مدارم بزارم ولی هرچه تلاش کردم نشد لطفا راهنمایی کنید تا بتونم عکسهای مدار را توی سایت قرار بدم تا مهندس عزیز نظرشو نسبت به ساخت بنده بده
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 8:03am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
شما باید بدونید که انجمن چه فرمت هایی از عکس رو آپلود میکنه و چه اندازه ای ! شما اول اندازه عکس هارو کم کنید توسط نرم افزار پوینت معمولی هم میتونید اندازه عکس رو کم کنید . و بعد ذخیره کنید و از این عکس برای انجمن استفاده کنید .
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 8:14am |
|
 |
ar135
|
با تشکر از اقای مهدی پیوست: IMG_20150918_221722.jpg پیوست: IMG_20150918_222114.jpg
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 8:34am |
|
 |
مهدی
مدیر سایت
|
دوست عزیز کارتون خوبه ، نکاتی رو لازم دیدم به شما انتقال بدم : 1 - از بلندگوی کوچیکتر استفاده کنید تا صداهای زیر با قدرت بیشتر پخش بشه و شما بتونید متوجه سنس در عمق بالاتر بشید ! بلندگوی فعلی فکر میکنم کاغذی هست ، بلنگوهایی که تلق های پلاستیکی مشکی روی صفحشون هست و قطر حدود 3 سانت دارن عالیه ، حتما یک فیش هدفون هم بگذارید ! 2- پیچ هیتسینک مدارتون خیلی بزرگه و از زیبایی و نظم مونتاژ کم میکنه ، هرچند هیتسینک اصلا نیازی نیست اگر از ماسفتهای 11nk100 یا 2611 استفاده کنید .  3- مکان قرار گیری بلندگو در زیر جعبه هست و صداهای زیر و ضعیف سنس برای شما قابل درک نخواهد بود ، که در اینصورت حتما باید فیش هدفون بگذارید
آدمهای بزرگ،
آدمهای عادی،
آدمهای کوچیک،
بهشون حسودی میکنند!
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 9:07am |
|
 |
ar135
|
مهدی نوشته است: دوست عزیز کارتون خوبه ، نکاتی رو لازم دیدم به شما انتقال بدم : 1 - از بلندگوی کوچیکتر استفاده کنید تا صداهای زیر با قدرت بیشتر پخش بشه و شما بتونید متوجه سنس در عمق بالاتر بشید ! بلندگوی فعلی فکر میکنم کاغذی هست ، بلنگوهایی که تلق های پلاستیکی مشکی روی صفحشون هست و قطر حدود 3 سانت دارن عالیه ، حتما یک فیش هدفون هم بگذارید ! 2- پیچ هیتسینک مدارتون خیلی بزرگه و از زیبایی و نظم مونتاژ کم میکنه ، هرچند هیتسینک اصلا نیازی نیست اگر از ماسفتهای 11nk100 یا 2611 استفاده کنید .  3- مکان قرار گیری بلندگو در زیر جعبه هست و صداهای زیر و ضعیف سنس برای شما قابل درک نخواهد بود ، که در اینصورت حتما باید فیش هدفون بگذارید باتشکر از شما حتما از توصیه شما را رعایت میکنم
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 9:31am |
|
 |
asadof
کاربر حرفه ای
|
بنيامين1 نوشته است: با درود دوستان تا حالا کسی به این مورد بر خورده که بعد چند دقیقه از کار کرد مدار گزینه اهن و غیر اهن و اعداد تفکیک نشان داده نمیشه یعنی بعد روشن شدن تا ۲دقیقه همی چی نرماله ولی با گرم شدن مدار گزینه های تفکیک نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه راه حل این مشکل را بفرمایید لوپ و کابل و ۳۵۷ تست شده اصلی هستند سلام ا اقا بنیامین مگه ندادید درستش کنم اینجا دوباره پست گذاشتید  دستگاه شما درست شد بیا ببر.  در ضمن اون کسی هم که مدار شما رو ساخته بگید تو منتاژ مدار کمی دقت کنه 
علم را باید در ازمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است(ادیسون)
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 11:29am |
|
 |
بنيامين1
کاربر حرفه ای
|
asadof نوشته است: بنيامين1 نوشته است: با درود دوستان تا حالا کسی به این مورد بر خورده که بعد چند دقیقه از کار کرد مدار گزینه اهن و غیر اهن و اعداد تفکیک نشان داده نمیشه یعنی بعد روشن شدن تا ۲دقیقه همی چی نرماله ولی با گرم شدن مدار گزینه های تفکیک نمایش داده نمیشه ممنون میشم اگه راه حل این مشکل را بفرمایید لوپ و کابل و ۳۵۷ تست شده اصلی هستند سلام ا اقا بنیامین مگه ندادید درستش کنم اینجا دوباره پست گذاشتید  دستگاه شما درست شد بیا ببر.  در ضمن اون کسی هم که مدار شما رو ساخته بگید تو منتاژ مدار کمی دقت کنه  با درود گفتم شاید کسی به این مشکل بر خورده باشه ببخشید اقای اسدف چرا میزنی  ما به توانایی شما ایمان داریم با سپاس فراوان از جنابعالی والا اون اقای به اصطلاح محترم داره مدار فلزجو رو به شکلها و اسمهای مختلف میفروشه اقا حمیدم با این مدارشون باعث اشتغال زایی خیلیا تو سطح کشور شدن خدا خیرش بده 
https://t.me/joinchat/Aq56qD3yFrsliCQ9iyFDug نقد و بررسی ردیابها وفلزیابها با حضور اساتید مجرب فلزجو
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 1:10pm |
|
 |
میثم
کاربر فعال
|
دوستان اینجایی که مشخص کردم همون فریت گرده؟ منم میخوام باطریمو خارج جعبه مدار بزارم و حدودا 30 سانتی متر ازش فاصله داشته باشه. باید حتما این نویزگیری انجام بشه؟؟؟
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 2:14pm |
|
 |
kelid
کاربر فعال
|
حمید نوشته است: تغذیه ال سی دی پایه 2 هست که باید 5 ولت باشه و حداکثر خطای قابل قبول این ولتاژ 0.25 ولت هست. ولی ما ولتاژ 5 ولت رو برای تغذیه میکرو و همینطور رفرنس ADC هم نیاز داریم که بمراتب مهم تر هست! لذا حداکثر خطای ولتاژ 5 ولت این مدار میتونه 0.1 ولت باشه. ممنون از پاسختون مهندس حمید 
اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم
|
سه شنبه 7 مهر1394 - 2:57pm |
|
 |
|