انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 1:36pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1370 , 1371 , 1372 , 1373 , 1374 , 1375 , 1376 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

سلام مهندس عزیز..خداقوت...مهندس جان من باطری دستگاهم خارج از جعبه هست و به کمربندم زمان کاوش اتصالش میدم...هنگام کاوش اصلا میترمنفی ندارم کابل رابطم نوع مرغوب هستش...تنها موردی که هس تک بوق اضافه دارم اونم وقتی دستموروی سر مثبت با منفی باطری اتصال میدم دیگه بوق اضافه ندارم ...مهندس جان احساس میکنم درچنین حالتی کاهش برد اندکی دارم...مهندس جان نظرتون درمورد این مسعله ورفع این مشکل چیه...ممنونم مهندس جان

یکشنبه 5 مهر1394 - 10:25pm
آواتار کاربر

سلام به همه دوستان عزیز طبق قولی ک دادم از باقی مراحل ساخت هم عکس گرفتم و گزاشتم.
خوشبختانه با تجربه ای که داشتم مدار با اولین پروگرام و اولین استارت روشن شد بدون هیچ مشکلی. تا اونجا که شد خازن ها رو smd استفاده کردم . دگمه ها رو هم همینطوری درست کردم بعد رو جعبه از اون فشاری نظامیا کار میکنم.فقط جعبه میخاد و امیدوارم ای سی اپ امپ مشکل ساز نشه چون اصلا بهش اعتماد ندارم.
منتظر پیشنهادای دوستان هستم.
در حال حاضر با منبع تغذیه روشنش کردم . فعلا باطری میمونه که ببینم چه میشه کرد که از تجربیات دوستان استفاده کنیم و لوپ که واقعا اصلا در ساختش تجربه ندارم البته خیلی تو پست ها در موردش خوندم و عکساشو دیدم ولی خوب به شخصه تا حالا نساختم . امید ب خدا فردا میسازم ببینم چی میشه . فقط اگه ممکنه سریعترین و راحتترین لوپی که میشه ساخت رو معرفی کنید 40 یا 45 سانتی.
ممنون

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 5 مهر1394 - 10:28pm
مدیر کل
مدیر کل

فرزاد26 نوشته است:
سلام مهندس عزیز..خداقوت...مهندس جان من باطری دستگاهم خارج از جعبه هست و به کمربندم زمان کاوش اتصالش میدم...هنگام کاوش اصلا میترمنفی ندارم کابل رابطم نوع مرغوب هستش...تنها موردی که هس تک بوق اضافه دارم اونم وقتی دستموروی سر مثبت با منفی باطری اتصال میدم دیگه بوق اضافه ندارم ...مهندس جان احساس میکنم درچنین حالتی کاهش برد اندکی دارم...مهندس جان نظرتون درمورد این مسعله ورفع این مشکل چیه...ممنونم مهندس جان

خیلی ممنون. خسته نباشین.
در اون حالتی که دست به اتصالات باطری میخوره تا حدی طبیعی هست که روی سیگنال فلزیابی هم تاثیر بذاره! بنابراین در درجه اول باید دقت کنین در حین کاوش بدن شما اتصال به جایی از مدار نداشته باشه. بعد اون هم میتونین هر دو سیم باطری رو از داخل یک هسته فریت گرد رد کنین و چند دور بپیچونین شاید کمی تاثیر مثبت داشته باشه.

یکشنبه 5 مهر1394 - 11:18pm
کاربر فعال
کاربر فعال

باسلام خدمت شما
مهندس حمید عزیز من دستگاه رو راه اندازی کردم وظاهرا درست عمل میکنه.
دوتا سوال
1.برای لوپ 45 عنکبوتی برای این فلزیاب بهتره از سیم لاکی استفاده کنم یا افشان روکشدار.
2.ظاهرا قسمت تفکیک درست عمل نمیکنه که فکر کنم از لوپ تستم باشه فقط علامت FEویاNo Feبعضی مواقع موقع سنس نشون داده میشه وبعضی مواقع با داشتن بوق این پیغام اصلا نمیاد.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.

دوشنبه 5 مهر1394 - 12:26am
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
1- برای لوپ 45 بنظر من بین سیمهای رایج نوع لاکی 0.8 میل مناسبتر هست.
2- طبق توضیحات راهنما باید اعداد 3 گانه و دیلی لوپ خودتون رو چک کنین. اگر درست باشن به احتمال زیاد کل دستگاه موردی نداره. وگرنه باید دنبال ایراد در مدار یا لوپ بگردین. در ضمن توضیح دادیم که تفکیک وقتی سنس بسیار ضعیف باشه عمل نمیکنه! راهنما رو درست بخونین تمام این موارد درش ذکر شده.

دوشنبه 5 مهر1394 - 1:36am
مدیر سایت
مدیر سایت

نقل قول:
مهدی جان اگه لطف کنید و ازاین نوع مقاومتها عکس بزارید ممنون میشم.
نزدیکی ما ی اوراق فروشی رادیو-تلویزیون هست که اکثرن جنس هاش قدیمی و اصلی هستند توی این اوراقی چه قطعه دیگری پیدا میشه که برای مدار بتونیم استفاده کنیم؟
ممنون وخسته نباشید @};-

برادر شایانی عزیز ، داخل عکس رو خوب دقت کنید چندتا مقاومت با اندازه های بزرگ تر در کف منقل میبینید که رنگشون زرشکی هست و روی اونها خطوط تشخیص مقدار مثل دیگر مقاومتها داره ، داخل بعضی رادیو تلویزیونهای قدیمی یا لامپی هستش ، از روی رنگ هم مقدار مقاومت بخوبی قابل تشخیص هست به خاطر کیفیت بالای قطعات قدیمی ؛ هرچند همین مقاومتهای 5% جدید هم جواب کار شمارو میده .. موفق باشید

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 6 مهر1394 - 8:19am
مدیر سایت
مدیر سایت

ainhorri نوشته است:
سلام به همه دوستان عزیز طبق قولی ک دادم از باقی مراحل ساخت هم عکس گرفتم و گزاشتم.
خوشبختانه با تجربه ای که داشتم مدار با اولین پروگرام و اولین استارت روشن شد بدون هیچ مشکلی. تا اونجا که شد خازن ها رو smd استفاده کردم . دگمه ها رو هم همینطوری درست کردم بعد رو جعبه از اون فشاری نظامیا کار میکنم.فقط جعبه میخاد و امیدوارم ای سی اپ امپ مشکل ساز نشه چون اصلا بهش اعتماد ندارم.
در حال حاضر با منبع تغذیه روشنش کردم . فعلا باطری میمونه که ببینم چه میشه کرد که از تجربیات دوستان استفاده کنیم و لوپ که واقعا اصلا در ساختش تجربه ندارم البته خیلی تو پست ها در موردش خوندم و عکساشو دیدم ولی خوب به شخصه تا حالا نساختم . امید ب خدا فردا میسازم ببینم چی میشه . فقط اگه ممکنه سریعترین و راحتترین لوپی که میشه ساخت رو معرفی کنید 40 یا 45 سانتی.
ممنون

:-BD آفرین بسیار خوب و منظم مونتاژ شده ، ممنونیم از تصاویر شما ، فقط طراح این دستگاه خیلی بهتر و بیشتر از من و شما میتونسته از قطعات اس ام دی استفاده کنه ! چرا فرمایش طراح خازنهای عدسی بوده ؟ ! لابد موردی علمی درش وجود داشته ، و تا جایی که ممکنه بهتر هست اندازه سیمها کوتاه تر باشه تا در موقع جاگذاری داخل جعبه سیمها رومدار پخش نباشن ، مثل سیم های رابط ال سی دی و غیره .. @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

دوشنبه 6 مهر1394 - 8:24am
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
ainhorri نوشته است:
ممنون

:-BD آفرین بسیار خوب و منظم مونتاژ شده ، ممنونیم از تصاویر شما ، فقط طراح این دستگاه خیلی بهتر و بیشتر از من و شما میتونسته از قطعات اس ام دی استفاده کنه ! چرا فرمایش طراح خازنهای عدسی بوده ؟ ! لابد موردی علمی درش وجود داشته ، و تا جایی که ممکنه بهتر هست اندازه سیمها کوتاه تر باشه تا در موقع جاگذاری داخل جعبه سیمها رومدار پخش نباشن ، مثل سیم های رابط ال سی دی و غیره .. @};-

ممنون مهدی جان
من طبق توضیحات راهنما مهندس حمید از قطعات smd تا اونجا که میشد استفاده کردم چون از نظر دقت بهتر از باقیش بود . اون خازن های بزرگ که همون تانتالیمه که جای خودش گذاشتم . و اون کوچیکام عدسی smd هست و چیزی تغییر داده نشده فقط smd شده.خوشبختانه هم مشکلی پیش نیومد. اون سیمها رو هم شما درست میگید چون جعبشو هنوز نساختم و برا تست بود بزرگه وگرنه موقع جایگزاری تا حد ممکن کوتاه میشه .
ممنون از راهنمایی همه

دوشنبه 6 مهر1394 - 9:33am
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خسته نباشین.
1- برای لوپ 45 بنظر من بین سیمهای رایج نوع لاکی 0.8 میل مناسبتر هست.
2- طبق توضیحات راهنما باید اعداد 3 گانه و دیلی لوپ خودتون رو چک کنین. اگر درست باشن به احتمال زیاد کل دستگاه موردی نداره. وگرنه باید دنبال ایراد در مدار یا لوپ بگردین. در ضمن توضیح دادیم که تفکیک وقتی سنس بسیار ضعیف باشه عمل نمیکنه! راهنما رو درست بخونین تمام این موارد درش ذکر شده.

ممنون مهندس جان :ymhug:

دوشنبه 6 مهر1394 - 10:02am

با سلام خدمت دوستان عزیز. کسی میدونه برد دستگاه با لوپ 2 متری حدودا چقد میشه.

دوشنبه 6 مهر1394 - 10:23am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1370 , 1371 , 1372 , 1373 , 1374 , 1375 , 1376 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Laith و 78 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure