انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 6:28pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1369 , 1370 , 1371 , 1372 , 1373 , 1374 , 1375 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
مدیر کل
مدیر کل

میثم نوشته است:
مهندس حمید عزیز یه سوالی به ذهنم رسید. میدان مغناطیسی آهنربای اسپیکر چون نزدیک به برد هست روی مدار نویز ایجاد نمیکنه؟ یا در عملکردش خللی ایجاد کنه؟ ببخشید ممکنه سوالم پیش پا افتاده باشه از محضرتون عذرخواهی میکنم

خواهش میکنم.
این مورد رو قبلا چند بار ذکر کردم. فقط دقت کنین اگر از بلندگوی اهنربا دار استفاده میکنین محل نصبش روی جعبه نزدیک کانکتور لوپ نباشه. طبیعتا نزدیک قسمت 357 هم نباید باشه. کمی دورتر باشه مشکلی ایجاد نمیکنه.

یکشنبه 4 مهر1394 - 2:16am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
اینم از مدار ما :ymblushing: قبلا جعبه ش فلزی بود که خیلی اذیت میکرد.طراحی پنل هم مهندس مهدی زحمتشو کشیدن @};- @};-

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

یکشنبه 5 مهر1394 - 12:01pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

Linkon نوشته است:
jem نوشته است:
سلام دوباره برای مهندس حمید .
ایا میشه کاری کرد که لوب دستگاه gpx 5000 double رو به دستگاه پالسی خودتون وصل کنیم. اگر میشه لطفا بگید چطوری؟ ممنون

برای لوپ دبل هم میشه اما مثل مونو جواب نمیده و کارایی کمتری داره با توجه به همون قانون شرایط خاصی که قبلا گفتم وقتی دو سر سیم مسی به هم وصل نباشه قابل سنس نیست میتونید با اهم متر دو سر یک سیم پیچ از دیسک دبل را پیدا کنید و از اون استفاده کنید .

موفق باشید . :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

یکشنبه 5 مهر1394 - 12:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

سلام و خسته نباشید خدمات آقا حمید و دوستان

من یک کویل 1*1 مربع از قبل ساختم که با دیلی اتو 18 شناسایی میشه و روی زمین با شرایط خوب خاک حتی با حساسیت 20 هم با هاش کار میکنم و خیلی با ثبات هست و از اون جایی که شرایط تست زیر خاک ندارم تا بتونم حداکثر عمق زنیشو به دست بیارم و تا به حال باهاش چیزی کشف نکردم به اعداد سه گانه در شرایط کاوش نگاه میکنم اعداد به ترتیب A650 B800 C850 یا C860 هست میخاستم بدونم این عداد طبیعی یا نه ؟
قابل ذکر با لوپ 60 اعداد سه گانه نرمال و طبق فرمایشات جناب حمید هست که قبلا تایید فرمودند .

هردو لوپ ظرفیت و اهم هاشون طبق فرمایش جناب حمید درست کردم .ممنون ببخشید طولانی شد

یکشنبه 5 مهر1394 - 1:02pm
مدیر کل
مدیر کل

خسته نباشین.
خیر این اعداد اصلا مناسب نیستن. بخصوص برای لوپ بزرگ که باعث میشه بشدت حساس و بی ثبات بشه! مشکل شما در سیم لوپ و طرز ساختش هست. میتونین تعداد دور های لوپتون رو بیشتر کنین و اگر باز هم جواب نداد باید نوع سیم رو تغییر بدین. توجه کنین لوپ بزرگ رو حتما در محیط بیرون که مطمئن هستین فلزات مزاحم تا چند متری لوپ وجود ندارن تست کنین.

یکشنبه 5 مهر1394 - 3:23pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

ممنون مهندس عزیز بررسی میکنم فرمایشات حضرت عالی رو .

یکشنبه 5 مهر1394 - 4:48pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

خیلی جالب مهندس حمید دزدا و فروشندگان کثیف دست رو فلز جو گذاشتن با اینکه مدار دمو رو نمایش میده همین مدارو فروختن به یه بنده خدایی از حومه شهر ما که به گفته خودش از کرج خریدن از آقای سعید لطفی مبلغ 75000000ریال. که گفته 25میلیون پولشه از دبی براش آوردن ولی پول لازمه 75000000میده خیلی جالبه حمید خان شب روز زحمت بکشن سعید لطفی بفروشه 7500اونم به اسم جنس آلمانی که از دبی آورده. ای تو روحتون.نیم ساعت پیش طرف زنگ زد رفتم خونش دیدم.بهش چیزی نگفتم گفتم مبارکت باشه ارزون خریدی خیلی ارزون خریدیی 1سال مهندس حمید رو پروزه کار کرده بچهای انجمن زحمت کشیدن تو مفت پول دادی به یه نفهم از خدا بی خبر.از ترسش که من به مامورا نگم نزاشت از دستگاه عکس بگیرم که نشون بدم چه آدمای اوامی داریم و چه گرگهایی تو بازار هست. :( جالب اینجاست طرف سواد استفادشم نداره باطری دستگاه دوتا 9ولتی توش گذاشته اولش خودش با باتری دیگه ای تست زده بهش فروخت گفته باتریاش شارژ ندارن یه شارژر نوکیا هم بهش داده از این سوزنیا @-) در توضیحات لوپ و اسکلت هم گفته چون قاچاقی آورده اینارو اینطوری کرده کسی نفهمه چیه @-) وای ددم وای ولی کلی خندیدم .سعید لطفی اگه اینجا هستی یا شایدم اسمتو اشتباه دادی شمارتم که خاموشه این بنده خدا از کل دنیا همون 8میلیون سرمایرو داشت خاک بر سر اون بکنم با تو...مهندس حمید یه انسان شریف و ارزشمندی هستن که خدمتشون به کل دنیا ثابت شده چه برسه به ایران ولی در مقابل ادمای پاک و دلسوزی چون حمیداین بی ناموسها هم هستن.

یکشنبه 5 مهر1394 - 5:49pm
مدیر کل
مدیر کل

خیلی ممنون از شما.
بله متاسفانه از این موارد خیلی زیاد هست و با اینکه هر از گاهی مواردی به گوش ما میرسه ولی مطمئنا این همه واقعیات تلخی نیست که در عمل وجود داره! مقیاس در واقع بزرگتر از اینهاست. برای من هم دیگه تازگی نداره چون روز اولی نیست که با این مسائل مواجه میشم. حالا اگر این مدار ما هم نبود مطمئنا اون فروشنده سودجو از طریق مدار و طرح دیگری هدف خودش رو دنبال میکرد. فقط امیدوارم لااقل طرح رو تا حدی خوب ساخته باشه که بدرد این دوست ما بخوره بلکه حداقل قسمتی از هزینشون جبران بشه.

یکشنبه 5 مهر1394 - 6:16pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

حمید نوشته است:
خیلی ممنون از شما.
بله متاسفانه از این موارد خیلی زیاد هست و با اینکه هر از گاهی مواردی به گوش ما میرسه ولی مطمئنا این همه واقعیات تلخی نیست که در عمل وجود داره! مقیاس در واقع بزرگتر از اینهاست. برای من هم دیگه تازگی نداره چون روز اولی نیست که با این مسائل مواجه میشم. حالا اگر این مدار ما هم نبود مطمئنا اون فروشنده سودجو از طریق مدار و طرح دیگری هدف خودش رو دنبال میکرد. فقط امیدوارم لااقل طرح رو تا حدی خوب ساخته باشه که بدرد این دوست ما بخوره بلکه حداقل قسمتی از هزینشون جبران بشه.

باتری کتابی 9ولت گذاشته بود روش مشت نمونه خلوار است.البته حق خریدار همون بود چند باری از من خواست تا زمینشو نگاه کنم ولی به دستگاه من میگفت اسباب بازی.حالا 7500داده دستگاه آلمانی خریده منم روشنش نکردم از دیروز گذاشته شارژ طرف گفته باتریش باید 24 ساعت تو شارژ بمونه .جالب اینه تو یه مرغداری دستگاه بهش فروخته.

یکشنبه 5 مهر1394 - 6:31pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
خیلی ممنون از شما.

سلام برای جلوگیری از سود جویی این افراد میشه قسمت اول شروع به کار مدار فارسی بنویسه ...مثلا سیستم ازمایشی است حداکثر استفاده300بار البته زحمتی برای مهندس میشه که ارزش را داره توی سایتای خارجی هم افتخاری میشه برا ایرانیا ...البته یکم دیگه دیر شده چون سورس فایل در اختیار همه قرار داره ایشالا ورزن جدید ممنون از زحمات شما

یکشنبه 5 مهر1394 - 10:08pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1369 , 1370 , 1371 , 1372 , 1373 , 1374 , 1375 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: کاربر عضو شده ای موجود نیست. و 54 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure