انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 10:25am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1367 , 1368 , 1369 , 1370 , 1371 , 1372 , 1373 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

حمید نوشته است:
در خصوص آپ امپ مناسب قبلا هم سوال شده. بله اسلیو ریت حدود 50 یا بیشتر و پهنای باند فرکانسی 20 مگاهرتز یا بیشتر مناسب هست. ولی خصوصیات ولتاژی و برخی فاکتورهای دیگه هم برای هماهنگ شدن آپ امپ با مدار طراحی شده ما لازمه. بنابراین از همون شماره های 157 و 357 استفاده کنین بهترین نتیجه رو میگیرین. بنا بر دلایل زیادی که قبلا ذکر کردم نمیتونین جواب بهتری با شماره های دیگه بگیرین.

ممنون حمید خان و ببخشید که وقتت رو میگیرم @};-
من احتمالا از طریق مستر کارت یکی از دوستان و زحمت ایشون امکان خرید از سایتهای خارجی رو دارم! :ymblushing:
توی آپ امپهای تگزاس یه چند موردی پیدا کردم که داخل کشور نیست!
مثلا :
LM6172IN/NOPB-70 MHz-750 v/us
AD827SQ-50 MHz-300v/us
حالا میخواستم بدونم شما بین آپ امپهای داخلی 157 و 357 رو تایید میکنید یا بین تمام آپ امپها؟
ممنون @};-

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 4 مهر1394 - 6:18pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

و یه اتفاق جالب که متوجهش شدم این هست که مقاومتهای مد نظر دو وات با ppm پایین توی سایتهای خارجی هم نیست X_X یا حداقل توی این چنتایی که من سراغ دارم نیست :D

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 4 مهر1394 - 6:23pm
کاربر فعال
کاربر فعال
آواتار کاربر

میلاد33 نوشته است:
tazehkar نوشته است:
ruler نوشته است:
سلام خدمت دوستان و مهندس حمید گرامی.
مهندس یه فلز گیر آوردم که توسط دستگاه به هیچ وجه شناسایی نمیشه!
طلای ۱۸ عیار ایتالیا.
کاغذ خریدشم هست! یک سرویس کامل!
جالبه انگشتر طلا و النگوی طلا به خوبی سنس میشه! ولی واسه این سرویس هیچ واکنشی ندارم! لطفا کمک کنید.این چی هست؟ چه آلیاژی هست؟ دوستان کسی تجربه داره؟

salam dost Aziz manam in tajrobeh ra ba dasgah tl12000 dashtam 1 alango tala 18 ayaro aslan nemigireh hata be lop michasbondam. vali sekeh bahar azadio rahat az 45 santi sens mikard

منم طلای 22 عیار آمریکا که اندازه یه سکه 100 تومنی بود رو با تی ال تست کردم که اصلا سنس نکرد ولی فلزجو از پنج سانتی سنس کرد البته یه خورده ضعیف .حالا برام سوال شده چرا فلزیاب ها سکه های بهار آزادی رو خوب سنس میکنن ولی طلا با عیار بالا رو خیر.ممکنه طلایی که خلوص بیشتری داشته باشه توسط فلزیاب ضعیف سنس بشه؟پس اگه اینطور باشه دیگه طلاهای قدیمی رو اصلا هیچ فلزیابی نمیزنه

سلام به همه دوستان
در خصوص سنس بعضی از طلا های مد نظر دوستان به عرض برسونم شکل هندسی خاص و بعضی شرایط خاص باعث این موضوع میشه یعنی شما اگه زنجیر طلا (زنجیرهای ظریف ) رو که بصورت یک سطح نا پیوسته هست رو به لوپ بچسبونی سنس نمیشه ولی اگه ذوبش کنی و یک سطح یک دست بشه قابل سنس هست و همین تست رو با یک بسته کامل سیم برق انجام بدین اونرو جلوی لوپ بگیرین سنس نمیشه ولی اگه دو سر اون بسته رو به هم وصل کنید قابل سنس هست . در ضمن خود طلا هم قابلیت سنس کمتری دارد ولی برای طلاهای قدیمی کمتر دیده شده که کلا قابل سنس نباشند و مشکلی پیش بیاد چون معمولا ضخامت و سطح قابل سنسی دارند اما در عمق بودن اون برای سنس مشکل ساز خواهد شد مگر اینکه در کنار اشیاء دیگر یافت شود.
مردان قدیم مثل الان خسیس نبودن :D
موفق باشد. :-BD

اشک هایی که بعد از شکست میریزیم همان عرق هایی هستند که قبل از آن نریخته ایم

شنبه 4 مهر1394 - 6:25pm
مدیر سایت
مدیر سایت

kdj نوشته است:
و یه اتفاق جالب که متوجهش شدم این هست که مقاومتهای مد نظر دو وات با ppm پایین توی سایتهای خارجی هم نیست X_X یا حداقل توی این چنتایی که من سراغ دارم نیست :D

شما اگر داخل راديو تلويزيون هاي قديمي بگرديد نوعي مقاومت 390 اهم با واتهاي 2 وات با رنگ زمينه زرشكي وجود داشته كه بسيار عالي جواب ميده حتي ذره اي هم داغ نميكنن با توجه به اندازه مقاومت كه تقريبا مقداري از مقاومتهاي رايج 5% 2وات كوچكتر بوده ! بايد بگرديد و پيدا كنيد از اوراقي ها

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 4 مهر1394 - 6:57pm
مدیر سایت
مدیر سایت

stkmelodi_20 نوشته است:
دوستان چرا از این باتری های 4.3ولت برای چراغ شارژی هستش استفاده نمیکنین. من از فروردین 94 دارم استفاده میکنم دونه ای6تومن 4 تاگرفتم تالانشم فقط2بار شارژش کردم که با شارژر لب تاب هم جواب میده عالی کار میکنه 1900میلی آمپر هم هستش کتابیه عالی جواب میده

از راهنمايي شما ممنونيم ، لطفاً تصوير از باطري قرار بديد تا بيشتر كمك كننده دوستان باشه .. متشكريم @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 4 مهر1394 - 7:11pm
مدیر سایت
مدیر سایت

دوستاني كه مدارشون كامل شده ، لطفاً از طراحي و جعبه كلي دستگاه خودتون هم تصوير بگذاريد تا براي همه جذابيت داشته باشه و راهنمايي باشه .. متشكريم :ymapplause: @};-

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 4 مهر1394 - 7:13pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

مهدی نوشته است:
kdj نوشته است:

شما اگر داخل راديو تلويزيون هاي قديمي بگرديد نوعي مقاومت 390 اهم با واتهاي 2 وات با رنگ زمينه زرشكي وجود داشته كه بسيار عالي جواب ميده حتي ذره اي هم داغ نميكنن با توجه به اندازه مقاومت كه تقريبا مقداري از مقاومتهاي رايج 5% 2وات كوچكتر بوده ! بايد بگرديد و پيدا كنيد از اوراقي ها

ممنون @};-
من یه نوع مقاومت 402 فشرده آلمانی خریدم که تا حالا مشکلی نداشتن!ولی به قول حمیدخان اهم و اندازش مهم نیست پایداری حرارتیش مهمه که 2 یا 3 وات تو رنج مد نظرمون توی جمهوری نیست!!همه رو گشتم...امروز تو چنتا سایت خارجی هم نگاه کردم نبود :D

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 4 مهر1394 - 7:15pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

دستگاه من با لوپ 80 و 40

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

همه از مرگ میترسند...!
من از زندگیه سمج خودم!!!

شنبه 4 مهر1394 - 7:30pm
مدیر سایت
مدیر سایت

بسيار عالي . متشكريم دوستان ديگه منتظريم

آدم‌های بزرگ،

آدم‌های عادی،

آدم‌های کوچیک،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 4 مهر1394 - 7:32pm
مدیر کل
مدیر کل

kdj نوشته است:
ممنون حمید خان و ببخشید که وقتت رو میگیرم @};-
من احتمالا از طریق مستر کارت یکی از دوستان و زحمت ایشون امکان خرید از سایتهای خارجی رو دارم! :ymblushing:
توی آپ امپهای تگزاس یه چند موردی پیدا کردم که داخل کشور نیست!
مثلا :
LM6172IN/NOPB-70 MHz-750 v/us
AD827SQ-50 MHz-300v/us
حالا میخواستم بدونم شما بین آپ امپهای داخلی 157 و 357 رو تایید میکنید یا بین تمام آپ امپها؟
ممنون @};-

فکر میکنم توضیح قبلی من واضح بود! در عین حال ما اپ امپ داخلی نداریم! همه خارجی هستن. :D اگر دسترسی به سفارش از خارج کشور دارین حتما بدنبال LF157 اصلی باشین. آپ امپ بهتر از این هم در بازار شاید بسیار باشه ولی اکثرشون با مدار ما سازگاری ندارن. پس ریسک تست کردن سایر شماره ها با خودتون هست. ممکنه اصلا کار نکنه و ممکنه جواب مطلوب نده و ممکن هم هست به سوختن میکرو منجر بشه! ولی اگر LF157 اصلی رو تهیه کنین مطمئن باشین از همه نظر رضایت شما رو جلب میکنه.

شنبه 4 مهر1394 - 7:44pm
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1367 , 1368 , 1369 , 1370 , 1371 , 1372 , 1373 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 62 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure