انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 10:27am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1365 , 1366 , 1367 , 1368 , 1369 , 1370 , 1371 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

مهندس حمید عزیز من یه مبدل صوت به تصویر تو یکی از سایتها پیدا کردم که قابل وصل شدن به لب تاب و با ویندوز 7و8 سازگاره قبل از تهیش خواستم بدونم ایا به وسیله تصویر 3بعدی میشه حجم جنس سنس شده زیر خاک رو فهمید؟و اگه حجم جنس زیر خاک رو بدونیم تا حدودی میشه به عمق جنس هم پی برد البته بصورت تجربی .ایا این ایده درسته؟

جمعه 3 مهر1394 - 9:12pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: زانی و کوره هاتمه؟
sajad p نوشته است:
دوستان فلز طلایی که شما در موردش بحث میکنین طلای سفید هست که حتی دستگاه معروف جی پی هم اونو خیلی ضعیف سنس میکنه ولی نگران نباشین طلای قدیمی زیر خاک از این نوع نیست و براحتی قابل سنسه

طلایی که من تست کردم زرد بود

جمعه 3 مهر1394 - 9:15pm

سکه بهار ازادی 22عیاره ببرای من براحتی تو چهل سانت قابل سنسه ولی النگو طلا سفید تقربا باید به سیم پیچ بچسبونیش تا بوق بزنه طوری که ادم حس میکنه اصلا جنسش فلز نیست

جمعه 3 مهر1394 - 9:21pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sajad p نوشته است:
سکه بهار ازادی 22عیاره ببرای من براحتی تو چهل سانت قابل سنسه ولی النگو طلا سفید تقربا باید به سیم پیچ بچسبونیش تا بوق بزنه طوری که ادم حس میکنه اصلا جنسش فلز نیست

دوست عزیز در حالت 2 (90 درجه حالت 1) النگو بهتر و با فاصله بیشتر سنس میشه .
موفق باشید.

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست

جمعه 3 مهر1394 - 9:59pm
مدیر کل
مدیر کل

sajad p نوشته است:
مهندس حمید عزیز من یه مبدل صوت به تصویر تو یکی از سایتها پیدا کردم که قابل وصل شدن به لب تاب و با ویندوز 7و8 سازگاره قبل از تهیش خواستم بدونم ایا به وسیله تصویر 3بعدی میشه حجم جنس سنس شده زیر خاک رو فهمید؟و اگه حجم جنس زیر خاک رو بدونیم تا حدودی میشه به عمق جنس هم پی برد البته بصورت تجربی .ایا این ایده درسته؟

بعید میدونم کار زیادی بشه باهاش انجام داد. چون حجم رو که بهرحال سایز لوپ به نسبت اپراتوری شما تعیین میکنه. عمق هم تقریبا به همین صورته. اگر راه محاسبه مشخصی برای این چیزها وجود داشت که به اپراتوری و سایز لوپ وابسته نبود ؛ طبیعتا در این طرح بصورت داخلی در نظر میگرفتم. باز هم عرض میکنم سایر فاکتورها هم تاثیر گذار هستن. مثلا برای حجم میزان قدیمی بودن فلز در خاک هم تاثیر داره و برای فلزیاب حجم بیشتری رو نشون میده در حالیکه خود فلز کوچکتر هست! در مورد عمق هم همین قضیه بعلاوه جنس و حالت قرارگیری فلز تاثیر داره. پس کلا در هیچ فلزیابی زیاد روی این نکات حساب باز نکنین. این مسائل دیگه کاملا تجربی هستن. سیستمهای پیچیده تصویری هم در این مورد کمک زیادی نمیکنن جز ارائه یک تصویر گرافیکی زیبا که بیشتر جنبه تجاری داره و ارزش فنیش بسیار کمه.

جمعه 3 مهر1394 - 10:05pm
کاربر فعال
کاربر فعال

حمید نوشته است:
sajad p نوشته است:

بعید میدونم کار زیادی بشه باهاش انجام داد. چون حجم رو که بهرحال سایز لوپ به نسبت اپراتوری شما تعیین میکنه. عمق هم تقریبا به همین صورته. اگر راه محاسبه مشخصی برای این چیزها وجود داشت که به اپراتوری و سایز لوپ وابسته نبود ؛ طبیعتا در این طرح بصورت داخلی در نظر میگرفتم. باز هم عرض میکنم سایر فاکتورها هم تاثیر گذار هستن. مثلا برای حجم میزان قدیمی بودن فلز در خاک هم تاثیر داره و برای فلزیاب حجم بیشتری رو نشون میده در حالیکه خود فلز کوچکتر هست! در مورد عمق هم همین قضیه بعلاوه جنس و حالت قرارگیری فلز تاثیر داره. پس کلا در هیچ فلزیابی زیاد روی این نکات حساب باز نکنین. این مسائل دیگه کاملا تجربی هستن. سیستمهای پیچیده تصویری هم در این مورد کمک زیادی نمیکنن جز ارائه یک تصویر گرافیکی زیبا که بیشتر جنبه تجاری داره و ارزش فنیش بسیار کمه.

سلام دوستان در فلزیاب پالسی سنس فلزات قدیمی حدودا دوبرابر است ...بر اساس گفته ها .....ایا این حالت برای فلز طلا هم صادق هست ...برای اهن چون اکسید میشود وخاک را الوده میکنه من به طور عملی دیده ام که همین طور است ..چه خاصیتی از طلا احیانا موجب میشود این خاصیت رخ بدهد وبرد بیشتری بگیریم .........از مهندس حمید هم بخاطر مدار بسیار خوب وعالیشون تشکر میکنم

جمعه 3 مهر1394 - 11:42pm

با سلام خدمت مهندس حمید .
من دستگاه شما رو درست کردم .
آیا میتونید رویی این دستگاه تغییری اعمال کنید که دیگه ذرات سطح خاک رو نگیره . مثل دستگاه gpx که فقط برای فلز بوق میکشه ولا غیر. اگر بشه که دیگه پوزیه ی همه دستگاه ها رو به خاک می ماله . میشه لطف کنید روش کار کنیند ممنون.

شنبه 3 مهر1394 - 12:24am
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
همونطور که بارها عرض شد از طریق تنظیماتی به ویژه بالا بردن دیلی و البته کاهش فرکانس و پهنای پالس میشه این حساسیت رو به حداقل رسوند. در خصوص سری GPX مینلب هم باید عرض کنم اولا از نظر تکنولوژی سخت افزار استفاده شده تقریبا جایی برای مقایسه نیست که بخواین تا این حد توقع داشته باشین! ثانیا چه کسی به شما گفته GPX فقط برای فلز بوق میزنه؟!؟! خیر چنین چیزی نیست و اون فلزیاب هم در مواردی خطا داره همونطور که بارها اپراتورهای حرفه ای این دستگاهها هم در تاپیکهای مربوطه اشاره داشتن. ثالثا قسمتی از پایداری فلزیاب های حرفه ای بخصوص مینلب بخاطر مختصات ویژه لوپشون هست! در عین حال اگر مقایسه ای میشه باید با لوپهای مونو باشه. چون طرح ما فقط از لوپ مونو استفاده میکنه درحالیکه ثبات عالی در فلزیاب های مینلب با لوپ دابل دی ممکن هست که اون هم عمقزنی کمتری داره. در مورد خود لوپهای مونو هم شاید حدود 10 نکته خاص برای لوپ مینلب وجود داره که البته ما الان دیگه تقریبا همش رو میدونیم! ولی بلحاظ مشکل بودن ساخت و رعایت همه نکات و تهیه نوع سیم و کابل که هیچ یک در ایران پیدا نمیشن دست ما بسته هست و به اعتقاد من تا اینجای کار هیچ یک از دوستان نتونستن لوپی به خوبی مینلب بسازن. اما تست همین مدار با مونو لوپهای مینلب هم از نظر قدرت و هم ثبات نتایج بهتری داشته. در واقع تا وقتی کیفیت ساخت مدار و قطعات استفاده شده و اسکلت و لوپ که همگی بعهده سازنده هست در سطح لورنز و مینلب نیست ؛ توقع صرف از مدار واقعا بیهودست! این نکات مهمی هستن که بارها اشاره کردم ولی متاسفانه اکثریت دوستان در ساخت مدارات مختلف توجه به این مسائل ندارن و همین باعث میشه شاید دهها مدار فلزیاب بسازن ولی باز هم در حسرت کارایی لورنز باشن! در حالیکه با رعایت همه نکات ذکر شده رسیدن به نتیجه فلزیاب های معروف کاملا ممکن هست.

شنبه 3 مهر1394 - 1:39am
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

محل اقامت: IRAN !
حمید نوشته است:
خواهش میکنم.
همونطور که بارها عرض شد از طریق تنظیماتی به ویژه بالا بردن دیلی و البته کاهش فرکانس و پهنای پالس میشه این حساسیت رو به حداقل رسوند. در خصوص سری GPX مینلب هم باید عرض کنم اولا از نظر تکنولوژی سخت افزار استفاده شده تقریبا جایی برای مقایسه نیست که بخواین تا این حد توقع داشته باشین! ثانیا چه کسی به شما گفته GPX فقط برای فلز بوق میزنه؟!؟! خیر چنین چیزی نیست و اون فلزیاب هم در مواردی خطا داره همونطور که بارها اپراتورهای حرفه ای این دستگاهها هم در تاپیکهای مربوطه اشاره داشتن. ثالثا قسمتی از پایداری فلزیاب های حرفه ای بخصوص مینلب بخاطر مختصات ویژه لوپشون هست! در عین حال اگر مقایسه ای میشه باید با لوپهای مونو باشه. چون طرح ما فقط از لوپ مونو استفاده میکنه درحالیکه ثبات عالی در فلزیاب های مینلب با لوپ دابل دی ممکن هست که اون هم عمقزنی کمتری داره. در مورد خود لوپهای مونو هم شاید حدود 10 نکته خاص برای لوپ مینلب وجود داره که البته ما الان دیگه تقریبا همش رو میدونیم! ولی بلحاظ مشکل بودن ساخت و رعایت همه نکات و تهیه نوع سیم و کابل که هیچ یک در ایران پیدا نمیشن دست ما بسته هست و به اعتقاد من تا اینجای کار هیچ یک از دوستان نتونستن لوپی به خوبی مینلب بسازن. اما تست همین مدار با مونو لوپهای مینلب هم از نظر قدرت و هم ثبات نتایج بهتری داشته. در واقع تا وقتی کیفیت ساخت مدار و قطعات استفاده شده و اسکلت و لوپ که همگی بعهده سازنده هست در سطح لورنز و مینلب نیست ؛ توقع صرف از مدار واقعا بیهودست! این نکات مهمی هستن که بارها اشاره کردم ولی متاسفانه اکثریت دوستان در ساخت مدارات مختلف توجه به این مسائل ندارن و همین باعث میشه شاید دهها مدار فلزیاب بسازن ولی باز هم در حسرت کارایی لورنز باشن! در حالیکه با رعایت همه نکات ذکر شده رسیدن به نتیجه فلزیاب های معروف کاملا ممکن هست.

RAHMAT BE PEDARO MADARET!!!!
AJAB SABRI DARI!!!!!
SALAMAT BASHI HAMISHE!!!!!

قسمت !

شنبه 4 مهر1394 - 6:57am
مدیر سایت
مدیر سایت

افشین1 نوشته است:
liudengyuan نوشته است:
Some friends said, 20 cm stainless steel plate, with 1 x1m coil detection is 2.5 m, I can hardly believe it

off curse hardly can believe it. because you can't see such device in real.
Also the the with stainless steel can't be a real test for treasure. the nearest metal to Gold is Copper so needs to test with Copper.
Look at Lorenz Z1 and any other top devices Depth Schedule then compare it with Handmaked the can decide.
Its better ask Mr Hamid to include a depth schedule for Felezjoo PI in the forum so the members can follow it as a sample schedule.

جناب افشین گرامی
با سلام
از این همکاری شما در خصوص همفکری با این کاربر خارجی با زبان ایشون ، سپاسگذاری میکنم بسیار کار ارزشمندی بوده @};-

آدم‌های بزرگ،
برای موفقیت دیگران تلاش می‌کنند؛

آدم‌های عادی،
موفقیت دیگران رو تماشا می‌کنند؛

آدم‌های کوچیک،
با حرف زدن پشت سر آدم‌های موفق،
بهشون حسودی می‌کنند!

شنبه 4 مهر1394 - 8:45am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1365 , 1366 , 1367 , 1368 , 1369 , 1370 , 1371 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 61 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure