نویسنده |
پیغام |
liudengyuan
|
Why is no one to provide video, we are all doing well?
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 4:25pm |
|
 |
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
liudengyuan نوشته است: Why is no one to provide video, we are all doing well? خدا وکیلی یکی یه تست با لوپ 1*1 برای ورق 20*20 سانت بگیره برا این . یارو فکر میکنه دروغ میگم بش .
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 4:41pm |
|
 |
alijooon
کاربر فعال
|
سلام این دوست خارجی اومده و pcbرو تغییر داره ولی شماتیک رو دست نزده اعداد سه گانه هم کمه مشکلش اینه که نمیدونه اعداد سه گانه چقدر باید باشن همچنین نمیدونه دیلی چقدر باید باشه mester where are you from
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 4:49pm |
|
 |
liudengyuan
|
I designed two PCB, one is their own design, one is designed as is
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 5:05pm |
|
 |
PAYAM20
کاربر حرفه ای
|
liudengyuan نوشته است: I designed two PCB, one is their own design, one is designed as is your pcb do not have problem . the problem is components میدونه اعداد باید چند باشه . مشکلش کم بودن اعداده .میگه lf 357 رو هم چند دفعه عوض کرده بازم نشده . من مدارو همون اول که منتشر شد براش email کردم از همون اول مشکلش همین بوده . مشکلش اینه هوشش مثل اشکه (به زبون ترکی ) . از دوستامه . هرچی بش میگم این کارو کن کاره خودشو میکنه.
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 5:37pm |
|
 |
shadabad
کاربر فعال
|
سلام خدمت دوستان عزیز بچه ها یه مشکل من یه جک استریو گرفتم ولی بعدا فهمیدم از نوع ایستاده هست ولی اون تصویر راهنما که نشون داده بود چطوری وصل شه نوع خوابیده ش هست الان من نمیدونم چطوری وصلش کنم به دستگاه ممنون میشم دوستان کمک کنن 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
آنکس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 5:40pm |
|
 |
Linkon
کاربر فعال
|
shadabad نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز بچه ها یه مشکل من یه جک استریو گرفتم ولی بعدا فهمیدم از نوع ایستاده هست ولی اون تصویر راهنما که نشون داده بود چطوری وصل شه نوع خوابیده ش هست الان من نمیدونم چطوری وصلش کنم به دستگاه ممنون میشم دوستان کمک کنن  سلام.دوست عزیز من این جک رو همه جوره تست کردم .متاسفانه یا صدا فقط امیکم خارج میشه یا هم از جک و هم از اسپیکر.شما بهتره نوع خوابیده رو بگیری.حالا اگر دوستان راه حلی برا این جک دارند ممنون میشم توضیح بدهند.
زمین شناسی.نقطه زن فلزجو = موفقیت
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 6:51pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|
PAYAM20 نوشته است: liudengyuan نوشته است: I designed two PCB, one is their own design, one is designed as is your pcb do not have problem . the problem is components میدونه اعداد باید چند باشه . مشکلش کم بودن اعداده .میگه lf 357 رو هم چند دفعه عوض کرده بازم نشده . من مدارو همون اول که منتشر شد براش email کردم از همون اول مشکلش همین بوده . مشکلش اینه هوشش مثل اشکه (به زبون ترکی ) . از دوستامه . هرچی بش میگم این کارو کن کاره خودشو میکنه. برد رو مهندس جوریی طراحی کرده که هم نویز کمتر باشه وهم خطوط کوتاهتر باشه تا جریانکشی زیاد وجود نداشته باشه تا این مشکلات پیش نیاد و اینکه 357 بتونه کارشو خوب انجام بده تا اعداد نرمال باشن واینکه 357 لوپ وظرفیتش کابل وکانکتور هرکدوم جدا واینکه محل تست هم روی این اعداد تاثیر میزارن بعد این دوستتون اومده فیبر رو تغییر داده ومشکلاتی به وجود اورده که کسی نمیتونه کمکش کنه شما بهشون بگین فیبر اورجینال رو بزنه با اون قطعات اصل اگه مشکلی داشت  در ضمن بهشون بگین مدار مهندس حمید مثل سرمایه ملی میمونه حواست باشه نری بگی من ساختم  حالا ما باید پز بدیم 
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 7:30pm |
|
 |
shahriyar
کاربر حرفه ای
|
با سلام دوستان یک مشکل داشتم اینکه لوپ 60 عنکبوتی با سیم افشان 1*1 پیچیدم با کابل رابطش که به دستگاه وصل میشه اهمش 1.8 در اومده من طبق گفته اساتید که چند دور و از چه سیمی استفاده کنم عمل کردم ولی اهمم زیاد شده این مشکل را با لوپ 30 عنکبوتی هم که با سیم لاکی 0.8 پیچیدم دارم لطفا یکی راهنمایی کنه مرسی
خداوندا .... دوستانی دارم آیینه تمام نمای عشق . رسمشان معرفت . کردارشان جلای روح و یادشان صفای دلارای من است . پس آنگاه که دست نیاز به سوی تو میاورند پر کن از آنچه در مرام خدایی توست
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 8:49pm |
|
 |
shadabad
کاربر فعال
|
Linkon نوشته است: shadabad نوشته است: سلام خدمت دوستان عزیز بچه ها یه مشکل من یه جک استریو گرفتم ولی بعدا فهمیدم از نوع ایستاده هست ولی اون تصویر راهنما که نشون داده بود چطوری وصل شه نوع خوابیده ش هست الان من نمیدونم چطوری وصلش کنم به دستگاه ممنون میشم دوستان کمک کنن  سلام.دوست عزیز من این جک رو همه جوره تست کردم .متاسفانه یا صدا فقط امیکم خارج میشه یا هم از جک و هم از اسپیکر.شما بهتره نوع خوابیده رو بگیری.حالا اگر دوستان راه حلی برا این جک دارند ممنون میشم توضیح بدهند. دوست عزیز الان شما از جک خوابیدش استفاده کردین دیگه مشکلی نداره؟
آنکس که نداند و نداند که نداند// در جهل مرکب ابدالدهر بماند
|
سه شنبه 31 شهریور1394 - 9:35pm |
|
 |
|