انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 10:35am

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1352 , 1353 , 1354 , 1355 , 1356 , 1357 , 1358 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

arash111 نوشته است:
دوستان برای دستگاه از چه سایتی کیف تهیه کنیم چه مدلی

جناب ارش خان کلا سوالاتتون عجیب و غریب و ناگهانیه جوری که آدمو شوکه میکنه :D خب اینکه چه مدلی کیف تهیه کنین به نوع جعبه و سلیقه و میزان هزینه ای داره که میخواین صرف این کار کنین کیف رو بهتره بدین از شهر خودتون یه کیف چرم دولایه بسازن بین دولایه هم فوم قرار بدن که ضدآب و ضربه هم بشه

دوشنبه 30 شهریور1394 - 9:33pm

سلام مهندس حمید عزیز خسته نباشی قبلا تو نت مداری دیدم که میشد دستگاههای پالسی رو تبدیل به تصویری و به لب تاب وصل کرد ایا امکانش هست به این مدار وصل بشه ؟

دوشنبه 30 شهریور1394 - 10:17pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای
آواتار کاربر

sajad p نوشته است:
سلام مهندس حمید عزیز خسته نباشی قبلا تو نت مداری دیدم که میشد دستگاههای پالسی رو تبدیل به تصویری و به لب تاب وصل کرد ایا امکانش هست به این مدار وصل بشه ؟

دوست عزیز اگه منظور شما مدار دیتالاگر هست فکر میکنم برای این مدار هم قابل استفاده باشه

دوشنبه 30 شهریور1394 - 10:22pm

سلام دوستان و مخصوصا اقا حمید.یکی بهم کمک کنه.من باره اول دستگاهو ساختم و دکمشو زدم و روشن شد ولی وقتی لوپ بهش وصل میکردم میزد کویل ارور....خلاصه رفتم ی مدار دادم برام چاپ کردن ولی هر کاری میکنم دستگاهم دیگه روشن نشد.قطعاتم دوبار عوض کردم.ولتاژ اون چند جایی که اقا حمید گفتن درسته ولی وقتی ای سی هارو میزنم سر جاشون ولتاژ سیم بین خازن ۱۵/۱۶ میاد روی ۳/۵۶ و ولتاژ مقاومت های ۱۴و۱۳ هم میاد روی۱/۶۰.تورو خدا کمکم کنید.دارم دیونه میشم.توروخدا :-s ^:)^ ^:)^ :-ss

سه شنبه 30 شهریور1394 - 1:00am
کاربر فعال
کاربر فعال

jiper نوشته است:
سلام دوستان و مخصوصا اقا حمید.یکی بهم کمک کنه.من باره اول دستگاهو ساختم و دکمشو زدم و روشن شد ولی وقتی لوپ بهش وصل میکردم میزد کویل ارور....خلاصه رفتم ی مدار دادم برام چاپ کردن ولی هر کاری میکنم دستگاهم دیگه روشن نشد.قطعاتم دوبار عوض کردم.ولتاژ اون چند جایی که اقا حمید گفتن درسته ولی وقتی ای سی هارو میزنم سر جاشون ولتاژ سیم بین خازن ۱۵/۱۶ میاد روی ۳/۵۶ و ولتاژ مقاومت های ۱۴و۱۳ هم میاد روی۱/۶۰.تورو خدا کمکم کنید.دارم دیونه میشم.توروخدا :-s ^:)^ ^:)^ :-ss

سلام دوست عزیز یه عکس از مدارت بزار کمکت کنم

سه شنبه 31 شهریور1394 - 5:22am
کاربر فعال
کاربر فعال

jiper نوشته است:

عزیز مشکل از میکرو هستش شما با یه میکرو دیگه تست کنید حل میشه

سه شنبه 31 شهریور1394 - 6:35am
کاربر فعال
کاربر فعال

لوپ من ۴۰×۶۰یا همون ۵۰ با طلق درست کردن برشش بااره معرق کاری انجام دادم دیلی رو ۲۱نشون میده مقاومتش ۱.۱دهم اهم ظرفیت۳۸۵میکروتو خونه برای فیبر۱۵×۱۵ ۱۵۰سانت برای انگشتر نقره سبک ۱.۵سانتی ۴۸سانتبوق ممتد باسیم ۰/۸۵لاکی ۱۸دور پیچیدم

سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.

برای تهیه قاب لوپ ولوپ ودسته تلسکوپی به لینک زیر مراجعه نمایید
https://t.me/joinchat/EbJXtUMD3cUynlOqO2J6yw

سه شنبه 31 شهریور1394 - 6:56am

Since I will not Persian, here on behalf of the world to FELEZJOO PI detector enthusiast inventor paid tribute, and I think there are some suggestions to inventors convey our purpose. Let FELEZJOO PI to become the best detectors on Earth, we refuel, because the translation error, I can not operate on this site, I look forward to the inventor can give me the message, I mailbox dds118@foxmail.com Thank you, I want to offer my some problems

سه شنبه 31 شهریور1394 - 7:14am
کاربر فعال
کاربر فعال

komiser نوشته است:
لوپ من ۴۰×۶۰یا همون ۵۰ با طلق درست کردن برشش بااره معرق کاری انجام دادم دیلی رو ۲۱نشون میده مقاومتش ۱.۱دهم اهم ظرفیت۳۸۵میکروتو خونه برای فیبر۱۵×۱۵ ۱۵۰سانت برای انگشتر نقره سبک ۱.۵سانتی ۴۸سانتبوق ممتد باسیم ۰/۸۵لاکی ۱۸دور پیچیدم

با سلام به شما دوست گرامی
لطفا بفرمائید نوع لوپ شما چیست؟ منظور فلت یا عنکبوتی هست و اعداد سه گانه در چه حدودی است
و ضخامت طلق چقدر است.
با احترام

سه شنبه 31 شهریور1394 - 9:37am

سلام به همه، من برای یک مدت طولانی تجربه، برای انواع سیم پیچ سلف، برای چند LF357، اما ABC هرگز نزدیک به سه شماره 300700800، آنچه تعیین اندازه این سه عدد می باشد، انتظار می رود به کمک همه

سه شنبه 31 شهریور1394 - 9:56am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1352 , 1353 , 1354 , 1355 , 1356 , 1357 , 1358 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Majestic12 و 64 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure