نویسنده |
پیغام |
mhak
کاربر حرفه ای
|

micro نوشته است: mohammadiraj نوشته است: micro نوشته است: با سلام دوستان بالاخره معلوم شد که دوستانیکه در حذف اهن مشکل داشتند یا اصلا مدارشون با عدد 30 هم حذف اهن نداشت مشکل از کجا بود یا دوستانی که مدارشون اشتباها به جای بی ارزش با ارزش رو حذف میکرد مشکل از کجا بود و چکار کردند تا مشکلشون حل شد؟ دوستان عزیز لطفا راهنمایی کنید دوست من بهتر قسمت تفکیک رو در فایل راهنما رو مطالعه کنی لطفا اعدا تون رو بگید تا دوستان بهتر شما رو کمک کنن اعداد مدار من 464 304 96 هستن لطفا کمکم کنید اصلا تفکیک ندارم و تا شماره 30 هم حذف اهن ندارم تا بحال از 3 تا 357 استفاده کردم ولی نتیجه همون بوده و همچنین 3 مدل لوپ ساختم ولی تاثیری نکرده کابلهای رابط رو عوض کردم وباز هم مشکل حل نشد دیلی رو دستگاه 11 میشناسه و این رو بگم که لوپ من 60 سانتیه و با سیم موتور پیچی درستش کردم جناب میکرو شما باید اول از همه 357 و ماسفت مطمئن تست کنین چون اعداد شما نشون میده یه مشکلی توی این دو قسمت هست البته خود بنده با چندین تا357 و840 تست کردم اعداد اینهمه پرت نمیشدن بهترین عددی هم که بدست اوردم 300.698.79x بوده .کلا ممکنه شما تو اطراف 357 جایی رو اشتباه کرده باشین و یا خازنهاتون مشکلی داشته باشن
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 1:09pm |
|
 |
بهرام
کاربر حرفه ای
|

نقل قول: سلام به همه آق بهرام دیشب تستش کردم البته یک تیکه از سیم rg59 مسی را بهش وصل کردم و با لوپ 60 آزمایشش کردم دیلی را 34 می شناخت و اعداد 3 گانه اش برای حذف آهن خوب بود ولی چون در منزل تست کردم عدد اولش زیر 200 بود ولی اگه بیرون تست می کردم مطمئننا بالای 200 می رفتش میتر منفی لحظه ای ایجاد شد و به سرعت مشکلش بر طرف می شد ولی بقیه تست ها را نکردم ببینم سوزنش گیر میکند و الکی بوغ می زند یا نه وبردشم به ظاهر خوب بود البته از کابل زیر برای لوپ 1در 1 استفاده کردم ثباتش عالی ولی دیلی را خیلی پایین می شناسه در حدد 6 و تازشم بردشم خوبه اگه پیداش کردی حتما یک تست هم با این کابل کنید مدار بسته فروشی ها دارند متری 1300 تومان هم بیشتر نیست و متراژهای بالا هم به راحتی روی دستگاه جواب می دهد این که خیلی خوبه اما لوپ بزرگ رو توی خونه تست نکن جواب خوبی نمیده واسه بعضیها هم ارور میده اما اگه دیلی لوپ رو پایین نشون میده با وجود فلزات بزرگ توی خونه واسه من خوب نیست چون دیلی لوپ من 16 هست وباید 2تا بره بالا واسه همین از 2متر کابل کواکسیال معمولی استفاده کردم ببینم نتیجه چی هست البته دومتر از این کابل هم کرفتم متری 1200 هست واون رو هم باید تست کنم.مرسی که نتیجه رو اعلام کردی 
گر داخل خانهات نشستی مردی/ در بر دگران اگر ببستی مردی مردی نبود سفر در این وضع خراب/ شاخ کرونا اگر شکستی مردی
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 1:24pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|

micro نوشته است: اعداد مدار من 464 304 96 هستن لطفا کمکم کنید اصلا تفکیک ندارم و تا شماره 30 هم حذف اهن ندارم تا بحال از 3 تا 357 استفاده کردم ولی نتیجه همون بوده و همچنین 3 مدل لوپ ساختم ولی تاثیری نکرده کابلهای رابط رو عوض کردم وباز هم مشکل حل نشد دیلی رو دستگاه 11 میشناسه و این رو بگم که لوپ من 60 سانتیه و با سیم موتور پیچی درستش کردم
جدا از مسائلی که قبلا ذکر شد نظیر اصلی بودن 357 و ماسفت و نزدیک نبودن لوپ به فلزات مزاحم که بسیار مهمه ؛ بنظر میاد مدار شما اشکال دیگری هم داشته باشه! شما مقادیر تمام مقاومتهای اطراف 357 رو چک کنین که درست گذاشته باشین. منظور دقتشون نیست! اگر مقدار یکیشون رو کلا اشتباه گذاشته باشین احتمال وقوع این حالت هست. همینطور خازن 5 پیکو رو چک کنین مقدارش اشتباه نباشه. در ضمن احتمالش هست سیمی هم که استفاده کردین مناسب نباشه. برای تست اولیه فلزیاب در منزل هم همیشه لوپهای کوچکتری در حد 20 الی 30 سانت مناسبتر هستن. وگرنه الان با این شرایط شما ما میتونیم به 10 مورد شک داشته باشیم که هر کدومو رعایت نکرده باشین فلزیابتون به مشکل خاصی برخورد میکنه. چه برسه به اینکه احتمال بدیم بیش از 2 مشکل در ساخت شما باشه و کار پیچیده تر میشه!
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 1:44pm |
|
 |
signal
کاربر حرفه ای
|
با سلام به همه دوستان مخصوصا جناب مهندس عزیز میخواستم ببینم کسی از دوستان از این حلقه های ورزشی واسه ساخت 1*1 استفاده کرده من قطر داخلی یکی شو اندازه گرفتم 98 سانته و بزرگترش هم با جنس مرغوب وجود داره فکر میکنم چیز خوبیه اگه همراه آدم باشه خیلی کم شک میکنن ، هم میشه باهاش کاوش کرد و هم ورزش در مورد سیم رابط اون هم میشه از کانکتورهای پلاستیکی به صورت توکار استفاده کرد که روی حلقه نصب بشه و سیم رابط ازش جدا شه . لطفا اگه ممکنه تعداد دور و ضخامت سیم رو بفرمایید میخوام یکی بسازم . 
سطح دسترسی لازم برای مشاهده فایل های پیوست شده در این پست را ندارید.
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 5:36pm |
|
 |
reza2490
کاربر حرفه ای
|
signal نوشته است: با سلام به همه دوستان مخصوصا جناب مهندس عزیز میخواستم ببینم کسی از دوستان از این حلقه های ورزشی واسه ساخت 1*1 استفاده کرده من قطر داخلی یکی شو اندازه گرفتم 98 سانته و بزرگترش هم با جنس مرغوب وجود داره فکر میکنم چیز خوبیه اگه همراه آدم باشه خیلی کم شک میکنن ، هم میشه باهاش کاوش کرد و هم ورزش در مورد سیم رابط اون هم میشه از کانکتورهای پلاستیکی به صورت توکار استفاده کرد که روی حلقه نصب بشه و سیم رابط ازش جدا شه . لطفا اگه ممکنه تعداد دور و ضخامت سیم رو بفرمایید میخوام یکی بسازم .  برو اینجا viewtopic.php?f=28&t=2155
ذهن های بزرگ ، ایده ها را مورد بحث قرار می دهند ؛ ذهن های متوسط در مورد رویدادها صحبت می کنند ، ذهن های کوچک در مورد افراد صحبت می کنند
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 6:00pm |
|
 |
behnam karami
کاربر فعال
|
sina45563 نوشته است: سلام خمدت مهندس حمید عزیز  ودیگر دوستان پر تلاش با ارزوی موفقیت بیش از پیش مدار من هم درست شد وبا کمک دوستان کار کرد .لوپ من50 سانت 1/4اهم شده و340میکروهانری اعداد سه گانه 257-645-765 ایا به نظر دوستان به ایده ال نزدیکه یا نه ؟ لوپم با دیلی 14 شناسایی میشه واز 357 استفاده کردم و840 به نظر مهندس ودوستان بااین مشخصات سنس فیبر مسی 20*20 در 80سانت درسته یا باید از 157 استفاده کنم ویا لوپم رو با سیم دیگه ای درست کنم؟ ممنون از یاری بی دریغ مهندسحمید عزیز ودوستان گلم نخیر سینا جان لوپ 60من با گراند 1فیبر7*9را تقریبا 80سانت میزنه البته با حساسیت18وبا گراند خاموش حتی 95 سانتم سنس دارم.
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 6:05pm |
|
 |
signal
کاربر حرفه ای
|
reza2490 ممنون از شما ولی من میخوام سیم توکار باشه ، یعنی یه گوشه حلقه رو سوراخ کنم و از اونجا با فنر سیم کشی سیم رو رد کنم و بعد از اتمام کار تو همون سوراخ سوکت رو جا بزنم و با چسب محکمش کنم . حالا اگه ساختم و نتیجه خوبی گرفتم اعلام میکنم 
جهان هر کس به اندازه وسعت فکر اوست
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 6:22pm |
|
 |
liudengyuan
|
Who can tell me 20 x20cm COINS, with 1 x1m coil, the biggest can detect how far?
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 6:30pm |
|
 |
حمید
مدیر کل
|
liudengyuan نوشته است: Who can tell me 20 x20cm COINS, with 1 x1m coil, the biggest can detect how far? Welcome to FelezJoo. Your question is not very clear! However about maximum depth: 20cm coil: about 35cm for 3cm coin . 1m x 1m coil: about 4.5 m for an object as large as 1m or more.
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 8:34pm |
|
 |
arash111
کاربر حرفه ای
|
دوستان برای دستگاه از چه سایتی کیف تهیه کنیم چه مدلی
|
دوشنبه 30 شهریور1394 - 9:14pm |
|
 |