انجمن تخصصی فلزیاب و ردیاب
تاریخ : پنج شنبه 5 تیر1404 - 3:27pm

پاسخ به موضوع  [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1347 , 1348 , 1349 , 1350 , 1351 , 1352 , 1353 ... 2781  بعدی
 فلزیاب پالسی فلزجو - FelezJoo PI 
نویسنده پیغام

محل اقامت: کرج
ممنون بابت جوابتون مهندس
راستش من مداراتی که طراحی کردم(بیشتر دیجیتال) ، برای ساختش میدادم بیرون شرکت هایی مـثل آلفامدار یا مهران مدار زحمت ساختشون رو میکشیدند ولی این پی سی بی باید مجددا روی آلتیوم پیاده بشه . بنده هم گفتم حین طراحی با آلتیوم بعضی قطعات رو اس ام دی کنم و در نهایت هم برای کاهش نویز ADC پولیگان روی زمین آنالوگ بکشم و همچنین برد رو دورو بسازم . البته طبق فرمایشات شما نیازی به کاهش نویز دیجیتال روی آنالوگ و مشکلاتی ازین قبیل روی مدارتون وجود نداره.

شنبه 28 شهریور1394 - 8:42pm
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
البته بنظر من در خصوص ساخت یک مدار جهت استفاده شخصی ؛ دادن طرح برای زدن پی سی بی بصورت ماشینی نه لزومی داره و نه توجیه اقتصادی! با کمی دقت میتونین با روش اطو به شکلی زیبا و در عین حال ساده مدار رو در بیارین کما اینکه سایر دوستان هم همین کار رو کردن.
در خصوص کاهش نویز هم اصولا مشکلی در این خصوص داخل مدار وجود نداره و با اسکوپ حرفه ای ساعت ها وقت صرف مطالعه شکل موج و میزان نویز در نقطه به نقطه مدار شده! وگرنه اصلا رسیدن به نتیجه فعلی ممکن نبود. حالا شما هم اگر در هر طرح فیبر دیگری همین نکات رو در نظر بگیرین میتونین به همین نتیجه برسین و فراتر از اون هم تنها با فیبر دو رو امکانپذیره که البته با توجه به محاسبه سطح نویز داخلی مدار و میزان دقت ADC ده بیتی استفاده شده عملا تاثیر محسوسی در کارکرد نهایی مدار نخواهد داشت.

شنبه 28 شهریور1394 - 8:56pm
کاربر حرفه ای
کاربر حرفه ای

1سئوال در حد خیلی میتدی
مهندس عزیز شاید 2/3باری فرمودند میکرو328 smd سی دو/ پایه است و ایا با این وجود باز امکان طراحی بصورت smd هست؟
واحتمال اینکه تفکیک و حذف اهن تو این طرح محسوس تر وشاید کمی بهترعمل کنه هست یا خیر؟

علم اگر درثریا بود مردانی از سرزمین پارس بدان دست پیدا میکردن

پیامبراکرم(ص)

شنبه 28 شهریور1394 - 9:51pm
YIM
مدیر کل
مدیر کل

خواهش میکنم.
نوع اس ام دی اتمگا328 دارای 32 پایه هست و شماره پایه هاش هم کاملا فرق داره. کسی که بخواد چنین طراحی بر اساس نوع اس ام دی انجام بده باید خودش دیتاشیت این میکرو رو ببینه و از روی اسم پایه ها شماره های جدید نوع اس ام دی (پکیج TQFP) رو پیدا کنه و با شماره پایه های نوع دیپ تعویض کنه. طبیعتا چون بنده انتخاب برخی پایه ها رو در نوع دیپ بر اساس سیمکشی راحت تر روی این فیبر در نظر گرفتم ؛ ممکنه سیمکشی در اون حالت مشکل تر بشه! ولی فکر میکنم در حالت کلی این کار امکانپذیر هست.
مشخصات فنی این میکرو در پکیج های مختلف تفاوت خاصی نداره که روی تفکیک و حذف آهن اثری داشته باشه. در واقع این مسائل به منطق برنامه نوشته شده بستگی داره و با تغییر پکیج میکرو تغییری نمیکنه.

شنبه 28 شهریور1394 - 10:40pm

محل اقامت: کرج
به امید خدا در اسرع وقت شروع میکنم به ساخت و مونتاژ طرحتون..!
عذر میخوام مهندس یک سوال کوچیک دیگه
میشه به جای رگولاتور 7812 ، رگولاتور سوییچینگ lm2576 با توجه به اینکه ورودی رگوله نشده رو تا 60 ولت میشه افزایش داد ، قرار بدیم تا از داغ شدن رگولاتور هم جلوگیری بشه و هم توان مصرفی کاهش پیدا کنه ، البته باید ریپل سوییچینگ رو هم در نظر گرفت

شنبه 28 شهریور1394 - 10:54pm

mahdisalehi نوشته است:
با سلام
دوستان برای مدار من یک مشکلی پیش اومده و اونم این که من چند روزی بود به سمت دستگاه نرفته بودم امروز اومدم روشن کردم دستگاهو و لوپ رو زمانی میشناسه که نزدیکش فلز باشه!! به نظر شما کجا ایراد پیدا کرده؟

لطفا مهندس راهنمایی کن بد جور گیر کردم کلا عدد دیلیم رفته پایین و زمانی که فلز بهش نزدیک میشه دیلی میره بالا و لوپ رو میشناسه اینهمه پایین بودن و خطا دادن لوپ کدوم قطعه خراب شده که اینطوری شده!؟ من اصلا دست به برد نزدم فقط بعد از چند روز که روشن کردم دیدم این مشکل رو داره

شنبه 28 شهریور1394 - 11:22pm
مدیر کل
مدیر کل

mobtme نوشته است:
به امید خدا در اسرع وقت شروع میکنم به ساخت و مونتاژ طرحتون..!
عذر میخوام مهندس یک سوال کوچیک دیگه
میشه به جای رگولاتور 7812 ، رگولاتور سوییچینگ lm2576 با توجه به اینکه ورودی رگوله نشده رو تا 60 ولت میشه افزایش داد ، قرار بدیم تا از داغ شدن رگولاتور هم جلوگیری بشه و هم توان مصرفی کاهش پیدا کنه ، البته باید ریپل سوییچینگ رو هم در نظر گرفت

خیر رگولاتورهای سوئیچینگ اصولا برای راه اندازی هیچ فلزیابی مناسب نیستن و نمیشه اثر نویز سوئیچینگشون رو بطور کامل برطرف کرد. استفاده از 7812 ساده ترین کار ممکن بوده که خوب هم جواب میده و تلفات انرژی زیادی هم نداره و دفع حرارتش هم با یک هیت سینک متداول براحتی امکانپذیره.

شنبه 28 شهریور1394 - 11:54pm
مدیر کل
مدیر کل

mahdisalehi نوشته است:
mahdisalehi نوشته است:
با سلام
دوستان برای مدار من یک مشکلی پیش اومده و اونم این که من چند روزی بود به سمت دستگاه نرفته بودم امروز اومدم روشن کردم دستگاهو و لوپ رو زمانی میشناسه که نزدیکش فلز باشه!! به نظر شما کجا ایراد پیدا کرده؟

لطفا مهندس راهنمایی کن بد جور گیر کردم کلا عدد دیلیم رفته پایین و زمانی که فلز بهش نزدیک میشه دیلی میره بالا و لوپ رو میشناسه اینهمه پایین بودن و خطا دادن لوپ کدوم قطعه خراب شده که اینطوری شده!؟ من اصلا دست به برد نزدم فقط بعد از چند روز که روشن کردم دیدم این مشکل رو داره

خب ظاهرا موج میرای مدار شما شیبش زیاد شده که در صورت نزدیک شدن فلز بحالت عادی در میاد و لوپ شناسایی میشه. قبول بفرمایین ما نمیتونیم بفهمیم وقتی مدار یک جا گذاشته شده باشه بخودی خود ممکنه چه مشکلی پیش اومده باشه! #-o :D باید خودتون چک کنین ببینین در اتصالات مدار یا کابل و سیمها چه مشکلی پیش اومده یا شاید سطح زیر فیبر به ماده ای آلوده شده که چنین مشکلی بوجود اورده. وگرنه قطعات الکترونیکی بدون اینکه مورد استفاده قرار بگیرن طوریشون نمیشه. مگر اینکه تحت تاثیر حرارت یا سرمای شدید قرار گرفته باشن!

شنبه 28 شهریور1394 - 11:59pm

حمید نوشته است:
mahdisalehi نوشته است:
mahdisalehi نوشته است:
با سلام

خب ظاهرا موج میرای مدار شما شیبش زیاد شده که در صورت نزدیک شدن فلز بحالت عادی در میاد و لوپ شناسایی میشه. قبول بفرمایین ما نمیتونیم بفهمیم وقتی مدار یک جا گذاشته شده باشه بخودی خود ممکنه چه مشکلی پیش اومده باشه! #-o :D باید خودتون چک کنین ببینین در اتصالات مدار یا کابل و سیمها چه مشکلی پیش اومده یا شاید سطح زیر فیبر به ماده ای آلوده شده که چنین مشکلی بوجود اورده. وگرنه قطعات الکترونیکی بدون اینکه مورد استفاده قرار بگیرن طوریشون نمیشه. مگر اینکه تحت تاثیر حرارت یا سرمای شدید قرار گرفته باشن!

ممنون مهندس از پاسخ
مهندس من قسمت فرستنده اکثر قطعات رو تعویض کردم و تست کردم اما نتیجه نداد همه اتصالات رو چک کردم من احتمال میدم یه قطعه ای سوخته باشه و یا به مشکل بر خورده باشه چون جعبه بسته بود! به نظر شما کدوم قطعات احتمال داره شیب موج رو زیاد کنه؟

یکشنبه 28 شهریور1394 - 2:35am
مدیر کل
مدیر کل

mahdisalehi نوشته است:
ممنون مهندس از پاسخ
مهندس من قسمت فرستنده اکثر قطعات رو تعویض کردم و تست کردم اما نتیجه نداد همه اتصالات رو چک کردم من احتمال میدم یه قطعه ای سوخته باشه و یا به مشکل بر خورده باشه چون جعبه بسته بود! به نظر شما کدوم قطعات احتمال داره شیب موج رو زیاد کنه؟

والا چه عرض کنم! یک علت دیگش هم ممکنه از اسیب رسوندن الکتریسیته ساکن به نیمه هادی هایی نظیر ایسی 357 باشه که خیلی بندرت پیش میاد! غیر از مواردی که قبلا ذکر کردم خازن 12 رو هم چک کنین چون روی این قضیه تاثیر مستقیم داره.

یکشنبه 28 شهریور1394 - 2:40am
نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
پاسخ به موضوع   [ 27810 پست ]  برو به صفحه قبلی  1 ... 1347 , 1348 , 1349 , 1350 , 1351 , 1352 , 1353 ... 2781  بعدی

چه کسی آنلاین است؟

کاربران حاضر در این انجمن: Google , Majestic12 و 68 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوع جدید ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

انجمن و سایت تخصصی فلزیاب و ردیاب با حضور اساتید مجرب - طراحی و ساخت و خرید و فروش مدارات الکترونیک و کیت و نقشه مدار دستگاههای پر قدرت فلز یاب و رد یاب با قیمت مناسب - دستگاه گنج یاب و دفینه یاب و گنجیاب جهت جستجوی طلا - بهترین و قویترین طلایاب و سیستم تصویری و فلزیاب پالسی و توباکس - آموزش اپراتوری ردیاب - best site / forum for metal detector (PI, VLF, Two Box, ...) , lrl , felezyab , felez yab systems to find treasure